Åkt till skolan fram och tillbaka 6 gånger idag, hade ett test-nationellt prov imorse i spanska, gick helt okej faktiskt. Efter det åt jag lunch på Gateau (suprise, suprise?) med mamma. Hade ett möte därefter och nu har jag precis kommit hem från att ha hämtat min dator som jag glömde i skolan, och höpt passionsfrukt till mitt skumma craving för det. Hörs sen!

Kyssar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag slutade jag 11.50 som varje måndag, tog moppis till skolan för första gången i år och allt rullar på så snabbt. Bor egentligen gångavstånd ish till skolan men för långt för att frivilligt sova kortare. Efter skolan spenderade jag tid med mig själv och sinne vid Ösbysjön och andades in den varma luften, det kanske låter helt sjukt men jag älskar att vara själv ibland! Efter det så träffade Jag Wilma och vi åt glass samt lunch och tog en prommis.

Solen lär gå ner snart men hoppas att jag och familjen hinner äta hamburgare i uteköket innan allt blir trist och svart igen. Plusgraderna ska tydligen hänga sig kvar hela natten, skönt att sova och veta att man kommer vakna till ytterligare en till drömdag imorgon!

Kyssar

Likes

Comments

Kom hem från landet idag, åkte nästan direkt till min saknade Juliana! Vi tog tag i årets första sommardag och åkte på moppis till Djursholms torg och satte oss ute på Gateau, mums! Nu chillar vi hemma och kollar på Modern family och planerar inför en SÅ rolig sak i helgen!

Kyssar

Likes

Comments

Så snygga grejer, eller hur? Är helt in looove i Fendi skorna, så coola! Mitt intresse för mode blir bara starkare för varje dag,. Dock har jag hört att många av saker jag väljer ut är lite väl annorlunda för att bäras en skoldag eller på en fest, men livet går ut på att prova nya saker, right? :) 

Kyssar

Likes

Comments

Tja hej hallå! Igår blev det för sent för att blogga då jag kom hem långt efter läggdags och idag har allt bara vart stressigt, sånt händer! Mamma fyllde som sagt år i onsdags så vi hade en liten middag på Strandvägen 1 med presentöppningar hit och hurrande dit. Idag vaknade jag 20 min innan jag började skolan så fick stressa som tusan och lägga på gasen lite, kom iallafall i tid och dagen gled på som en räkmacka. Sorry för så kortfattat och oklart inlägg men nu måste jag packa till landet i helgen! Skönt att komma bort från Danderyd lite. :)

Kyssar

Likes

Comments