Vi holdte i lørdags dåb for vores dejlige lille datter, som fik navnet Emmi Ellinor - opkaldt efter både min og Tokes bedstemødre ❤️ Dagen var helt fantastisk, med glæde, latter, lækkert mad og lige præcis det helt perfekte lækre solskinsvejr som vi havde bedt om hele ugen🙏🏼 tak!! Borddækningen, som i kan se her under, var holdt i sart lyserød, hvid, lidt sølv og natur, og min søde mor havde hæklet en lille stjerne til hver serviet. Vi holdte hjemme, så vi havde direkte adgang til terrassen og haven.

Udover den fine borddækning, var der lækker grill buffet med diverse salater og tilbehør. Og til dessert var der prinsesse kager med rabarber og banan, is, frisk frugt og diverse søde sager. De dine hjerter på kagerne er hjemmelavet og var pyntet med lidt spiseligt glimmer. Det var en helt fantastisk dag i prinsessens tegn og med et brag af en fest til slutte af med!

Håber det kunne være lidt til inspiration. 

God dag ❤️

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Godt nytår. Jeg gik for noget (læs: en del) tid siden, i gang med projekt "giv gammel arve bakke nyt liv". Planen var den skulle stå klar til juleaften og det nåede den også lige. På det nederst billede kan i se hvordan bakken så ud før, den var gammel og med mange lag gammel maling. Jeg har ikke gjort så meget andet end at slibe den ned og så give den, efter min mening, denne smukke mørke, lidt støvede blomme farve samt lak. Håndtagene er de samme gamle, men jeg synes nu det står ret flot sammen. Bakken er dejligt stor og jeg er sikker på den nok skal blive brugt til mange festlige og hyggelige anledninger.

God aften.

Likes

Comments

Nu er det næsten juleaften og efterhånden ved at være sidste chance for at pakke gaverne ind. Jeg brugte den anden dag på at lægge sidste hånd på min gaveindpakning og forsøge at pakke de sidste ind. Min gaveindpakning har lidt lige som resten af hjemmet temaet natur, men selvfølgelig med diverse glimmer elementer og skinnende bånd. Stort set alt pynten på billedet er fundet i Søstrene grene, det er simpelthen den ultimative butik når det kommer til små finurlige ting. Perle snefnuggene er hjemmelavet og blød enebær er købt i mit lokale supermarked. Jeg mangler faktisk bare at pakke en enkelt ind nu og så er vi vidst ved at være klar til at samle alle de smukke gaver under det grønne træ.

Glædelig 23 december

Likes

Comments

Idag er det sidste søndag i advent, så bedre sent end aldrig, men tænkte at jeg ville vise vores advents dekoration i år. Advent, en tradition hvor vi hver søndag ind til juleaften tænder et lys i vores advents dekorationer. Adventstiden er forberedelsen til jul. Jeg synes det er en fin tradition og har da også hvert år en eller anden form for dekoration. De sidste par år har den nok ikke været særlig traditionel, men i år følte jeg for en klassisk krans. Havde egentlig en ide om en kæmpe krans med store lys, men måtte nok erkende at jeg simpelthen ikke havde plads til den nogle steder. Derfor blev det en mindre, dog traditionel gran krans, som jeg selv pyntet med lidt natur og glimmer. Glimmer! Det klinger bare godt med jul og så sandelig også når det kommer i de små mere diskrete udgaver.
Jeg snød og købte kransen. Prismæssigt kunne det nærmest ikke betale sig andet. De fine lærkegrene er fundet i min mors have. Der ud over købte jeg små sukkulenter og nogle fine træ stjerner. Til sidst fik den en gang fin glimmer spray. Sådan en køber jeg hvert år. Det er så fint på de mange dekorationer, små juletræer mv.

Jeg er selv rimelig tilfreds og synes den passer godt ind i den lidt naturlige jul, vi har som tema i år.

God aften og glædelig 4 advent.

Likes

Comments

Julen er hjerternes tid! Det er familie tid, tid til hygge, kærlighed, glæde og at skabe varme minder i en kold tid. Jeg elsker jul!!! Og min bedre halvdel mener bestemt jeg starter med planlægningen alt for tidligt (hvad ved han om det)! Her er et lille udpluk af jule dekorationerne her hjemme i år. Jeg har altid mange flere ideer end jeg får ført ud i livet, men lidt har også ret. Min jul i år er meget grøn og natur med et strejf af det traditionelle. Der kommer lidt flere detaljer på et andet tidspunkt.

God dag og julehygge hilsnerne her fra

Likes

Comments

Hej og velkommen til By Bonde. Velkommen til mit univers som en upoleret mor, kæreste, kreativist og drømmer. Min store passion er interiør, design og kreative løsninger, og min blog vil derfor tage afsæt i boligindretning. Jeg håber I gider følge med og at jeg kan bidrage med inspiration og kreative løsninger.

Likes

Comments