Header

1. Hur gammal är du? 17 år.

2. Hur gammal känner du dig? Känner mig väl typ som sjutton, fast känns ganska konstigt att jag blir arton nästa år.

3. Var bor du? I en by i Finland.

4. Vad har du gjort idag? Sovit till halv ett och sen suttit och spelat och även läst lite.

5. Sommar, höst, vinter eller vår - vilken föredrar du? Varför? Jag gillar alla för jag gillar förändring men mest gillar jag kanske ändå våren när allt kommer till liv igen efter vintern. Eller så hösten för det blir så mysigt då.

6. Är du beroende av något? Tv-serier, läsk och att shoppa.

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Jag är rädd för ormar och spindlar. Min favoritfärg på kläder, förutom svart, är camouflage eller bara khakigrön. Jag vill tatuera åtminstone ryggen, låren, sleeve på ena armen och halvsleeve på andra.

8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? New York.

9. Vad är du på för humör just nu? Trött men typ glad.

10. Vilket är ditt favoritgodis? Mjölkchoklad, brukar välja Fazers men har de senaste veckorna valt Marabous.

11. Vilken är din favoritaffär? H&M, Boardvillage och även Junkyard.

12. Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska definitivt.

13. Har du blivit sydd någon gång? Nej.

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Mamma bytte lakan åt mig igår för jag var för lat, hehe.

15. Är du blyg? Oftast inte om jag är med människor jag känner och trivs med. Men med nya människor så är jag definitivt blyg och jag hatar det. När jag träffar nya människor så ger jag ju inte rätta bilden av mig själv men jag vågar bara inte öppna käften och säga något och vara mig själv.

16. Har du något smeknamn? Ja, Alex.

17. Har du några piercingar eller tatueringar? Har tre piercingar + hål (töjningar) i öronen. Har inga tatueringar ännu.

18. Vad är ditt favoritcitat? "I feel as I'm made to understand but not to be understood." Vet inte vem som har skrivit det men har hittat det på weheartit nån gång. Förutom det citatet så finns det många fler som jag gillar och känner igen mig i men detta var nu ett av de första jag hittade. (Ja jag har dåligt minne och minns inte typ någonting utantill.. haha)

canon eos 1100d + canon ef 50mm | var ute och fotade lite självporträtt häromdagen för ovanlighetens skull

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

iphone 6s + redigerade i VSCO

Slänger in lite av de senaste bilderna jag har fotat med telefonen. Har nämligen inte så mycket att blogga om just nu eftersom jag inte har gjort något speciellt varken idag eller igår. Har mest suttit vid datorn eller läst böcker, förutom 1-2 timmar igår när jag träffade E en sväng och bara pratade en del. Nu ska jag nog antingen kolla ett hawaii five-0 avsnitt eller fortsätta läsa en bok. Hörs mer en annan gång, hoppas ni har det bra, kram.

Likes

Comments

Var till stan idag och köpte dessa två grejer här ovan, ett par svarta sneakers och en orange huppari. Sämst bild på hupparin men man ser iallafall färgen haha.

Förutom ett stadsbesök idag så jag inte gjort mycket mer, suttit vid datorn och varit och träffat C en stund. Och nu ska jag bara läsa nån bok och sen blir det att fara och sova.

Likes

Comments

två från igår

Här har det återigen varit tyst ett tag men jag har varit borta i en vecka, från förra veckans fredag till i fredags. Har varit hos moffas och mosters och har försökt att inte sitta vid datorn hela tiden. Därför lämnade bloggen lite och sidan.

Men igår så på kvällen for jag och E till byn och träffade lite folk. Jag hade en helt okej kväll, var inte riktigt på festhumör och frös dessutom större delen av kvällen, men det var kul att få träffa vännerna igen eftersom jag inte hade sett dem på två veckor typ. Och det gäller att ta vara på chanserna då vi kan träffas för snart är sommarlovet slut och då kommer vi knappast ses mycket före jullovet, sad but true, haha.

Idag sov jag till nästan ett och idag har jag inte så mycket planer, borde städa mitt rum och ska även kolla F1 sen. Ska försöka bli bättre på att uppdatera här, minst 3-5 inlägg i veckan skulle jag vilja få upp men ska inte lova något för man har ju sett hur det brukar gå för mig, haha. Men vi hörs en annan gång, kram hej.

Likes

Comments

fyra från igår

Gårkvällen var väldigt bra, hängde med trevliga människor och hade det roligt. Dock kanske det blev lite väl mycket av det roliga för mig och idag mår man som förtjänat. Dagen kommer därför spenderas framför filmer eller nån tv-serie, just nu kollar jag harry potter för femtioelfte gången.

Likes

Comments

canon eos 1100d + canon ef 50mm

Lite bilder som jag fotade för två veckor sedan här ovan. Annars har jag inget att blogga om eftersom inget intressant händer i mitt liv, samma svängda dygnsrytm och samma mängd av ångest som tidigare.

Likes

Comments