Vilka är vi då?

Vi är en familj på mamma (Sara 29) Pappa (Johan 53) Och tre små tjejer (M 8 år, H 3år, l 1 år)

Jag (Sara) Har jobbat i butik sen andra året på gymnasiet och sålt allt ifrån matvaror till sängar och skinnhandskar. Johan är chaufför och kör allt från bränsle till bilar. Drömmen om en butik har vi båda och även ett stort gemensamt intresse för möbler, inredning, loppisar och auktioner.

Vår affärside är enkel, köpa in gamla unika möbler (auktioner,loppisar) och göra om dom så dom blir ännu mera unika! Ingen ska kunna ha en likadan möbel som dig! Det kommer enbart vara möbler och möjligt visa vissa enstaka unika detaljer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Butik 18

Alla barn har väl lekt butik och tyckt att det är det roligaste som finns, så även jag. Dock följde det med mig även upp i vuxen ålder också. Började jobba i min första matvarubutik när jag va 16 och sen dess har jag hunnit prova på en hel del olika butiker. Men drömmen om att ha min egen kom nog för några år sen, efter att jag fick barn. Känslan att få vara min egen och inte jobba under någon annan har alltid lockat och att få göra som man själv vill. Det fick dock var en dröm tills förra sommaren då vi flyttade in i ett lägenhetshus där det fanns en superfin lokal tillgänglig i källaren. Förstå drömmen att bara gå ner för trappen och sen är man på jobbet.=)

I Höstas bestämde vi oss att man måste våga prova iaf så vi tog kontakt med vår hyresvärld och bad om att få kika på lokalen. Den va perfekt! inte för stor och inte för liten och inte för dyr! Lokalen är vår när vi vill ha den och har även fått löfte om en mindre rust så den blir precis som vi vill ha den. Namnet är klart Butik 18! Efter adressen Idrottsvägen 18. Nu är det bara allt annat kvar, och det är lite att tänka på att starta eget ;) Men nu är vi på väg iaf och då kändes det som en bra ide att skaffa en blogg både som en påminnelse till mig/oss själva hur det gåttoch kul att kunna titta tillbaka längre fram och skulle nån få för sig att följa med på vår resa så Välkommen!


Likes

Comments