Gokväll!
Vad gör en lördags kväll som denna då? Själv för jag inte många knop!
Jag slet av muskelfästet i tummen tidigare idag så jag har suttit ett tag på akuten!!
Annars så har jag å mannen hållit på att måla om i hallen, är snart klar...äntligen!!
Och så håller jag på å planerar mannens present, han fyller visserligen inte år än på ett tag, men just denna kommer bli lite speciell!!

Må väl

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mitt inlägg inatt skrev jag i ren frustration! Jag känner mig liksom bortglömd och typ inte tagen på allvar!
Men jag tror (som jag har skrivit i tidigare inlägg) att det håller på att vända och att det är min tur att ha tur!!!

Må väl

Likes

Comments

Varför blir jag inte tagen på allvar för?? På riktigt jag orkar inte länge till, jag tror det är bättre att jag inte finns längre... för jag orkar inte så mycket mer.. Allt har känts så himla bra ett litet tag nu, men för nån minut sen så rasa allt.. igen!! Känns det som iaf!! Jag har lääänge försökt att få jobb och så.. men här jag bor är det sjukt svårt!! Arbetsförmedlingen (okunniga jävla slödder) hjälper inte till heller så jag föreslog att vi kanske ska söka oss vidare (hen har fast jobb här) men vad får jag för respons??? Noll och ingenting, hen är inte ett dugg intresserad av att röra på sig!! Så länge hen har jobb så är hen nöjd... men jag då?? Varför inte tänkte lite på mig också??
Jag blev såå besviken och såå ledsen!! Jag orkar inge längre, jag orkar inte kämpa länge till.. jag har mina älskade barn men snart orkar jag inte mer... varför kan jag inte bli tagen på allvar för?? Vad är det för fel på mig?? Vad gör jag för fel?? Igår och idag och andra dagar har det varit helt nice, men som sagt för nån minut sen så rasa allt.. ligger och gråter medans alla andra sover!!
Att diskutera funkar inte alls.. känns som om det bara blir sura miner då och att jag får ta all skit (men det är jag van sen barnsben).


Må väl

Likes

Comments

Huxflux fick jag sån lust att måla om i hallen.. skulle ha gjort de för länge sen men min lust och ork har varit körd i botten.. men idag hände de, jag har börjat omvandlingen i hallen... Jag tror de kommer sketa snyggt när allt är klart!! När hallen är klar så ska vi tapetsera om i barnens rum, ska bli såå spännande.. sen är det takmålning i köket som gäller!!
Vi ska inte bo kvar i detta hus i evigheter men under tiden tills vi hittar nåt annat så vill jag "piffa" upp de vi har!! Kanske man står ut ett tag till..

Må väl

Likes

Comments

Trots att allt känns så himla mycket bättre och man känner att man är påväg åt rätt håll så kan jag ändå inte sluta fundera på vissa saker!
Som tex jobb, varför är det så svårt att få jobb? Är det nåt fel på mig? Har jag fel förnamn/efternamn? Är det för att man har barn? Eller vad?? Bor jag kanske i fel kommun/län??
Nånstans, nångång måste det vara ens tur?? Eller??
Men som sagt, jag tror min tur kommer, jag känner redan ett lyckorus i kroppen vilket brukar betyda bra.. Magkänslan är positiv..

Må väl

Likes

Comments

Jag har haft ett par helvetesmånader med allt vad det innebär, helt ofattbart att jag ens står upp fortfarande.. att jag ens orkade kämpa vidare!! Men nu är jag här och min magkänsla känns såå positiv, jag litar på den!! För jag tror att det är på g att vända nu.. jag känner mig mer levande, mer lycklig, mer glädje!!!
Livet har sina up and downs, men detta tog fan priset!! Aja inget mer tjat om det!! Nu ska vi försöka inrikta oss mot det positiva!!

Må väl

Likes

Comments

Ibland kan man börja fundera hur vissa är funtade?? Vissa saker gör mig riktigt besviken, men det bevisar även på vilka som är ens vänner!! Okej, jag är inte guds bästa barn, men jag har ställt alltid upp och funnits där, jag har även låtit vissa vara med på stor händelse i mitt liv... och vad får jag tillbaka?? Inte ett piss!!
Men mitt i allt så känner jag lite såhär att detta ska inte få ta min energi utan jag tänker bara borsta av mig det, visst blir man riktigt besviken men "hen" är inte värd skiten under mina skor ens!! Jävla snorunge, mina syskonbarn som är 13-14 år beter sig mer vuxet än vissa andra som är betydlig äldre!!

Den gyllene regeln:
"Behandla andra så som du själv vill bli behandlad! Gör mot andra det du vill att de skall göra mot dig!"

Må väl

Likes

Comments

Ligger och tänker, funderar!! Undrar om jag nånsin kommer härifrån? Då menar jag inte från familjen utan där vi bor.. Jag har aldrig trivts nåt bra här, jag känner mig inte hemma i huset.. Jag flytta till nåt ställe där jag vet att jag trivs..
Men jag kan inte bara flytta, jag har ju man å barn å djur som jag måste tänka på!!
Hur kommer man vidare när inte mannen har nån större lust och kolla hus osv.. eller det går i omgångar!!

Må väl

Likes

Comments

Nä nu får det vara nog med motgångar känner jag!!
Idag har jag haft en dag då jag har gråtit, känner att jag kommer inte orka hur mycket som helst!! Jag vill bara att allt ska lösa sig, med både jobb, plugg och hitta nytt hus.. Men just nu känns det så långt bort..
Idag har jag känt mig otillräcklig, värdelös. Jag får ingen stöttning utan jag får kämpa själv!! Jag vet inte om jag kanske döljer det väl att jag mår dåligt!! Ja jag kanske gör det...
Men jag vet att det känns bra snart igen, det kan ta 1 dag, 1 vecka men det får ta den tid det tar!! För jag vet att jag kommer tillbaka starkare än nånsin!!

Må väl

Likes

Comments

Det känns som om de senaste inläggen har blivit gnäll inlägg.. men jag är inne i en liten svacka där det känns som allt går emot mig, men jag känner även att det faktiskt börjar vända lite försiktigt mot det bättre, förhoppningsvis är jag på topp inom kort!! Alla har väl svackor ibland sånjag nog inte ensam om det! Och alla "vänner" som tar min energi kommer jag bara sopa undan. Jag vet att vissa saker kommer göra ont inom mig, men jag vet även att jag kommer stå högre upp än dom, jag har visat att jag är en vuxen människa och ingen jävla snorunge som beter sig värre än barnrumpa som vissa göra... aja nog om detta!!

Är sugen på att ta roadtrip under sommaren! Men jag vet inte vart man ska åka.. man kanske bara ska åka och se vart man hamnar!! Spännande!!

Må väl

Likes

Comments