Tjena tjabba hallå!


Det var inte igår det.... Jag vet att jag har lovat bättre uppdatering men har inte funnit orken tiden eller lusten till att blogga men hoppas den kommer snart igen. Just nu är jag i lägenheten (Luleå) efter ett x antal dagar hemma (gunnarsbyn) då man har jobbat i 3 veckor och sen bara försökt ta det lugnt men som sagt vädret har varit sjukt konstigt.... Det har varit fint och soligt men en då regnat och i dag börja det hagla som bara den trodde det var regn först sen gick jag till fönstret och såg att det hagla som bara den :(


Lite från juni till i dag då:
Slutade 1 året i gymnasiet med godkänt i alla kurser :D

Varit hem en sväng

Firat min mormors födelsedag

Varit på lulehamnfestival med familj och släkt + själv

Skulle se silvana imam men tog och såg maxida märax dagen efter ist

Åkte hem för att börja jobba

Jobbat 3 veckor på nestors café i överstbyn

Stannade nästan 1 vecka extra hemma

Tbx till lägenheten

En snabb kortfattning på det som har hänt ungefär :)

Likes

Comments

Hej gu va kul att du kollar in min blogg.

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen men min motivation och tid har som försvunnit med tiden men ska försöka skriva av mig lite nu :)

Vi börjar väll med måndagen, den började med att vi hade studiedag med en rund visning på clarion hotell här i Luleå och efter rund turen så åt vi hotell frukost sjukt gott <3 sen efter vi hade ätit skulle vi på visitluleå men jag och min kompis åkte till vår praktikplats och jobbade för dom behövde hjälp

Tisdags skulle jag haft praktik men dom behövde inte så mycket hjälp så jag och min kompis var på skolan.

I dag fick vi se en teater som heter kärleken är fri den var ganska bra och ja just nu så gör jag inte så mycket men ska fortsätta/försöka städa mitt rum kan för söka lägga in lite bilder också.

Hoppas ni har det bra och jag ska försöka skriva/lägga in lite bilder här mer oftare :)

Likes

Comments

Hej där ja jag vet att jag är dålig på Att blogga men jag försöker mitt bästa och försöker hitta inspiration också

Likes

Comments

  

hej ni som läser det här men nu ska jag ta och skriva en stor del om mobbning. Asså mobbning i vardagen i skolan eller på jobbet, utan för skolan och jobbet och sen på nätet. 

Mobbning det handlar om att man blir trackad av en eller flera personer för att man inte är som alla andra man kanske inte är den pinnsmala personen, kanske inte gillar en viss musik eller klädstil det kan vara att man kan ha en annan sexuell läggning och det kan vara för att den här personen kommer från ett annat land. Om vi säger så här att vi är  i en skola och ser ett tjejgäng  på 3-4 personer som står och viskar och kollar konstigt på en tjej som sitter ensam vid ett bord. den tjejen har inga kompisar och hon trivs inte i sin klass för alla kollar konstig på hon och hon känner sig utanför men hon vet inte vad som är felet varför ingen vill vara med hon... Men en dag så går hon till det här tjejgänget som står och pratar och säger dumma saker om den här tjeje utan att ens har lärt känna henne, och nu står den här tjejen och hör att dom kalla<r henne ''hora'' och dom säger  att hon borde ''dö'' för hon är så ''äcklig'' och hon ser ut som en ''flodhäst'' osv det för ju inte den här tjejen att må bra och känna sig en u mera utan för en förut. Hon går där i från och hämtar sin väska går ut från skolan ingen vet vars hon tar vägen inte hennes föräldrar eller lärare vet att hon har åkt från skolan. Men då lektionen börjar sitter alla förutom den hhära tjejen som blir mobbad so får dom här lapparna där det bland annat står att hon ska gå och dö för att hon är så ful osv, läraren märker det alla i klassen blir tysta läraren frågar ''vars är maja?'' ingen svarar men till slut så säger någon rakt ut ''hon kanske gick för att ta livet av sig för att hon är så ful'' och alla började skratta förutom en person en tjej som maja hade haft som kompis, hennes kompis springer ut ur klass rummet tar upp hennes telefon försöker ringa maja men maja svarar inte. Då börjar den här tjeje som var majas kompis tänka tänk om hon är död och jag aldrig får se henne något mer?.....

och nu säger vi att Maja som det här handlar om är 16 och hon har en en stor familj och har det bra hemma och ingen kan se hur dåligt hon mår pga hon blir så grovt mobbad utav utav sin klass. hur skulle ni ha känt o det var eran kompis blir brutalt mobbad ner till botten att eran kompis försvann och ni inte får tag i hen.. tycker alla vi ska vara försiktiga med dom orden vi använder pga vi vet aldrig hur den här personen du säger det till tar det

hoppas att ni som nu fattar vad jag vill komma fram till förstår att det är inte okej att mobba någon för vars någon kommer i från eller hur dom ser ute eller deras sexuella läggning.

hoppas ni i Stockholm har en  bra pried nu :D

Likes

Comments

hej folket har en enorm blogg torka just nu plus det namnet passar inte till vädret här hahaha xD men åter kommer då jag kommer på något att skriva om 

Likes

Comments

Hej måndag vilket inte är så speciell eftersom jag åker till skolan som vanligt :p ajja EM i morgon startar jag min praktik och jag blir 17 alltså jag närmar mig 18 :p men ska fortsätta lyssna på musiken som strömmar ut ur mina hörlurar och försöka fokusera att hoppa av bussen på rätt ställe :3 slänger in någon bil här också :)

Likes

Comments

hej mina söta blogg läsare!

Det är morgon och söndag och jag vet och har bestämt mig för att åka och gymma i dag! men det var inte det jag hade tänkt säga nu men jag funderar på att fixa min header och fixa så jag har mer att skriva om i min blogg men nu ska jag börja på riktigt har jag bestämt mig :)


Snart fyller jag år också hahah.. men som jag har lovart er att visa mitt rum som ska bli klart har jag inte riktig hunnit fixa allt med men det kommer.


Kan knappt fatta att ett år i gymnasiet världen har gått och ja jag trivs i klassen och i skolan, för er som inte vet så går jag hotell och turism pogramet på luleå praktiska gymnasium :) så jag pendlar inte från gunnarsbyn eller från boden så jag har ett litet boende här i luleå så jag inte behöver stressa till skolan. Ja det var svårt för mig att flytta hem i från, i början tyckte jag det var för lungt och stilla men nu har jag vant mig men det är fortfarande konstig att inse att man börjar bli vuxen :')  men ska försöka fixa  rummet mer och ska i väg till gymmet snart :

Likes

Comments

Fredag i dag blir inte så mycket att för förutom att vakna till liv och plugga lite och försöka fixa rummet och lite annat :)

Likes

Comments

Tröjan är från veromode
Byxor ginatrico

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag skrev här sist men nu är jag tbx i spelet tror jag 😂 ajja fullt upp med skola just nu men jag hoppas att jag ska kunna börja blogga mer 😊

Likes

Comments