God søndag! Jeg har brukt dagen til å slappe av, for ikke og snakke om - Forberede meg til neste ukens gjøremål. Da passer det perfekt å dele det jeg spiste på torsdag, denne uken. Kanskje det kan være til inspirasjon når dere planlegger mathandel eller lignende. Neste gang kan jeg kanskje lage en" What I eat in a day" vlog.

Frokost: Til frokost ble det en grønn smoothie! Jeg er fan av lette frokoster, fordi det sakte vekker fordøyelsessystemet. Derimot liker jeg å putte næringsrike ingredienser i smoothien min. Denne smoothien bestod av; 250 gram frossen mango, 2 dl organisk mandelmelk, 1 dl eple og pasjonsfrukt juice, 1 bunt ingefær, 1 stangselleri stilk, 1/3 agurk, 1 neve grønnkål, 2 ts spirulina. Dette gir kroppen et sikkelig boost!

Mellommåltid: Ca to timer etter frokost, liker jeg å unne meg noe smått. Denne dagen ble første mellommåltidet gulrøtter, valnøtter, kokosflak og base-te. Så godt ved siden av skolearbeidet!

Lunsj: Til lunsj ble det noen kjappe knekkebrød. Det trenger ikke alltid være så fancy, så lenge man blir mett og får den energien man trenger ut av måltidet. Jeg hadde vegansk smør, avokado og urtesalt på knekkebrødet. Jeg elsker den kombinasjonen!

mellommåltid: Jeg ble sulten en times tid før middag, så jeg endte med å spise litt frukt. Det er en perfekt måte å få opp blodsukkeret på, om det er kort tid før middag eller lunsj for eksempel.

Middag: Om du har fulgt meg en stund, vet du at jeg elsker å eksprimentere med oppskrifter. Jeg er opptatt av at middagen gir meg energi, i tillegg til de viktige næringsstoffene kroppen trenger. Derfor velger jeg rene råvarer til middagen og lager mye mat fra bunnen av. Retten jeg lagde til middag bestod av brun ris, hjemmelaget vegansk og glutenfri saus (uten sukker), kikerter og en nydelig kombinasjon av høst grønnsaker.

Lik gjerne, om du ønsker flere slike innlegg fremover! Nyt siste delen av helgen fininger.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nelly knit - here

Høsten har virkelig ankommet. Det blåser, slik at bladene faller ned og farger asfalten. For ikke å snakke om været som forandrer seg fra sol til regn, på to sekunder. Det er fint, jeg er tross alt et høst barn. Jeg elsker genseren dere ser på bildene over forresten! Den er en ny favoritt i klesskapet. Jeg digger at den har åpen rygg. Den er samtidig veldig behagelig å krype inn i en kald høstdag. Jeg vil også nevne hvor takknemlig jeg er for at dere klikker dere inn her, selv om jeg kanskje ikke får oppdatert hver dag akkurat nå. Dere er så herlige! Nå skal jeg slurpe i meg siste slurken av kaffe, før det blir skolejobbing i noen timer. Nyt den fine høstdagen, snakkes!

Likes

Comments

Jeg gråter i tåken, jeg skinner i solen og jeg smiler i skyene. Det er rart hvordan alt gjør meg til den jeg er, på hver sin måte. Jeg tror vi alle har de sidene som krysser hverandre. Det er slik jeg er meg, mens du er deg. Jeg tror kreativiteten min sitter i hendene, mens jeg alltid legger en del av sjelen min ned i det jeg gjør. Det er aldri halvhjertet, men kanskje heller litt overdrevent. Med en fot i vannet og en i sanden, lever jeg mitt liv så godt jeg kan. Kanskje litt som en regnbue, har vi alle vår skjønnhetsflekk. Den kommer til syne, når vi minst venter det. Den er nydelig, på sin måte! Den passer perfekt, uperfekt. Kanskje jeg legger merke til ting, du ikke en gang føler eller ser. Jeg ser likevel kvaliteten i hvert menneske og hver lille skapning. Vi er kanskje alle en del av et større puslespill. Vi er vell alle med på å forme denne kloden, samtidig som at jobben vår er å utforske, finne ut og skape? Du kan velge å ha bena på jorden, men de aller fleste av oss faller i blant. Noe annet er umenneskelig, om du spør meg. Min vei er kanskje ustabil, men likevel frodig. Den gir meg mer, enn boksen vi alle liksom skal passe inn i. Jeg tror likevel alle har et bein inn i den firkanten, mens ett er utenfor. Fra utsiden kan alt virke så flatt, men det er alltid en bakgrunn bak hvert bilde. Akkurat som at det alltid er en grunn, bak hver avgjørelse vi tar. Om vi så vil innrømme det eller ikke. Det er fint å kunne se baksiden, av forsiden. Jeg er ikke redd, jeg står stødig på min måte. Kanskje det er slik alt henger sammen...Kanskje det er slik vi blir ekte?

