Haaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllloj!!!!!!!!!!!

Ja just nu i denna stund sitter jag med min varma filt, käkar lite pickles ;) och kollar på ett av världens bästa serier, Big Bang Theory :) Sååå sjukt roligt!

Anyway!! Dagen har varit helt ok. Steg upp, käkade frulle o tog en dusch. sen in mot la stada för att hämta mina nycklar som befann sig hos polisen. Ja varför? Pga av sjuka människor här i Jönköping stjäl jackor på krogen.. Satt på den mysiga "puben" Murphys i lördags med några vänner och tog några öl och tjötade och babblade. Hela kvällen är trevlig med skön musik och lite dans. Sen när kl närmar sig 02.00 ( Ja då stänger våra krogar, patetiskt)  då ska jag ta på min jacka, då upptäcker jag att den är stulen! Dem har ingen garderob där och jackan hängde vid vårat bord där det dock även var ca 5 andra jackor men sjölvklart ska jag ha turen att just min blir stulen. Ganske weird med tanke på det alltid satt ngn av vårat sällskap vid bordet hela tiden så blev av ned jackan, busskort, legitimation och mina nycklar. Men fick dock tillbaka nycklarna idag så det var ju alltid något positivt i det negativa! Fattar dock inte vad det är för fel människor. Sno någon annan jacka, var inte ens en dyr märkesjacka, var dessutom även hål i den haha så den personen somj stal den, BRA KAP ;) hahaenda som var ngt o tjäna på var la kanske busskortet men men.. Hade varit kul o se ngn bara en likadan jacka och jag ser att det är min pga av hålet som finns där armbågen är efter nyårs incident med glas inblandat men det är en annan historia! Man kanske borde börjat blogga tidigare så man fick skriva av sig alla skumma, roliga saker som händer en ;)

Så efter nyckelhämtningen var det dags att bege sig till Manpower och göra ett litet test angående ett dansk talande kundsupport jobb jag sökt. Men när jag väl kom dit berättar damen att det är ett arbete för elgiganten för deras kunder som köpt datorer, hmm jag? datorer? Jag vet hur man startar dem och stänger av dem och sen typ basics stuff haha så det provet kan man säga GICK ÅT HELVETE! Men men har min praktik att falla tillbaka på ialf så har ju ngt att göra ialf när jag inte är och tränar. Arbete med sjuka barn/ungdomar som tex är autistiska och annat. Världens bästa arbete enligt mig. Bodde ju en tid i DK och hade liknande arbete så vill tillbaka till det området så HERE I GO!  Sen efter testet som gick så bra ^^ blev det lite mat på donken (måste sluta me skit maten) och sen hemåt, in på bibblan som ja inte besökt på tusen år, lånade två verklighetsbaserade böcker (brukar inte läsa men vissa böcker fastnar man ju dock för) och några filmer man tittat på ;)

och ja nu sitter jag här som sagt, ska packa lite träningskläder så man kan gå in på atlantis imorgon efter lite möten och svetta röven av sig :D 

See ya bitches ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments