Hej! Äntligen fredag, eller hur?
Jag vaknade vid klockan nio och åt frukost tillsammans med mamma. Därefter åkte vi för att storhandla. Vi kollade även på en lägenhet då vi funderar på att flytta. Men vi blev inte riktigt övertygade, så vi avvaktar lite.

Jag har inga planer för helgen. Har dock massa "måsten" jag måste ta itu med. Men sån är jag - gör allt i sista sekund.

Har ni några planer för helgen?

Här kommer lite bilder från idag.

/Emina B

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och ligger fortfarande kvar i sängen, skall strax hoppa in i duschen för att sedan ta mig till Frölunda och möta upp min chef över en fika.

Tillbringade i stort sett hela torsdagen på jobbet, vilket även var min sista dag. Tog verkligen emot när man skulle gå därifrån, då det inte känns riktigt verkligt än. Kommer verkligen sakna alla goa kollegor. Kom hem vid 17 och somnade så fort jag la ner huvudet på kudden. Och resten av kvällen tillbringades i sängen där jag pendlade mellan att läsa och kolla på serie.

Likes

Comments

I början av Juni åkte Emina & jag på en spontan resa till Bosnien där vi tillbringade ett par dagar. Vi strosade runt i värmen, hängde på uteserveringar och njöt av att bara vara, väldigt välbehövligt efter en stressig vår.

Resten av Juni, tillbringades i stort sett på jobbet åkte även på influensa och blev en hel del drinkar på dem mysiga uteserveringarna i stan. Umgicks med fina vänner och tog det lugnt innan det var dags att packa väskorna igen, denna gången för en lite längre resa.

Kommer en del två.. // Adina

Likes

Comments

Hej! Hur har er dag varit?
Jag har iallafall sovit bort hela dagen. Jobbat natt två dagar i sträck, så jag var galet trött imorse när jag kom från jobbet. Skulle egentligen till skolan med, men det var fysiskt omöjligt. Minns inte sist jag var så trött.

Just nu har jag myst ner mig i sängen med Nocco och gifflar samtidigt som jag kollar på min favoritserie, Power. Shit vad bra den är alltså! Kollat på den i lite mer än en vecka och är redan på säsong fyra, haha!

Btw, lovar att bli bättre på att uppdatera.

Likes

Comments

Hej fina! Våran uppdatering kan verkligen diskuteras, men det tar ett tag innan man kommer igång ordentligt.

Dem senaste dagarna har bestått utav jobb, mötte även upp min fina vän Sabina i måndags efter jobbet för en bit mat, en go drink och en massa skitsnack så välbehövligt ibland.

Onsdag. Är ledig från jobbet idag och har inget särskilt planerat, så blir en lugn dag hemma skall även försöka ta tag i mina kläder och få någon ordning på dem. Imorgon är även sista dagen på mitt jobb vilket är väldigt tråkigt då man haft världens bästa kollegor.

Likes

Comments

Hej!

Tanken var ju att detta inlägg skulle skrivas tidigare. Men nu är äntligen bloggen igång.

, Emina Begic heter jag och är 21 år gammal. Bosatt i Malmö. Precis som min kusin tidigare skrev, kommer vi att blogga om lite allt möjligt. Är oerhört taggad!

Tyvärr är helgen över och om bara någon timme ska jag dra till högskolan, en ny termin väntar! Dock har jag haft ett bra avslut på lovet med bra sällskap och god mat.

Likes

Comments

Dem senaste veckorna har jag haft ett riktigt sug att dra igång med bloggandet igen och så blev det men denna gången är det tillsammans med min kära kusin Emina.

Så vem är jag Adina heter jag 19 år gammal och bosatt i Lerum en bit utanför Göteborg. I denna bloggen kommer ni få hänga med på allt möjligt allt från vardagslivet, resor, massvis med bilder till festligheter

Likes

Comments