Lång ljus kofta från notion 1.3 skinn imitation cirkel skuren kjol från h&m ett basic linne och 100 den strumpbyxor. Lite lagom höstigt, feminint och mysigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har inte blivit så mycket skrivande på sistone men ibland blir det så, helgen bjöd på lite, vi var på David Batras show och innan dess åt vi på en asiatisk restaurang som jag alltid äter på om jag ska äta asiatiskt i Hässleholm, har inte ätit där på ett tag så var det var trevligt.

Likes

Comments

I helgen har det inte hänt så mycket haft uppgifter från universitetet att göra samt lite annat men vi lyxade ändå till det då vi gick och köpte glass i kiosken som hade öppet för sista dagen i år. Tog viol och Browne funka bra men lärde mig tidigare i år att man aldrig ska ta mint chocolate chip och viol tillsammans för den kombon är en upplevelse i smaker som inte passar.

Likes

Comments

Svart topp från wish och jeans från h&m gillar deras jeans särskilt för att de ofta alltid passar bra på mig, brukar ha problem med att de är för långa i benen med mina stolta 1.62 cm

Likes

Comments

Såg ni full house när det gick? För detta är uppföljaren fuller house där man för följa två av döttrarna och ja det är typ samma som originalet bara att det är kvinnor istället män för det är DJ och Stephanie som fått axla de rollerna nu. Kimmy är den samma som innan men det hoppades väl vi alla? Såg klart andra säsongen samma dag som den kom ut. Perfekt långa avsnitt story som alltid funkar har ni inte sett det innan borde ni testa lite 90-tals nostalgi är ju med en grej som lockar.

Likes

Comments

Idag kollade jag statistiken igen nu är det inte Irland som är landet som inte är svenska besökare utom Finland 🇫🇮 för mig känns det lite som en personlig vinst då finland alltid varit en del av mitt liv. Jag har aldrig varit där men det är på väg kan ni då gissa min koppling till Finland? Jag har aldrig varit där men det är är en stor del av mitt liv. Familjen gissade ni på det för då har ni rätt jag är delvis finsk till sån stor del så ni vet de här uppdateringar Sverige gör för att se hur stor del av befolkningen som är invandrare räknas jag in i den som andra generation. Vet också att de har en särskild för de från Finland då man skulle vara barn eller barnbarn till någon därifrån och där räknas jag med in i såklart. Det känns så konstigt att det gör det när jag bott här hela livet och bara träffat de finska släktingarna när de varit på besök majoriteten av min familj även på den sidan bor numera här. Visst jag har hört hur de pratar finska och ätit delar av deras klassiska maträtter. Så då ska man väl se detta som en personlig vinst att få finska besökare även om det kan bara vara anledningen att nouw öppnat upp där. Så kittos hoppas ni stannar kvar kan tyvärr inte så mycket finska att jag kan skriva med det.

Likes

Comments

Bara kolla det här det är från min hylla jag har i lägenheten och det passar ihop färgen på väggen i bakgrunden och min växt. Den gör sig otroligt bra där enligt mig, ni vet hur det är när man har något som bara liksom klickar det har jag här. Krukan är från Åhléns och var faktiskt en av de saker jag bestämt innan jag fick lägenheten att jag ville ha och så underbar den är, ibland är det bra att bli lite kär i detaljer tydligen blir det riktigt snyggt för en.

Likes

Comments

Idag blev det mina favorit byxor från river island och en lite mer avslappnad tröja only den är så mysig att ha på sig, den är tunn men ändå tjock så perfekt nu när man i te riktigt vet hur vädret blir

Likes

Comments

Älsklings klänningen fick komma fram idag finns inget med den jag inte gillar så underbar köpte den för några år sedan på Nelly och ja typ älskat den sen dess

Likes

Comments

Denna helg har varit full av saker att göra, mest vardagliga saker men ett släktkalas iallafall så man bryter av gamla mönster helgen brukar vara mest sånt man inte hinner i veckan nuförtiden. Vet inte riktigt om det hände något mer än släktkalaset 🤔 är väl så det blir med minnet ibland. Snart är det dags att åka till lägenheten obligatorisk närvaro på delen av kursen i veckan så bara att åka dit.

Likes

Comments