Startade dagen med morgonmöte och ska snart in på ytterligare ett.
Så himla härligt med fredag - min favoritdag på heeela veckan, och jag har en känsla av att jag skriver precis såhär varje fredag. Men det kan faktiskt inte hjälpas för jag tycker om fredagar så himla mycket! :)

I söndags var jag ju ute på en riktigt lång promenad och det var så mysigt att jag fick gå både i stan, längst med ån, genom skog, förbi öppet landskap och även nedom stranden en sväng på samma runda! Då jag passade på att köra intervaller i skogen och på stranden blev det inte mycket knäppande på kameran just där. Vädret var ju inte det bästa kan jag konstatera men några bilder fick jag till. I helgen ska det ju bli bättre väder så vi får se vad det bjuds på då :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Herregud vad våren har hittat nu alltså - tills man faktiskt går utomhus.. då är det fortfarande genomkallt haha! Men det är väl så det ska vara i mars måndag i vårt avlånga land. Men jag blir sinnessjukt sugen på sommar så våren kan inte komma fort nog! Denna veckans mood board får bli i puderrosa/dusty pink eller blush, oavsett så är det såå lugnande och framförallt fint!

I förra veckan köpte jag nya träningsskor i just denna färgen som va (med betoning på va(!)) så himla fina! Tills jag sprang ut i skogen för ett träningspass i ösregn - nu är de mer bruna än rosa men jag har lämnat dom till min underbara mami som nog ska få ordning på dem igen - hon har ju lite mamma-magi som oftast hjälper på extra tuffa fläckar eller när man har blivit av med någonting. Vad skulle jag göra utan henne? Gå runt i förstörda träningsskor haha.


Likes

Comments

Contains affiliate links
(Inlägget innehåller adlinks)

Hej raringar !
Har ni en lika mysig lillördag som jag? Jag sitter här med hörlurarna i med den gym-listan jag hade när jag bodde i USA. Drömmer mig faktiskt tillbaks lite måste jag erkänna, sen blir man på ett sådant härligt humör också. Som grädde på moset har jag plockat ihop lite ögongodis till er mina kära - hur fina är inte dessa detaljer?

Jag har ju redan en jordglob i svart och silver sedan innan, men den känns lite plastig tycker jag så är lite sugen på en uppgradering. Glaslådorna är jag störtförälskad i trots att jag inte har den blekaste aning om vad jag skulle förvara i dem, är det inte typiskt? haha!

Nu får jag skynda vidare så att jag hinner med allt som ska göras idag.

Vi hörs senare! 😘


Likes

Comments