vilket härligt väder vi har. solen skiner här och vi kämpar på med träning, jag och hunden. Han är inte den starkaste lyssnaren på mig, så vid tillfällen så kan han bara sticka och helt glömma bort att jag existerar. så nu mera tränar vi löst på en stor bollplan, och varje promenad är träningstillfällen och jag tillåter inga övertramp. Att vara hård är inte min grej men det har också resulterat i en "busig" hund. Att vara hårdare gynnar nog oss båda när bäbis kommer. Att veta vad som gäller är nog bra, då olyckor händer så lätt. Finns det någon som hade unghund samtidigt som bäbis kom, och hur löste ni det?

Likes

Comments

...Så hej på er! Här är vi! pratade med en vän igår, om att blogga. jag tänkte lite på det, och jag ska ju erkänna, att man har ju försökt tidigare. Men nu känns det annorlunda, då jag är påväg att förändra min värld! FÖRSTÅR NI ATT JAG ÄR GRAVID?
det låter otroligt dramatiskt, och det känns lite så också. man är knappa 21 år, och ska bli mamma.
Jag ska erkänna att det är skrämmande, speciellt att jag ska få barn med en människa jag inte känt i ett år ens en gång. Man kan ju aldrig påstå att vi känner varandra så bra som man "borde". Även om vår relation kom till lite som en saga. För mig var det konstant kärlek vid första ögonkastet.

Känns lite som om jag sitter på en redovisning och svamlar!

Jag har iallafall 2 djur just nu, Winnie och Esther. Mina solstrålar här i livet och utan dom hade jag inte orkat en sekund av min vardag. ❤
Esther fick jag när jag flyttade hemifrån,vid 18 års ålder och har hängt med sedan dess i mitt liv. Winnie kom in i mitt liv den första advent 2014, med buller och brak, och förändrade allt! Idag har han pronomen Superhjälte i min vardag, då han stöttat mig genom allting från svåra breakup till ensamångest. För ångest är något jag lider av, ofta, och det är för min styrka inte finns där till att vara ensam, vilket jag är utan W.

något mer...? graviditeten tänkte jag ge ett eget inlägg för det är långt, och jag vill ha det sammansatt försig. hoppas någon kikar in och lämnar en kommentar, då hade jag blivit överlycklig! nu - middagslagning till H. 🌸

Likes

Comments