Hey bloggen!

Velkommen til mit allerførste indlæg her på nouw!

Hvem er du?

Jeg hedder Amalie, og jeg er 15 år gammel. Jeg bor i en lille by i jydelandet, jeg elsker spænding og høj musik, udfordringer og overraskelser!

Jeg har en skøn bedste veninde, Malou, og en dejlig kæreste, Said. Jeg holder ekstremt af dem begge to, og Malou kommer faktisk på torsdag, hvilket jeg glæder mig vildt meget til, selvom vi sås i fredags! (teaser).

Jeg er brunette, og jeg har lige fået pandehår! Det kan I se øverst oppe, og hvordan jeg cirka så ud før, hehe.

Det har været supermærkeligt at skifte fra almindeligt ensartet hår til pludselig at skulle vænne sig til at have hår ned i hovedet kronisk, og at jeg ikke kan flytte det om bag ørene som normalt, er virkelig underligt indimellem, og det tog mig da også lige et par dage at tro på, jeg rent faktisk har pandehår nu, haha.


Hvad er din store interesse?

Min store interesse er nok, at jeg elsker at synge, og jeg vil så gerne slippe af med min sceneskræk, så jeg kan brage ud i verden med min stemme (lol), men jeg er desværre lige lidt for usikker på det punkt - indtil videre!

Dette leder mig så hen til mit store idol. Sanne Salomonsen. Det ligger forkert på tasterne at skrive hendes fulde navn, da jeg altid har omtalt hende som Sanne. Jeg ELSKER hende, og det er der mange i min omgangskreds, der ikke forstår. Hun er sådan et kærligt menneske, hun har det mest vidunderlige grin, en genial sans for humor, hun er en fantastisk sanger, og hun er omsorgsfuld overfor ALLE, og ikke kun dem, hun har kendt længe. Der er ingen, der går forgæves til hende.

Min personlighed matcher hendes så meget, at det tit overrasker mig, og jeg elsker det! Hun er bramfri, lige ud af posen, ligeglad med folks meninger, selvironisk, åben, totalt skøn og strålende! Hun har aldrig gået op i andres dumme kommentarer (fuck af, Thomas Treo!) men bare gået sin egen vej og hvilet i sig selv all the way. Det er blandt andet noget af det, jeg ser op til hende for. Hendes stil er unik, hendes væsen er unikt!

(Jeg arbejder btw på at komme til koncert med hende den 14. april, hvilket jeg glæder mig vanvittigt til!!!)

Jeg har set hende live én enkelt gang før, og det var faktisk dér, jeg rigtigt fik øjnene op for, hvem hun er. Fredag den 10. juni 2016 kl 15:30 kom dronningen (endnu et af mine famøse kælenavne til hende) på scenen ved Haze over Haarum. Jeg blev grebet af hendes energi og charme, så jeg forsøgte jo at træde igennem menneskemængden, og jeg endte også med at stå på cirka 3. række og få blæst mine ører ud af Rock Mamas elskede skrålen. Dét var faktisk ikke min version af et kælenavn til hende - det tilnavn fik hun for mange år siden, og hun lever jo op til det! Koncerten var fantastisk, og jeg kunne bare mærke med det samme, at jeg ville blive kæmpefan - og ganske rigtigt, I mean, here I am!

Jeg har hørt alle hendes sange mindst én gang hver, og jeg er så fascineret af hende! (surprise). Jeg har en playliste på Spotify (som I btw kan finde i links'ne til venstre) med lige over 100 af hendes fremragende sange! Jeg elsker al hendes musik fra '1996' til 'Unico' over '12 bud på C.V' tilbage til 'Solskin efter Regn' for ikke at nævne 'In a New York Minute' og 'Sanne' - nogle af hendes albums, hehe.

Jeg kunne blive ved i evigheder, og de fleste folk får da også kronisk spat af mig, når jeg plaprer om hende dag ud og dag ind, men det er noget, man ikke kan beskrive hverken via snak eller skrift, da den kærlighed jeg har til Sanne bare ikke kan forklares med ord - derfor lader jeg den ligge for nu, og ævler videre i et andet indlæg en anden god gang (;


Hvorfor startede du en blog?

Altså sagen er den, at jeg egentlig havde en blog på Bloggers Delight, som stadig ligger der med mine gamle indlæg. Men jeg besøgte en dag Louise Madsens nye blog her på nouw.com, hvor jeg før havde set på Nouw, men aldrig rigtigt taget mig sammen til at skifte domæne. Jeg har længe vidst, hvad Nouw var, men jeg tænkte, at Bloggers Delight måtte være fint. Jeg kiggede så i går herinde på Nouw, og besluttede mig; nu skulle det være! Der er flere muligheder herinde i modsætning til så mange andre blog-platforme.

Jeg startede i bund og grund en blog tilbage i maj 2016, fordi jeg blev så inspireret af den måde at være online på, og jeg følte for selv at prøve det, da jeg i forvejen elsker at skrive. Jeg fulgte med blogbysandra og tinamarias, og jeg syntes det var så fedt, så jeg ville gerne selv prøve det. Derudaf kom min anden blog, som er til at finde her: http://amaliehafid.bloggersdelight.dk/

Jeg elsker at være aktiv på de sociale medier, og jeg bruger også meget tid på min youtube - men det er indimellem lidt svært, når skolen også presser sig på, og jeg går meget op i karaktererne, da jeg lige har søgt ind på gymnasiet, og jeg drømmer lidt om en jurauddannelse.

Jeg elsker at rejse, og min familie og jeg tager nogle gange til Frankfurt for at se fodbold, hvor vi så ser Eintracht Frankfurt, som vi er store fans af. Så overnatter vi på et fast hotel, hvor menneskerne er så skidesøde, og så får vi en super god oplevelse dernede. Jeg er født på Frederiksberg, København, Danmark, (DET ER SANNE OGSÅ OMG) og jeg eeeelsker storbylivet. Jeg aner ikke, hvordan i hulen jeg er endt her i Jylland, og så i en megalille by i sydvest. Dødssygt.

Jeg drømmer om at flytte til en af Danmarks største byer - helst tilbage til Frederiksberg, så jeg kan genopleve min barndom, åh Gud.


Ser du frem til noget i øjeblikket?

Hvis jeg ikke ødelægger din dag ved at nævne hende igen, såååå er det nok den 14. april og Sanne, som efterhånden er meget sandsynligt. Jeg skal derhen med min mor og bedste veninde, Malou, som jeg nævnte tidligere - hvilket jo kun kan blive fantastisk, for det er de to kvinder (og Sanne) som jeg elsker mest! haha.

Men ellers glæder jeg mig sygt meget til at starte på gymnasiet efter sommerferien. Yaaaay!


Det var noget om mig, så håber virkelig I vil følge med! (der vil selvfølgelig komme andet op end sanne, sanne, sanne hahjhhba)


kys, amalie

xoxo

Likes

Comments