Header

Hej mina fina, 
denna skoldagen har känts otroligt lång då jag har behövt skriva två prov - det som har gjort dagen lättare att genomlida har varit att jag och Maya bestämt att vi skulle ta en pluggfika som avslutning på dagen. Vi satt ett flertal timmar ihopkurade i en soffa vid domkyrkan och pratade på och slöpluggade, och efter varma mackor och två omgångar chailatte var jag på väldigt mycket bättre humör.  

Likes

Comments

Idag bjöd pappa på en sen lunch i stan, och efter det gick vi runt och strosade i lite affärer. Nu sitter jag på bussen som kommer ta mig till mölnlycke där jag tänkte spendera resten av kvällen med fina vänner!


Likes

Comments

Hej mina fina! Idag vaknade jag upp relativt sent, då vi igår var några hemma hos mig och kollade skräckfilm till sent in på natten.
Dagen har i alla fall hittills bjudit på en tur till allum, och nu är jag och familjen påväg till en superfin sandstrand inte långt från där vi bor.

Likes

Comments

Igår fixade bästa Elin och Hanna tillsammans ihop ett "pool party" då de båda fyller år vid denna tiden! På eftermiddagen var det bara vi tjejer som åt, skrattade och badade tillsammans, och lite senare in på kvällen ramlade killarna in. Lyckad kväll allt som allt, och när jag sedan gick och lade mig var jag så trött så ögonen gick i kors, haha!Likes

Comments

Med solnedgången i bakgrunden och musiken dunkandes i högtalarna så spenderade jag kvällen - och natten tillsammans med många goa människor hemma hos Maya.

Likes

Comments

Bjuder på två färgstarka bilder på dagens middag som avnjöts tillsammans med min kära familj.

Likes

Comments