Header

Jaja det er totalt kliche, meen jeg bliver altså nødt til at lave det her indlæg alligevel. Også lidt fordi jeg ikke helt føler at mine mål for 2017 er helt det samme som alle andres, så man RENT FAKTISK kan få inspiration af disse mål.

1. Spise morgenmad
Mit nok største mål for 2017 er at spise morgenmad. Det sidste år har jeg ikke prioriteret det, og det har resulteret i en sulten og snakkende mave omkring kl 10 de fleste dage. For et par år siden var det noget af det vigtigeste for mig, og jeg fungerede ikke uden, så at spise morgenmad er helt klart nr. 1 på listen.

2. Søvn og tidligt op
Og det fører mig så videre til mit næste mål: få nok søvn/stå op i god tid. Grunden til at jeg ikke får spist morgenmad er jo nemlig at jeg ikke kan komme op om morgen, 20-30 minutter er altså bare ikke nok hvis man både skal i bad, lægge makeup, have tøj på, ordne hår OG spise morgenmad. Det kan bare ikke lade sig gøre.

3. Ikke smide min jakke på sengen når jeg kommer hjem
Jeg har en dårlig vane med at smide min jakke på sengen istedet for at hænge den på knagen på mit værelse, og det er ret irriterende + det tager den samme tid at hænge den op som at smide den, så hvorfor ikke bare hænge den med det samme?

4. Læse mere
Jeg elsker at læse, men jeg gør det alt for lidt. i 2016 har jeg måske fået læst 5 bøger, men jeg har så mange liggende som jeg gerne vil komme igennem. Så at finde tiden til at læse er helt klart også et mål for 2017.

5. Komme igang med mine afleveringer i god tid
Et af mine store problemer er at gå igang med en opgave så snart jeg får den udleveret. Jeg tænker ''2 uger til at den skal afleveres? så har jeg jo masser af tid'' og hvad sker der så? to dage inden den skal afleveres, og jeg er stadig ikke gået igang. Det er et problem fordi jeg ikke bliver helt tilfreds med det jeg så afleverer og det stresser mig mere end nødvendigt.

Om jeg regner med at holde mine mål? Nej, men hvis jeg bare kan forbedre mig og over tid kan opnå bare et par af dem, så er jeg glad.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg gør mig ikke så meget i snacks, men når jeg engang imellem skal have et mellemmåltid håber jeg altid på at vi har æbler og peanutbutter hjemme.
Jeg elsker nemlig at skære et æble ud i små både, og spise dem med peanutbutter. Nogle gange kan jeg også godt lide at have andre dyppelser, som på billedet hvor jeg også har noget skyr med vanilje smag. Det gør også at peanutbutteren ikke bliver for fed, når man kan variere dyppelsen en smule.

//

Likes

Comments

Jeg er stor tilhænger af serier, og vil langt hellere begynde på en ny serie end at se en film. Nogle af mine absolutte favoritter er How I Met Your Mother, Game of Thrones og Bones. Som i kan se, er der stor forskel i genren, så man kan vidst godt konkludere at jeg har en bred smag! Dog synes jeg at jeg er ved at være godt omkring i serieland og i en periode har jeg ikke rigtigt haft en serie som virkelig fangede mig. Men så stødte jeg på Westword.

Westworld foregår i fremtiden i en western by som er skabt af mennesker. I byen er der robotter som ligner og opfører sig mere eller mindre præcist ligesom mennesker. Rigtige mennesker kan så købe sig adgang til byen, hvor de har mulighed for at være præcist den person de ønsker. Det vil sige, hvis de ønsker at dræbe halvdelen af byen så har de lov til det. Problemstillingen i serien er at få robotterne til at minde så meget om mennesker som muligt, og selvfølgelig er der noget der går galt (jeg vil ikke spoile for meget).
Der er udkommet 9 afsnit i alt og der kommer et nyt afsnit hver mandag, hvilket derfor også vil sige at jeg skal se det 9. afsnit om lidt, og jeg glæder mig som et lille barn! Serien er forresten også til at finde på HBO hvis man synes det kunne være noget.

//Knus

Likes

Comments

Selvom jeg stadig bor hjemme, og først regner med at flytte hjemmefra engang til sommer eller start efterår, elsker jeg at kigge på forskellig inspiration til hvordan min kommende bolig skal indrettes. Selvfølgelig ved jeg godt at den med sikkerhed ikke kommer til at være præcist som jeg gerne vil have den fra start, og det har jo både noget med økonomien som studerende (Juhuu for SU) og at det også tager tid at finde ud af hvordan man gerne vil have det. Ikke desto mindre har jeg samlet nogle inspirerende billeder fra det seneste stykke tid, som jeg tænkte jeg ville dele med jer!
enjoy

Likes

Comments

Latte, espresso, cappuccino, americano, iskaffe osv. Jeg elsker kaffe! Men der er specielt en slags kaffe jeg elsker at lave når det skal være en smule mere ekslusivt. Det er en form for Latte, hvor der indgår mælk, 2 shot espresso og kaffesirup.

Sådan gør du:
Start med at opvarme noget mælk, jeg fylder ca. halvdelen af glasset op. Hvis du har en mælkeskummer eller en kaffemaskine som min, er det ekstra lækkert med lidt skum på toppen. Derefter kommes et eller to shot espresso, alt afhængig af hvor stærk man kan lide den, op i glasset. Som det sidste tilføjes 2 teskeer kaffesirup, personligt er min favorit karamel, men vanilje eller hasselnød er bestemt heller ikke dårligt!
Og så er den færdig! En lækker kaffe, når du vil forkæle dig selv lidt ekstra!

Kaffen er også specielt god til om aften, hvis man ikke vil have for meget koffein så man ikke kan sove.
xoxo


Likes

Comments

Hey sweeties! I dag var jeg nede i den lokale Matas for at hente en pakke jeg havde bestilt hjem fra ClubMatas (da jeg havde nogle point der var ved at løbe ud). Og så faldt jeg også lige over denne fine Silky Touch øjenskygge fra Nilens Jord!
De havde nogle super skønne farver, men jeg valgte altså farven Soft Lavender som er nr. 140 i serien. Jeg tænkte at det var en super fin hverdagsfarve som kan bruges til det meste. Det bliver spændende at se hvordan den holder, og om den kan holde en hel dag.

Der kommer også et blogindlæg på det jeg fik fra ClubMatas når jeg har afprøvet det. Stay tuned.Likes

Comments