Återigen var det måndag, fast denna måndagen är lite annorlunda, det är makens första semesterdag och barnen är hemma och har sommarlov. Själv har jag legat sjuk i ca 1 vecka nu, eller sedan förra tisdagen, hög feber, hosta, andningssvårigheter snuvig och så mycket slem. Då förra veckan var helt fullspäckad så var det helt fel vecka att bli sjuk på med.

Min dotter har blivit ett år äldre, hon fyllde 15 år förra måndagen, jag planerade och försökte göra det till den bästa födelsedag jag någonsin kunde, men inte kan man styra över allt, eller egentligen är det inte mycket man kan styra över..dagen startades med sång, ballonger och paket sedan vidare till äventyrsbadet och så kina mat efter det, men sen slutade med en begravningen av vår älskade underbara familjemedlem Barbie.

Men det är ju bara en katt, det är sådant som händer, åhh vad jag HATAR dom kommentarerna, nej det är inte BARA en katt, hon var en familjemedlem, hon var den goaste katt man någonsin kunde ha, hon var som ett av våra barn. Hon låg i min hand när vi fick henne, hennes mamma var påkörd och vi tog hand om henne och flaskmatade henne. Och nu så slocknade hennes liv endast 7 år gammal pga att någon jävel körde över henne. Någon som körde som en dåre inne i ett bostadsområde, någon som tvärnitade efter att ha kört över henne men sedan stampade gasen i botten igen utan att ens kolla vad som hade hänt. Du skall ha tur att jag inte såg dig, du skall ha tur att våra grannar inte såg ditt reggnummer, olyckor kan hända det vet alla, men man stannar!!! Man kliver ur bilen kollar hur det har gått, man ringer på dörren och berättar vad som hänt. Nej istället fann vår dotter som fyllde 15 år den dagen och väntade på sina gäster för att ha kalas sin katt död precis utanför vår gång vid vägen.

En vecka som skulle vara fylld av glädje, 15 år är stort, sedan kalas, skolavslutningar, student, fest, hela veckan var fullbokad, stressad av allt så tog jag mig inte ens ur sängen i tisdags efter allt, ont i hela kroppen, feber, och helt urlakad, dottern ville inte gå till skolan, hon fick vara hemma de 2 första timmarna sedan körde vi henne då dom skulle ha grillfest och lite roligheter, men det gick inte vi fick hämta hem henne efter 1 timma. Onsdagen likadan och det va sista dagen i skolan innan avslutningen, hon som hade sett fram emot den veckan. Hon tog sig igenom torsdagen och nu är det sommarlov.


Nu är det nya tag som gäller, jag veckans första order som skall packas och sedan försöka åka och handla.. kan ju inte bara ligga och vara sjuk hela sommaren..

Likes

Comments

Nu tar jag kväll, haha ögonen är alldeles torra och huvudet känns som det skall sprängas i små små bitar, har suttit framför datorn i stort sett hela dagen ända från morgon till nu, har vart massa att göra idag och jag försökte hinna med att få upp delar av de jag fick från leveransen idag. Hann med en del av det men långt ifrån allt, så jag vet vad jag har att göra imorgon, dock vill jag ha sol så jag kan fota lite ute, blir så mycket finare och roligare.

Nu blir det att natta lillkillen och sedan skall jag och de 2 andra barnen faktiskt bänka oss i soffan framför Ullared - Jakten på storsäljaren och sedan lite big bang, och efter det gissar jag på att jag kommer sova som en gris ;) Japp jag är trött idag, igår/inatt var jag vaken till nästan 2 men det finns inte en chans att det händer idag 😊

Här kommer lite av det jag fått upp nu på eftermiddagen:

Likes

Comments

Idag tisdag har jag min dotter hemma, dom är lediga från skolan (gäller 8:orna) för att jobba, dom skall jobba och tjäna ihop 100 kr var som dom i skolan sedan skall skänka till barnen på Mama Dorcas barnhem i Kongo. Tycker jag är en jättebra ide, så idag skall hon få hjälpa till och vara lite assistent här hemma, idag är det hur mycket som helst att göra här, vi kommer bland annat att få en ny leverans idag sedan har vi just nu 3 nya ordrar att packa, har redan packat 2 stycken idag verkligen jättekul sådana här dagar, det gillas mycket 👍🌸

Nä nu skall vi sätta fart här, klockan tickar fort idag 😊


Armbandet SUMMER i korall och guldpläterat, riktit somrigt enligt mig 💗

Likes

Comments


PINK PRINCESS

3-pack armband.

Färg: Rosa / Turkost / Guldpläterat

Material: Howlite turkosa pärlor, rosa pärlor är stardust pärlor i akryl, prinsess krona i trä.

Övrigt: Berlock slända, samt tassel.

Elastiskt, 19 cm i omkrets, önskas annan storlek så meddela detta i meddelanderutan i kassan.

Bly och nickelsäkrade enligt eu:s direktiv.Likes

Comments

Somriga meloner tyckte jag var ett passande namn på dessa nya örhängen, kändes ju så somriga ☀ 🍉💗

Finns nu att köpa i vår webbshop:

SOMRIGA MELONER

Härligt somriga örhängen med melonbitar.
Både krokarna och melonberlockerna är i bly och nickelsäkrad metall enligt Eu:s direktiv.


Likes

Comments

  • Facebook
  • Blogkeen
  • Nouw