Header

Godmorgon!
Nu är jag och resten av familjen Vergara påväg hem från Grekland. Vi var här en vecka vilket var mycket lämpligt, vi har badat och solat i mängder! Just nu sitter jag och skriver detta på bussen till flygplatsen, jag kan ändå inte vänta tills jag kommer hem. Det är skönt att vara hemma i sitt egna hem och få sova i sin egen säng känner jag.

Igår åt vi på en väldigt trevlig resturang som heter 'Grande'. Det var ett perfekt avslut på kvällen och en väldigt god måltid. Sedan gick vi och köpte grekiska handgjorda tvålar som hade ett fantastiskt utseende! Kan inte vänta att få ställa fram dem i mitt badrum. Såklart kommer det bilder på dem när jag kommer hem!

Här är en bild från restaurangen:

Nu ska jag avsluta detta inlägg med ett hejdå! Hoppas ni får en fortsatt trevlig morgon så ska jag se till att ta mig hem i rimlig tid.
Xo

Likes

Comments

Mitt bästa köp
Två inlägg på samma kväll på en helt nystartad blogg, är jag galen? Kanske det men kan inte låta bli att tänka på alla inlägg som kan skrivas och idéerna som jag kommer på. Det enkla inlägger jag fick känslan av att skriva var: Mitt bästa inköp
För några veckor sedan införskaffade jag mig min första Morphe palett, en 35P palett.

Denna paletten innehåller både kalla och varma skuggor men fokuserar mest på lila färger. Morphe har väldigt många paletter men jag valde just denna pga av färgerna. Färgvalet är perfekt för mörka bruna ögon som jag har, det förstärker färgerna man redan har. Med denna palett kan man skapa vardagliga looks med en lätt ljuslila skugga i ögongloben med ett lätt skimmer på locket. Eller göra en sexig mörk skuggning till kvällens festligheter, det finns alltså flera möjligheter. Paletten funkar för både nybörjare och för de mer erfarna.

Här är en sminkning jag gjort med denna paletten och är ett bra exempel på hur man skapar en lätt look. Inte för tung men har ändå de lilla extra som förstärker färgen på ögonen.

Men allt som allt, en väldigt bra palett som jag verkligen rekommenderar! Den går att köpa här:
https://www.brallis.se/sv/artiklar/morphe-brushes-35p-35-color-plum-palette.html

Likes

Comments

First
Hej alla!
Detta är mitt första inlägg och det kommer handla om inget speciellt. Jag har tänkt att starta en blogg länge och då tänkte jag på vad jag är mest intresserad av, det är smink! Då hoppas jag att några kommer se min blogg som ett tillfälle att kunna diskutera smink och skönhet. Just nu befinner jag mig i Grekland på ön Karphatos och det är min sista dag här :-( så i detta inlägg tänkte jag svara på lite frågor om mig själv så ni som läser får en idé om vem jag är i samband med fina bilder från resan! Även ni kan svara på frågorna i kommentarerna :-)

Hur gammal är du?
Jag är 17 år gammal och fyller 18 den 27 November (suck) alltså född år 1999!

När började ditt sminkintresse?
Det började då jag var 10år gammal i samband med att jag fick en egen laptop som jag kunde kolla youtube på! Idag är jag beroende av smink och videos om det
I love it

Vad är ditt ursprung?
Jag har en Mamma från Sverige och min mormor är från Finland, min pappa är från Chile. Detta gör mig halvchilenare vilket leder till de färger jag har!

Din favorit sminkprodukt?
Bronser eller concealer, bronser väljer jag för det kan ge värme till ansiktet och få en att se väldigt pigg ut, samma med concealer. Det är perfekt för att täcka små finnar eller använda under ögonen eller till och med på ögonlocket som primer! Både bronser och concealer är väldigt användbara på olika sätt och det finns väldigt bra och billiga, hm's egna bronser och Maybelline har väldigt bra concealer!

Ställ gärna mer frågor till mig i kommentarerna! Xo

Likes

Comments