View tracker


Gud vad jag har varit sugen på plockmat hela dagen, älskar det! Får nog bli lite till helgen tycker jag!


Likes

Comments


Här sitter jag och knaprar på ett litet mid-daysnack såhär på en vanlig onsdag och tänkte jag skulle dela med mig av lite bilder på dukningen i lördags. Som sagt hade min vän J examensfest i lördags och då bjöds det på stor fest! Temat var då alltså vitt, rosa & silver och som ni ser var det huur fint som heelst! Hennes moster hade gjort alla blomsterarrangemang - hur fina!?

När småtimmarna trillade in drog vi oss in mot stan för utgång som drog igång direkt med shots och drinkar! Inte helt fel må jag säga!


Likes

Comments


God morgon tisdag!
Vilken dag jag hade igår! Direkt efter jobb bar det iväg till Leos Lekland. Det var första gången jag var där och trots att jag höjde medelåldern rejält tror jag faktiskt att jag hade roligast av alla - haha! Dock är det inte utan att man är lite öm i kroppen idag, det var ju värre än ett hårt träningspass att hålla takten med 7-åringen genom alla hinderbanor och liknande.

Idag hoppas jag finna tid till att organisera och planera lite. Även om det inte alltid känns som det så har ju faktiskt alla fått 24timmar varje dygn, man måste bara prioritera och det är något jag har ganska svårt för. Men jag är medveten om det och jobbar på det. Jag satt och kikade lite på Nelly.com och kunde inte låta bli att spara ned några favoriter! Titta vilken dröm jag har klistrat ihop här nedan.


Likes

Comments