Ja då jag är sjuk, fortfarande feber, huvudvärk och en näsa som rinner som en öppen kran så ligger träningen lite på is kan man säga, däremot hade jag bestämt redan innan att jag skulle köra en 30 dagars plank utmaning i September och ja då spelar det ingen roll att jag är sjuk. Jag hittade 2 olika som sagt, en med slutmål 2 min och en med slutmål 5 minuter och självklart valde jag den svåra, vilket känns dumt just nu med tanke på att jag är sjuk, men har klarat både igår och förrgår än så länge. 30 sekunder i förrgår och 40 sekunder igår. Idag var det 50 sekunder som gällde och det gick även om det var tufft men kännr ju det när man hostar som en stolle att det är inte lika lätt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

September var tänkt att bli en riktigt hård träningsmånad för mig men då jag ligger sjuk så blir det nog att planera om mitt schema lite, inge rolig start på denna månaden i alla fall. Hade även tänkt att köra 30 dagars plankan challangen denna månaen men vet ej hur det blir, har hittat 2 olika att välja mellan. En där slutmålet är 5 minuter och en där slutmålet är 2 minuter men då jag nu brukar stå runt 90 sekunder så känns inte 2 minutersmålet så kul utan blir det till att köra så blir det 5 minutersplank challangen som gäller.

Skall bara samla lite krafter att ta mig ur soffan först, knappt varit på benen ännu, men ska försöka nu och så få i mig lite i magen, lite lunch så kanske man piggnar till lite.

Likes

Comments

Är som sagt sjukstuga här idag, barnen får vanlig isglass men det äter ju inte jag längre så jag gjorde egen glass, Celsius cola nu återstår det att se om det funkar som isglass. Lite mer än en ½ burk blev 4 sådana här isglassar så nu har jag ju under kvällen att smaska på , tar väl nån timma innan dom blir klara bara 😍

Likes

Comments

Ja ungefär så ligger det till, jag har varit frånvarande här inne på bloggen, men jag har istället valt att lägga väldigt mycket tid på mig och familjen, och ja framförallt på mig själv. Jag har ändrat livsstil helt och hållet och det har lett till -10 kg på 50 dagar. Igår var exakt 50 dagar sedan jag satte min fot på gymmet för att starta min resa, vi valde ju att köpa ett års gymkort och jag bestämde mig för att nu skulle det minsann bli ändringar av. Sagt och gjort jag tränar som en galning ;) Haha nä inte riktigt men kör 4-5 gympass i veckan, 4-5 hemmapass i veckan och försöker promenera varje dag. Just nu är vi dock sjuka så efter gymmet igår kände jag mig helt tom och konstig och ja hem och vila och vaknade upp sjuk. Men detta skall inte leda till nåt bakslag utan det är vila som gäller, fortsätta äta nyttigt och ja bara ta en dag i taget. Idag är 51 dagar sedan jag åt sötsaker, 51 dagar utan Chips, godis, kakor, glass, dricka osv, känner jag nån skillnad?

ABSOLUT så gör jag det, mindre ont i kroppen, som sagt 10,2kg borta, piggare, och då menar jag MYCKET piggare har haft så mycket ork det senaste som jag inte ens visste var möjligt alltså, så underbart. Mer skall det bli, jag har ett mål, att försöka gå ned 15kg till innan julafton, då skall jag alltså ligga på 25 minus. Jag vet inte om det är möjligt, beror på hur kroppen håller sig och att jag får vara frisk, men det är ett må jag skall kämpa för!!

Likes

Comments

Fick ju in världens sötaste berlocker igår, enhörningar i lila, rosa och turkost, så himla fina. Var direkt tvungen att göra 2 armband med dessa, fick sålt både det lila och rosa med en gång så får väl se om jag gör några fler men kul när det uppskattas. Tyvärr blev bilderna inte de bästa :(

Likes

Comments

Facebook
Blogkeen
Nouw