Hello allesammen, og velkommen tilbage!

Jeg sad i dag og så youtube, da jeg klikkede ind på en video, der virkelig fangede min opmærksomhed. Videoen var lavet af en pige der fortalte, om de ting der undrede hende. Jeg tænkte straks "Lad mig lave et blogindlæg!"


1) Hvordan ved man at farven gul er gul? Hvem var det lige der så farven og tænkte, "Hey det her er gul". Altså det vi ser behøver jo ikke være der rigtige? Farver har jo noget med det lys det bliver ramt af, men jeg forstår bare ikke hvordan man fandt farverne. Jeg kunne ligeså godt være helt blå.


2) Hvorfor er bryster flotte? Egentlig er bryster jo bare to fedtklumper, hvilket ofte er noget man vil af med. Er det fordi det skille manden fra kvinden, eller hvordan blev det ligepludseligt lækkert med to store fedtklumper?


3) Hvordan kan mit horoskop passe? Jeg er en af dem der ofte kun læser blade, for at læse mit horoskop. For hvordan kan det være at der altid er et eller andet der passer? Er alle med det samme stjernetegn ens? Hvordan ved dem der skriver det hvad de skal skrive? Jeg er virkelig godt og grundigt forvirret her, det giver minus mening.


4) Hvorfor foretrækker folk vand i flaske? Hvorfor gider man købe vand, som vi kunne få gratis fra vandhanen, og som ovenikøbet har ligget længe? Jeg forstår det virkelig ikke. Jeg hører tit at vandet smager bedre fra flaske, men egentlig er det bare en dårligere udgave. Eller hvad? Gør det vandet bedre at det ligger, eller er det bare klamt?


5) Som vi alle ved drejer jorden rundt, og vi kan ikke mærke det via tyngdekraften (bla, bla, bla) Det jeg ikke forstår, og som jeg har gået og undret mig over er: Hvis jeg tog en rumraket op i rummet, og jeg så fløj ned præcis sammen sted, ville jeg så lande i Mexico eller New Zealand? Ville jorden være drejet rundt imens jeg var væk?


Det var så fem ting jeg undrer mig over og ikke forstår. Håber i synes det var sjovt at læse.

xoxo <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen, længe siden ;)

I morgen starter jeg i niende klasse efter en hel fantastisk ferie! Selvom vejret næsten kun har været dårligt, og jeg kun har været i Danmark, har jeg nydt min ferie så meget som overhovedet muligt.

Der er sket så utrolig meget i de her seks uger. Min far er blevet gift med den skønneste kvinde, jeg er flyttet til vanløse og jeg har fået en hundehvalp!

Udover det har jeg hygget mig med familie og venner, festet og sovet...

I stedet for at skrive om ALLE de ting jeg har lavet, har jeg fundet et lille udvalg af billede til jer, af nogle af de ting jeg har lavet.

Håber i har haft en dejlig sommer.

Kys

Likes

Comments

Hey venner <3

Jeg sad i dag og så youtube, og jeg faldt så over en video der hed "Loved vibes music tag", som bare gav mig en lyst til at lave et indlæg. Der er 15 spørgsmål i tagget, så jeg vil bare komme i gang.

1. En sang der altid gør dig i godt humør? - Jeg har valgt sangen "How will i know" med Whitney Houston, da den bare altid kan gøre mig glad. Sanger rammer bare på en eller anden måde, hvor man kan relatere til hvad hun synger om. Jeg elsker virkelig denne sang.

2. En sang der altid gør dig trist? - Her har jeg valgt en sang som Bonnie Raitt har lavet. Nemlig "I can't make you love me". Jeg synes det er en utrolig smuk sang, og den minder mig virkelig om min barndom, da min mor altid hørte den. Sangen gør mig trist da jeg virkelig mener, at man kan høre hendes smerte, når hun synger.

3. Bedste sang at chille til? - I denne kategori har jeg faktisk valgt to sange. Den første sang er en sang med vores alles Frank Ocean. Jeg har valgt "Lost" fordi det bare er en herre chilleren sang. Den anden sang jeg har valgt er "Sure thing - remix" med Pusha T og Miguel. Alle burde seriøst høre den, da man bare kommer i en helt specielt vibe.

4. En sang med stor betydning for dig? - Som lille har min far og jeg altid hørt rigtig meget Red Hot Chili Peppers. Specielt sangene "Wet sand" og "snow (hey oh)" har betydet meget for mig.

