Mina funderingar & frågeställningar, Capio Ätstörningscenter

Hej, kan inte du skriva hur ditt matschema ser ut? och typ lite vad ett till exempel kvälllsmöte går ut på? Sitter in allihopa då eller du och personal? Kram

Hej! Först och främst ber jag dig om ursäkt med anledning till att du ställde dessa frågor till mig för flera flera veckor sedan. Men bättre sent än aldrig. Eller hur? Förresten, stort tack för alla dina frågor och funderingar. Det gör mig alltid lika lycklig inombords när ni ställer era frågor, för då känner jag mig extra värdefull och tillitsfull. Stort tack! Bomba mig med frågor så gör ni mina dagar. ;)

Fråga 1. Beskriv ditt matschema:

I dagsläget äter jag 3000 kcal om dagen i jämförelse med mitt senaste matinlägg här på avdelningen. Då var jag dessutom inne i vecka 2 medan nu i dagsläget befinner mig i hela vecka 9 här på avdelningen. Jag kan beskriva mer detaljerat i ett annat inlägg framöver hur en dag kan se ut gällande matväg. Det vill säga för en patient som viktåterhämtar sig från undervikt. I detta fall jag!! Glöm aldrig bort att vardera patient har olika matscheman att följa, beroende på ätproblematik med huvudsak i den fysiska biten.

Fråga 2: Vad innebär alla kvällsmöten?

Alla kvällsmöten är till för oss patienter att få chansen att ställa frågor om morgondagen eller om dagen som har passerat. 1-2 behandlare berättar vilka som ska arbeta på avdelningen dagen därpå, om det kommer några nya patienter till kliniken osv. Innan avrundningen går vi ett varsitt varv runt oss patienter där vi har möjlighet att berätta om något som passerat under dagen - såsom om man varit med om något extra roligt, lärorikt eller kanske klarat av en utmaning eller två. Smått och gott helt enkelt.

Fråga 3: Sitter all personal och patienter ihop under kvällsmötena? Japp! Mötet håller på knappast 10 minuter så man hinner inte fördjupa sig i någon fråga eventuellt ämne. Utan det är en kort beskrivning på det viktigaste. Innan det är dags att vandra upp en våning till TV-soffan innan nattningen.

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229