Jeg er ikke fucking racist, jeg har aldrig været fucking racist. Men der er nogen mennesker ude i verden der er skyld i den lorte stereotype der er kommet omkring indvandre i Danmark. Og tror det eller ej de gør alle sammen på H.C Ørsted gymnasium i Frederiksberg.

Prøv og forstil dig at du har hadet folkeskole (ikke at jeg tror det er svært). Men hadet det så meget at du har brugt 5 år på at tænke på at blive færdig så du kan komme ud og fokusere på noget andet, noget du rent faktisk gider. At gå i klasse med folk du deler en interesse med. Bare være et sted, du rent faktisk gerne ville være. Og du finder det her sted, med en fantastiks linje, og hvad der virker som fantastiske typer mennesker. Nu bruger du resten af dit lorte folkeskole liv på at glæde dig.

Men så når du til den dag du starter, og lad os bare sige, det er ikke som man skulle tro. Efter en dag er du rent faktisk klar til at droppe ud. For i stedet for at være i en klasse med mennesker der er har samme interesse som dig, som er klar til at tage en seriøs uddannelse og rent faktisk have lyst til at være der. Men i stedet træder du ind i hvad jeg ville beskrive som en ”Børnehaveklasse for dovne, højtråbende og respektløse perker møgunger”.

Jeg har lavet mere research på den her skole en de fleste normalt gør, udelukkende fordi jeg glæde mig så meget til at starte der. Og alt jeg havde forstået på HTX, var at det var en af de mest ”seriøse” uddannelser du kunne tage. Det var meget baseret på at der er mest ”nørderne” som vælger HTX. Du ved dem der godt kan lide matematik og naturvidenskabelige fag. Jeg ved fra min egen erfaring at dem fra min klasse der kunne lide de fag, var meget dem der var aller mest engageret i timen.

Problemet er bare at jeg ikke tænkte på, at lortet lægger på Frederiksberg. Og da jeg ikke bruger særlig meget tid der, er det sådan at jeg ikke vidste at der åbenbart bor RIGTIG mange invandre. Og det har jo så resulteret i at ungerne bare har taget den skole der læger tættest på hvor de bor, så de kan sove længere de næste 3 år.

De her fuck-hoveder har på ingen måde lyst til at være der. Jeg har rent faktisk snakket med folk der var chokeret over at skolen fokuseret på naturvidenskabelige fag. Han kunne ikke engang lide naturvidenskabelige fag, han kunne faktisk bedre lide sproglige sagde han.

Hver dag bliver jeg mere og mere vred og pinlig over min klasse. De har ingen respekt for folk der taler i klassen. Der er lige meget om det er lærer, elever eller en person der er kommet langvejs fra og blevet betalt for at snakke foran os. De sidder bare og råber lort til hinanden, uden nogen som helst form for situations fornemmelse. Jeg har siddet igennem flere samtaler om hvorfor det er et problem af vores klasse larmer så meget udelukkende fordi de ”ikke vil nævne navne” og ikke bare kan tage den med dem der rent faktisk er problemet i stedet for at spilde vores andre tid. End jeg rent faktisk har haft undervisning

Så af hele min lorte HTX-oplevelse indtil videre vil jeg gerne sige. Hvis du tror H.C. Ørsted er en seriøs uddannelse og overvejer at tage den, syntes jeg du virkelig skal tænkte det igennem og se om du kan finde HVILKEN som helst andet sted hvor du kan finde en linje der minder om.

Fuck alle der har valgt at ødelægge min chance for rent faktisk og få en uddannelse jeg kan lide. Og hvis der et Fuckhovede herude der i gang med at tage en uddannelse som de ikke tager seriøs lige nu, og derfor ødelægger det for andre. Jeg håber du choker på en pik og dør.

Likes

Comments

En mening fra en tidligere bruger og elsker af Offen

Offen blev lukket ned fordi offen nået til det punkt hvor det var for udbredt. Det blev snakket om i medierne, det blev snakket om af voksne i daglig tale. Jeg Mener jeg havde endda om Offen i dansk. Det var på tide at Offen blev lukket ned. Pointen med en gruppe hvor man er offensiv og er over grænsen er at holde den ude af spotlightet. Ellers lykkes det os at skabe et forfærdeligt ry om os selv. Hvis vores fremtidige arbejdsgiver slog os op på Facebook ville de kunne se man er medlem af Offen og automatisk antage en masse ting om dig, fordi Offen har sådan et udbredt og dårligt ry.
Ja offen var sjovt så længe det varede, og ja jeg savner det også, men ærligt kom videre. Meld dig ind i anden gruppe, følg din-skattermus på snapchat, jeg er ligeglad, bare find et andet sted at lægge dine smash og pas lorte tråde op.

