Semestern är slut och i samma veva tänkte jag att det kunde vara smart att ta tag i livet helt enkelt. Det blev ju betydligt enklare i och med att barnens pappa börjar ta mer ansvar så dom får vara med honom minst varannan helg.

Första veckan har jag hunnit med tre träningspass, varav ett med barnen. Det gick förvånansvärt bra, 2,5km löpning för mig och grabbarna på varsin cykel. Därefter lite benstyrka. Idag är barnen hos pappan så då blev det 7km löpning och sen bålstyrka.

Jag ska även minska ner på det onyttiga. Självklart kommer jag fortsätta unna mig men kanske inte varje dag och kanske inte flera chokladkakor eller flera liter läsk. Vi får se hur det går!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Midsommar 2017 blev inte så mycket firande. På midsommarafton hängde vi med min vän och hennes barn på en lekplats och sen käkade vi pizza innan jag lämnade grabbarna till sin pappa. Det fanns inget sug att fira midsommar och grabbarna hade ändå haft lite firande på sitt dagis så det gick ingen nöd på dom. På senare år har jag tappat all lust till att fira högtider. Jul och nyår är värst, då vill jag bara åka långt bort och skita i allt men två aspekter sätter käppar i hjulen. 1. Det är så sjukt dyrt med resor under den perioden! 2. Jag får dåligt samvete mot barnen, dom måste ju få fira.

Jag har alltid älskar högtiderna förut så jag förstår verkligen inte varför det känns så här nu, jag hoppas i alla fall att jag återfår lusten någon gång. Om inte annat för barnens skull...


Jag och mitt älskade gudbarn ❤️ 

Likes

Comments

Det var sex veckor sen sist men nu är det dags igen, kvällen och natten tillbringar grabbarna med som pappa.

Jag har lite grejer på att göra listan men energin är helt slut så jag har fastnat i soffan...

Ångesten inför semestern har börjat komma. Kommer jag orka fyra veckor nonstop med mina små vildingar?


Lägger till en fin bild på mig och mina småttingar från förra sommarens semester ❤️

Likes

Comments

Jordan saknade sin pappa lite extra idag. Det brukar alltid vara några jobbigare dagar efter att dom har träffat sin pappa, så igår så var det kaos hela eftermiddagen och kvällen medan idag var det mycket tankar och funderingar. Han är bara 3år men så oerhört klok.

Det känns lite extra i mammahjärtat oxå såna stunder.

Imorgon ska dom till sin pappa, det var 6 veckor sedan nu...

Likes

Comments

Vi tillbringade förmiddagen i den nyöppnade aktivitetshallen på Frösö park. Det blev tyvärr lite av en besvikelse när vi kom dit då det inte fanns så mycket att göra men vi betalade in oss ändå och lekte en stund. Grabbarna hade roligt och eftersom vi var helt själva där så kunde de leka utan att bli bli för uppstressade. Skönt!


Likes

Comments

Sommarplanerna börjar sakta men säkert bli klart. Det blir tält en vecka tillsammans med mamma och pappa, eller ja dom bor i husvagn men vi campar tillsammans i alla fall :) Sen hänger jag och grabbarna i Göteborg några dagar, bor på hotell och hittar på en massa bus. Planen är sen att lämna västkusten och åka upp till Eskilstuna där vi slår upp tältet igen. Vi ska hälsa på en familj som vi lärde känna under semestern på Cypern.

Efter det har jag inte bestämt något men jag tror att jag kommer låta det vara öppet, vi har då varit borta i två veckor och behöver kanske känna efter om det går att fortsätta semestern eller om det är dags att åka hemåt.


Likes

Comments

Vem läser ni om egentligen?

Ja, det tänkte jag berätta lite närmare om nu..


Bakom tangentbordet sitter jag, mamman i familjen. Emilia, 27 år och ensamstående sen drygt ett halvår tillbaka. Mina två busfrön bor hos mig på heltid och det är Jordan som är 3 år och extrem. I allt. Ni kommer märka... Och så är det Gabriel, snart 4 år, som är familjehemsplacerade hos mig och har varit det sen han var fyra dagar gammal. Världens godaste kille. Han kämpar på med bl.a. en språkförsening.

Det var en kort presentation av oss.

Vi finns oxå på Instagram, emiliawesth

Likes

Comments

Då tänkte jag prova på bloggandet igen. Det känns som jag har alldeles för mycket i huvudet och behöver få dela med mig av allt...


Likes

Comments