Åh jag vill berätta om en sak som jag va med om för snart 20 år sedan, nåt som INGEN vet om, inte ens mina närmsta vänner elr min familj..
En hemlighet som jag har burit så länge, en sak som jag för alltid kommer ha fast etsad i bakhuvud.. Men jag vet inte hur elr vart jag ska börja!
Jag känner att det kanske är dags att lätta sitt hjärta men nånstans känner jag även att "nä, vänta en stund till".
Aja jag ska berätta inom kort, för jag vet att jag INTE är ensam! Och nej, jag är inte ute efter "tycka synd om mig" .

Må väl

Likes

Comments

Idag har jag haft en skit dag, det var läääänge sen jag hade en riktig skit dag.. Men ibland måste man få tillåta sig själv att ha en dålig dag..
Annars idag har jag INTE gjort ett skvatt, ganska skönt faktiskt.. imorgon ska jag börja fixa iordning dotterns "nya" rum, sen sonen flytta in i dotterns gamla rum å vi ska ta sonen rum å ÄNTLIGEN få ett sovrum igen.. Som ni märker så bor vi alldeles för litet, men tillsvidare får vi göra det bästa av situationen!!! Jag tror att det kommer bli kanon bra när allt faller på plats... dock kommer ta tid!!
Nu tänkte klä mig varmt å ta en iskall promenad med hunden.. Vi har typ -30 ute, sådär lagomt kallt ;)

Må väl

Likes

Comments

Go fortsättning på er.. hoppas ni har haft underbar jul och nyår!
Själv har jag haft en ur mysig jul och nyår. Dock kunde det nya året börjat lite bättre då hela familjen åkte på magsjuka, men nu är vi friska igen!! Nu kan det bara bli bättre 😊
Om exakt 3 veckor fyller jag 30 år, helt sjukt vad åren går fort.. och inte har jag nån åldersnoja heller. Äsch jag lever livet, man gör sig inte äldre än vad man är.
Häromveckan va jag iväg å kollade på ett hus som jag har spanat in lääänge och ja jag blev helt till mig.. Detta hus som gjort för mig å familjen, men som vanligt så är ALLTID nåt som de ska vara "fel" på.. men denna gång tänker jag INTE ge mig, gör jag SKA ha detta hus 😉. Men flytta det ska vi, för jag ska då inte bo kvar där vi bor nu, huset är alldeles för litet.. Vi behöver större å mer utrymma om vi nån gång tänker utöka familjen med varesig en fyrbent elr tvåbent varelse..
Så om nån är sugen på att flytta ut på landet till ett litet hus lagomt för den lilla familjen så hojta till 😉.
Nä dags att sova!

Må väl

Likes

Comments

Go kväll!
Tänk att det är bara 1 vecka kvar till julafton och 2 veckor till nyår, helt sjukt vad detta år har gott fort! Barnen längtar som tusan till julafton :)

Den 10 december (förra lördagen) var det 1 år sedan jag gjorde min första hjärtoperation.. På 1 år har jag gjort 3 operationer.. Jag har lärt mig att ta vara på livet, dagarna.. Jag har blivit mer tacksam för livet, för det jag har!! Man ska vara glad för det lilla..

Må väl

Likes

Comments

Jul, jul strålande jul! Nu har jag bara ett par julklappar kvar sen är jag klar.. så jäkla skönt! Och jag är så nöjd över alla klappar.. :)
Vi har ännu inte bestämt vart vi ska fira jul, men det lutar åt Värmland.. så himla mysigt.. och nyår är vi hemma och förhoppningsvis kommer ett par goda vänner upp ett par dagar.. även det ska bli så jäkla mysigt..

Idag har sonen varit under behandling i två veckor och det super bra och ta sprutorna på honom och han är såå grymt duktig.
Dock märker man att han är mkt tröttare nu, men det är en vanlig biverkning. Det kommer bli sååå mkt bättre!

Må väl

Likes

Comments

Hej bloggen!
Nu var det jätte länge sen jag skrev här, men jag har haft en liten paus från allt bloggande.. Jag har varken haft ork eller lust..
Men idag så tänkte jag slänga in ett litet inlägg.. En hel del har hänt sen sist.
Framför allt har min son börjat sin behandling.. han och dottern har samma sjukdom, tillväxtrubbning. Så håller vi tummarna att det har lika bra verkan på honom som på henne..
Sen har min dotter varit jätte sjuk, feber uppemot 42 grader, kraftig uv som har gått upp i njurarna. Så hon har ätit starkt antibiotika och hon tog sin sista dos igår.. På jobbfronten går det ok, vill inte säga för mkt tills jag vet 100..


Må väl

Likes

Comments

Idag är det en riktigt skit dag.. visst jag blev jätte glad när dom ringde å frågade om jag ville vara vik på ett jobb, visst vill man det.. Men sen vart skit av allt, när bara höra bara negativt (det kändes så iaf) och att man får noll stöttning (även det kändes det som) så känner jag att jag skiter i jobbet..
Det är bara en jävla massa negativitet så fort jag försöker med nåt..
Och det är jävligt mkt tomma ord som sägs.. vet inte hur många ggr jag har gått på det.. att jag aldrig lär mig.. samma glada förhoppningar varje gång som sedan byts ut mot sorg och besvikelse..
Just nu orkar typ inget mer, för jag bara kämpar å kämpar men får noll tillbaka..

Må väl

Likes

Comments

Nu var det bra länge sen jag bloggade. Men jag har inte haft nån lust, känns som om jag skriver om samma sak om å om å om igen liksom.
Är det nå ni läsare vill att jag ska skriva om så får ni hojta till :) jag är öppen för förslag.
Idag är det 4 år sedan min dotter började sin behandling och många år återstår.. Hon är så duktig min prinsessa! Jag är evigt tacksam att det finns hjälp att få..

Må väl

Likes

Comments

Är hundvakt åt Alice syster Cookie.. måste vi en ur söt bild på dom där två busarna..

Likes

Comments

Nu är de höst på riktigt eller nåt.. Och jag skulle en behöva en paus från livet, från allt.. Alltså jag orkar snart inget mer, helt slut som artist..
Det känns som alla runt omkring har gått upp i rök, ingen som knappt hör av sig nå längre eller nåt.. Hade det varit jag som inte hört av mig till mina vänner då hade det blivit liv i lådan.. Att ha vänner handlar om att ge och ta likaså i ett förhållande.. Aja sånt är väl livet! Jag vill som sagt ta en paus från livet, just nu är det ganska kämpigt på alla plan.. orkar inte mer...

Må väl

Likes

Comments