Ibland känner jag mig som den mest ensammaste människan på denna jord, men jag har fina vänner runt omkring mig så egentligen är jag inte så ensam..
Just idag känner jag mig ensam, men det är väl bara mänskligt.. dessutom trivs jag INTE att bo här, jag vill flytta!! Där jag bor nu ger mig lite panikkänslor.. Det är liksom "stället Gud glömde" typ!!
Men ja jag får snällt stå ut lite till, men jag kommer inte kunna bo här i evigheter till!! Letar efter mitt drömhus och om det inte dyker upp får jag väl bygg mitt drömhus :)
Nä nog om det, nu ska jag gå och göra lite nytta!

Må väl

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det såndär dag som jag bara vill ska ta slut. Ingen bra dag, vaknade på strålande humör som snabbt byttes ut mot tårar och besvikelse.. Att bli kallad saker från en "hen" känns inte speciellt smickrande..
Jag är en person som dagligen kämpar för att allt ska gå ihop osv och sen bli kallad för en sak fick mig att sjunka ner till botten..
Jag vet inte om "hen" är på dåligt humör elr vad fan det är..
Det går inte att prata med "hen" för jag får inga direkta svar utan det är mer mutter..
Så i skrivande stund vill jag bara att dagen ska ta slut..
Vi får se om det blir bättre mot kvällen, men det är tveksamt!

Må väl

Likes

Comments

Vilket underbart väder det har varit under helgen. Så underbart att känna solens strålar värma!!
Helgen har varit väldigt lugn, sonen är dunderförkyld och febrig...stackarn! Men som tur är så är han ledig imorgon och på tisdag, förhoppningsvis hinner han bättre tills på onsdag!
Livet i allmänt känns förjäkla bra, det rullar på framåt.. Det börjar falla på plats, bit för bit 🙂 och vi fortsätter leta hus, för jag vet att vårat drömhus kommer... man får inte ge upp fast det gick åt skogen förra gången.. 🙂 positivt tänkande ska det vara ☺

Må väl

Likes

Comments

Tänk att det redan är Mars, tycker månaderna flyger fram..
Skönt att det är påväg att bli vår.. Jag tycker att alla årstider har sin charm! Men mina favvo årstider är ju ändå vår och sommar, men som sagt alla årstider har sin charm!
Idag blir det en ganska lugn dag, tänkte tvätta lite och så.

Må väl

Likes

Comments

Igår var jag till min hjärtläkare, inget nytt mer än att jag fick sluta med en medicin vilket känns bra. Sen sa hon att jag får vänja mig att leva med detta men det visste jag redan!
Jag frågade även om hon visste hur det kom sig att jag har detta problem, och som de flesta läkarna har sagt att det troligtvis beror på att jag har haft en hjärtmuskelinflammation en gång i tiden. Så kära läsare man ska INTE anstränga sig för mycket när man är förkyld och har feber för annars kan ni råka ut för samma skit som mig om man har riktigt otur..
Idag har mannen i huset vart iväg på sjukhusbesök, vilket medförde väldigt många tankar.. Jag vill bara att ska flyta på!! Jag tror och hoppas på det bästa!!

Må väl

Likes

Comments

För en stund fick vi vara glada, lyckliga, lyriska.. vi fick för en stund känna att äntligen är det våran tur!! Vi va sååå himla nära, vara bara att skriva på kontraktet! Men så vände allt i söndagskväll då helt plötsligt nr 2 hade "vaknat" till liv.. Trots att vårat va accepterat och det va vårt, så sålde dom det vidare till nån annan!! Allt är sååå uppgjort, och så sjukt oseriöst..
Jag kommer ALDRIG rekommendera hen, aldrig nånsin! Vi kommer aldrig köpa nåt av hen... Vi vill att allt går rätt till och nåt jävla fuffens..
Jag kan säga att jag aldrig i hela helvete varit så arg, besviken, chockad.. Jag har aldrig varit så hatisk nån gång (med all rätt denna gång). Är fortfarande sjukt chockad hur oseriösa folk det finns.. Det kanske är lika bra att det blev som det blev, för vi kommer garanterat hitta nåt som är ännu BÄTTRE och FINARE!!
Sen om det blir här omkring vi bor nu eller i en annan kommun det får framtiden utvisa!!!

Må väl

Likes

Comments

Fy tusan, idag har jag plockat å plockat å plockat.. jag spyyyr på detta.. men det måste göras inför ev flytt!!
Och detta med flytt, Jadu har jag inte så mycket att säga ang det. Men jag lovar jag kommer garanterat uppdatera er när jag vet hur det blir..
Jag hoppas verkligen att blir som jag vill, då skulle jag må så bra..


Må väl

Likes

Comments

Ett steg närmare vårat mål, ett steg i rätt riktning... nu är det bara att hålla tummarna.. det känns som allt kommer falla på plats nu, bit för bit..
Vad det handlar om kommer jag hålla hemligt ett tag till..

Må väl

Likes

Comments

Åh jag vill berätta om en sak som jag va med om för snart 20 år sedan, nåt som INGEN vet om, inte ens mina närmsta vänner elr min familj..
En hemlighet som jag har burit så länge, en sak som jag för alltid kommer ha fast etsad i bakhuvud.. Men jag vet inte hur elr vart jag ska börja!
Jag känner att det kanske är dags att lätta sitt hjärta men nånstans känner jag även att "nä, vänta en stund till".
Aja jag ska berätta inom kort, för jag vet att jag INTE är ensam! Och nej, jag är inte ute efter "tycka synd om mig" .

Må väl

Likes

Comments

Idag har jag haft en skit dag, det var läääänge sen jag hade en riktig skit dag.. Men ibland måste man få tillåta sig själv att ha en dålig dag..
Annars idag har jag INTE gjort ett skvatt, ganska skönt faktiskt.. imorgon ska jag börja fixa iordning dotterns "nya" rum, sen sonen flytta in i dotterns gamla rum å vi ska ta sonen rum å ÄNTLIGEN få ett sovrum igen.. Som ni märker så bor vi alldeles för litet, men tillsvidare får vi göra det bästa av situationen!!! Jag tror att det kommer bli kanon bra när allt faller på plats... dock kommer ta tid!!
Nu tänkte klä mig varmt å ta en iskall promenad med hunden.. Vi har typ -30 ute, sådär lagomt kallt ;)

Må väl

Likes

Comments