Men hvis nu i er lige ved at lægge jer i graven over at i aldrig kommer til at se noget der ligner Offen igen. Så har jeg en god nyhed til jer. The Bathroom. Til jer der kender det vil i nok allerede vide at offen var en kæmpe kopi af The Bathroom. Alt der blev lagt op på the bathroom ville 2 dage senere være på Offen. Alle de ”Originale ting” Offen havde som f.eks. at finde på svar til en besked i kommentaren. Kommer fra The bathroom. Det er bogstavligtalt Offen men meget meget bedre. De er ikke bange for at poste noget der 210% over grænsen der inde. Og det bedste af det hele? Gruppen er super eksklusiv, Det vil sige ikke særlig udbredt. Og du får ikke shit af din dansklærer for at være med i den. Den er selvfølgelig på engelsk så der er lige det lille krav at du har fulgt med i nogle af de engelsk timer du har haft i løbet af de sidste par år, men jeg tror på at i kan klare det.

Men hvis vi skal tage en hurtig konklusion:
Hold op med at være små græde babyer og tag jer sammen. Offen bliver aldrig det samme, find en ny måde at spilde jeres tid.

Likes

Comments

Anders ‘Anden’ Matthesen optrådte Guldtuben 2017, hele hans lille optræden var op til aftenens helt store pris, og anders spillede en karakter som skulle være en parodi på den stereotypiske youtuber. Jeg mig selv syntes at selve karakteren var rammende uden at være stødende.

Men det er skam heller ikke karakteren der var ballade omkring. Anders’s karakter Jannik roasted nemlig alle de nomineret til aftenens priser.

Det ses tydeligt på videoen at der ikke er nogle af dem der tar det særligt pænt. Men der er ikke nogle af dem der har nævnt noget omkring ud over vores alle elskede menings-deler Fie.

Fie har lavet en video hvor hun udtaler sig om hvor meget over grænsen hun syntes hans jokes er, hvor hun nævner at alle har sagt til hende de syntes det er over grænsen, men ikke gider sige det fordi de ikke ville virke svage. Det kan selvfølgelig være rigtig men, jeg syntes at hvis de synes det er så stort et problem, må de sige det selv.


Når det er sagt ville jeg gerne være den første til at sige at eller de youtubers der sidder og har ondt i røven skal tage en chill-pill.

Ja mener kan i virkelig syntes det er synd for jer det en komiker sagde han ikke kunne lide jeres videoer, til en prisuddeling bogstavelig talt skabt til jer.

Jeg kan ikke sætte mig ind i at man kan være så arrogant at man ikke kan tage en joke om en selv.

Har i aldrig haft en lille diss battle frem og tilbage mellem nogle venner? Har i aldrig set Anders’s Show? Jeg mener han er jo trods alt personen der sagde “Så døde Michael Jackson, så kan det være stodderen kan få lidt farve tilbage i krøderen”. Jeg mener når man ser man en komiker gå ind på burde den første tanke være “det for sjov”.

Fordi det er for sjov, det er spas og løjer udelukkende ment som underholdning for publikum og evt. Nomineret hvis ikke de har for travlt med at have ondt i røven, over at nogle kom til at træde på deres kæmpe ego. Det ville noget andet hvis Anders gik ind på scenen og talte som egen person, ment i al alvor at han ikke kunne lide de nominerede. Men det gjorde han ikke, han lavede Jokes.


Jeg synes det er synd at vi er nået til at Anders skal sidde og forsvare hans arbejde fordi det er nogle buthurt teenagere der ikke lige var informerede nok til at vide hvad et roast show var. Det er ville være forventet af en på over 30 men de her unge mennesker, lever som alle andre, hvis ikke mere, på nettet. De burde have stødt på fænomenet før, men det har de havde de tydeligvis ikke.


Til dem der kigger dybt på tingene, i kan jo evt. Tænke på slutningen hvor Jannik ikke bliver nomineret som en fin metafor for at ligemeget hvad haterne siger er det jer der står her.

Og til dem der ser lidt lettere på tingene, det var sku da en flot velopbygget godt skrevet og spillet joke.


Så jeg siger den en sidste gang, slap af.


Likes

Comments