Header

Hej mina sötnosar! Tänkte bara vissa upp mitt schema på Jensen gymnasium under denna termin. Men som sagt får vi se hur mitt schema blir efter mötet på fredag. Men det här är grunden iallafall.

Hur ser era skolscheman eller jobbscheman ut? Kram❤️

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag med min älskling i min säng och ska strax gå ut med Enya, så hon kissar! Efter det blir det blir det en lång promenad hem till min farmor och farfar. För där väntar lite lunch och sedan blir det säkert lite kortspel och Yatzy. Dålig förlorare som jag är, så ska försöka vinna denna dag också. Hahah!

Det var längesen jag tog ut lite peppande citat. Så nu blir det lite peppande meningar om livet! 👇🏼 Kram❤️

Likes

Comments

Hej på er! Igår kväll var hemskt kväll både för mig och Tildes del. Jag brukar säga att Tilde och jag är en individ med olika känslor och utseende.
Igår kväll tittade jag och min syster igenom våra scheman, och kom på att vi går jämna och udda veckor tvärtom. Så de dagar jag börjar 08.00, då börjar Tilde efter lunch. Det hade vi verkligen inte räknat med!

För vi har alltid varit varje rast i skolan från förskolan till högstadiet. Tilde betyder otroligt mycket för mig! Det är min tryggpunkt i livet och nu är det borta. Så jag grät både i igår kväll och idag i skolan samt hela vägen på bussen hemifrån till skolan. Pga rädsla och ångest över gymnasietiden. Samt att vi hade matte diagnos idag!

Idag var en av mina värsta dagar i mitt liv. Rädslan att förlora henne och oron över diagnosen. Hemskt! Men jag fick prata om allt med min mentor på morgonen och sedan kändes allt lättare. Hon skulle prata med Tildes lärare och rektor och se om det gick att lösa på något vis. Jag hoppas verkligen att det blir bra i slutändan både för mig och Tilde.

Diagnosen gick helt okej ändå! Kunde inte riktigt allt men nära inpå. Men nu känns det bättre igen och den värsta ångest har lagt sig för tillfället. Så hoppas jag att ni mår bra iallafall. Kram❤️

Likes

Comments

Hej på er! Just nu har jag precis klivit på bussen vid busshållplatsen. Ännu en dag avklarad! Det känns faktiskt jättebra! Klassen verkar helt okej och lärarna verkar helt fantastiska. De bryr sig verkligen om eleverna.

När jag kommer hem ska jag bara slappa lite och förbereda mig för morgondagen. Det sämsta hittills är att vi ska ha en diagnos i matte imorgon. Hela jag stannar upp och blir fruktansvärd rädd. Panikkänslorna kommer närmare och närmare mig! Men jag gör mitt bästa och bättre kan jag inte prestera. Bara så svårt att inse att man inte kan prestera 100% varje prov man utför. Men jaja det måste fungera nu på gymnasiet.

Är ni också rädda för att misslyckas? Kram❤️

Likes

Comments

Hej på er! Detta inlägg kommer bli väldigt kort för jag ska strax sticka till bussen. Idag är jag inte alls lika nervös, för det kändes helt okej igår!

Här kommer lite bilder på dagens outfit:

Rosa blus: Odd Molly
Mörkblå jeans: Tiger

Ha en bra dag, kram❤️

Likes

Comments

Hej på er! Idag har varit en lång dag! Gick upp väldigt tidigt runt 4.00 och började göra mig färdig för skolstarten. På den tiden han jag ta lite andetag och lite avslappningsövningar + göra iordning mig för den första dagen på Jensen gymnasium.

När jag kom dit så slog mitt hjärta i hundra åttio och jag kände hur nervositeten kom närmare och närmare. Men när det vart upprop så kändes allt lättare inombords och oron sjönk. Tog några få andetag under presentationen om skolan. Först blev det ett välkomnande från rektorn och en liten kort film i ca 10 minuter, Håkan som var grundaren av Jensen gymnasium och alla Jensen skolor runt om i Sverige.

Sedan blev vi indelade i klassvis och sedan fick jag/vi lära känna vår nya coach och min/våra nya klasskamrater. Allt från "lekar" till "intervjuer" i små grupper.

Sen vart det lunch och allt gick helt okej för min del med skollunchen. Träffade också nya vänner, efter bara någon timme. Så allt känns jättebra! Lärarna verkade helt fantastiska, de brydde sig verkligen om att eleven skulle lyckas nå sina mål. Både i skolan och kompisskap samt hälsomässigt. Så bra!

Detta kommer bli jättebra! Hoppas ni haft en bra dag, kram❤️

Likes

Comments

Hej hjärtan! Idag har det känt som en väldigt lång dag med mycket oro och ångest. Både hur besöket skulle gå på ätstörningsenheten idag och morgondagen. Då jag ska börja gymnasiet imorgon, så pirrig och nervös. Men förhoppningsvis är alla det och inte bara jag!

Men hur som helst gick det bra på besöket idag. Eller det var positiva siffror på vågen men samtidigt väldigt ångestfyllt. Jag visste att vågen skulle vissa en siffra som var högre en förra veckan, men det är tungt att ta in det. Samtidigt var jag förbered, så det känns fortfarande som en lättnad att bara få se det själv med egna ögon.

Det handlade dock inte om ett kilo men drygt ett halv kilo. Så det känns okej ändå! Jag, mina föräldrar samt min behandlare beslutade att jag får vara med på idrotten från början. Bara om jag fortsätter gå upp mina få kilo kvar. Så det känns jättebra!

Jag och min behandlare han inte prata så jättelänge idag, för vi hade bara bokat in ett kort möte innan skolstarten imorgon. Ska dock dit om 2 veckor igen. Men då blir det ett läkarbesök istället! Mer praktiska undersökningar och medicin ändringar...

Så det känns skönt men nu blir det nervositet för morgondagen istället. Usch vad jag gnäller på min nervositet men förhoppningsvis blir det lugnare i övermorgon. Hoppas ni mår bra, kram❤️

Likes

Comments

Hej mina hjärtan! Har ni sovit gott? Det har jag halvt gjort. Jag somnade sent kanske runt 2 men sen sov jag ända till klockan 7.30. Nu ligger jag i solen och solar och ska strax gå upp och locka håret igen. Tycker håret blir så snyggt om man lockar det med plattång. Man får en helt annan känsla och volym i håret. Vad tycker ni?

Sen ska jag hem till min mormor och morfar för att äta lite lunch och sedan blir det en sväng till ätstörningsenheten igen. Jag är så nervös för har verkligen kämpat med maten denna vecka. Så det kommer kännas nervositet i hela kroppen när jag kliver på vågen denna vecka. Det har blivit mycket gråt och ångest under de senaste dagarna!

Men jag ska tänka på att det är tufft men att det är åt rätt riktning. Eller hur? Kram❤️

Likes

Comments