Nå som jeg sitter her og reflekterer over mitt eget liv, kommer det mange tanker om hva jeg skal gjøre fremover, hvor jeg skal ende opp, og hva jeg har greid å oppnå i løpet av mine snart 22 år.. Det er vanskelig å forestille seg hvordan jeg har kastet bort så mye tid, men allikevel ikke fordi jeg har mange år igjen og jeg er fremdeles ung. Jeg skal ikke trenge å stresse med alle disse tankene enda, jeg har ikke gått tom for tid, og jeg burde heller sette pris på alle de små tingene som skjer i hverdagen og ikke hva alle andre har gjør eller har gjort. Jeg får ofte høre at mine ambisjoner er for store og at jeg lever i en fantasi verden da jeg føler jeg må oppnå noe stort i mitt liv.. Men er det virkelig noe galt med store drømmer? Er det virkelig så ille å ville ønske seg mer enn man allerede har? Ikke vet jeg, det eneste jeg vet er at jeg bruker mye tid på å rømme fra mitt eget liv og inn i anime serier hvor "vanlige" mennesker har utrolige krefter! Høres kanskje barnslig ut, men jeg er totalt hooked! og jeg er nå 146 episoder inn i mitt favoritt univers og jeg må si at jeg den siste uken har levd på kanskje 4 timer søvn hver natt ^^ hehe, greier virkelig ikke stoppe og jeg har fremdeles over 100 episoder igjen, og dette er andre gang jeg ser akkurat denne serien, kanskje noen av dere har hørt om den, Fairy Tail, om ikke, så er det virkelig noe alle burde ta en titt på, kommer vel ett innlegg før eller siden der jeg går litt dypere inn i min guilty pleasure og deler mine top 5-10 anime serier!

Tilbake til det jeg nevnte først, så har jeg kommet til en konklusjon med at det er ok å ikke haste seg gjennom livet, men faktisk nyte hver dag som den er og planlegge fremover, alt trenger ikke ha skjedd i går. Jeg må sette av litt tid til meg selv og ikke kaste meg ut i de store drømmene enda, jeg har all tid i verden til å oppnå mine mål og ambisjoner og alt vil falle på plass til sin tid. Nå fremover skal jeg nyte tiden sammen med min kjæreste, hund, nye hund og mine venner, jeg må trosse min sosiale angst og mine indre demoner og faktisk leve for idag, for det er faktisk bare jeg som kan fikse meg, kan ikke forvente at noen andre skal gjøre jobben, og det er på tide å innse at alle de tingene jeg har følt har gjort meg svak er faktisk de tingene som har gjort meg sterkere enn noen gang! Jeg er klar for å legge min fortid bak meg, se fremover og gripe tak i mulighetene som er foran meg.

Alle har noe de selv sliter med, men det er ikke så mange som snakker om det, jeg er ikke en av dem, jeg deler og muligens for mye, men i bunn og grunn så er det en av tingene som har hjulpet meg mest. Jeg hadde en personlighet som lukket alle ute og aldri slapp noen inn og på slutten så knuste min egen vegg og nå er jeg her, sårbar og sterkere enn jeg noen sinne har vært!! Ingen verdens ting kan stoppe meg nå!

I am turning my back, and getting ready to look forward..

"The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long"

Likes

Comments

Hello!

For øyeblikket ligger jeg på en solseng på Gran Canaria og bare nyter den siste dagen med sol og sommer etter nå 2 uker her! Himmelen er så og si skyfri og kan jo ikke gjøre annet enn å ligge her å bare ønske dette var min hverdag!

Eneste som mangler er jo min lille engel, som er på sin egen ferie i Hemsedal med min familie, skal virkelig bli godt å se henne igjen i morgen!! Hele 2 uker uten min lille sommerfugl!! Og hun ble jo 6mnd i går så det må jo feires når vi kommer hjem :D

Helt ærlig så skulle jeg ønske jeg kunne hatt en jobb som lot meg bo på slike steder som dette og jobbe hjemmefra, poste videoer, blogge eller starte mitt eget firma, dette er vel drømmen for mange og jeg skal fra nå av jobbe rumpa av meg så jeg kan få dette til! Vet at det å satse på blogg eller YouTube som karriere er å strekke deg litt langt og det er så mye flaks og talent som skal med, men om jeg ikke prøver så kommer det absolutt ikke til å skje noe forandring.

Jeg som alle andre drømmer jo om den dagen jeg faktisk kan designe min egen hverdag og fokuserer på de tingene jeg elsker og brenner for, og også tjene penger på det! Det er jo drømmen! Men om jeg noen gang skal komme meg dit så må jeg stå på og ikke miste fokus, faktisk bruke utallige timer og fritid på å oppnå mine mål og ambisjoner. Tiden er nå inne for å virkelig bli voksen og få til alle disse tingene jeg vil!

