Contains affiliate links

I høst beholder jeg den duse fargepaletten fra sommeren. Singleten er fortsatt base plagg i garderoben, mens jeg pakker meg inn i hettegenser og tykk jakke når kvelden blir kald og mørk. Noen litt høyere sneakers er også på ønskelisten. Da kan de brukes flittig, til tross for at regnet pøser ned. Hårspenner får jeg heller ikke nok av. De kan heve antrekket og skape et nytt og spennende utrykk.

Liker

Kommentarer

- Lukten av høst. Dere vet den lukten man kjenner når høsten er på vei. Den friske, men gode lukten. Den setter jeg stor pris på nå. Kanskje dette henger sammen med at jeg er født på høsten?

- Hjemmelaget mat. For øyeblikket trives jeg med å lage mat fra bunnen av, kokkelere på kjøkkenet og finne nye oppskrifter. Det gir meg mye glede i den ellers travle hverdagen!

- Menneskene jeg har rundt meg. Jeg setter stor pris på det nettverket jeg har her i Bergen nå, men også mine gode venner i Oslo. De er gull verdt alle sammen!

- Chai-te. Jeg har en hang up på chailatte om dagen. Med havremelk fra Oatly og en dæsj lønnesirup er jeg frelst.

- Mestring. For øyeblikket er jeg takknemlig for alt jeg har mestret det siste året. Det er deilig å kunne sette seg nye mål, når man ser fremgang. Jeg gleder meg til fortsettelsen. Det må være lov å skryte litt, haha!

- Tilbake til gode rutiner. Til tross for en latterlig bra sommer, er jeg glad for at jeg er tilbake i gode rutiner igjen. Litt struktur i hverdagen er fint, selv om jeg også kan være tidenes mest spontane person, haha.

Liker

Kommentarer

Er det ikke rart hvordan tiden flyr? For litt over et år siden satt jeg i Oslo, uten en anelse om hva flytte prosessen over fjellet ville gi meg. Jeg hadde ingen plan. Det eneste jeg viste var at jeg skulle få en ny start. Det var et spontant, men riktig valg. Det siste året har jeg utfordret meg selv, hoppet ut av komfortsonen og vokst utrolig mye på egne erfaringer. Det siste året har også gitt meg vennskap, minner og opplevelser for livet. Likevel stopper ikke tiden min i Bergen enda. Jeg gleder meg til fortsettelsen her i Bergen, for denne byen gir meg sommerfugler i magen!

Liker

Kommentarer