Header
View tracker

Det går ju inte sticka under stolen med att kärlek är det bästa om finns. Och att hitta den person man ska leva resten av sitt hela liv med, den känslan är obeskrivlig. Jag måste bara berätta om dom senaste två veckorna tillbaka för kan inte riktigt hålla mig längre! för jag svävar verkligen på moln just nu och jag tror verkligen till 200% att detta är äkta kärlek vid första ögonkastet. hur som helst så har jag träffat en kille nu som är helt otroligt underbar på alla sätt och vis. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig varit riktigt kär som jag är i denna killen åhh får verkligen bara rysningar bara jag pratar om han, han är mäktig!

Vad är kärlek för er?

Likes

Comments

View tracker

​God morgon eller God förmiddag? 

det vart en sen kväll igår då jag spenderade eftermiddagen/kvällen i traktorn. sen vart det några timmar i luren med R ❤ alltid lika trevligt att prata med han. Idag händer inte allt för mycket ska mest ta det lugnt ni då vad ska ni hitta på idag? 

Likes

Comments

View tracker

God eftermiddag alla läsare hur är läget med er? med mig är det bara bra dock lite trött efter att ha varit vaken sen klockan 3.30 idag efter att ha jobbat morgon passet och måste väl säga att det har gått ok idag men alla har vi ju sämre jobbdagar oxå. Men vill ni veta en rolig sak? klart ni vill, nästa vecka ska jag på en lägenhetsvisning och kolla på en 2:a nämare jobbet vilket ska bli otroligt roligt. senare ikväll så händer inte allt för mycket ska nog bara chilla lite och vila så inte förkylningen blir värre för det vore ju synd haha.  

Likes

Comments

View tracker

God morgon måndag igen, skönt! men hade gärna stannat kvar i sängen idag om man kollar ut så är vädret inte alls kul. börjar även känna mig förkyld och ont i halsen osv så får verkligen hoppas att det inte bryter ut helt men nog med klagel. ska strax bege mig mot jobbet och vad planen är där idag vet jag inte men vad jag vet så har jag eftermiddags passet fram tills 17.30 vad ska ni göra idag? skola? jobb? kommentera! men ni får ha det så bra så länge så hörs vi lite senare under dagen eller ikväll

kram A

Likes

Comments

​Fick bli en liten spontan shopping ist för hon jag skulle träffa idag kunde inte så det fick bli en lite tur på stan istället och shoppa lite. fick bli lite behövliga underkläder från cubus och måste tillägga att dom har dom bästa "buget" underkläderna. sen på kicks så köpte jag en otroligt god parfym som påminner väldigt mycket av gucci bamboo som jag oxå har men denna luktar faktiskt snäppet godare tycker jag. Sen på lindex så köpte jag en ny skjorta, öron hängen och en ny hårborste. och sist men inte minst så var jag inne på media och köpte ett nytt skal till mobilen.

Likes

Comments

​Idag är det ingen vanlig dag för det är Emmas 20 årsdag, Grattis gumman! skulle kunna skriva en hel bok om hur fantastiskt denna bruden är. vi har känt varandra i 3 år nu och jag ångrar inte en sekund att jag lärde känna dig! så mycket som vi har gått igenom dessa år men vi har alltid funnits där för varandra i både roliga och mindre roliga stunder! 

Likes

Comments

God morgon på er! tidig morgon idag med trots att jag somna rätt sent igår kväll men vad gör det när det är så skönt att komma upp tidigt på morgonen och få saker gjorda ibland iaf haha. just nu sitter jag och dricker mitt morgon kaffe, käkar lite flingor och kollar morgon tv kan vara rätt skönt det med ibland. vad ska ni göra för roligt idag då?

själv ska jag möta upp en vän på stan och ta en lunch eller fika om några timmar men jag har en liten idé om att kanske vlogga idag också men vet inte är inte så bekväm framför kameran men det är absolut inte omöjligt att det blir några klipp ihop satta till er.

Kram Andrea

Likes

Comments

Nouw Magazine