Så når jeg nå kommer hjem, så er det en major livsstils endring som skal settes igang og jeg må si jeg gleder meg virkelig! Og blir spennende å la dere bli med på dette prosjektet!

Masse solfylte klemmer fra Gran Canaria!

Madde❤️

  • Livsstil
  • 5 lesere

Likes

Comments

Da er jeg tilbake! Den siste tiden har jeg ikke vært helt i form, og i tillegg så har jobb og utstillinger gått i ett.. Kjenner at det skal bli deilig med 2 uker på Gran Canaria!! blir spennende å ikke ha Eevee i 2 uker, men hun skal være hos mine foreldre med familiehundene som hun elsker, så blir sikkert super morsomt for henne :)

I helgen så var vi og hele Papillon gjengen på utstilling i Rygge og det var så utrolig hyggelig, selv om vi ikke fikk noe plassering, men vi er håpefulle for Dogs 4 All i november! men fikk i alle fall tatt noen fine bilder og jeg personlig syns at hun har forbedret seg veldig på å gå i ringen etter bare 3 utstillinger! men denne helgen gikk vi etter hennes oppdretter og det ble jo fullt kaos x) men hun er valp så tenker ikke så mye på det! men hun har virkelig begynt å forstå at hun skal stå pent med jevne ben når vi stiller opp! og på bordet så har vi litt igjen.. men men, Champion in the making!

Alt i alt så var helgen en suksess, men vi skulle gjerne fått en plassering, men visste på forhånd at dommeren foretrekker litt mindre individer og Eevee er litt stor for å bare være 5 mnd, men oppdretter og jeg tror hun ikke kommer til å vokse så mye mer fremover, og om det stopper så vil hun ha perfekt størrelse for en voksen Papillon! blir veldig spennende å se fremover! Det er hennes kullsøster vi gikk mot i ringen, og hun er mye mye mindre enn Eevee, så var spennede å se de mot hverandre!

Nå har jeg virkelig begynt å få litt ting å skrive om her, så det blir forhåpentligvis masse innlegg fremover, og skal prøve å få inn minst ett hver dag, men det kan jeg nok ikke love :) Det blir bare mer og mer ting jeg og Eevee skal gjøre og da kan jeg også la dere få ett innblikk i alt vi driver med! 

Klemmer,

Madde og Eevee

Likes

Comments

God Søndag alle sammen!

Helgen er snart over og jeg føler jeg ikke har fått gjort noen ting.. Standar etter min mening, spesielt nå etter den siste måneden som har gått nå. Flytting, jobb, flytting, jobb og tiss på gulvet.. Så nå er det veldig deilig å ha det meste under kontroll.. Du får jo den følelsen av å ha tatt seg vann over hodet, når ikke bare en ting går galt men ingenting går helt etter planen, men nå føler jeg at jeg kan slappe av og faktisk tenke litt fremover og ikke stresse med alt som må i orden, selv om det er en god del det også..

Eevee er nå 16 uker gammel og jeg sitter her å lurer på hvor tiden har gått!! Det er 8 uker siden jeg var å hentet den lille uskyldige skapningen etter 6 mnd lang venting som føltes så lenge, og nå så aner jeg ikke hvor tiden gikk og hva vi har gjort den siste tiden, Hun har blitt en vakker ung liten dame, med en veldig synlig personlighet, veldig lite uhell og generelt bare masse kos. Hun er min lille engel og jeg føler at livet er mer eller mindre komplett! Vi har denne uken besøk av min første hund, Simba, som snart blir 13 år og jeg merker det er rart å ha min første hund og min første egne hund sammen når han er en gammel mann og hun bare babyen. I tillegg så har han vært dårlig den siste tiden, med skikkelig mageproblemer og det ble så ille at vi måtte vurdere å forberede oss på det værste, men heldigvis så ser det ut til at han skal være med oss en stund lenger i alle fall!

Det med å blogge har ende ikke helt sunket inn hos meg, og jeg er fremdeles usikker på om jeg vil starte min helt egen blogg uten noen plattform, men vi får nå se hva jeg finner ut av med tiden, for nå så funker nouw veldig greit, men er fremdeles ting jeg savner. Nå er det tid for å ta med disse to ut på tur og forhåpentligvis så slipper jeg en valp som kapitulerer halvveis og at jeg må bære henne, men vi øver for hver dag som går.

- Madeleine

Likes

Comments

Tiden er offisielt inne for å introdusere min lille prinssesse. Har gledet meg til å skrive dette innlegget siden det var bestemt at det var akkurat hun som skulle bli med meg hjem.

