Då jag är hästlös har jag bara tagit det lugnt. Planerat provridningar och sådär.

Zippan har fått vila och ja jag är ju då hundvakt igen....

Kom hem från ett läger i Söndags och sen bara tagit det lugnt typ.

Så har inget att skriva om just nu faktiskt.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Sanna

Likes

Comments

Hejsan, länge sedan någon av oss skrev här. Men tänkte berätta lite nytt.

Frizze åkte den 6 Juli till en vän. Nu i helgen har jag provridit 2 hästar, ett varmblod och ett fullblod. Så snart är jag kanske med häst igen :) I övrigt har jag börjat sätta igång Zippan igen efter vila.

I 5 veckor har jag (till viss del) varit ledig från att vara hundvakt men han kommer nog tillbaka imorgon, så får se. Annars har vi haft hundar här som jag tydligen skulle vara hundvakt åt utan min vetskap....

Ang Matilda då, hennes C-ponny har åkt tbx till sin ägare för ett bra tag sedan och sedan en tid tillbaka har hon en D-ponny på foder :)

Nu vet ni lite mer :P

/Sanna

Likes

Comments

Hoppade F för några dagar sedan, lite små skutt :)

Likes

Comments

Provridningen gick väldigt bra, dock skrittade hon bara men det är bra nog första gången, speciellt när Frizze faktiskt hade fått vila i en hel del innan. 

Men hon gillade honom och det slutade med att dottern kallade F för sin häst X) haha Han är faktiskt fortfarande min ;) Hur som så gillade dom båda honom och mamma va ganska imponerad över hur lugn han va :)

Men idag kommer dom igen och sen får vi väll se om dom tar honom eller ej.  Idag kommer även F's hmm tidigare medryttare typ :)

Red igenom F ordentligt igår och ja ordentligt va det haha, han vart svettig på typ 30 min och då skrittade jag bara X) Snacka om att han fick jobba ordentligt igår och då ingick det inte så mkt trav/galopp men trött vart han ;D Men han va jätte duktig och försökte och kämpade på bra :)

Igår red jag även Zipp och som vanligt gick det bra :) Ska se om jag kan åka till henne snart igen :)

Hur som så tror jag dom tar honom, dom är medvetna om det som behövs satt ja. Får se :)

Likes

Comments

Gud mamma har gjort mig sjukt nervös och orolig! Imorgon/idag kommer det en mamma med hennes dotter och ska kolla på Frizze för eventuellt köp. Det värsta är att mamma har en typ talang att kunna känna av om tex jag kommer ramla av, eller om köpet kommer gå igenom eller om någon av hennes vänner kanske ska tex köpa hus kan hon (oftast) känna av om dom får ja huset eller ej m.m

Nu velar hon lite om vad hon känner om försäljningen av F, hur det kommer gå. Så ja vi får se, jag litar på henne och hon tror just nu att dom kommer ta honom på prov åtminstoneen mer än så vet hon inte så ja är lite nervös :S

Säljs inte Frizze får jag ingen ny häst åh andra sidan får jag behålla min bebis ett tag till.

Frizze säljs ENDAST för att han och jag inte funkar ihop längre :( Så hoppas dom gillar honom (haha tvivlar inte en sekund på det :P )

Men kommer sakna honom sjukt mycket när/om hans blir såld :(

Hur som så ska jag åka till Zipp på lördag igen <3. Längtar :D, Den hästen kan jag nog inte släppa vare sig jag vill eller inte. Kommer vara svårt att släppa F med, men i detta fall handlar det om vad som framförallt är det bästa för honom. F och Zipp kommer alltid vara mina nummer 1 vad som än händer <3 Och flyttar F till dom kommer han inte bo så långt bort + att han får fortsätta gå på lösdrift :)/Sanna och Frizze


Likes

Comments

Hejsan, länge sedan vi bloggade :O Jaja tror ingen bryr sig ändå X) 

Hur som så går det väll lite sådär med F just nu, han bråkar mest. Men blir nog bättre med tiden. Zipp är som alltid helt underbar <3 Va ute hos henne för inte så länge sedan :) Ska försöka åka ut oftare så hon får tillbaka kondisen och musklerna :D

F har fått vila lite från ridningen, hållit på lite från marken istället :) Men ska hoppa honom idag, skulle egentligen gjort det i Onsdags men blev inte så. I övrigt är nog allt som det ska, utom att 3 utav våra höstar rymde för någon dag sedan X) Lite sådär då jag va ensam i stallet men fick hjälp av en "granne" :) Så dom kom åtminstone till rätta igen.

Frizze trivs fortfarande bra i nya stallet och det gör jag med :)

Bjuder på lite bilder :)

Frizze, Lillan och Ädel :)

FrizzeFrizze


Frizze ( Snygg hezt jag har ;D )


Ädel som tycker det är super kul när Frizze travar runt i paddocken ;)


Eliott som även han tycker det är lite för kul att jaga heztar -.- ;)


Vilde


Vilde


Jag och Vilde


Zipp <3 Gillar bilden ;)

Zipp


Zipp 

MVH Sanna, Frizze och Zippan :)

Likes

Comments

I Onsdags longerade jag F i paddocken för första gången sedan vi flytta :) Det vill säga sedan i Söndags. I Onsdags fick F även nya skor + att det var andra gången någonsin han varit i det stallet :) Men det gick super som vanligt haha.

Igår och idag har mamma varit ute hos F och sett till honom även fixa mat så han har under dagen tills han byter hage på kvällen/natten :) 

Hur som så kommer jag inte blogga så mkt just nu, kmr inte ha något att blogga om satt ja. Men hur som så bloggar jag väll när jag gjort något men det är nog inte så mkt att blogga om egentligen.

//Sanna

Likes

Comments

Jaopp i förrgår (Söndags) flyttade vi till en lösdrift :) Haha pratade med ägaren i Torsdags och 3 dagar senare rider jag dit :)

Tänk egentligen så många gånger jag ridit till just den vägen och kollat på just dom hästarna som är där X) Lite komiskt :P

F verkar (stavas det verkar eller värkar?) trivas bra där :) Väldigt pratglad och lite mer social haha. Ska börja longera och ta promenader med honom nästa vecka om hovis kommit ut.

Hezten tappar ju självklart ena framskon på väg till nya stallet -.-

Haha jag har en hezt (hmm åsnemus snarare ;) ) som verkligen anpassar sig efter nästintill allt så fort. Tror han rullade sig minst 6 gånger på ca 10 min XD Men det var nog ändå ganska skönt för honom att få flytta och få vara ifred för en gång skull (tja ja på dagen då, på natten går han med en shettis som tycker att han ska bestämma haha) :)

Bjuder på sista bilden från tidigare stall och bland det första bilderna i nuvarande stall :) Min bebis <3 sanna="" och="">

Likes

Comments

...  Problem är löst dyker ett annat upp -.- Haha Ajja hur som så får F vila denna vecka av privata skäl så får vi se sen hur det blir veckan därpå. Har just nu lite problem hemma kan man väll säga kanske. Men nu är vissa problem lösta, nu ska jag bara lösa det nya problem som kommit :P

Bild i repris. Åh vad jag kommer sakna stallet :(

Likes

Comments

På videofyme nu så har en youtube kanal som heter Matilda Nilsson:) lagt ut någon video tror jag:)

två år sedan ungefär. Kompis och jag tog profilbildskort till fb😍😍😍

and here we are.

Likes

Comments