Header

Vi ska prata om hållning! Hållning är väldigt viktigt och dålig hållning förekommer ofta inom handeln eftersom det är mycket lyft och några saker kan vara enformigt. Vi tycker man ska utnyttja tekniska hjälpmedel som höj/sänkbara bord, truckar och andra saker. Ryggen mår som bäst när man är rak och gärna bakåtlutade axlar.
Sköter man inte ergonomin så kan ryggen bli dålig i de senare åren och vi tror inte någon är så sugen på de eftersom att det är oftast då man är som svagast.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är vi hemma! Tack alla för en grymt härlig dag som bjöd på allt från skratt och gråt! Detta gör vi om snart!

Likes

Comments

Nu så är vi ÄNTLIGEN med all shopping både på gekås och i butikerna utanför, riktig rolig men krävande dag! Här träffade vi också Ola-Conny som var väldigt rolig!

Likes

Comments

Vi träffade precis Morgan vilket var väldigt kul! Våra korgar är extremt fulla och detta blir nog ett dyrt studiebesök men väldigt kul!

Likes

Comments

Hej, jag var för någon dag sedan på Coop extra i Tidaholm. Där skulle jag panta flaskor när jag fick syn på denna. Detta är en bra marknadsföring anser jag! roligt, vitsigt och är för en bra sak! // Samuel

Likes

Comments

Tjena, nu är de ny vecka och inte jättelångt kvar till sommarlov!😊 just nu ska vi öva på nationella i engelska! Nu taggar vi tills på torsdag då vi åker till Ullared!!

Likes

Comments

Skyltdockor har en jättestor påverkan på kunden. dels så syns den väldigt mycket oftast och visar olika plagg tillsammans. Skyltdockans påverkan på kunden får en att vela köpa de snygga kläder som skyltdockan bär. Eftersom skyltdockan har en hel outfit på sig så kan det få kunden att vela köpa hela outfiten om den matchar och är snygg ihop. En skyltdocka är en dyr investering för affären, en komplett skyltdocka kan kosta mellan 5000 - 20000 kronor. 

Likes

Comments

Skyltdockor utan ben är inte den sorts skyltdockor man direkt vill se, ser man en skyltdocka utan ben men med en schyst tröja på så vill man förmodligen kunna se direkt ett par byxor som matchar. Ser du att en snygg tröja matchar ett par snygga byxor så kanske det ökar försäljningen då man köper båda. Men en skyltdocka utan ben visar inga byxor som matchar till som kan drabba till att man inte får in försäljning av både byxor och tröja, utan att folk endast köper tröjan. Så skyltdockor utan ben är ingen bra skyltdocka enligt oss.

Likes

Comments

Vi på businesspros googlade lite på olika sorters skyltdockor och vi blev genast förälskade i denna! Det är en sådan omtalad grej detta! T.ex. Victoria Secret som många har talat om och deras "fashion-shows" där det går modeller som har fastat i flera veckor som är sjukligt smala! Många anser att det är idealet för kvinnor, men NEJ. Man kan inte ställa krav på folk sådär. Därför älskar vi deras idé starkt!

Likes

Comments

Tje, vi har blivit lite förvånade av CAMs skyltdockor, ögonen på dockorna får en att känna sig stirrad på, då ögonen känns lite läskiga så är det inget man skulle föredra. Vi tycker inte deras skyltdockor överhuvudtaget speglar deras stil eller deras kläder. Dåligt!👎

Likes

Comments