View tracker

Allmänt

Godmorgon! Här vaknade jag vid 07 och Vidar vid 07.15 så vi satte oss i soffan och kikade på årets julkalender. Kan nog bli spännande den där =)

Idag har vi inte så mycket planerat. Bara vara och ta dagen som den kommer.

Det är ju en ny månad också vilket känns så skönt att det är sista månaden detta år. En månad fylld med roligheter. Julen i år kommer firas hos mannens bror med familj vilket säkert kommer bli riktigt mysigt! Och jag hoppas ångesten håller sig borta dom dagarna!

Hoppas du får en fin torsdag ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Allmänt

Detta har jag nu gjort klart och står och väntar på att en liten kille ska få en varje dag i december. Han kommer bli så glad!

Jag har lagt i lite bilar, kinderägg, klubbor osv i dom som jag vet att han gillar.

Likes

Comments

Allmänt, Psykisk ohälsa

Godmorgon mina fina! Har ni det bra? Jag har sovit alldeles för dåligt denna vecka. Ångesten har smugit sig fram till mig och ja, det är väl inte så jättekul.

Idag är det dop för Vidars kusin men då jag känner en oro och nervositet att vara vid så många människor med ångesten så åker bara mannen och Vidar dit. Jättetråkigt men jag vill samtidigt tänka på mitt mående.

Vidar vaknade 07 så nu sitter han och jag här i soffan och kollat på tv. Mysigt!
Vad ska ni göra idag då?

Vidar i onsdags när han & jag var på stan & handlade doppresenter, kläder & kollade på mer julklappar. Här satt vi & väntade på maten vi beställt =)

Likes

Comments

New In

Dessa låg i brevlådan idag. Den högra är till Vidar i julklapp och den vänstra ska vi börja läsa den 1/12 då ett kapitel ska läsas varje dag i december fram till julafton 😊

Likes

Comments

Träning & Hälsa

Äntligen är jag igång igen med Zumba 💪🏻 Och det är så skönt efteråt när man får känna svetten rinna och känna att man gjort något bra.

Vidar ville vara med på ett hörn också och han orkade halva tiden vilken jag tycker är bra gjort 😀

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon! Ja idag blev det en väldigt tidig morgon. Här är jag bortskämd med att gå sova till 8 då Vidar brukar vakna då men idag gjorde han morgon vid 06.30 då snacka om att jag är trött 😴 Och idag ska jag även försöka hålla honom vaken utan att sova någon lunch så får se hur det går 😜

Har ingenting planerat idag och det är så skönt. Medicinen kom igår och äntligen kan jag ta den som normalt igen 😀

Likes

Comments

Allmänt

Efter att ha varit ute en sväng så gick vi in och åt Vidars favoritmat 😍 Så gott! Älgkött & pärern, mums 😊

Likes

Comments

Allmänt

Hej! Denna helg har verkligen gått fort. Tyckte att det var fredag igår. Farsdag igår så Vidar gav pappa sin en present som han hade valt. Sen var vi till svärfar och efter det åkte vi till Hornön till Eriks mamma och hälsade på 😊 Vidar har tjatat efter sin farmor så Vidar tyckte att det var riktigt roligt!

Vi var där några timmar innan vi åkte hemåt och åt lite. Sen åkte vi vidare till Vidars faster med familj och sa hej. De andra åt tårta men jag försöker stå emot sånt då jag får så ont i magen av de mesta med gluten i 😕

Jag la Vidar i tid igår för att han ska få in sina riktiga sovrutiner igen även om han bara är hemma med mig. För egentid på kvällarna är ett plus i kanten för mig tycker jag. Sen ska jag börja vänja Vidar att somna själv också och det kan ju ta allt från några dagar upp till månader. Men anser att nu är han stor nog att somna själv 😊 Det gjorde han från 5 månader fram till 1,5 år men sen blev han sjuk och vi började sitta med honom och efter det har vi suttit med honom men mu är tiden inne för lite nya rutiner 😊

Hoppas du får en bra måndag ❤️

Likes

Comments