5. En sang der får dig til at tænke over livet? - Jeg har igen valgt to sange, da jeg simpelhen ikke kunne vælge. Begge sange er instrumentale, hvilket jeg virkelig synes at det får en til at tænke. Den første er "Una Mattina" med Ludovico, og den anden er "River flows in you" Med Yiruma. Begge sange er virkelig smukke og værd at høre

6. En sang der får dig i "Yolo" stemning? - Da jeg så det her, vidste jeg med det samme at det skulle være "15 år" med De Danske Hyrder. Den sang kan jeg altid danse og synge til, og jeg får virkelig lyst til at leve livet.

7. En sang med en lækker vibe? - Denne gang har jeg valgt en sang med Tom Misch som hedder "Crazy dream". Det er en mega chill sang, men den har bare en lækker vibe.

8. Verdens bedste fest sang? - Jeg kunne igen ikke vælge, så jeg har valgt to helt igennem fantastiske sange. Den første er "I wanna dance with somebody" med Whitney Houston. Den sang gør et eller andet ved mig, får når den kommer på, kan jeg ikke sidde stille. Den anden sang jeg har valgt, er en sang som bare giver livsglæde. Det er "Time of our lives", med Pitbull.

9. Ynglingssang no matter what? - Det må sku nok være "Purpose" med Justin Bieber. Jeg elsker Justin, og den her sang er bare så dyb og fantastisk.

10. Ynglingssanger/Band? - Jeg har valgt Justin Bieber, da jeg nok er lidt af en Belieber. Jeg synes det er vildt, at en så ung mand kan synge så fantastisk.

11. Lækkert album? - Igen vælger jeg noget fra Justin Bieber. Jeg har valgt albummet "Belive", fordi det bare er et helt album kun med gode sang, som man kan synge med på.

12. En kunstner jeg lige har opdaget? - Her har jeg valgt Ivan Martinez som har lavet "Kaffekys" som er en utrolig chill og hyggelig sang. Han er utrolig dygtig og jeg glæder mig til at han laver noget mere.

13. En cool kunstner med et godt budskab? - Jeg har denne gang valgt en sanger som desværre døde alt for tidligt. Jeg har valgt Natasja, fordi jeg bare synes hun var ultra super sej. Hendes tekster var med en mening og ikke bare et eller andet mainstream pop (Selvom jeg ELSKER pop).

14. Et godt barndoms jam? - Den allerførste koncert jeg nogensinde var til var med Madslanger, så derfor skulle han selvfølgelig med. Jeg har valgt en sang som faktisk ikke er hans egen, men en han sang i "Toppen af poppen". Den hedder overgir mig langsomt og er oprindeligt med Sanne Salomonsen. Jeg har igen ikke holdt mig til reglerne og har valgt endnu en sang. Denne gang er det igen en død, nemlig Michael Jackson med "Man in the mirror". Jeg elsker hans musik og kunne foraltid høre det.

15. Hvad betyder musik for dig? - Musik har for mig altid været der. Begge mine forældre spiller musik, så det ligger også helt naturligt til mig at musik er der hele tiden. En af de ting jeg godt kan lide ved musik er alle de følelser det kan vise. Uden musik ved jeg ikke hvad jeg ville gøre.

Det var det. Jeg håber i har læst det hele, selvom det var et mega langt indlæg.

Kys <3

Likes

Comments

Hej boggen <3

Her i tirsdags, 07/03, var jeg til Drake koncert. og hold nu op hvor var det fedt!

Min veninde og jeg, havde fået to billetter af en ven, hvilket vi er super glad for. Min far kørte os derind lidt i syv, og så stod vi ellers bare og ventede på han gik på. Vi stod i Golden Cirkle, og som i kan se på billederne stod vi ret så tæt på. Drake gik først på 21.30, så det var ret lang ventetid...

Men endelig, endelig gik han på. Det var så vildt at se det hele så tæt på. Jeg må faktisk indrømme, at jeg aldrig har hørt så meget Drake. Altså selvfølgelig har jeg hørt sange som "Fake love", "One dance" osv, men ellers ikke.

Han spillede i halvanden time, og lavede det fedeste sceneshow, hvilket er ret godt i forhold til at han var ene mand. Det var den fedeste koncert, og jeg skal helt sikkert med næste gang han kommer til Danmark.

