1. Solbrillerne 2. “Lover” Trøjen 3. Shorts 4. Armbåndsur 5. Bælte 6. Bukser 7. Puma sko 8. “Girls Bite back” trøje

Heeey venner!

Nyt indlæg! Jeg har taget nogle pink ting (accessories, tøj og sko) fordi pink er en super flot farve som er nogenlunde nem at style! Et pink trøje nogle fede jeans og så et bar hvide eller neutralt farvede Sko!

Du kan også tage nogle pink bukser og så en hvid bluse maybe? Og så hvide sneaks Åååårh!

Eller en fed pink accessorie og noget neutralt tøj!

Håber i kunne lide mit indlæg og så ses vi i mit næste!

XOXO Emilia

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heeeey!

Nyt blogindlæg efter en lang pause. Jeg har slettet mine andre indlæg for at få en frisk start. Som i nok kan se på overskriften så vil jeg fortælle lidt om min ferie til Barcelona som jeg var på i sommerferien. Det var anden gang jeg var ude at rejse altså udenfor Danmark?! Whaaaat?! Men det var sådan en skøn ferie.

Vi ankom til Barcelona den. 10/7-2017. Det var så varmt da vi kom udenfor. Vi ankom derefter til vores fantastiske hotel med pool på taget så du havde en ualmindelig flot udsigt altså i drømmer ikke om hvor flot det var! Vi havde nogen skønne dage vi så La Sagrada De Familia, Barcelonas fordboldstadium. Vi var også på Ramblaen (staves?) Vores hotel lå super centralt. Det ligger lige ved hjørnet af Ramblaen. Det var bare alt i alt en super fed tur! Det kan helt klart anbefales at tage dertil!

XOXO Emilia

Likes

Comments