Header
Lovisa Burell

Ett så himla skönt pass idag!!
Var inte alls taggad från början med tog denna goding alldeles innan passet, och sen är man igång. Mina favorit smaker är denna som ni ser på bilden Apelsin&Granatäpple och även Äpple&Ingefära.
Detta är en sak jag fuskar med i min kost, som jag nämnt tidigare så äter jag inte socker eller olika sötningsmedel, endast stevioglykosider (stevia).
Men denna produkt har tyvärr blivit ett undantag.... Jag har själv valt att detta ska vara en produkt jag får unna mig. Då jag äääälskar effekten, tyvärr..
Celsius är sötat med sukralos även kallat (E955), som är ett modifierat socker som inte kan brytas ner i kroppen och därför inte ger någon energi, även därför nästan helt kalorifri. De finns inget riktigt svar på vad sukralos egentligen gör mer, men en forskning säger att de kan leda till diabetes och rubbar vårt ekosystem.
Till skillnad från vanligt socker som bryts ner till enkla sockerarter som sedan tas upp i blodet och ger en höjning av blodsockret. Via blodet transporteras sockret runt i kroppen så att kroppens celler kan ta upp det och använda det som energi (vilket gör att vi får ett överskott på kalorier i kroppen.)

Finns så många olika sötningsmedel idag som vi borde vara försiktiga med.. Men som sagt denna dryck har jag valt att unna mig med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår kväll när jag kom hem från jobbet så låg det ett paket på sängen som det stod
"Förlåt för att jag är sen ❤️" på.
Det är såklart ifrån Christofer, och HUUUR glad tror ni jag blev?? Jag vet att jag är sist av alla med dessa, men nuså!
Just rosè hade varit restade, först fram till i början på januari sen sköt dom upp de till slutet av januari och sen hade dom ytterligare skjutit upp dem tills i slutet på februari men dom hade fått in 1 par nu i januari och dom blev MINA.
Världens bästa kille ❤️

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade runt 06.00 av att Christofer gick till jobbet, min första tanke var: JAG ÄR LEDIG.
Så jag vände mig om och somnade om, hur underbar känsla?
Vaknade två timmar senare och gick upp för att fixa frukost, och som ni ser på bilderna nedan så åt jag den i sängen och läste ett kapitel från ​Therese Lindgren "Ibland mår jag inte så bra". 
Nu ska jag byta om och sen tänkte jag ta mig en vända till gymmet! Och bara njuta av tre dagars ledighet 😍🙏🏽

Hoppas att ni får/haft en lika bra start på dagen som jag har haft!!!

Likes

Comments

Att blogga är för det första så himla roligt!
Men ibland är det en himla utmaning.

Den största utmaningen med att blogga tycker jag är tiden och även vad jag ska skriva om?
Jag vill såklart mest av allt att ni ska tycka det är intressant att läsa min blogg!

En sak jag också tycker är väldigt jobbigt är faktiskt att så många inte förstår vilket jobb det kan vara och vilken tid de tar.
Först ska man ha en ide, sen ska de fotas, välja ut bilder, redigeras efter de ska man komma på en bra text till inlägget.
Många stunder man kanske bara vill njuta av och inte ta upp kameran, men ändå gör man de för man vet vilket bra inlägg de skulle bli.
Det tar alltså mycket mer tid än vad många tror. För att underlätta vardagen så tar jag alltid en utav mina lediga dagar till att planera upp veckans inlägg, ibland skriver jag till och med klart inläggen så de bara är att publicera de. Ibland skriver jag de på min lunchrast.
Gör jag inte de så skulle jag aldrig hinna träna, laga mat och fixa allt man behöver göra.
Så vissa stunder är det riktigt svårt att finna tid... MEN JO DET ÄR SÅÅÅ VÄRT DE, man får tillbaka så himla mycket energi när de flyter på och man får så mycket fin respons!!

Jag tror många som bloggar kan relatera till detta. Men jag ångrar iallafall inte en sekund att jag i november startade denna blogg.
JAG VERKLIGEN ÄLSKAR DETTA!



Likes

Comments


Hallåå!
I förrgår la jag upp lite bilder på min kvällsmat och det var en del som skrev och ville ha recept, så jag tänkte att ni skulle få de!
Fick det som sagt av min kollega, och när hon sa att det smakade som cheeseburgare var jag tvungen att testa.

❤️ LOVE CHEESEBURGER ❤️

Christofer tyckte dock inte att det smakade som de, men han tyckte iallafall om de väldigt mycket!
Jag tycker att det smakar som cheeseburgare och det är absolut en rätt som kommer lagas flitigt här hemma!
jajaa, nog prat om de nu ska ni få receptet, jag gick på känsla med kryddningen så där får man ha lite feeling.

