Fick ju in världens sötaste berlocker igår, enhörningar i lila, rosa och turkost, så himla fina. Var direkt tvungen att göra 2 armband med dessa, fick sålt både det lila och rosa med en gång så får väl se om jag gör några fler men kul när det uppskattas. Tyvärr blev bilderna inte de bästa :(

Likes

Comments

5:30 ringde klockan imorse, jag brukar sällan ställa klockan då jag brukar vakna tidigt ändå men idag hade jag ett mål, prick 6:00 skulle jag vara på gymmet, och det var jag, nästan släpade upp maken!! Så jäkla skönt, det blev lite mer än 1 timmas träning där, helt slutkörd när jag lämnade lokalen, benen darrade och armarna likaså, bästa känslan på länge!! Hem och satte mig en liten stund innan jag fixade frukost och sedan in i duschen, känner mig så jäkla pigg så det finns inte, nästan lite speedad 😜 Det blir definitivt en repris av detta imorgon 👍


Nu är det dock dags att jobba lite, har 2 småordrar att packa och även en leverans att packa upp och fota. Fick så himla söta berlocker jag bara måste visa senare ❤

Likes

Comments

Ja nu jäklar skall jag komma igång, jag är numera slöare än slöast, ätit så mycket skit det senaste att det finns inte men nu skall jag minsann sparka mig själv i baken och komma igång igen, hela kosten och livssituationen skall läggas om, dragit ut på det alldeles för länge men nu så drog vi och köpte gymkort jag , maken och dottern så det vore väl fasen om vi inte kom igång nu.

1års kort på gymmet, det skall väl motivera om nåt! för vem vill slänga så mycket pengar i sjön liksom? Till och med köpt 2 par nya träningsleggings, så jag hoppas att imorgon bitti är jag fit for fight och redo att dra dit ned. Har tjatat om detta ett bra tag nu men vill ju inte gå dit själv, och en tjejkompis som skulle haka på flyttade precis härifrån så då blev det liksom inget med det. Men nu jäklar imorgon bitt skall klockan ställas och jag ska träna som aldrig förr :-)

Likes

Comments

Igår fick jag nog, jag köpte ju ny telefon i November / december nånting förra året, och den var bra första veckan men sedan dess har den ta mej tusan krånglat hela jäkla tiden, jag brukar inte ge upp i första taget med mobiler men idag igår hade fått nog, den raderade hela min kontaktlista och sedan kom allt tillbaka och då hade ALLA nummer fått makens namn. Den krånglar och stänger av sig, går inte ringa ut på, man får ringa flera gånger till den för att komma fra, bytt kort i den flera ggr, den spökar som tusan hela tiden och inga fel hittas, blir galen på det. Så valde att beställa en ny mobil, och jäklar om den inte funkar bra nu alltså, har aldrig haft detta märket förut så kan ju absolut inget om dessa men jag hoppas den fungerar som den ska iaf..och jag hoppas den kommer fort..

Jag har hört att dessa skall ta bra bilder och att den skall ha bra batteritid, man skall kunna ladda den i ca 20 minuter endast och det håller den sig på en hel dag, om det stämmer eller inte återstår ju dock att se.

Idag hoppas jag en ny leverans skall komma, jag har fortfarande inte fått upp allt från den förra, men vill inte lägga upp det förrän det idag kommer då jag har lite nya armband som skall göras, så håller tummar och tår på att den kommer idag nu!

Likes

Comments

Va riktigt trött imorse när jag gick upp, känns som man börjat vända på dygnet lite, kommer aldrig i säng innan 2-3 på natten, och detta är makens sista semestervecka så det är nog dags att vi skärper till oss :-) Fy så fort 4 veckor går, mest har vi grejat med huset faktiskt, massa måsten, men det är väl också det vädret funkat till.. Det är ju absolut inget badväder eller nåt sådant, utan det är de alldeles för kallt för :-(

Helgen har vi haft vänner över, grillat, och sett på film, jag har nog aldrig sett på så mycket film någon gång på så kort tid, haha men kan va skönt det med att bara ta det soft och inte göra något. Blev en man som heter Ove, Jennys Bröllop, Baby Bossen och Baywatch.

En salig blandning kan man lungt säga, Baywatch va lite rolig men var så mycket man sett i trailers som inte ens var med så det är lite synd, men den hade helt klart sina roliga stunder :-) Idag var tanken att vi skulle åkt till Uddevalla men då jag väntar ytterliggare ett paket som vi inte vet när det kommer så får vi avvakta lite, så segt att bara vänta hela tiden, och dagarna man får stämmer ju aldrig längre.

Nä nu skall jag jaga upp maken, jag har ju vart vaken ett par timmar redan men alla andra sover, men han skulle gå upp tidigt denna veckan så det inte blir så svårt nästa, men haha när klockan ringde 7 så stängde han bara av den ;)

Nu har jag ca 400 tassels att göra de lär ta ett par timmar ;)


Likes

Comments

  • Facebook
  • Blogkeen
  • Nouw