Coffee, smoothie and weekend!

-

I dag nyter jeg at det er fredag og helg! Jeg slo av vekkerklokken, lagde meg en stor kaffekanne og en bringebær smoothie. Den friske smoothien smakte fantastisk! Jeg brukte: 1 dl frossene bringebær, 2 dl Rude health mandelmelk, 1 scoop/ 1 toppet ss hemp protein og en halv banan. Hemp proteinet er plantebasert og helt naturlig, noe jeg liker veldig godt! Nå skal jeg prøve meg på en enkel hjemmeøkt med musikk på ørene, før det blir fokus på skole og helgehandel. God helg alle sammen!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jacket 2NDDAY, Sweater Gina Tricot, H&M Stockings, Gant Shoes, Nelly skirt , Michael Kors bag.

-

I dag har jeg vært i byen, der jeg møtte en god venninne, som jeg ikke hadde sett på alt for lenge. Det var herlig å se henne igjen og catche opp med en kaffe, mens regnet falt utenfor kafevinduene. Det ble latter og mye å snakke om som alltid! Deretter fikk jeg gjort noen ærender, spist en liten lunsj med D og slappet av her hjemme. Antrekket jeg hadde på i dag ser dere over. Det sorte skjørtet fikk jeg i posten for en ukes tid siden fra Nelly. Ullkåpen kjøpte jeg i fjor, men jeg synes den er like fin denne sesongen. Kombinasjonen av ull og skinn synes jeg også gir et veldig fint utrykk! Særlig når det bryter med andre fargetoner og struktur kombinasjoner, slik som jeg har prøvd på her. Dette er et typisk hverdags antrekk i min garderobe! Nå skal jeg fordrede meg litt til i morgen før det blir en tidlig kveld, vi snakkes fine dere!

Likes

Comments

God tirsdag! For et par dager siden dro jeg innom min nærmeste Vita butikk. Planen var å finne en leppestift, som både blir brukt til hverdags og til festlige anledninger. Jeg ville også at leppestiften skulle passe hårfargen, øyenfargen og hudtonen min.

Jeg fant ikke bare en, men to favoritter! Dette bare minutter etter at jeg kom inn i butikken. Den rosa heter" Star Dust Pink" og er fra Max Factor. Den røde leppestiften heter" Lani" og er fra kolleksjonen til Gigi Hadid for Maybelline. Jeg kan nesten ikke vente til neste gang jeg tar på en av leppestiftene, her jeg sitter å beundrer fargene. Jeg liker hvordan jeg får et helt annet utrykk i fjeset, når jeg tar på leppestift på leppene. Konturen, øyenfargen og smilet kommer tydeligere frem. Disse har med andre ord, allerede fått en fast plass i sminkepungen!

Lik gjerne innlegget, om du ønsker flere innlegg som dette!

Likes

Comments

Denne uken har allerede startet på en fresh og motiverende måte. Jeg liker å føle at jeg starter på nytt når mandagen skyter fart. Derfor vil jeg dele noen av mine beste tips, for å starte uken på en positiv måte for deg! For meg har disse tipsene hjulet veldig, selv på mine verste dager med sykdom.

1. Å planlegge, har virkelig vært gull verdt i mitt liv. For meg handler det ikke bare om å utnytte tid, men også å ha noe og se frem til den kommende tiden! På denne måten blir mål satt, noe som for meg gjør det lettere å se fremover. Husk oppnåelige mål, ikke urealistiske!

2. Når målene er satt, er det viktig å gjennomføre. Du må vite at det kun er du som kan endre noe, om du vil gjøre noe annerledes i ditt liv. Derfor er det grunnleggende at du tar kontroll og følger planen! Uforutsette ting kan naturligvis skje underveis, så det gjelder å tilpasse, for at planene fullføres.

3. Start dagen med en sunn frokost! Det er viktig å få i seg nok næring i løpet av dagen, for at kroppen skal fungere optimalt. Frokost blir ofte kalt for det viktigste måltidet i løpet av en dag, fordi det er det som setter i gang motoren etter en natt med søvn. Om du ikke er et frokost menneske, anbefaler jeg noe lettere. Viktigst av alt, er at du ikke dropper måltider! Eksempler på frokoser: Smoothies, chiapudding, havregrøt, grovt brød med peanøttsmør og friske jordbær, avokadotoast, smoothiebowl eller eggerøre/tofurøre med grønnsaker til.

