Header


Hallå underbaringar!
Vilken dag vi hade, jag var helt slut! Min dag startade ju redan före klockan 7, så innan mitt resesällskap vaknat hade jag redan hunnit beta av en del arbete, byta om, smörja in mig och hade suttit ute i solen och läst i nästan en timme - älskar sådana morgnar!

När alla kommit upp ordentligt körde vi fram lite frukost innan vi sprang ned till poolen där vi hängde största delen av förmiddagen. Vid lunch packade vi in oss i bilen och körde ned till Torrevieja där vi gick längs strandpromenaden och bara njöt innan vi avslutade med en runda på marknaden innan vi åkte till ett utomhuslekland med massa hoppborgar, gokart, paintball och annat roligt. Kvällen avslutades med poolhäng och middag i lägenheten. Hur mysigt som helst!

Tanken var att vi skulle åka till en djurpark idag men då V vaknade och var sjuk inatt fick vi åka till sjukhuset direkt på morgonen, men sen vi kom hem har vi suttit uppkrupna i soffan och kollat massa filmer. Det blir kanske inte alltid som man tänkt sig, men det blir alltid vad man gör det till ;)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Hola!
Igår var det vår första riktiga dag här och den var såå härlig. Vi började med att värma upp oss med kaffe ute på terassen innan vi drog oss ned till poolen - det fick bli den inomhus på morgonen, efter det gick vi upp till lägenheten för att packa om till stranden, där vi låg i ett par timmar innan det blev dags för lunch. Då packade vi in oss i bilen och körde upp mot stan för varsin sallad som jag inte ens fotade såg jag nu.. Det var i alla fall supermysig och gott.

När vi kände oss klara där åkte vi in till ett outdoor mall som var gigantiskt! När vi var klara där körde vi till ett supermarket innan vi begav oss vidare hemåt för mer pool- och terasshäng med stekande sol och massa gott vin! När solen började gå ned duschade vi och gjorde oss i ordning för att gå in till det lilla "centrum" som ligger närmare lägenheten för lite kvällsmat. Jag och S beställde in en flaska rött som vi avnjöt till varsin bruschetta och en prosciutto som vi delade på - yum!! Lätt något av det bästa jag ätit, och i kombination med vinet alltså 🙌 - magiskt!

Jag tycker att alla frukter och grönsaker smakar så sjukt mycket bättre utomlands än de gör i Sverige, så mycket mer smakrikt!


Likes

Comments


Tjena gänget!
Jag hoppas att ni har det bra och att ni känner er lagom taggade inför vardagen nu efter påskledigheten!
I lördags var det ju påskafton och den firades som vanligt ute i stugan med hela fina släkten. Nicho och jag gick upp tidigt för att hinna fixa oss lite innan det bar iväg för frukost hos hans familj. Efter en mysig långfrukost for vi vidare i full speed mot björkhagen och stugan där min familj väntade.

Väl där bjöds det på påsklunch, äggmålning, tävlingar, påskäggsjakt och tre rätters middag, sen hanns det även med ett (lite sent)firande av min födelsedag där jag fick massa fint som jag ska visa er när jag kommit hem och fått allt på plats, (förhoppningsvis till helgen 🙏), innan det dukades upp för poker och det hölls kväll på riktigt.


Likes

Comments