- Coffee, City life and Quality time with M. -

God mandag dere! Hvordan har din start på uken hvert? Jeg startet dagen allerede ved syv tiden i dag morges. Jeg var så trøtt i trynet at jeg måtte hoppe rett i dusjen, før kaffekoppen ble prioritert(Haha). Heldigvis hadde jeg to timer på meg, før webundervisningen startet fra stuebordet. Det var mildt sagt veldig deilig! Ellers var gårsdagen en sikkelig Mood-day. Det var så herlig! Jeg dro til byen for å møte M. Vi endte opp på en kafe, etter en liten halvtimes solarium treat. Jeg finner det veldig avslappende å sole meg under "lyspærene" i blant. Likevel er jo naturlig soling det beste for kroppen (naturligvis). Bylivet i Oslo på en søndag er forresten så undervurdert! Folk sykler rundt på bysykkel, ler på trikken og nyter kaffekoppen litt ekstra lenge. Tiden tar liksom aldri stopp... slik som mange kanskje føler i hverdagen. Vi får bare nyte slike øyeblikk, mens vi har dem. Det er altså en grunn til at jeg kaller søndag for Mood-day. Er jeg den eneste? Den dagen er og vil alltid være en avslappende nytelse for meg.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Mandagen nærmer seg, her jeg sitter med lister over ting jeg må gjennomføre, i løpet av den kommende uken. Det gleder meg at hverdagen straks er i gang igjen, selv om jeg har storkost meg de siste ukene med late dager. På planen for neste uke, har jeg blant annet fem viktige punkt. Hvorfor ikke dele de med dere? kanskje du får inspirasjon til å skrive ned dine mål/gjøremål før mandagen vekker oss tidlig på morgenkvisten.

1. I morgen er det klart for å starte på fag igjen for meg. Jeg skal ta opp Norsk frem til jul, så skal jeg se hva det blir til etter det ;-). Om dere kunne tenke dere et innlegg om dette eller tips under studie tiden kan dere like innlegget med FB knappen. Jeg ser frem til en skolehverdag igjen, virkelig!

2. Fineste og godeste kjæresten min fyller år på onsdag! Jeg gleder meg til å lage frokost på sengen til han, bake glutenfri og sukkerfri kake til kvelden + gi han gaven jeg har kjøpt. Jeg elsker å varte opp de jeg er mest glad i, hehe.

3. Nå som hverdagen kommer løpende, skal jeg prøve meg på litt trening igjen. Jeg tror dette kan hjelpe meg igjennom skolehverdagen, med riktige doser. For den ene tingen jeg har lovt meg selv, er at jeg ikke skal pushe meg selv for hardt. Jeg er spent på hvordan det går!

4. Jeg har fremdeles noen "wishes for August" punkter igjen, som skal gjennomføres denne uken. Jeg skal blant annet få spist frokost ute på kafe, før høst månedene inntar landet. Kanskje jeg kan teste ut ett nytt sted i samme slengen?

5. Sist, men ikke minst har jeg og D jubileumsdag denne uken! Jeg er så takknemlig for å ha han i livet mitt, at jeg har ikke ord. Det blir fantastisk å feire dette litt, sammen deg elskede.♥

Likes

Comments

Fy søren for et knallvær Oslo har bydd på de siste to dagene. Til tross for at jeg har hatt lite energi de siste to ukene, får jeg energi på to blunk når solen lyser opp vinduskarmen. Er det bare jeg som setter pris på sånt? Når det gjelder formen bygger jeg meg heldigvis opp gradvis, slik at jeg snart er Back on track. I dag ble det en etterlengtet gjensynsglede med den mest sprudlende dama jeg vet om. Vi tok turen til restauranten Baltazar, som ligger i Kirkeristen, mitt i Oslo sentrum. Der spiste vi hver vår italienske salat bestående av tomat og mosarella. S hadde også noe skinke i sin. Jeg hadde litt glutenfritt brød til min lekre salat. Anbefaler dette sjarmerende stedet, mitt i hjertet av Oslo. Og du? Om du bestiller deg te, får du en hel kanne av ren boblende glede for deg selv! Nyt resten av dagen dere, vi snakkes snart

Likes

Comments

Flinke Ylva Olaisen har en stemme som griper. Denne dama roer nervene mine på en stressende dag. Nyt musikken og stemmen hennes, samtidig som skuldrene senkes.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg er helt forelsket i plagg som dette om dagen. Det er så enkelt! Fordelen er at du kan bruke genseren i hverdagen, på fest eller en avslappede dag i hjemmet. Jeg kommer garantert til å investere i en av de over, selv om jeg sa til meg selv at jeg skal ha litt flere farger i klesskapet...Opps! Det er mange kule fargekombinasjoner ute å går, så jeg kan i hvert fall velge og vrake litt ;-) Håper dere har det bra? Livet smilet her, men mer om det i et annet innlegg. Ha en fin dag!

