View tracker
View tracker

Hej!

Kom precis hem ifrån gymmet och är totalt färdig i kroppen.

Detta gympasset gjorde mig irriterad... För tydligen kan inte folk sköta sitt utan de måste verkligen stirra ut någon... Jag undrar vad sånna personer gör på gymmet.

De blickarna jag fick var obehagliga och har aldrig sett de två personerna förr. Jag vägrade att sluta mitt träningspass bara för de.. Det är min tid på gymmet och jag ska få den att räknas!

Hoppas alla har haft en bra torsdag och nu laddar vi upp inför fredag!

Likes

Comments

View tracker

Hej!

De senaste dagarna har jag varit i stor chock, jag vad med om en sak i helgen som gjorde att jag ser allt från ett annat perspektiv. Just nu känner jag att jag inte kan lita på någon och att de kommer ta tid för mig att kunna lita på någon igen.

Jag har alltid vart den tjejen som förlåter väldigt lätt då jag inte gillar drama och bråk, men nu har jag kommit till den gränsen att jag är trött på att bli "utnyttjad" utav de.. folk tar mig för givet och tänker inte på att jag också kan ta illa vid tydligen. Man ska inte lyssna på människors tomma ord utan man ska kolla på deras handlingar, för ibland kan det bli så att det blir mycket snack och liten verkstad om ni förstår vad jag menar.

Med detta så vill jag att ni håller hårt i de ni har omkring er och som verkligen bryr sig om er, de är värda guld!

Likes

Comments

Det blev en fredag med Kinamat och ansiktsbehandling med den bästa jag vet!

Idag jobbade jag min sista dag för den veckan, nu är jag ledig i 4 dagar, vilken känsla!

Hoppas att ni har haft en bra fredag!

Likes

Comments

Hejsan!

Nu sitter jag och dricker mitt te med honung i hopp om att bli frisk, i helgen började jag känna att en förkylning var påväg.. De har blivit sämre och ja nu sitter jag hör soffan sjuk.. Usch jag hatar att vara sjuk, vill kunna träna och jobba!

Annars hoppas jag ni har haft en bra måndag!

Likes

Comments

Min fredag va helt underbar! Den tillbringades med en Go vän i Borås och sedan mötte upp ännu mer Goa vänner på puben senare på kvällen, riktigt Nice att bara sitta o ta ett glas o prata om allt mellan himmel och jord och få ett sånt där riktigt skönt skratt!

Hoppas er fredag var bra!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag vaknade jag upp med ett lovat humör, de är lill lördag och se innebär för mig lyx! Jag brukar denna dag ta hand om mig själv lite mer än vanligt, skämma bort mig med ansiktsmask, rengöring på djupet och allt som har med hygien att göra. Det gör att jag lättare klarar av veckan och de känns inte lika jobbigt på måndagar när det är så långt till helg.

Först idag så ska jag jobba och träna och sen hem och mysa!

Hoppas ni har de bra och inte fryser ihjäl där ute :)

Likes

Comments

Hejsan!

Idag blev de en dag på stan med lina och sedan ett hårt benpass på gymmet med jasse, en bättre dag helt enkelt!

Likes

Comments

Instagram@amiliaenglund