Header

Postad i: Min vardag, Skolan

Hej på er igen och stort tack för ert tålamod medan jag har haft en bloggpaus!

Jag ska vara uppriktig att säga att jag har haft väldigt svårt att bestämma mig om jag ska fortsätta blogga eller inte. Jag har vägt fördelar och nackdelar och jag har fortfarande inte kommit fram till något beslut. Som det ser ut just nu, har jag en del i skolan att ta hand om och mitt mående att tänka på vilket då leder till att jag skriver här på bloggen så ofta jag hinner. Det får bli det temporära beslutet just nu :)

Jag älskar att blogga, men jag vill också skriva bra inlägg och meningsfulla vilket jag inte kan om jag har fullt upp på annat håll :)

Sitter just nu och pluggar till tentan som är nästa fredag (31/3) och ska alldeles strax ta en paus och spela lite. Har lärt mig lite hur min kropp fungerar iallafall :)

Puss o kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

På grund av mycket annat just nu, har jag bestämt mig för att ta en paus från bloggandet. Jag måste fundera en hel del men jag kommer göra inlägg när jag bestämt mig :)
Hoppas ni förstår.

Kram.

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Mina bilder

Den 12 Oktober 2016 gick min underbara sambo ner på knä och frågade om jag ville bli hans för evigt. Tänk att det är snart 6 månader sedan! Helt otroligt att tiden faktiskt kan gå så fort.

Vi har pratat en del, redan innan vi förlovade oss, om hur vi vill ha vårt bröllop. En del idéer är redan klara, men vi har inte bestämt något datum. Vi lär nog vänta tills jag är klar med skolan först samt lite andra saker måste bli klara först.

Tänkte berätta lite om min förlovningsring.

När jag fick ringen, kände jag direkt att den var för stor så jag fick gå och hålla i den varje gång jag hade den på fingret. Ett problem var att det endast fanns två storlekar och att den andra var tre storlekar mindre och jag tänkte att det aldrig skulle gå. Dock fick jag byta till den storleken iallafall och då satt den ganska bra faktiskt.

Dock nu, några månader senare, i samband med att jag gått ner cirka 10 kg i vikt så har även mina fingrar minskat ganska rejält, så även den mindre storleken är nu för stor! Haha sjukt. Får se om jag satsar på att minska den eller inte.

Anyway, jag älskar verkligen min ring! Den är så underbart vacker och passar mig perfekt till hur den ser ut!

Puss o kram!

/S

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Mitt mående, Ångest och depression

Som ni säkert redan vet, går jag på antidepressiva som ska försöka hjälpa mig att minska min ångest. Jag tycker att i överlag så fungerar medicinen ganska bra men den har sina biverkningar såsom darrningar i händer och ben, yrsel, trötthet, gäspningar och det största problemet av allt - aptitförlust. Jag började med denna medicinen i November 2016 och sedan dess har jag tappat 10 kg. Idag stod vågen på 65,4 kg. Jag vet att jag vägde lite väl mycket innan jag började på medicinen och jag är inte alls missnöjd med att ha tappat så mycket på kort tid. Jag lär väl börja oroa mig om det minskar till under 60 kg. Jag försöker äta så mycket jag orkar/kan, men det är inte det lättaste.

Idag är andra dagen som jag tar två tabletter - en på 75 mg och en på 37.5 mg. Än så länge går det ganska bra och hoppas att det håller i sig så. Inga större förändringar på biverkningssidan.

Kort inlägg, jag vet, men har för tillfället fruktansvärt ont i magen så ska gå och lägga mig! Puss o kram!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Skolan, Mitt mående

Jag ÄLSKAR verkligen min dator! Det är helt stört hur nöjd jag är över detta köpet. Den är så smidig, lätt, snabb och allt är perfekt. Ångrar inte detta för en sekund. Synd att jag inte gjorde detta tidigare bara.

Hade med mig min dator till skolan idag eftersom vi skulle ha seminarium och få tillbaka feedback. Men samtidigt för att få lite extra hjälp med datorn och fixa iordning den.

Angående feedbacken så är jag jätteglad att jag skickade in mitt utkast. Fick bra feedback och har redan ändrat de mindre grejerna som grammatiska fel och tänkte fortsätta imorgon eller senare ikväll och börja fixa lite meningar som blivit knasiga.

Just nu ligger jag i soffan och kollar på Teen Mom 2. Väntar på att tvätten ska bli färdig. Var ett tag sedan vi tvättade nu så blir ganska många maskiner men det är ändå behagligt att ha något att göra. Mår dock sådär, ont i huvudet och magen.

Ha en kanonfin tisdag!
Puss o kram!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Mitt mående, Skolan

Idag blev jag stolt ägare till en MacBook Air! Blev en spontanresa in till stan när jag hade sovit i några timmar och ätit lunch. Tanken var bara att jag skulle titta på en dator, men det slutade med att jag kom hem med en också.. hoppsan!

