Igår va jag på läkarbesök, det gick bra. Idag va jag iväg och tog lite prover även de gick bra :)
Jag har precis stekt pannkakor, går alltid hem hos barnen!!!
Nu snart ska jag skjutsa iväg dottern på dansträning och jag ska nog ta mig en liten promenad!!

Må väl

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skönt att det är fredag! Har haft nåra skit dagar.. värsta va att få böter för fortkörning, men det är mitt fel.. så klantig! Men gjort är gjort och jag kommer INTE göra om det..
Jag brukar aldrig köra för fort men just då vette fan varför jag gjorde de och såklart stod farbror blå just där och då!!
Sen va det andra små saker som inte ens är värt att skriva om! Men som ändå skar rakt in i hjärtat!! Men det går att ersätta...

På måndag ska jag iväg och ta prover, se om jag behöver vitaminer elr nåt då jag är trött.

Må väl

Habbe, våran pälskling

Likes

Comments

Så då har jag fixat en läkartid så jag får ta prover osv då jag är såå jäkla trött.. gravid? Det tror jag inte då jag precis haft lingonveckan!!
Sen väntar jag på en tid hos kuratorn, det är för att jag måste få ventilera mig lite! Som jag har skrivit tidigare så känner jag mig ganska ensam där jag bor..
Jag tror att allt kommer bli såå bra tillslut..

Må väl

Likes

Comments

Idag bokade jag en tid hos kuratorn. Ska bli så skönt att få prata av sig! Har så mycket inom mig som behöver ut, har ju ingen att prata med förutom min man!
Visst nån enstaka vän har jag här jag bor, men det är sällan dom har tid!
Så jag tror detta kommer bli bra igen, mitt mående kommer bli bättre!! Ska bli så underbart!

Må väl

Likes

Comments

Jaha då va det min tur att va förkyld!! Skönt att det äntligen brutit ut.. nu får man hålla tummar a att det går över fort!!
Imorgon ska våran Habbe till veterinären! Dels måste han klippas/rakas och sen vill jag att dom ska göra en undersökning på honom så vi vet att han är Ok.
Vad vi har sett verkar han må riktigt bra! Äter gör han dock i små mängder så magen kommer igång!! Igår kräktes han men det har med att han vräkte i sig mat.. Som sagt idag har han ätit mat i små mängder och det har han fått behålla!! Våran lilla rymling!!
Sen har han väckt oss flera gånger inatt då han ville ha sällskap!! Sen har han legat mellan mig och mannen..

Må väl

Likes

Comments

För drygt 3 månader sen så försvann våran ena katt, vi va ute och letade och ropade i flera veckor utan nåra som helst resultat!! Jag trodde att han va död..
Men så idag så hörde vi ett högt jamande på trappan så dottern gick och öppnade dörren för att kolla och där står Habbe! Habbe hade kommit tillbaka.. jag vart alldeles chockad och tårarna rann!!
Fy tusan vilken lättnad.. helt jäkla underbart!!!

Må väl

Likes

Comments

Idag va jag på möte och det gick bra.. Nu ska jag bara ta en dag i taget, göra det jag orkar för dagen! Och INTE stressa fram nåt!! Allt kommer falla på plats till slut, men det tar en tag för att komma dit.. Men jag är nöjd, nöjd över planeringen och så..
Nä nu ska jag nog sova!!

Må väl

Likes

Comments

Jag skulle väl ha lagt mig egentligen, men jag är lite sugen på att skriva om min lilla resa från ett friskt liv till att mer elr mindre få en dödsdom. Så då börjar jag... !!varning för långt inlägg!!


Allt började hösten 2013 när jag gjorde en operation av karpaltunneln, redan då märkte läkarna att jag hade väldigt hög puls och oregelbundna hjärtslag trots lugnande medel i kroppen. Så dom tyckte jag skulle hålla lite extra koll!

