Linné och byxor är från h&m

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 27 readers

Likes

Comments

Hej i dag fick Guns N' Roses spelas i hörlurarna vet inte varför men har fastnat för paradise city alltså låten som är på bilden haha vad för musik tycker ni om?

  • 34 readers

Likes

Comments

Byxor från Gina
Tröja från min mormor
Jacka från min mormor
Halsband från ur och pen
Örhängen från ur och pen
Norrbottenring från Fritz Olsson
Skor från skopunkten

Bilden på skorna är tagen den dagen jag köpte dom

Likes

Comments

Hej!

Vill ha sommar men vädret är ju inte med på som noterna för just nu snöar det tror jag 😂 och blåser som fan..

Just nu sitter jag i soffan och mår blä efter operationen men det blir väl bättre snart, snart är det maj månad och som sagt vädret är inte det bästa och snart tar syster min studenten vet fortfarande inte vad jag ska ge henne i studentpresent ajja kommer väl på något. Tänkte försöka göra något roligt snart (vet ej vad) men kan ge er en outfit bilder snart 👌🏼

Likes

Comments

Hans röst är ju AMAZING 👌🏼

  • 43 readers

Likes

Comments

Hej folket just nu ligger jag i badet och ba chillar men har varit på sjukhuset sen typ 11 till halv fyra. Jag har opererat ut ett rör ur örat, operationen gick bra jag lever och örat blöder typ Hahah men det går över ajja ska göra mig klar här inne på badrummet och sen typ hå i sängs och se någon serie 😂

  • 44 readers

Likes

Comments

Hej nu skriver jag här igen fått lite push utav att en ljudbok av Viktor frisk som heter min superkraft rekommenderar den starkt och har en till bok som jag skulle lätt rekommendera är Therese Lindgrens bok ibland mår jag inte så bra.

Jag lyssnar på ljudböcker för det är lättare att göra saker samtidigt eller när man sitter på en buss eller något annat färdmedel mot det stället du ska. Det är inte för att jag är lat eller så det är bara för att jag ska kunna göra flera saker samtidigt.

  • 48 readers

Likes

Comments

Jag har varit i stugan och haft det bra med min familj och mormor och morfar

Likes

Comments