Men jag är så grymt nöjd! Fantastiskt bra dator till lågt pris. Dock är det mycket att lära sig, men sånt kommer med tiden antar jag. Får sitta och pyssla lite :) Kanske ta hjälp av kompisar imorgon.

Hann endast sova cirka 1,5 timme innan jag var tvungen att bege mig till läkaren. Det var inte det lättaste, men vi kom fram till bra beslut så i slutändan är det värt det. Fick göra en självuppskattning av mitt mående och vi jämförde med den första jag gjorde i höstas och det visade sig att jag mår bättre. På min första självuppskattning hade jag 26 poäng och idag hade jag 22. Hoppas det kan sänkas ännu mer. Ska försiktigt trappa upp medicinen med början imorgon. Hoppas jag slipper magsmärtorna för det var riktigt tufft.

Imorgon är det skola som väntar. Vi fick möjligheten att skicka in ett utkast av slutuppgiften till vår lärare för att få feedback då det är vår första engelska uppsats och imorgon ska vi få feedback. Min var i stort sett klar, så jag hoppas inte jag behöver ändra på för mycket.

Nu ska jag titta vidare på serier! Puss o kram!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Mina bilder, Skolan

Då var dessa två nätter avklarade. Det har varit tufft men samtidigt är det väldigt skönt med lite extrapengar, eftersom jag aka köpa en ny dator. Kikade runt lite och använde mig av prisjakt.se för att hitta den billigaste MacBooken. Hittade en till ett bra pris på NetOnNet så istället för att köpa en begagnad och renoverad, är planen nu att köpa en helt ny. På så sätt får jag bättre dator för lite mer pengar.

Igår fick jag och sambon besök av mamma, mina syskon och mammas kille. Det var väldigt trevligt, men eftersom jag skulle jobba den natten, hann dem inte stanna så länge men hellre en kort stund än ingenting.

Planen för idag är ett läkarbesök vid klockan 10 för att diskutera mina läkemedel och få lite provsvar. Frågan är om jag kommer försöka sova en stund innan eller om jag får sova efteråt. Det märker jag, helt enkelt ^^ När jag har sovit ett tag, är uppgiften att läsa lite i en bok.

Nu är det dags för lite frukost och medicin. Puss o kram!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Skolan, Mitt mående

Hej på er! Hoppas ni har det fantastiskt i solen!
Själv har jag sovit mycket bättre än vanligtvis, och har än så länge hunnit med en hel del. Bra start på dagen som vanligtvis slutar jättebra med ridning.

Eftersom jag har jobbat två nätter i rad så har jag inte sovit speciellt mycket för att vända tillbaka dygnet. Efter en mysig Alla ❤ dag med min underbara pojkvän och sambo med god mat, fina blommor och fin present gick vi faktiskt och lade oss väldigt tidigt. Både jag och sambon var jättetrötta så vi somnade 20.30 och jag vaknade ett kort tillfälle vid 03 och sen sov till 07.15. Vilket innebär nästan 11 timmars välbehövlig sömn. Vaknade dock med huvudvärk, som fortfarande är kvar. Hjälpte tyvärr inte med kaffe som jag trodde.

Än så länge har jag hunnit med att läsa all litteratur som ska vara läst den här veckan, övat på min presentation till imorgon, kollat gympass och börjat på en annan uppgift. Känner mig ganska nöjd med hur mycket jag har hunnit med.

Ikväll är det ridning som vanligt. Tror till och med att det är hoppning så det kommer bli jätteroligt! Längtar!

Kram på er!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Mitt mående, Ångest och depression

Precis hemkommen från en jobbnatt. Natten var tuff på flera olika sätt, delvis för att jag knappt hade möjlighet att vila innan, det var mycket larm på olika avdelningar samt att jag hade riktigt ont i magen och ryggen. Ända sedan jag ökade dosen på mina antidepressiva har jag haft ont i magen varje dag, och det har blivit värre de senaste dagarna. Ibland så illa att jag knappt kan stå upp.

Var iväg hela dagen igår i Skåne med fina vänner och hade det väldigt trevligt. Tror dock jag var uppe i varv när jag kom hem och det resulterade i att jag inte kunde vila något innan jobbet. Ikväll väntar ännu en jobbnatt och jag hoppas verkligen att jag kommer må bättre under det passet. Ska verkligen försöka sova så mycket jag kan nu.

Jag överväger att ringa min läkare och ta reda på varför jag har så ont i magen. Ont i magen finns inte med på biverkningslistan nämligen över den medicinen jag tar, så jag hoppas inte det är den då den faktiskt hjälper mig i övrigt. Något knasigt är det nämligen.. Någon som testat denna medicinen och fått samma biverkningar som jag?

Nu ska jag se till att få i mig medicinen och lite frukost, sen ska jag sova! Puss o kram!

Likes

Comments