Hejsan!

De va så skönt att få en sovmorgon och en ledig dag att spendera med en grym vän!

Blev lite Kik i affärer och sen åt vi så god mat på pinchos, jag rekommenderar stället starkt!

Nu ska jag fixa mina naglar då jag bröt min egna nagel rakt av igår... Bilder på naglarna kommer ut senare :)

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!

Jag hade en så bra dag igår!

Jag var först och firade min kusin då hon fyller 20 år, efter de så åkte jag och mötte upp mina vänner för lite discobowling, de va så längesen man gjorde något sånt så de var riktigt roligt!
Sen åkte jag hem till Jasmine och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och tog helt spontant att vi skulle gå ut o bara ha kul o inte tänka på något, så vi drog oss till Varberg och de blev en utgång att minnas!

Hoppas ni har haft en bra lördag!

Likes

Comments

View tracker

God morgon!

Tog en sovmorgon idag och vaknade upp av att de e verkligen snökaos utanför fönstret... Jag vill verkligen inte ha snö, jag vill ha sommar!

Årstiderna har blivit en månad framskjuten känns de som, vintern brukade vara i november/december men nu de senaste åren har de vart i januari/ februari... O likaså med sommarn.. Men men what to do?

Idag ser mina planer ut att jag ska åka till gymmet och träna, handla lite mat och sedan försöka ta tag i en del grejer här hemma, så som att rensa garderoben. Hoppas vägarna är skottade och bra nu så jag kan genomföra allt!

Men ni får ha de så bra! :)

Likes

Comments

Hejsan!

Idag när jag vaknade så kände jag att jag kanske börjar bli lite sjuk.. Hade lite ont i halsen. Efter jobbet så kändes de nästan inget och jag tänkte då att jag ska tusan träna! Klarar inte att bara va hemma en kväll till.. Saknade gymmet för mycket!

Åkte till gymmet och slutade med att jag inte körde mer än 4 övningar för då var jag helt slut och hade huvudvärk och halsen va värre... Så de va bara att åka hem, duscha och lägga sig i sängen.

Hoppas jag är friskare imon för då är de ju fredag! The magic day :)

Hoppas ni har haft en bra dag! Så hörs vi!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Kom precis hem ifrån gymmet och är totalt färdig i kroppen.

Detta gympasset gjorde mig irriterad... För tydligen kan inte folk sköta sitt utan de måste verkligen stirra ut någon... Jag undrar vad sånna personer gör på gymmet.

De blickarna jag fick var obehagliga och har aldrig sett de två personerna förr. Jag vägrade att sluta mitt träningspass bara för de.. Det är min tid på gymmet och jag ska få den att räknas!

Hoppas alla har haft en bra torsdag och nu laddar vi upp inför fredag!

Likes

Comments

Hej!

De senaste dagarna har jag varit i stor chock, jag vad med om en sak i helgen som gjorde att jag ser allt från ett annat perspektiv. Just nu känner jag att jag inte kan lita på någon och att de kommer ta tid för mig att kunna lita på någon igen.

Jag har alltid vart den tjejen som förlåter väldigt lätt då jag inte gillar drama och bråk, men nu har jag kommit till den gränsen att jag är trött på att bli "utnyttjad" utav de.. folk tar mig för givet och tänker inte på att jag också kan ta illa vid tydligen. Man ska inte lyssna på människors tomma ord utan man ska kolla på deras handlingar, för ibland kan det bli så att det blir mycket snack och liten verkstad om ni förstår vad jag menar.

Med detta så vill jag att ni håller hårt i de ni har omkring er och som verkligen bryr sig om er, de är värda guld!

Likes

Comments

Det blev en fredag med Kinamat och ansiktsbehandling med den bästa jag vet!

Idag jobbade jag min sista dag för den veckan, nu är jag ledig i 4 dagar, vilken känsla!

Hoppas att ni har haft en bra fredag!

Likes

Comments

Hejsan!

Nu sitter jag och dricker mitt te med honung i hopp om att bli frisk, i helgen började jag känna att en förkylning var påväg.. De har blivit sämre och ja nu sitter jag hör soffan sjuk.. Usch jag hatar att vara sjuk, vill kunna träna och jobba!

Annars hoppas jag ni har haft en bra måndag!

Likes

Comments

Instagram@amiliaenglund