Hösten 2014 gjorde jag ännu en karpaltunnel operation fast i andra handen, även då hade jag hög puls, så hög att dom kallade in flera läkare! Även där oregelbundna hjärtslag. Minns inte riktigt men jag har för mig att min puls låg på omkring 140 med lugnande i kroppen! Olika läkare pratade sinsemellan och så! Efter operationen fick jag strikta order att jag var tvungen att uppsöka läkare för kontroll.. det skulle dröja till vintern 2015 innan jag fick en tid hos läkaren!
Dom gjorde en grundlig undersökning av mig och där och då bestämdes de att jag va tvungen att bli remitterad till hjärtspecialist. Och jag fick tvär sluta att gymma eftersom ingen visste hur dåligt de va, om jag skulle klara mig osv..
Hela mitt liv rasande kändes de som!

Jag gjorde flera ultraljud, hotler EKG, arbets EKG, provtagningar osv!
Jag fick även börja med medicin, men den blev jag jätte konstig av! Såg i syne och va skit skum! Så jag fick byta till en betydligt bättre!!

Men iallafall så fick jag veta att jag skulle få göra en mindre hjärtoperation, så i december 2015 blev jag opererad på Karolinska i Solna! Det tog 4!! Timmar men ändå lyckades de inte riktigt.. och som komplikation så fick jag en blodpropp i ljumsken.. fyy tusan vad ont det gjorde! Så då fick börja med blodförtunnande och ännu en utredning! Som senare visar att jag har lite lättare för att få proppar, då vid längre flygresor elr olika ingrepp så måste jag ta sprutor!

Min utredning för hjärtat fortsätter och i Maj 2016 får jag göra en ny op, denna gång va jag vaken! Det tog minst lika länge denna gång och upplevelsen va rent ut sagt vidrig! Man ligger alldeles stilla, får inte röra en fena, man känner hur de bränner i bröstet, man blir illamående och måste kräkas men det kommer inget och man får inte röra sig!! Hade sååå ont i kroppen efter att jag legat helt still i 15 timmar (under och efter op), då dom hade gått in i artären i ljumsken och jag va tvungen att ligga med högt tryck i mååååånga timmar för att förhindra att man förblöder!! Kan säga att jag mådde sjukt dåligt efter op, kräktes och hade mig och veta att jag inte fick röra mig va jobbigt!! Så sköterskorna fick tvätta av mig och byta kudde så jag slapp ligga i mitt egna spya!

Denna gång lyckades inte till 100%. Då dom upptäckte att problemet kommer från själva muskeln. Och dom vågar inte göra nån ny op då det är alldeles för riskabelt och kan göra mer skada än nytta!

Senaste besökets hos hjärtläkaren så sa hon att mycket tyder på att jag kommer få leva med detta!! Och jag kommer aldrig kunna ta ut mig till 110% på gymet eller flera timmar i sträck i skidbacken utan paus!! Utan jag måste lyssna på kroppen och vila när den behöver vila osv!!

Varför har det blivit såhär?
Det finns väl inget riktigt svar på det, då ingen riktigt vet!
Jag är född frisk och kry och jag har aldrig haft problem i yngre dar!
Men det kan bero på att jag har haft en hjärtmuskelinflammation för länge sen (4-5 år sen) som har skadat hjärtats rytm, men som sagt läkarna vet inte till 100%.
Jag är idag friskare kommer inte bli 100% frisk.. och jag har även känningar i ljumsken efter blodproppen!!

Ja det va lite om min lilla resa.. har säkert glömt massor!! Jag får lägga till, rätta till allt eftersom!!

Må väl

Likes

Comments

Gaah jag har så ont i halsen.. ska nog bädda ner mig i sängen och besöka drömmarnas land!
Hoppas det är bättre imorgon!! Aja, är väl bättre med förkylning nu än precis innan op!


Sov så gott!

Likes

Comments

Strax ska jag bege mig till tandis med dottern! Ska först hämta upp henne vid skola..
Är så himla sugen på å baka lite bullar, vet dock inte om min tumme pallar de!! Vet att de var grymt plågsamt förra gången å nu är tummen ännu sämre :(
Aja den som lever får se!

Må väl

Likes

Comments