Da jeg så disse visste jeg at de måtte bli mine. De gamle biker-bootsene mine har brukt nå i så mange år at de snart faller fra hverandre. Tror faktisk jeg kjøpte de første gangen jeg var til London som må ha vært i 2011. Og de er ikke stått gjemt bakerst i et skap for å si det sånn. Vel, derfor kan jeg trygt konstantere at det var på tide med et nytt par. Og disse her skrek navnet mitt. Akkurat min stil. En venninne mente de var ganske så harry, men der er jeg veldig uenig. Spørs veldig hvordan du velger å style de, men for all del, kanskje jeg er litt harry også.

Uansett, harry eller ei så gleder jeg meg veldig til å ta de i bruk!

Du finner de her .

Haha, det er ikke alltid lett å ta bilder når du har en liten pelsdott som er nysjerrig på alt. Nå skal jeg straks finne frem regnjakken og gå en liten runde med Lexie før jeg reiser noen timer på jobb. Det er så koselig å gå tur i regnet, med hetten over hodet og musikk i ørene. Jeg er virkelig en stor fan av høsten.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


Oktober dere. Endelig. Jeg tror innerst inne så er oktober min favorittmåned. Det er kanskje ikke verdens mest populære mening, en skal jo like sommeren bedre, men jeg syns oktober kan være veldig fin. Det er noe med det, når en finner frem strikkegenserene igjen og det plutselig er helt innenfor å sitte inne hele dagen og se på serier med en kopp kakao og krem mellom hendene. Selv om det nå ser ut som om oktober blir den travleste måneden hittil, så skal jeg jammen sette av tid til noen kopper med kakao foran tv-en uansett. Er jeg forresten den eneste som ikke kan si kakao nå uten å tenke på Noora sin måte å si "kakkao" på?


⋅ 10 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER ⋅

1. Blogge. Hver eneste dag.

2. Ta høstbilder. Fine høstbilder av det fine lyset og fargene som høsten bringer med seg.

3. Bruke tanntråd. Dette er noe jeg slurver mye på og jeg må snart pine meg gjennom en tannlegetur og da orker jeg ikke få kjeft for ikke ha brukt tanntråd på toppen av det hele. Sukk. Lang setning.

4. Siden vinteren nærmer seg er det kanskje på tide å begynne å tenke på dekkskifte. Jeg skal iallfall følge med på gradestokken slik at jeg ikke plutselig står med skjegget i postkassen når den første snøen kommer.

5. Legge meg til normal tid. Denne har jeg brutt allerede, men skal skjerpe meg, fra i morgen av. Jeg føler meg alltid mer opplagt når jeg får en skikkelig god leggerutine inn i hverdagen. Samtidig så er jeg alltid mest kreativ om kvelden, så..ja. The struggles.

6. One question a day. I London kjøpte jeg en bok der du skal svare på et spørsmål om dagen. Foreløpig har jeg vært flink, og det skal jeg fortsette med. Blir skikkelig gøy når jeg har fullført den. Dette er en slags dagbok som går over 5 år. Veldig gøy. Om jeg klarer å følge den opp.

7. Slutte å drikke brus - igjen. Dette har jeg prøvd på flere ganger før. Nå skal jeg slutte igjen. Jeg kommer til å kjøpe inn to bokser til helgene, og det er alt jeg får.

8. Begynne på julegavene. Jeg har sånn halvveis begynt, men jeg må snart ta i et skikkelig tak og få kommet skikkelig i gang, slik at jeg slipper panikk-handling uken før jul, i år igjen..

9. Rydde opp i bildemappene mine. Det er bare verdens største rot der som jeg virkelig må få gjort noe med. Oktober er måneden.

10. Bestille billetter til et standup show. Helst DagfinnLyngbø sitt som kommer til Bergen igjen i januar. Elsker showene hans, og hadde vært gøy med en dag med god mat etterfulgt av god underholdning.

Likes

Comments


Jeg har lekt en stund med tanken på å gå over til en ny platform. Starte på nytt. Så for noen dager siden bestemte jeg meg for å bare hoppe i det. Så her er jeg plutselig. På nouw. Jeg er fremdeles ikke 100% fornøyd med designet, men det begynner å komme seg.


Så siden jeg er ny her, så er det vel på sin plass med en skikkelig introduksjon.

Jeg heter Anette.
Er 27 år gammel.
Jeg bor i Bergen i en liten leilighet med hunden min Lexie. Lexie er heldigvis liten hun også, så det er god plass til oss begge her.
Jeg har to tatoveringer, og innimellom leker jeg med tanken på å ta flere.
Jeg drikker minst 5 kopper kaffe om dagen. Svart, uten sukker.
Jeg er relativt pysete, selv om jeg fremstår som tøff.
Jeg er konfliktsky, men lar meg for all del ikke pille på nesen av den grunn.
Jeg har en elbil som heter Ellie.
Jeg har lyst til å farge håret mitt grått, men er redd for at det hadde blitt mislykket.
Jeg gir blod fordi jeg tror det er med på å gi meg god karma. Jeg vet egentlig ikke om jeg tror på karma, men liker tanken på det.
Høsten er den beste årstiden.
Jeg er en av de som fremdeles spiller PokemonGo.​
Og jeg klarer ikke finne den rosa pysjbuksa jeg har på meg på bilde under. Elsker den buksa.

Likes

Comments