Tre stilrena stilar att ta till i vår, där det finns något för alla.

Nu är jag precis hemkommen från finaste W. Efter en stor kram från henne och två och en halv timmars skvaller kan man väl inte vara annat än lycklig? Saken blir ju inte värre av att få komma hem till älskling som står redo med vinet och räkorna i högsta hugg - nu firar vi lillördag på riktigt.

Godkväll underbaringar!


Likes

Comments


Denna lördagen alltså 🙏
Den innehöll nästan allt jag älskar. Den startade med lite snabb egentid med jobb och planering till bloggen innan jag väckte N med en kopp kaffe på sängen för att vi skulle hinna ned på stan en runda. När klockan slog 12 hade vi kommit hem till mina föräldrar för att fira min fina bror Rasmus som igår fyllde 22 år och där stannade vi och mös till klockan var strax efter sex. Bilen rullade hemåt och N gick och plockade lite medan jag fixade i ordning maten, vi gjorde det väldigt enkelt för oss genom att välja plockmat - vilket även råkar vara en av mina favoriter ;)

Till det drack vi ett rödvin vi aldrig provat förut. Den var lite "blaskig" för min smak och hade inte riktigt den fylligheten jag ofta söker i röda viner. Det gick bra med ett glas till maten, men att bara sitta och dricka utan någonting till gick inte. Så det var lite synd, är du däremot inte så glad för de fylligare vinerna kan jag rekommendera dig att prova detta, tror även att det kan gå hem hos folk som gärna inte har rödvin som förstahandsval. Maten dukades fram på vårt otroligt vackra soffbord som är gjort av en flyttlåda 😂 och sedan kollade vi Melodifestivalen och the 100 resten av kvällen - Så himla mysigt !

Vi får försöka ta tag i oss själva och fixa i ordning här hemma snart, men det är så svårt när vi inte riktigt vet hur vi vill ha det.. Njä, får suga på den karamellen ett tag till.


Likes

Comments


Hej underbara ni,
Idag strålar solen över sundet sådär härligt igen, solbrillorna är på, ljudet på max och nu längtar jag bara tills det är varmt och jag kan cabba ned! I söndags åkte jag hem till föräldrarna och kidnappade mammi för en välbehövlig mor och dotterdag. Vi åkte först och tittade i lite butiker och bara gick runt, pratade om allt mellan himmel och jord, och mös innan vi slutligen åkte till Sand och käkade deras söndagsbrunch. Det var helt himmelskt och just att det bara var jag och mamma, utsikt över havet, brasor överallt, en helt underbar buffé och livemusik från pianobaren - så himla bra!!

Där kunde vi suttit hur länge som helst känns det som, ni vet en sådan stund där du bara vill stanna tiden och leva där ett tag, så var det. När vi kom hem hade klockan redan hunnit bli en bra bit över 17.00 så jag fick skynda hem och hjälpa N bära ned alla våra tomma flyttlådor som dittills bara stått i vägen som irritationsmoment i hallen. När vi var klara med det skulle vi gå och handla lite mat, men vi var så trötta så vi ringde till Pappa som självklart bjöd in oss på tacos så det var bara att lasta in oss i bilen och åka tillbaks - hur mysigt som helst. Det behöver inte vara så mycket hela tiden, ibland kan det vara skönt att göra just ingenting, så länge du är med någon du trivs med och tycker om så kan det inte bli annat än bra. Nästa gång får vi ta med oss resten av familjen :)


Likes

Comments