Idag är det en riktigt skit dag.. visst jag blev jätte glad när dom ringde å frågade om jag ville vara vik på ett jobb, visst vill man det.. Men sen vart skit av allt, när bara höra bara negativt (det kändes så iaf) och att man får noll stöttning (även det kändes det som) så känner jag att jag skiter i jobbet..
Det är bara en jävla massa negativitet så fort jag försöker med nåt..
Och det är jävligt mkt tomma ord som sägs.. vet inte hur många ggr jag har gått på det.. att jag aldrig lär mig.. samma glada förhoppningar varje gång som sedan byts ut mot sorg och besvikelse..
Just nu orkar typ inget mer, för jag bara kämpar å kämpar men får noll tillbaka..

Må väl

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu var det bra länge sen jag bloggade. Men jag har inte haft nån lust, känns som om jag skriver om samma sak om å om å om igen liksom.
Är det nå ni läsare vill att jag ska skriva om så får ni hojta till :) jag är öppen för förslag.
Idag är det 4 år sedan min dotter började sin behandling och många år återstår.. Hon är så duktig min prinsessa! Jag är evigt tacksam att det finns hjälp att få..

Må väl

Likes

Comments

Är hundvakt åt Alice syster Cookie.. måste vi en ur söt bild på dom där två busarna..

Likes

Comments

Nu är de höst på riktigt eller nåt.. Och jag skulle en behöva en paus från livet, från allt.. Alltså jag orkar snart inget mer, helt slut som artist..
Det känns som alla runt omkring har gått upp i rök, ingen som knappt hör av sig nå längre eller nåt.. Hade det varit jag som inte hört av mig till mina vänner då hade det blivit liv i lådan.. Att ha vänner handlar om att ge och ta likaså i ett förhållande.. Aja sånt är väl livet! Jag vill som sagt ta en paus från livet, just nu är det ganska kämpigt på alla plan.. orkar inte mer...

Må väl

Likes

Comments

Usch jag känner mig så ensam, vet inte varför. Men jag känner mig oduglig, jag vill alla väl men jag får aldrig nånting tillbaka..
Jag har ingen att prata med, ingen som vill lyssna! Däremot ska jag vara den som lyssnar och finns för andras bekymmer och trösta andra som känner sig nere. Jag har många många gånger känt att jag bara vill ge upp för jag orkar inte hur mycket som helst!
Ibland känns det värdelöst att finnas till.. hade jag inte haft mina barn så vette tusan vad jag hade gjort.. Mina barn är mitt allt, dom får mig att vilja leva vidare!! Men ibland hade det varit skönt och kunna ha nån vuxen och prata med.. jag pratar visserligen med min mamma dagligen vilket känns skönt!! Men jag vill ha nån mer.. som sagt jag känner mig väldigt ensam just nu :(
Ja detta inlägg va väl inte det mest positiva men det är precis såhär jag känner mig nu! Detta är min sanning.. allt är inte en dans på rosor jämt..

Må väl

Likes

Comments

Idag har vi varit ute och grejat i trädgården, vi har börjat att göra höst/vinter.. vi har börjat plocka in sånt som inte används under hösten/vintern och så.
Det var lite kyligt ute faktiskt, men friskt å skönt.

Må väl

Likes

Comments

Igår hade jag en liten dipp, allt kändes så hopplöst.. idag känns det något bättre.
Jag har mina dippar ibland (mer sällan) då jag känner mig totalt urvriden, allt känns hopplöst osv.. men ja jag är ju bara en människa, och livet är inte alltid en dans på rosor!! Det är bara så mänskligt..
Men som sagt idag känns det lite bättre :)

Må väl

Likes

Comments

Det var länge sen jag skrev här. Har inte hänt nåt speciellt, men ön jag slipper en hjärtoperation till och att en ny medicin ska sätta in ist för den jag har nu.. Det bästa med det är jag kan bli gravid utan att behöva vara allt för orolig för bebis och medicin. Det känns skönt, hoppet hat tänts igen ang att bli gravid! Nu är det bara tiden som utvisa. Inget jag direkt kommer stressa på..
Denna helg är vi på bröllop, så trevligt!
Alice (valpen) växer och busar och myser! Hon är helt underbar. Mamma Svea är såå duktig och man ser hur glad hon är att ha en fyrbent vän att busa med..

Må väl

Likes

Comments

Nu var det länge sen jag bloggade.. Men det har varit så jäkla mycket. Hoppas att det lugnar ner sig lite nu, men jag ska väl inte säga för mycket!!
Jag tar dagen som den kommer, är lika bra det..
Valparna mår bra, växer så det knakar!! Nästa vecka börjar dom flytta..
Och lilla Alice ska vi ha kvar, hon är sååå vacker! Men alla valpar är fina.. Så mysiga och gosiga..

Må väl

Likes

Comments

Jag har så fruktansvärt många tankar i mitt huvud.. Jag vet inte hur jag ska göra!!
Just nu känns denna situation liite jobbig.. Så just nu är det kaos i mitt huvud.. Men jag vet att det löser sig!!
Bjuder på en bild på min lilla pälskling ❤️

Likes

Comments