500g nötfärs
2 paket bacon
ca 3 dl grädde
7st ägg
salt
lökpulver
vitlök
peppar
tomatpure
cheddarost (vanlig ost funkar också)


Börja med att bryna färsen med lökpulver och vitlök, hacka baconen och stek dom (jag gillar knaperstekt.)
Lägg över köttfärsen och baconen i en ugnssäker form och blanda de.
Efter de blanda äggen, grädde, salt, peppar, tomatpurè och massor av riven cheddarost. Häll sedan blandningen över färsen och baconen, strö sedan över ett lager med ost.
In i ugnen i ca 30-35 minuter på
Servera med en god sallad till kanske? vad vet jag.
( Jag skar bara upp lite tomat och gurka)

VERKLIGEN SÅ GOTT!

Likes

Comments

Minns ni att jag gjorde ett sådant inlägg för ca 2 veckor sendan?
Jag gjorde iallafall en lista på 100 saker som gör mig glad, och här är del 2/5 så alltså 20st till saker som gör mig glad!
Här kommer dem...

21. Fina blommor i lägenheten
22. När man har en resa att se fram emot
23. Överraskningar
24. Årstiderna
25. När man ska ut med tjejkompisarna, och är taggad till tusen
26. När jag checkar av grejer
27. Äta på resturang
28. När allt i garderoben hänger/ligger perfekt
29. Nybäddad säng
30. Hjälpa andra
31. Positiva människor
32. Celsius
33. Spinning
34. Ansiktsmask
35. Nyrakade ben
36. Blogga
37. När man har en bra bränna
38. Lyckats med en tiptop färning på jobbet
39. Sommar
40.
Tänka tillbaka på gamla minnen

Här nedan får ni en bild på mig och fin fina vän från vår studentresa i Magaluf, det är verkligen ett minne jag alltid kan tänka på och bli glad. VI HADE SÅ JÄ*LA ROLIGT! saknar saknar saknar...




Likes

Comments

Godkväll finisar!
Nu har jag precis kommit hem från gymmet, nyduschad och klar!
Tanken var att jag skulle lagat ett recept på en gratäng som smakar cheeseburgare (är alltså en nyttig variant), som jag fick av en kollega idag på jobbet, Smakade utav henne idag och jag vart totalt SÅLD, så himla gott var de!!
Men den får bli imorgon istället då svärmor hade gjort en jättejätte god paj idag!
Gud, märker att jag inte pratar om annat än mat just nu, hehee...
Jajaa, nu ska jag packa klart träningskläderna och fixa allt inför imorgon.

HA DET BÄST! ❤️

Likes

Comments

En väldigt bra söndag hade jag igår men finaste Mattis ❤️
Vi åkte och shoppade samt snackade massor, då de känns som de var evigheter sen vi träffades då båda jobbar och vardagen bara försvinner helt enkelt.
Kan ju inte påstå att de blev mycket shopping blev mest en massa prat men lite blev det, tänkte att jag skulle visa upp bland annat ett par ursnygga, väldigt basic byxor, men just nu har jag inte tid då jag ska pallra mig iväg till gymmet! Men får se ifall dom kanske dyker upp sen.
Hoppas iallafall att ni haft en bra helg! Och att ni får en bra start på denna vecka!

Likes

Comments

(Betalt samarbete med MyBonus.com)
Känner ni för att spara lite pengar? Via MyBonus får du återbäring på allt du handlar, du får alltså tillbaka pengar! Hur bra låter inte de?
Jag shoppade bland annat denna ur snygga baddräkt från Na-Kd genom MyBonus.com.
Registrera dig helt gratis och få en välkomstrabatt på 50kr av mig, rabattkod BURELL gäller ENDAST i 24 h !!
SÅ IN OCH SHOPPA!

Likes

Comments

Hej kompisar!
Jag brukar få en hel del frågor om hur jag gör för att behålla den kalla tonen i mitt hår, så tänkte att jag skulle dela med mig lite!
För de första så har jag en väldigt kall egen hårfärg, och har aldrig mixtrat från blond till mörk och mörk till blod osv.
Jag har min egna botten men har alltså gamla slingor i längderna.

Jag tvättar håret ungefär 2 gånger i veckan, använder ALLTID silver schampoo, och låter de sitta ca: 1 minut i duschen.
När jag sköljt ur de så använder jag också ALLTID inpackning efter, jag använder alltså inte balsam utan inpackning istället, och de pga att silver shampoo torkar ut hårstråt. Var 4de tvätt använder jag inpackning med kalla pigment, i fuktigt hår och låter den sitta i ca 1h timme.

Så de är ett måste att man tillför fukt och vård efter man använt silver schampoo annars kommer inte håret må speciellt bra. En sak som är väldigt viktig är kvaliten på håret, ett hår som mår bra håller färgen längre, då ett slitet hårstrå är mer öppet att de både suger åt sig lättare av pigment men släpper också av sig pigmenten mycket fortare! Så ska man ha en fin kall ton får man vara beredd på att lägga ner både tid och sen såklart pengar på bra/rätt produkter!

Är ni intresserade av just vilka produkter jag har i håret? Så kommer de ett inlägg framöver på de, så håll utkik!
KRAM

Likes

Comments

Search
Subscribe