Tyvärr t-shirten slut i lager, (1/2 visar liknande) Nike downshifter 6 utsålda i rosa (5 visar grå)

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Likes

Comments

Ni som känner mig eller läst in blogg sen start vet att jag älskar, älskar, älskar skor. Och på senaste har jag fått en rejäl dille på lägre boots, hur höstigt som helst! Lagt in närmre 20 i favoriter men dessa ligger nog i top 5 på To-Die-For-listan

1 här, 2 här, 3 här, 4 här, 5 här

Likes

Comments

Hej kära vänner! ikväll bjuds det på lite halvfula photobooth bilder och en sjukling som vart sängliggandes hela dagen. Inspark på Östra Real finns inte på kartan men lyckades sälja mina biljetter iallafall. Lovade i förra inlägget att lägga ut bilder på mina födelsedgaspresenter och det kommer snart, promise!

Likes

Comments

Hipp hipp hurra, för idag är det min födelsedaaa! I vanligt fall brukar jag börja tagga för min födelsedag redan en vecka innan men i år så var jag faktiskt inte alls lika taggad. Dock så ändrades situationen imorse när jag fick all presenter (gör ett inlägg på det senare) och jag blev sååå glad! I skolan blev jag firad och ikväll planerades konsert på Gröna Lund med Troye Sivan som artist! Dock ändrades planerna och det blev take-away middag med tjejgänget, fick inga pics då alla  in så snabbt. Nu har vi precis ätit klart och ska dra till förspark för alla VRGare!

Tb Greece

Likes

Comments