Header

Åh kolla min nya fina skor som jag vart bortskämd med av min ännu finare pojkvän. Tycker dem är så snygga och dem var inte allt för stora för att vara 35or, så nu ska jag bara proppa dem med lite sulor så blir dem perfekta! Haha livet med minifötter..
Men detta känns verkligen som ett par skor skor med lagom klack som funkar fin fint till både vardags och festligare tillfällen, så bra!

Men idag, det är fredag och lediga fredag för min del. Bästa fredagarna, plus längtat lite extra till denna fredag då jag nu ska in till stan och möta upp mamma som kommer in till Stockholm. Det blir en förmiddag på stan och lunch, så mysigt!

Ha en fin dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Barntavla som jag målat till min systerson. Igelkott som flyger i en luftballong, akryl 46x38.

Likes

Comments

Här om dagen blev jag så sugen på att baka, jag älskar ju att pyssla osv. Så jag prövade faktiskt och baka Chocolate chip cookies, och oj vad goda dem blev (om man får säga det själv.)
Igår kom min lillasyster till Stockholm så vi lunchade på stan och kika lite affärer. Så mysigt!

Idag har jag bara tagit det lugnt, pojkvännen var hem och åt lunch med mig på sin rast så stekte pannkakor. Sedan har jag målat en barntavla faktiskt, till min systerson. Så ska fota den sen och vissa.

Hoppas ni har en fin dag!

Likes

Comments

Godmorgon, idag är det lördag och jag ska senare åka och jobba några timmar. Innan det vill jag äta en lång och god brunch här hemma.

Igår eftermiddag kom vår nya mattan på plats i vardagsrummet. Blev så nöjd, vi tyckte båda två att det blev och kännas lite ljusare. Fin helg bukett fick följa med hem igår också, så vackra hortensia blommor är!!

Ha en fin lördag!

Likes

Comments

God förmiddag alla! Idag är det fredag och jag är ledig, så skönt. Och titta jag tog precis emot nya mattan som kom hem till dörren. It's going to be sooo nice ✨ Tycker verkligen den är hur fin som helst mattan från Ellos. Nu är jag otålig på att pojkvännen ska komma hem från jobbet och lyfta undan marmorbordet, det är nämligen så tungt. Men fram tills dess tänkte jag åka in till stan en sväng, kika runt lite och kanske hittar man lite fina blommor som kan få följa med hem.

Sen ska jag fota och visa hur det blev med mattan på rätt plats i vardagsrummet, tills dess ha en härlig dag!


Likes

Comments