Nya inlägg

Ännu en haul som jag har glömt att publicera så här kommer den. dock kanske inte så roliga grejer men ändå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

fick hem ett efterlängtat packet från Thomas Sabo idag, denna gången blev det en silverlänk och några berlocker till det.

Likes

Comments

Hejhopp alla underbara! och där var semestern slut och måste väl säga att det är otroligt skönt att komma in i rutin igen. helgen har varit riktigt bra måste jag säga trots att det inte riktigt blev som det skulle om man säger så. lägger även in två snaps från helgen oxå.

Hur har eran helg varit?

Likes

Comments

Galet vad sommaren har gått fort egentligen jag menar det kändes som det var april nyss? Men ska jag vara ärlig så jag otroligt taggad på hösten nu med alla dess härliga färger och kläderna ska vi inte tala om, gosiga stickade tröjor till ett par slitna jeans och ett par bruna primeboots till det o just det får inte glömma det näst viktigaste väskan med en liten pälsboll hängandes på och där vart outfiten perfa.

Även om man längtar efter hösten så har faktiskt sommaren varit väldigt bra även fast jag har jobbat hela sommaren. Det har varit allt ifrån breakups, partys, dates och sist men inte minst Gotlandsresan som var nice på alla sätt och vis men vad som hände där stannar där om man säger så haha! för övrigt så har jag bara ett par dagar kvar på min semester och måste säga att det är otroligt skönt med lite ledighet. Hehe oj känner att det vart lite kortfattat men det är typ det jag har gjort i sommar förutom jobb då! hoppas eran sommar har varit kanon och att ni är taggade för den vanliga vardagen igen.

Likes

Comments

beslutsångest, ska man ha svarta eller bruna?

Likes

Comments

Måste bara tipsa er om denna bok som Daniel Redgert skrivit, Han var killen som drömde om en fot i media och PR världen men vägen dit var inte helt lätt med verken ekonomi och jobb men en dag kommer en vändning, han fick samtalet som han drömt om så länge.

hett tips från mig till er och boken finns på bookbeat!


Likes

Comments

Go kväll på er hoppas allt är bra med er! Med mig är det bara bra. Idag går jag in på min 9 onde sem dag och måste säga att det är otroligt skönt med lite ledigt från tjejerna.
Ska till gymmet runt 8 och köra armar och mage tänkte jag och lite cardio på det, Nice! Efter det ska jag sitta hundvakt ett par dagar oxå så det är mkt ett par dagar fram över.

Likes

Comments

Oj här ekar det verkligen tomt men nu ska det bli ändring på det! Men hur är det med er? Är det bra? Med mig är det bara bra har vart ledig i 2 dagar nu då jag jobbar helgen. Idag blir det en lugn dag ska fira mamma som fyller år ikväll annars bara ligga på altanen och lyssna på en ljudbok eller musik och bara njuta.

Likes

Comments

Nouw Magazine