Idag kom min nya plattång med posten! Det blev en ghd gold classic styler så jag och Julle plockade upp den idag innan vi åkte på dh och dansade så imorgon blir det invigning av den nya fina plattången!😁
/Hanna

Likes

Comments

Efter jobbet idag blev det ett ryggpass på gymmet. Börjar få träningen som en rutin igen och det känns skönt! Därefter åkte jag hem i min kalla bil och lagade lax till middag. Gjorde samma som jag brukar, laxfilé i ugn med pasta, broccoli och citronsås.
/Hanna

Likes

Comments

Idag börjar jag inte förrän 12,55 så har lång tid här hemma. Kroppen skriker av träningsvärk så blev inget gym. Men har stenat lite mer på dräkten och försökt stretcha ut kroppen lite. Ska snart äta frukost, och sminka mig inför stängning! /julia

Likes

Comments

Vaknade av solsken idag så efter lite mobilskrollande i sängen gick jag upp och gjorde frukost.

Efter nån timmas sittande i soffan och även lite lunch i magen drog jag på gymmet och körde lite ben och rumpa.

När jag kommit hem och precis hoppat ut duschen så kom min faster förbi efter 3 veckor på resande fot så startade kaffebryggaren och bjöd på kaffe.

Nu har hon nyas gått så nu blir det lite mer oth kikande innan jag ska till pappsen och käka middag!
/Hanna

Likes

Comments

Igår blev det häng hos Ella och isac innan hans körde hem oss vid halv 12. Idag har vi bara hängt i soffan. Jag har stenat och Gustav har varit trött för jag väckte han vid 9 med frukost på sängen. /julia

Fina buketten som jag gick av mamma

Likes

Comments

Igår lite innan 18 tiden plockade jag upp Julle, Ludvig och Gustav och åkte till Julle föräldrar för att äta middag. Vi blev kvar där till halv 10 innan jag skjutsade dom till Ella och Isac och jag åkte till Jessica Niklas och Wilton. Blev lite lek med lillen innan han somnade sen spelade vi andra labyrint. Inte förrän sista spelomgången var det min tur att vinna så slutade på topp, haha. Hade alltså en mycket trevlig kväll igår!
/Hanna

Likes

Comments

Blev en tidig kväll igår vilket resulterade i att jag fick vakna upp utvilad idag. Efter frukosten plockade jag upp Julle för att åka till gymmet och köra ett konditionspass, lite mage och stretch.

Efter en dusch och lunch plockade jag upp Julle och Gustav för att åka upp på lillänge. Blev inget mer handlat för mig än lite mat men det var allt jag behövde!
/Hanna

Fick fina vita tulpaner av Julles mamma igår. Tacktack för det! Vem älskar inte att ha färska blommor på bordet?

Likes

Comments

Igårkväll påbörjade jag och Julle syningen av våra nya danskläder. Började inte så bra då vi insåg att vi beställt alldeles förlite tyg. Man kan ju undra hur vi tänkte. Vi klippte ut de delar vi kunde och sydde ihop det vi kunde vilket inte ens blev en färdig topp. Haha. En pizzapaus mitt i allt blev det också innan vi stängde av symaskinen vid lite innan 21.

/Hanna

Likes

Comments

Idag var jag på jobbet redan klockan 7 för att kunna skuta tidigare då vi fick chansen att dansa uppe på dansskolan idag! Så plockade upp Julle och Isak efter jobbet och åkte sedan till dancehall. Härligt att få dansa med speglar igen efter julens träningar på park.

/Hanna

Likes

Comments