4. Sett av tid til deg selv! Det å få kvalitetstid med seg selv i løpet av dagen, mener jeg er ganske undervurdert. Det trenger ikke være mer enn en halvtime, så lenge du gjør noe for deg selv! Jeg setter av en time hver dag, for egen pleie. Forslag til din egen tid kan være å: Lese et magasin, høre på lydbok, se på serie, lakke negler, se på favoritt programmet på tv-en, lage noe sunn og god snacks, ta ansiktsmaske, lage en kopp med kaffe på morgningen, tenne telys, ta et varmt bad eller gå en kveldstur.

5. Bruk kroppen! Det å være i fysisk aktivitet har så mange fordeler, at jeg ikke en gang vet hvor jeg skal begynne. Derfor tenker jeg heller å skrive noen forslag til hvordan du kan få din daglige mosjon. Du kan gå/sykle til jobb, gå en morgen/kveldstur, dra på yoga kurs, meditasjons undervisning, gå i stedet for å ta bilen til butikken, skaffe deg en pt-time, trene på treningssenteret, svømme eller bruk stuen til en hjemme-økt.

6. Hold deg hydrert! Nå som det har begynt å bli kaldere ute, er det ekstra viktig med nok drikke. Luften er nemlig tørre på vinteren, enn på sommerhalvåret. Å ha med seg en drikkeflaske i vesken, er et supert tips og noe som ikke krever mye av deg! Synes du det er kjedelig med vanlig vann, kan du alltids putte urter (mynte, basilikum, persille) eller sitron i flasken sammen med vannet. Et annet tips til hydrerende væske, er kokosvann!

7. Sett på klokken! For meg har dette vært til veldig stor hjelp. Når jeg har hatt store innleveringer, har jeg satt på nedtelling på for eksempel en time. Etter en time unner jeg meg en pause, til å lufte hode eller gjøre noe helt annet! På den måten får jeg vært mer produktiv når det gjelder. Dette bør testes!

8. Slå av varslinger og sett på flymodus! Trenger du å koble ut eller og fokusere, så er det helt greit å sette mobilen på pause-modus. Personlig synes jeg det er veldig deilig å slippe alle varslingene fra snapchat, instagram og facebook til en hver tid. Derfor har jeg slått av varslings funksjonen på de fleste apper jeg har på mobilen. Flymodus er også genialt! Husk at du alltid har muligheten til å ta en avgjørelse, på hvor tilgjengelig du ønsker å være.

9. Sett deg selv først! Det høres kanskje egoistisk ut for noen, men tro meg når jeg sier at de aller fleste gjør dette. Det å ta vare på seg selv og sine egne verdier, er faktisk utrolig viktig. Det er det som gjør at du er deg! Finn en balanse, men si nei når du kjenner det er riktig. Ingen har større krav til deg, enn det du har til deg selv!

10. Kos deg! Nyt livet og hverdagen. Det er tross alt hverdagen mesteparten av livet vårt er fylt med. Finn på hyggelige ting som gir deg glede og motivasjon. Hver med mennesker som inspirerer og le så ofte du kan!

Håper disse tipsene var inspirerende, ha en fin start på uken!

Likes

Comments

Jeg setter pris på alle de fine stundene jeg får. Både de jeg deler på sosiale medier, men også de som forblir mine. Det er fint å kunne skrive med ord, men samtidig setter jeg veldig pris på å kunne dokumentere med kameraet. På den måten føler jeg at jeg kaster lys på det som er viktig for meg. For det er tross alt min kreativitet dere ser gjennom tekst og bilder her på bloggen. I det siste har jeg satt enda mer pris på instagram og insta-story. Det gir meg en ny mulighet til å vise dere mer av mitt hverdagslige liv, akkurat slik det er. Med andre ord føler jeg det gir et mer helhetlig inntrykk, når jeg kombinerer begge kanalene. Så fremover blir det fokus på både bloggen her på @Nouw og instagram kontoen min (@byannajulia). Dette ser jeg frem til! Følg meg gjerne, om du ønsker flere blinkskudd fra min hverdag!

Likes

Comments

God onsdag! Jeg må bare dele flInke Negin Mirsalehi sin vlog. Hun er både kreativ og flink i det hun gjør, og fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Hun har også instagram konto med samme navn, om du ønsker å se mer av kreativiteten hennes gjennom kameralinsen. Nå skal jeg ta en ganske tidlig kveld, før en tidlig morgen venter meg rett rundt hjørnet. Forhåpentligvis får jeg knipset noen bilder i morgen også. Ha en fin kveld!


Likes

Comments