Meget kort indlæg i know, men håber det er okay.

xx

Likes

Comments

​Der er så mange ting jeg gerne vil, som jeg ikke kan. Til gengæld skal jeg utrolig mange fede ting, og jeg glæder mig SÅ meget! 

Efterskole- Jeg skal på efterskole! Ihh jeg glæder mig! Jeg skal først på efterskole i år 2018/19, så der er lidt tid. Den efterskole jeg skal på, er en idrætsefterskole, som hedder Klintsøgaard. Jeg skal spille fodbold og bare have det nice.

Holland- Som i nok ved spiller jeg fodbold, og i år skal jeg med min fodboldklub til Holland. Jeg tror det bliver en ekstrem fed tur, og jeg håber at vejret er med os. Jeg spiller på et u-15 hold, så vi skal møde u-15 hold fra andre lande. Sidste år var jeg i Prag med min fodboldklub, og det var bare det fedeste! Lige nu er jeg skadet, men jeg regner stærkt med, at jeg snart er klar igen.

Sommer- Vinter er hyggelig nok, men hold nu op jeg savner sommer! Sommer, varme og glade dage. Jeg glæder mig til at skulle være sammen med mine venner, bade på stranden, og så er sommerferie heller ikke hel dårlig! 

Fødselsdag- Jeg bliver 15! Jeg glæder mig SÅ meget til at blive 15 år, det er helt vildt. Jeg føler at man må meget mere som 15-årig, og så glæder jeg mig også til gaverne, hihi.

Fest og farver- Jeg elsker at bruge min tid på at være sammen med veninder og se en film osv, men jeg elsker godt nok også fester. Jeg elsker at møde nye mennesker, og jeg elsker at danse og have det sjovt! Igen kommer sommer ind i billede, for jeg tror virkelig at det er fedest at feste om sommeren. Dejligt vejr, gode venner og en masse fest, Jeg glæder mig som et lille barn.

Sidst med ikke mindst...

Justin koncert- Ihh, jeg har været så heldig at få billetter til Justin Bieber koncert, IGEN! Denne gang går turen til Århus, hvor jeg skal stå i golden cirkel, med to af mine gode veninder. Jeg elsker justins musik, og jeg er nok lidt en lille belieber, hihi. Jeg synes det er lidt skørt, at koncerten bliver holdt på en væddeløbs bane, men jeg tager det som en oplevelse. 

Her er de ting jeg glæder mig til. Forhåbentlig kunne i få lidt inspiration til hvad i kan glæde jer til , for det er simpelhen noget af det bedste at glæde sig! 

Likes

Comments

I sidste uge var det jo Valentines dag, og jeg var så heldig at bruge den sammen med mine veninder.

Vi startede med at mødes hjemme hos en, hvor vi bare hyggede og snakkede. Efter det tog vi på Vestegnens Pizzaria, og hentede vores hjerte pizza. Jeg er vild med idéen med en Valentines menu som er lækker, men sammentidig ikke alt for dyr. Efter pizza spiste vi is og hyggede og snakkede bare resten af aftenen. Det var en utrolig hyggelig aften, og Valentine gav os bare en mulighed for at lave noget sjovt sammen. 

Jeg gik desværre hen og blev syg, så har ikke lavet noget i en hel uge. Jeg er ved at gå nedenom og hjem, men håber det snart bliver bedre!

Jeg ved godt at det her indlæg ikke blev særlig langt, men håber at i kan bære over med mig <3

Likes

Comments

Hej bloggen :)

Velkommen til min blog. Jeg er helt ny i det her, så jeg håber det er noget i kan bruge. For at i kan lære mig at kende, er det obligatorisk at jeg laver en Facts om mig.

Jeg er 14 år, fylder 15 i maj så det vil sige jeg er 02'er. Jeg går i ottende klasse og er faktisk rigtig glad for min skole. Efter niende skal jeg på en efterskole der hedder Klintsøgaard. Det er en idræts efterskole så jeg skal spille en masse fodbold. Jeg glæder mig så meget! Jeg bor i Albertslund og har boet her det meste af mit liv. Jeg elsker byen, og jeg elsker menneskerne i den. Dog regner jeg med at når jeg bliver ældre, at jeg skal ind mod københavn. Jeg er en meget glad og udadvendt person, og jeg griner rigtig meget.

Her på bloggen kommer jeg til at skrive om helt normale ting fra hverdagen, men også hvis jeg oplever noget vildt.Jeg håber på at kunne give inspiration og resten tager vi som det kommer :)

Likes

Comments