Header

SE DET STORE BILLED MED DE VALGTE MODETRENDS NEDERST PÅ SIDEN!


Hej bloggen så hvad siger i til et nyt indlæg i dag?...

Jeg har valgt at lave en "Modetrends fra 2016 jeg ikke var en del af" fordi vi jo for en måned siden kom ind i 2017!😱🥂🍾🎉🎊

1. Trumpetbukserne: Ja ja dem de stramebukser for oven og løse for neden. Vi kender dem alle sammen tror jeg! Vintage stillen... Personligt synes jeg de klæder nogle pænt men mig er de ikke så pæne på. Det var nok også derfor at det var en trend jeg ikke turde begive mig ud i!..

2. Cowboy nerdelen: Sååå flot! Elskede den trend hvor man lige kunne vise stængerne om sommeren og hvor brun man var efter at have været på Maldiverne, Bali osv..... Jeg var ikke en del af den Modetrends heller fordi jeg er forfærdelig grim med nerdel!

3. Choker: Jeg tror det er sådan man staver det?.. Ville MEGA gerne have en men jeg fik bare aldrig taget mig sammen til det. Mange tænkte nok at det var dumt og onsvagt (alstså trenden) men jeg kunne godt lide den!

4. T-shirt under kjole (ofte satin kjoler): Ikke lige den største fan af den trend jeg syntes det så ret grimt ud i nogle tilfælde!.. Men det kommer ret meget an på hvad for en kjole man putter udenover! Jeg syntes det var pænt Dan man puttede satin kjoler udenover det så ret pænt ud efter min mening!...

5. Blonde top: FANTASTISK FLOT!!! Jeg ELSKER den trend og grunden til jeg siger elsker i nutid er fordi at efter min mening kører den trend stadig! Ganske kort forklaret måtte jeg ikke få en for min mor og det enlig derfor jeg ikke har været en del af den trend.

6. Vans sko: De var ret in syntes jeg. Mange havde dem og jeg kan godt forstå dem for de er da ret cool!😄😎 Jeg havde simpelthen bare ikke brug for dem.

7. Puma sko: OMG jeg ELSKER dem de er såå fede syntes jeg. Har sat nogle på min ønskeliste syntes ihvertilfald bare at de var ret meget på banen i år 2016.

8. Mom jeans: Ja hvad kan jeg sige... FANTASTISKE!! Jeg elsker det der med det er nogle der stumper og så elsker jeg bare det der hvad kalder man det?.. Denim stof?... Jeg ved virkelig ikke hvorfor jeg ikke har fået fat i nogle i 2016 men ja det bliver jeg nødt til at lave om på i 2017
Det var alt for mit nye indlæg jeg håber i læste det færdigt og så må i meget gerne skrive om i var en del af nogle af disse Modetrends?;)

XOXO Emilia<3Likes

Comments


img_0629

Hej allesammen! 😉

I dag vil jeg gerne snakke lidt om den norske meget populære serie Skam! Eftersom jeg er 12 vil folk nok tænke at jeg er for ung til at se den og det må de også gerne synes, for jeg har selv taget det valg at jeg gerne ville se Skam! 🙂

Jeg har stilt mig selv nogle spørgsmål og så vil jeg så svarer på dem.

Er skam relevant?

Jeg ved ikke hvor relevant jeg synes serien er? Det er en god serie med sjove afsnit. Serien kan også godt reletere til virkeligheden men om jeg synes den er relevant ved jeg ikke helt.

Er serien noget for 12 årige som mig?

Umiddelbart vil jeg ikke sige at det er for sådan nogle på alder med mig man skal nok være lidt ældre også bare for at kunne realetere til serien. Jeg syntes jeg har lært noget af serien feks hvad man skal gøre og hvad man ikke skal gøre! Så jeg synes ikke det er noget gjaldt i at nogen på min alder ser det. Hvis du ikke kan tåle folk kysser og “hygger” så lad være med at se den! xD

Hvem er din ynglings person i Skam?

Min ynglings person i skam må nok være….

pige: Noora. Fordi jeg syntes at det er fedt at hun har sin egen mening og tør komme ud med den. Hun er cool og tænker på andre end hende selv hele tiden! Men jeg kan også meget godt lide Sana af samme grund!

Dreng: Christoffer/ Penetrator Chris… Fordi han er LÆKKER! xD

Hvor ser jeg skam henne?

Jeg ser skam her: https://www.dr.dk/tv/se/skam/skam-2/skam-1-11#!/00:00

Tusind tak fordi du læste det her indlæg! Vi ses i næste 


XOXO Emilia💓👋🏼😁

Likes

Comments