Header

De här fyra låtarna ovan är mina favoriter just nu och i brist på andra inläggsidéer så tänkte jag berätta det här och nu haha. Annars börjar den tredje skolveckan vara förbi, bara en dag kvar och sen blir det en lite längre helg eftersom jag är ledig på måndag. Och sen hade jag inget mera att skriva om nu för mitt liv är inte intressantare än så just nu tyvärr. Så vi hörs alltså en annan gång då jag har nått nytt att komma med. Hoppas ni har det bra, kram hej!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

en bra låt av hov1 | bilder tagna med min iphone + redigerade i VSCO

Har inte riktigt nått att skriva om just nu eftersom att inget intressant har hänt i mitt liv sen senast. Andra skolveckan börjar iallafall lida mot sitt slut och imorgon är det äntligen fredag, inte för att jag har några planer för helgen.. Kommer säkert bara ligga hemma och glo på tv-serier denna helgen om inget skoj dyker upp. Ska försöka uppdatera bloggen lite mer i helgen och kanske till och med lyckas göra några tidsinställda för nästa vecka. Kanske även fotar lite om vädret är bra?

Annars hade jag inget mer på hjärtat idag, hoppas ni har det bra och så hörs vi en annan gång, kram hej.

Likes

Comments

Första skolveckan är förbi och även helgen börjar lida mot sitt slut. Sitter nu i bilen på väg till internatet och imorgon börjar andra skolveckan. Jag är inte det minsta taggad på det, helst av allt skulle jag vilja dra utomlands nu.
Nåja, i fredags slutade jag tolv och sov sen två timmar vid internatet innan brorsan kom efter mig. For och köpa pizza och drog sen hem, väl hemma åt jag och nån timme senare drog jag till en villa där det var en avskedsfest. En helt okej kväll var det och for sen hem vid tio dagen efter. Var och handla lite med mamma på dagen och sen har resten av helgen spenderats med en hosta från helvetet och mest sittandes framför datorn.
Och det var typ det jag hade att blogga om nu ikväll så vi hörs mer en annan gång, hoppas ni har det bra, kram hej.

Likes

Comments

Och så var skolan igång och blogginspirationen borta, typ iallafall. Orkar iallafall inte starta upp datorn och blogga därifrån så blir via telefonen då, men har ändå inte så mycket att skriva om så blir nog bara ett kort inlägg.
Två skoldagar är förbi och två återstår av denna vecka, sen på fredag ska jag nog säkert hänga med lite vänner. Och det är typ det, inte ett så jätteintressant liv jag lever tyvärr haha. Men när jag startar igång datorn nån dag så ska nog ta och lägga upp lite bilder här och försöka uppdatera lite bättre, men det blir nog inte idag för är för trött. Detta inlägg blev nog kort och tråkigt men visar ju iallafall att jag har överlevt skolstarten. Så hörs alltså mer en annan gång, hoppas ni har det bra, kram hej.

Likes

Comments

Hej på er, senast jag skrev så nämnde jag ju att jag skulle iväg och träffa lite vänner på fredagskvällen. Det gjorde jag även och det resulterade i en rolig kväll och även lite av en avslutning på sommarlovet för mig. Bilderna här ovan på mig, C och E är från den kvällen. Kom hem runt tre tiden tror jag och käkade lite och somnade sen nån gång.

Dagen efter vaknade jag halv elva och mådde inte så värst bra, haha. Det ledde till en lugn hemmadag och även idag har jag bara varit hemma. Försökte svänga på dygnet genom att orka upp tidigare idag men gav upp och sov till tolv. Sen under dagen har jag packat lite grejer, kollat tv-serier och spelat lite. Imorgon är min sista sommarlovsdag och på kvällen bär det av till internatet.

Vet inte hur det blir med blogguppdatering framöver men ska försöka få upp några inlägg i veckan precis så som jag har försökt de senaste veckorna nu. Men vi hörs alltså när vi hörs, haha. Hoppas ni har det bra, kram hej!

Likes

Comments

Hej, här har det varit tyst i två dagar men inget intressant har hänt så har inte riktigt känt inspiration till att blogga. Men igår var jag iallafall en sväng till stan med mamma, var till sjukhuset för att kolla upp lite med min allergi och efteråt blev det lite shopping. Var in till H&M och köpte två bhar och en t-shirt.

Gjorde inte så mycket resten av dagen, kollade mest bara några avsnitt av grimm och arrow. Somnade sen tidigare än vanligt och skulle försöka svänga dygnet men så sov jag igenom sista alarmet och vaknade tolv. Så det gick åt skogen, heh.. Kommer nog inte lyckas tills skolan börjar nästa vecka och kommer nog vara ganska trött (läs: död) första dagen.

Men över till idag, har kollat lite yt och spelat och ska nog kolla nån serie eller nått före det blir dags att göra mat. Sen ikväll ska jag träffa lite vänner och förhoppningsvis blir det en bra kväll/natt. Har annars inget annat att blogga om nu så hörs mera en annan gång, kram hej.

Likes

Comments

canon eos 1100d + canon ef 50mm

Här är lite fler bilder från när jag fotade C i slutet av maj. Blev fotade många bilder den dagen och trots att jag redan gjort många inlägg med bilder därifrån så har jag ännu lite mer att visa en annan gång. Har ju sen även bilder från några dagar sen när jag fotade E och dessutom fotade jag lite med C dagen efter så kommer nog troligtvis mycket bildinlägg framöver. Hoppas det gillas!

Likes

Comments

fem bilder från fredagkväll

Fredagskvällen blev lite spontan men fick äntligen samlat flera av tjejerna vid villan och vi hade en rolig kväll. Skrattade en hel del men pratade även en massa vilket alltid är så härligt, att få släppa ut lite som man länge hållit inne med. Dock blev det inte mycket sömn den natten då man somnade en fem tiden och sen klev upp efter åtta nån gång. Städade undan och drog sen hem, väl hemma ställde jag mig och så for jag och mamma ett varv till stan.

Skulle ha en madrass, kudde och ett lakan och det kom vi hem med. Resten av dagen gjorde jag inte mycket, kollade lite youtube, spelade lite, redigerade lite bilder och kollade sen lite grimm före jag somnade. Tog ikapp den missade sömnen natten före och sov till tre idag, fan också, jag skulle ju svänga på dygnet nu! Haha.. Får hoppas jag lyckas med det nu den sista sommarveckan (usch vad hemskt att sommarlovet redan lider mot sitt slut).

Annars har jag nog inget mer att skriva om nu, ska käka lite "morgonmål" och sen kanske redigera lite mer bilder. Hörs alltså mer en annan gång, hoppas ni har det bra, kram hej.

Likes

Comments