Likes

Comments

God morgen dere! Hva bedrev du tiden med, før du leste dette innlegget? Kanskje du skrollet nedover instagrammen eller stalket en ny venn på facebook? Helt ærlig tror jeg det er mange som henger seg opp i hva andre gjør, til fordel for å ha en snakkis de neste dagene. Kanskje du har hørt noe, så du føler en trang til å fortelle det videre? Hvordan vet du det stemmer? Kanskje er du misunnelig på andres suksessfulle liv, mens du sitter der å spiser brødskiven med Nugatti, i hast før jobb. Vet du egentlig om livet deres er så forbanna perfekt? Du har kommet deg på jobb. Der sitter du å sutrer over livet ditt, mens kundene kommer og går i kassen din på kiwi. Verden går under for deg, når du ikke har energi til å møte noen etter jobb. For det burde vel alle klare? Energien rant ut av kroppen din, de åtte timene du satt med den svette jobbdrakten, bak den irriterende pipelyden fra kassen. Etter en j*vlig dag på jobb, blir det pizza på fanget mens fotballkampen ruller på tv-en. "Ja, det var den meningsløse dagen", tenker du kanskje for deg selv? Dette er livet ditt, i repeat... Så hvorfor gir du ikke litt mer F*en? Se deg selv uten i fra! Gjør noe med det f*ckings dårlige livet ditt. Ikke bare vent på at et mirakel skal skje, for helt ærlig.... Du er mirakelet i din hverdag! Slutt i jobben, om den suger. Om du føler deg ufresh, gjør du noe for å føle deg bedre. Er det for dyrt med litt selvpleie? Tenk på hva du bruker pengene dine på! Prioriter litt annerledes, og plutselig har du råd til å kjøpe deg det du trenger.

Hvorfor bryr du deg egentlig om dama som alltid legger ut smoothiebowls og mage-bilder på Insta-storyen sin? Kanskje du sitter med en klump i brystet, fordi ditt største ønske er å ha hennes liv? Hvorfor kan vi ikke bare fokusere på oss selv? I stedet for å klandre andre for våre egne feil og mangler? Samfunnet blir kanskje styrt av et "fasade-marked". Hva så? Må du henge deg på trenden? For er det så j*vlig kult å gå med det samme alle andre har på seg? Jeg orker i hvert fall ikke å være en kopi av motebransjens fasade. Jeg gir f*en i om du liker meg, eller ikke. Så lenge jeg har det bra inn i meg selv, med meg selv! Så gi litt mer f*en. Fokuser litt mer på hvor du vil hen i livet... Jeg vil i hvert fall ikke kaste bort tiden min på hun som smiler falskt til meg, bare fordi jeg har på meg et kult antrekk den ene dagen. For de neste dagene er det ikke sikkert jeg ser like fresh ut. Tvert i mot, finner du meg som oftest med dott på hodet så fort jeg kommer inn døren etter en lang dag på farten. Mest sannsynlig er jeg ikke alene om det heller. Likevel bryr jeg meg så latterlig lite om det, for jeg liker den skjeve frisyren på toppen av hodet mitt, haha! Tenk deg om nesten gang du skroller nedover sosialemedier, mens du spiser den tørre brødskiven din. Er det virkelig dette du vil bruke tiden din på? Ta deg selv litt i nakken, og start det livet du vil leve her og nå! Ikke vent og kom med unnskyldninger. For mennesker med lamme ben har klart å gå igjen, idrettsutøvere har tatt gull. Vet du hvordan de klarte det? Fordi de trodde på seg selv, hadde fokus på seg selv og tok alle sjanser for å nå målet. Bare en liten reminder denne morgenkvisten.

Likes

Comments