Tycker det är dax för en frågestund och svarar på allt så fråga på bara! frågestunden avslutas på söndag.

Likes

Comments

God morgon alla underbara! sovit gott? Det har jag gjort iallafall. Har tyvärr inte blivit så mkt bloggat dom senaste dagarna men det bror på lite personliga grejer så kommer va hemma från jobbet nu ett par dagar vilket jag kan behöva och samla energi igen. hur som helst så åkte jag hem till mamma en sväng igår för att fixa lite med min ögonsten och fick äntligen upp dekalen i framrutan och lampor under sätena och säger bara en sak bilen vart ännu fetare nu men fetare kommer den bli när jag sänkt den, skaffat mörkgråa fälgar, satt dit vindavisare, ny grill och bytt ut alla lampor i fram asså tänk er va fet den kommer bli!! nog pratat om min svarta fara. Ska snart bege mig ut på en löpartur i denna frostiga morgon men måste säga att det finns inget bättre än att springa på morgonen, nån som håller med?

Likes

Comments

Finns det nåt bättre än att sätta sig på ett fik och jobba? tror knappast det. hade jag kunnat hade jag valt det alla dagar i veckan om jag kunde det.

ska dricka upp min latte sen shoppa det sista sen åka hem och fixa mig inför kvällens planering, vad ska ni göra ikväll?


Likes

Comments

Måndag och ledig efter helgens jobb, kan inte bli bättre! Morgonen började med nästan 5 km löpning vilket va otroligt skönt och speciellt nu när det är så kallt ute hehe. Drog sedan till Trollhättan för att börja kolla lite på julklappar men det är ju alltid så svårt att komma på vad man ska hitta på men aja som tur är så är det inte jul riktigt än. När R kommer hem så ska vi ner till hans föräldrar och fira hans farsa oså. vad ska ni hitta på idag då?

Likes

Comments

När jag fick höra om hashtagen #metoo och sedan såg Instagram fyllas med bilder och text från olika personer jag följer så kände jag att jag ville uppmärksamma detta då jag själv är en av många 1000 tjejer som har blivit utsatta.

Jag vill dela med mig av min historia som hände 17 oktober 2015.

Får nästan en liten klump i magen av att skriva detta om vad som hände men here we go.

Det hela började med att en kille på mötesplatsen skrev till mig och vi började snacka en hel del både i tele och facebook och vi bestämde ganska fort att vi skulle ses. nån vecka senare så åkte jag ner till staden (även min hemstad) vi skulle ses i och han hade även fixat hotellrum och grejer då han hade en bit och åka men hur som helst så vart vi på bio och sen drog vi ut och det vart väl lite mycket alkohol från bådas sida. Senare under kvällen så följde jag med honom till hotellet och vart väl lite trött och små lullig och somnade sen runt 3-3.30 så vaknade jag av att han höll på med mig och minns än idag vad denna vidriga människan sa fyfan säger jag bara.. jag var så himla rädd och fick inte fram ett ända ord och kom inte heller loss så kunde inte ta mig därifrån heller. Efter ett tag så slutade han och jag kunde ta mina kläder och dra därifrån med gråten i halsen, alla tankar bara snurrade jag vågade inte tro vad som hade hänt och det fick inte vara sant men det var det och kan inte förstå att man ens kan komma på att göra nåt sånt.

Vet ni vad det värsta med denna hashtagen är? Det är att det är alldeles för många tjejer har som har blivit utsatta för övergrepp. Jag tror även det finns tjejer som inte ens förstår att dem har blivit utsatta.

För varje tjej som berättar om sin historia på sociala medier så kanske vi en gång för alla får veta hur stort detta problem är! Hashtaga #metoo och berätta er historia!


Likes

Comments

Godmorgon hoppas allt är bra med er. Vart hemma sent hos R inatt då jag jobbat kväll. Trodde jag skulle få sovmorgon men vakna va att Rs larm ringde vid 7 men ska inte klaga rätt skönt att komma upp lite i tid med o inte sova bort hela dagen haha! Tänkte fixa mig nu o sen dra o hämta ut ett paket mm spännande.

Likes

Comments

Hej allihopa har ni saknat mig lika mycket som jag saknat er?

först och främst måste jag säga att det var ett tag sen jag loggade in här och det har hänt en del måste jag säga som helt ny design osv och måste säga att jag gillar det! Alltid roligt med något nytt.

Men hur är det i mitt liv då kanske ni undrar?

Måste säga att livet är som på moln just nu och vill stanna där men sen har det även hänt andra saker som är mindre roliga men tänkte börja med dom roliga, första grejen är att jag har träffat en underbar kille som jag har varit tillsammans med 1 månad. den andra grejen är att jag har startat mitt första MTB-lopp och det gick faktiskt riktigt bra och sjukt roligt måste jag säga så fler kommer det bli. Och den lite mindre roliga saken är att jag åkte på körtelfeber veckan efter mtb-loppet så har varit på sjukhus och sjukskriven i ca 2,5-3 veckor men har äntligen kommit igång och jobba igen som tur är.

Likes

Comments

Nouw Magazine