Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hans röst är ju AMAZING 👌🏼

  • 2 readers

Likes

Comments

Hej folket just nu ligger jag i badet och ba chillar men har varit på sjukhuset sen typ 11 till halv fyra. Jag har opererat ut ett rör ur örat, operationen gick bra jag lever och örat blöder typ Hahah men det går över ajja ska göra mig klar här inne på badrummet och sen typ hå i sängs och se någon serie 😂

  • 3 readers

Likes

Comments

Hej nu skriver jag här igen fått lite push utav att en ljudbok av Viktor frisk som heter min superkraft rekommenderar den starkt och har en till bok som jag skulle lätt rekommendera är Therese Lindgrens bok ibland mår jag inte så bra.

Jag lyssnar på ljudböcker för det är lättare att göra saker samtidigt eller när man sitter på en buss eller något annat färdmedel mot det stället du ska. Det är inte för att jag är lat eller så det är bara för att jag ska kunna göra flera saker samtidigt.

  • 7 readers

Likes

Comments

Jag har varit i stugan och haft det bra med min familj och mormor och morfar

Likes

Comments

Börjar dagen med strålande sol avslutar dagen med serie tittande

  • 28 readers

Likes

Comments

Hej jag vet att ni inte fick ett inlägg i går men hade inte orken att skriva i går, satt uppe måndagkväll för att bli klar med lite skoluppgifter och var sjukt slut i tisdag :/ men slutade runt 10:30 något sånt efter jag hade gjort omprov Hahaha ja jag fick ett omprov i naturkunskap inte mitt starkaste ämne men hoppas det gick bra.

Just nu ligger jag men ansiktsmask i badet och skriver detta inlägg, tror inte det blir så mycket att göra i dag då jag är sjuk ska väl försöka städa rummet (det behövs) men får se vars min energi tar vägen :/

  • 30 readers

Likes

Comments

Hej jag vet att det finns typ ingen lika tråkig och jobbig dag som måndagar för många men jag passar på att ta det lugnt på måndagar då jag inte har några lektioner.

Snart är det lov vilket ska bli skönt även fast jag inte riktigt har några planer en för den men funderar på en liten grej som jag inte tänker avslöja en.

I dag har jag också hunnit med att stryka mina skjortor, städat lite och gjort klart en uppgift i samhällskunskap och hunnit plugga till ett omprov i naturkunskap.

Just nu så sitter jag hemma i soffan och ser serier och tar det lugnt efter att varit och fixat ett busskort åt mamma min och gått på stan en stund, mår dock inte så bra så får se hur det blir med praktiken och skolan i veckan :s ajja ska försöka se klart avsnitten jag har missat av riverdale så skriver i morgon eller senare men ska försöka göra ett inlägg per dag beroende på hur jag mår och hur mycket jag har att göra åå...

  • 35 readers

Likes

Comments

  • 29 readers

Likes

Comments