Historien om hvordan jeg fikk min lille begynte i November 2015, hele 6 mnd før kullet var født. Jeg har i mange år tenkt på å få meg en Papillon, og i november tok jeg kontakt med oppdretter. Trodde på den tiden aldri at jeg skulle få så god kontakt med henne som jeg gjorde, men er veldig takknemlig.
Jeg ble satt på venteliste da hun skulle ha 2 kull denne sommeren, og jeg ventet spent. Det var først i Januar rett etter første parring av den første tispen at jeg dro på besøk for å hilse på oppdretter og tispene. De trodde at de så tegn til drektighet allerede da, og jammen hadde de rett! Oppdretter og jeg snakket mye sammen hele tiden og natt til 8. april så kom første update om at det hadde kommet valper til verden, og jeg følte spent med etter oppdateringer hele natten igjennom. Det ble 6 valper totalt, men en overlevde dessverre ikke. Etter siste valp var ute var det klart at det hadde kommet 4 tisper og 1 hann, og jeg fikk beskjed om at det kom til å være en valp til meg fra dette kullet.

Jeg og min samboer falt vel ganske med engang for en spesiell valp, men turte ikke bli for knyttet da vi enda måtte se ann personligheter etter hvert som valpene ble eldre. Var veldig viktig for oppdretter at valpene kom til det hjemme som best kom til å passe deres personlighet og energinivå. Jeg dro på valpebesøk når de var rundt 4 uker gamle!! noe så søtt og vakkert har jeg aldri sett noen gang, og jeg ble bare enda mer forelsket i min lille favoritt. Etter besøk nr. 2 så var det så og si 100% sikkert at vi fikk den valpen jeg hadde forelsket meg i fra dag nr. 1 og jeg var i skyene!

1. Juni var dagen jeg fikk ta henne med hjem og jeg har elsket henne siden. Hun blir vakrere og vakrer for hver dag som passerer og jeg er evig takknemlig for at oppdretter lot meg få en av hennes valper. Så Sylvia, tusen milioner takk!

Navnet hun bærer er Kellika's Lovely Eevee, men Eevee til hverdags.. Hun er oppkalt etter en av mine favoritt Pokemon, nemlig Eevee :)
Hun er en aktiv liten frøken med en personlighet som bare skinner igjennom, med noen diva tendenser. Hun blir nå på fredag 14 uker og tror hun har vært mitt livs beste investering, hundetrening er en stor del av livet mitt, og papillon er en rase som virkelig har energien til en Border Collie men med en fin størrelse når man bor på 50kvm.. Hennes utvikling er spennende å følge med på da dette er den første hunden der jeg virkelig gjør alt selv, alt av trening, og opplæring. Målet er å utvikle en champion i flere hundesporter i tillegg til utstilling, og om alt går etter planen, muligens noen valpekull i fremtiden, Fokuset er fremdeles å det å gi henne det beste livet hun kan få, og bare legge opp til at hun har det på 100% til en hver tid, her går vi for choice og control hele veien, og kun positiv trening. Dette er barnet mitt, og hun behandles slik!

Eevee er en renraset papillon i fargen tricolor etter mor: kellika's Jamilla og far: Small Symphony Fandango. og har fått møte hennes mormor Cleopatra Vom Volkersberg. og Har fått et fantastisk gemytt, Gleder meg til å se hvordan vesle Eevee kommer til å bli!

Ser frem til mange mange år fremover med nye venner, hunder, og min fremtidige champion! :)

Dette er bare begynnelsen på en historie som enda ikke er skrevet! gleder meg til å se hva fremtiden bringer!

- Madeleine

Likes

Comments

Hei!
Mitt navn er Madeleine, er 21 og bor i Bærum, men er 50/50 norsk og amerikansk. Jeg jobber fulltid på Dressmann og studerer for å bli en hundeinstruktør på siden, så i november om alt går etter planen vil jeg være en sertifisert hundetrener som kan holde kurs. Kan vel si at hund og hundetrening er min store passion i livet og muligens hvorfor jeg har blitt til i denne verden. Dette og utviklingen av min lille valp kommer til å være mye av fokuset på bloggen, men jeg brenner også for interiør og organisering i tillegg til alle ting livsstil. Så blir nok litt av hvert å finne på denne siden.

Min drøm om å ha en egen blogg er ikke ny, og Jeg har vel hatt noen opp gjennom årene, men fikk fort det problemet med å ikke ha noe å skrive om.. Men nå som jeg er noen år eldre, og faktisk har begynt å leve mitt eget liv så har ideene bare strømmet på i det siste, så da fant jeg ut at dette kanskje er den riktige tiden å sette igang med dette prosjektet. Det å skrive har alltid vært noe jeg har elsket å gjøre, og da spesielt om noe som faktisk interesserer meg, og har lenge lest andres blogger og syns virkelig det er spennende.

Navnet kommer fra ett av mine favoritt dyr som er sommerfuglen, men også fra en av mine favoritt hunderaser nemlig Papillon, som faktisk betyr sommerfugl på fransk. Veldig passende tittel når jeg også har en papillon hjemme ;)

- Madeleine

Likes

Comments