Likes

Comments

God fredag dere! Har du hatt en fin uke? Jeg sitter å koser meg med smoothie og musikk på ørene nå. Gradestokken er ikke akkurat høy lenger, her blåser bladene av trærne i vinden utenfor. Jeg har sikkelig høst feeling med andre ord. Da passet det meg bra å lage et moodboard. Selv om vi er inne i en ny årstid, vil jeg ta med meg fargepaletten fra sommeren. Rosa er en farge jeg alltid har vært fan av, men nå snakker vi hekta! Jeg digger hvordan du kan kombinere fargen med de fleste andre. Høyest på ønskelisten, står et skjerf i denne rosanude fargen. En genser i strikk er på en solid andre plass. Kombinert med gyllen sommerhud og loafers, blir det helt perfekt! Nå blir det litt jobbing med skole, før helgen kan ringe inn. Det er helt utrolig hvor mye jeg setter pris på helgen fortiden, haha. Oppdaterer dere veldig snart igjen!

Likes

Comments

Vi er offisielt i September, og det gleder meg at høsten endelig er her! Så selv om sommeren fløy fort forbi, er jeg sikker på at vi er inne i en veldig god måned. Det er på tide å ta frem kåpen, mens sneakersene kan gå gatelangs et par uker til. Noen stikkord på denne månedens 10 ønsker er hard jobbing, hygge og kreativitet.

1. Allerede 11.september er det klart for stortingsvalget 2017. Jeg gleder meg til å kunne levere valgkortet og delta med en stemme til samfunnet vårt! Selv om politikk ikke er et stort tema her på bloggen, synes jeg det er viktig å nevne. Husk at det er vi i den yngre generasjonen som er fremtiden!

2. Jeg må sende kåpen min på rens, slik at den er klar for årets sesong! Det begynner snart å bli kaldere ute, så da er kåpen en perfekt erstatning for skinnjakken. Jeg gleder meg til å bruke den med loafers, sneakers og til freshe plagg i høsttoner. Jeg kan nesten ikke vente!

3. Denne måneden har jeg lyst å unne meg en god filmopplevelse på kino. Jeg får ikke nok av komedier med en god story, haha!

4. Jeg har en brennende lidenskap for sunn og smakfull mat, jeg lager ofte nye oppskrifter, men det skrives sjeldent ned noe sted. Derfor er ett av ønskene mine denne måneden å begynne og skrive herlighetene ned på papiret. Jeg vil ha noen av oppskriftene for meg selv, men andre vil også bli delt her på bloggen. Gled dere!

5. Jeg vil utforske nye steder i byen! Jeg er nok ikke den eneste som fort ender opp på samme steder, når jeg først skal på kafe, handle eller lignende. Derfor ønsker jeg å utforske hovedstaden litt mer denne måneden. Plutselig finner man små skatter, ut av ingenting! Kameraet blir selvsagt med på opplevelsen.

6. Jeg vil sitte ute å drikke kakao på en kafe, gjerne med varmelamper og tepper en ettermiddag. Det hører med på denne tiden av året!

7. Jeg skal fortsette med den gode strukturen jeg har lagd meg i forhold til skole. Jeg holder meg selv så mye mer motivert på den måten! Det gjør det også lettere og prioritere andre ting, når jeg har energi og overskudd til det.

8. Er det en ting jeg gleder meg til denne måneden, så er det å dra på konsert for og høre broren min live! Han ga nettopp ut sin første singel på spotify , så stolt av deg hermano!

9. Jeg skal også ta turen til Markedsdagen i Oslo sentrum! Det er en så koselig tradisjon, som må gjentas hvert eneste år. Om du er student, er dette perfekt for å kjøpe deg noe fint for en billig penge!

10. Jeg drømmer om flere plagg i den perfekte rosa fargen dere kan tenke dere! Til uken deler jeg et innlegg om nettopp denne fargen.


Håper dette innlegget kan være til inspirasjon denne søndagen!

Likes

Comments

God mandag dere! Livet suser forbi med skolebøker, notatblokker og headset i ørene om dagen. Er det ikke skole, så er det noe annet som må gjøres. Er det bare jeg som har det slik om dagen? Jeg klager ikke, det er tvert i mot godt å kjenne at hverdagen er i gang igjen. Jeg har som dere forstår, måttet prioritere skole først nå. Kanskje det er slik en liten stund, men jeg kommer fremdeles til å oppdatere dere så ofte jeg kan. Jeg elsker jo det å bare kunne skrive, mens teksten lager seg selv. Nå sitter jeg her med en stor tekopp, samtidig som jeg har dykket litt i weheartit arkivet mitt. Perfekt for litt inspirasjon og motivasjon til den fine høsten som stadig nærmer seg. Bildene over er hentet fra profilen min. Følg meg gjerne her .♥

Likes

Comments