Här är en lite mobilbilder som jag har fotat de senaste veckorna. Annars så är höstlovet förbi nu och jag bloggade knappt alls under lovet fast jag skulle ha haft bra med tid. Hade dock ingen inspiration till inlägg så det lämnade av lite tyvärr, men det är ju inget nytt när det kommer till mig och min blogg, haha.

Höstlovet var iallafall helt bra, kollade mest serier och svängde på dygnet men var även till frisören en dag. Sen så fredag till lördag for jag med E och hennes föräldrar till Kuopio var vi bodde en natt på hotell. Blev shopping både på fredag och lördag och kom hem med bl.a. ett par Vans-skor, en jacka, två mössor, en sweatshirt och en hoodie.

På söndag sov jag till tolv, hade ångest och åkte till internatet på kvällen. I måndags hade jag kort dag så slutade redan vid halv tolv och idag så var det verkstad hela dagen. Har sen skoldagen slutade frusit sjukt mycket, sovit lite, kollat lite youtube och ett avsnitt av lethal weapon. Tänkte nu kanske se nån film och sen fara och sova, tror jag håller på och blir sjuk eller nått då jag fryser och är så trött. Men aja, hörs en annan gång helt enkelt, ha de bra, kram.

LG G4 + ​redigerade i VSCO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

canon eos 1100d + tamron af 18-200mm

Några bilder jag fotade i fredags när det var en fin solnedgång. Har ännu fler bilder från den kvällen som troligtvis kommer komma upp någon dag den här veckan bara jag får redigerat dem.

Annars så händer inte så mycket i livet just nu, har höstlov och har mest bara glott på tv-serier och youtube. Var dock till frisören igår och slapp den gulaktiga hårfärgen jag hade, det blev en mörkare färg och jag är verkligen nöjd. Har inte så mycket mer på hjärtat nu så hörs en annan gång, kram.

Likes

Comments

tre bra låtar

Och så har bloggen ännu en gång stått tom i flera dagar, duktigt Alex, en klapp på axeln till dig. Haha nej men jag har verkligen inte haft något att blogga om, har tänkt på bloggen varje dag och att jag borde uppdatera men sen så har hjärnan stått tom med idéer.

Men sen sist så har jag då varit några dagar i skolan, haft helg och nu är man tillbaka igen vid internatet. En ny vecka är igång men det återstår bara tre dagar nu och sen så drar höstlovet igång. En vecka ledigt - så skönt! Har lite planer för höstlovet, ska bl.a hälsa på släkt, åka till frisören och sen en liten, kort resa med E. Och just nu så ska jag ta och starta ett avsnitt av Nikita så fort jag har postat detta inlägg. Kanske, förhoppningsvis, så uppdaterar jag några till gånger under denna vecka så vi hörs en annan gång, kram.

Likes

Comments

En ny vecka är igång, två av fem skoldagar avklarade och jag längtar bara tills höstlovet som är om två veckor. Annars så fotade jag lite bilder i helgen så kanske orkar redigera dem idag eller imorgon. Har egentligen ingenting att blogga om men kände för att uppdatera med ett värdelöst inlägg ändå, haha.. Hörs helt enkelt en annan gång då jag har något att skriva om, kram.

Likes

Comments

LG G4 + redigerade i VSCO

​Här är några av de senaste bilderna jag har fotat med min mobil. Fotar en hel del och redigerar gärna bilderna i svartvitt som ni ser.

Likes

Comments

Tre bilder jag fotade i oktober förra året, förhoppningsvis kommer jag fota lite bilder i denna månad i år också. | Canon Eos 1100D

​Har egentligen inte något mer att skriva just nu, det är helg, jag är hemma och det är även den första oktober idag. Jag har sen jag vaknade idag lyssnat på musik, duschat, ätit och träffat Elin. Och nu ska jag kolla ett avsnitt av Ncis: LA. Hörs mer en annan gång, kram.

Likes

Comments

Och så var det torsdag och bara en skoldag kvar före det är helg igen. Dagens skoldag var helt okej, gick från typ nio till tre och har sen dess inte gjort så värst mycket, gör typ inget här på internatet. Har iallafall kollat ett avsnitt blindspot och ett avsnitt lethal weapon, städat och packat. Imorgon blir det verkstad i skolan och sen kommer mamma och hämtar mig. Ska försöka få upp lite intressantare inlägg i helgen men just nu har jag inget mer på hjärtat så hörs en annan gång, kram.

Två bilder jag har fotat i söndags och förra söndagen tror jag.. | LG G4 + redigerade i VSCO

Likes

Comments

Canon Eos 1100D + Canon EF 50mm

Här är några bilder som jag fotade i början av augusti. Annars så är mer än halva skolveckan avklarad och nu återstår bara två dagar innan det är helg igen. Dessa tre skoldagarna har varit helt okej, hade kort dag i måndags, igår var det verkstad och idag så slutade jag lite efter ett. Nu tänkte jag bara kolla någon serie resten av dagen.

Har nu inget mer att skriva om så hörs en annan gång, kram.

Likes

Comments

Vad gör du helst en ledig dag? Beror helt på mitt humör den dagen, men typ kollar någon serie eller film, umgås med familj eller vänner och hittar på nått. Fotar, lyssnar på musik eller nått sånt.
Var ser du dig själv om fem, tio och tjugo år? Om fem år borde jag ha en utbildning och förhoppningsvis ett arbete, kanske bor jag i en lägenhet i en stad någonstans. Kanske jag studerar vidare? Sen om tio år har jag kanske träffat den rätta, bosatt mig någonstans i världen eller så har jag inte träffat den rätta och reser runt i världen eller nått, inte vet jag haha. Om tjugo har jag ingen aning, vet iallafall att jag vill ha en hund eller fem.
Vad ville du bli när du var liten? Det enda jag minns är att jag någongång ville bli veterinär.
Nämn en film eller serie som du kan kolla om och om igen? Harry Potter kan jag kolla om och om igen, sen har jag även kollat första säsongerna av Person of interest, Hawaii Five-0 och Grey's anatomy flera gånger.

Tre saker du vill göra innan du dör? Hoppa fallskärm, åka till Hawaii och köra nån riktigt najs sportbil haha.
Vilken materiell sak vill du helst ha just nu? Ett nytt kamerahus vill jag ha, typ en Canon Eos 80D eller nått.
Om du fick chansen att flyga vart som helst i världen nu, vart skulle du åka? New York eller Hawaii.
Vad ser du framemot just nu? Höstlovet som är om 2 och en halv vecka ungefär. Sen längtar jag även till julen.

Nämn en favoritlåt: Så svårt att bara välja en och destomer jag tänker destofler låtar kommer jag på, men typ Black Rose av Volbeat.
Nämn ett favoritcitat: Det finns så sjukt många bra citat att välja mellan och nu när jag försöker tänka på nått citat som hängt med mig ett längre tag så står det stilla i huvudet. Men detta från Harry Potter gillar jag: "For in dreams we enter a world that is entirely our own. Let them swim in the deepest ocean or glide over the highest cloud."
Nämn en favoritbok: Harry Potter böckerna förstås men sen tyckte jag även att de tre böckerna om Hungerspelen var bra. Även The Martian är bra, har dock inte läst ut den ännu..
Nämn en favoritfilm: Olympus has fallen och London has fallen är båda två bra och så måste jag ju förstås säga Harry Potter igen haha, min favorit HP-film är nog fyran tror jag.

Likes

Comments