Emma den lilla roliga jäkeln och jag var på junction idag! Hon joinade morgonrocks klubben med den blåa lilla saken! Vi spontan kollade även 5D bio haha, vi spontan flög runt inne i rummet och ormar attackerade oss all over!

Ikväll ska vi ut också tjingeling 🤗🤗❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Igår kväll kom vi hem från Diani, där vi haft en av de underbaraste veckorna. Att spendera massa tid med roliga människor och bara ha de gött helt enkelt, vi hade så mycket för oss hela tiden man va uppe i högvarv. Tog även mitt dykarcertifikat haha och det är en annan historia, Alla SSN-are dansade loss på 40 thives, badae i havet shit va vi har saknat vatten och hav, åkt för många ihopptryckta i en tuc tuc och hängde på stränderna.


Likes

Comments

Imorgon går vi upp tidigt som attan för att flyga ner till kusten. Jag Charlie Ida och Emma har suttit och planerat en poängjakt för hela internatet nu i 3 dagar för att få det till det bästa. 😍😍 Har nog bestämt mig för att joina dyknings gänget nu så ska försöka fixa när vi kommer ner att jag kan ta dykarsertifikat.

Här kommer 2 filmer från vår förra resa till Masai Mara av Filip och Carro 💃💃✨

Likes

Comments

Kände att jag klarade alla 3 prov galant så jävla skön känsla, så när sista provet var klart gick jag Vilma och Ida till junction för att belöna oss hahah! Vi shoppade lite på Masai marknaden som är en marknad med kenyanska grejer varje torsdag. För att sedan käka en Najs middag på Art café! Vi åt fish n' chips, så jäkla Najs! Det va så länge sen jag åt pommes, my favorite😜😜😜

När man har chansen att modella med sköldpaddor så måste man ju änna passa på, Vi shoppade dessa underbara morgonrockar idag😍😍

Sköldpaddorna är sanning bror

Byxorna och tröjan är secondhand fynd från Toi igår av mig och Vilmer👇

Likes

Comments

Taggi taggi bara 3 dagar till kusten nu, Vilma berättade också att hennes mamma kommer ner hit i början i november vilket blir fett kul. Haha inte för att de är någon jag känner men ändå kul att träffa och att någon kommer och hälsar på :) Imorgon har jag tre prov, trodde inte äns det var möjligt men nu är det så iallaflall. Idag va vi på toi- markanden en sväng och fyndade lite kläder, och sen försökte jag få emma att börja kolla på bästa serien, Dexter men hon va rätt så kräsen asså, chao!!

Likes

Comments

Den svensk-kenyanska artisten Alicios Theluji har översatt låten "vi måste höja våra röster för att höras" i samarbete med Zoega som har gjort en ny kampanj för att stärka kvinnornas rättigheter och ge kvinnor samma utbildningsmöjligheter som män. Musikvideon är inspelad här i Nairobi för att lyfta fram dagens Afrika och de omfattande hållbarhets områdena här. Zoegas målsättning är att minst 30 % av kaffebönderna ska vara kvinnor, och genom Coffe by woman ska de uppmuntra flera kvinnor utbilda sig och jobba med kaffeodling, samt ta mera plats. Självklart tillsammans med männen!!

Likes

Comments

Fasiken vad jag börjar sakna er där hemma och Stockholm. Längtar efter saker jag aldrig trodde att jag skulle, typ som att bara kunna strosa runt i stan en eftermiddag.Skypade bland annat med min lillebror för en vecka sen nu, de va så kul för att att han har vuxit så mycket och han berättade om dumheterna som han har hittat på.??? Ludde du lämna ju inte näs sängen när jag var hemma?! Snart börjar 01orna gymnasiet liksom och vi 3an, vad händer????

Nu var det länge sedan man fick post, ser alltid lite nya brev till folk ute i facken och blir alltid lika irvirg ifall jag fått något, de är som en födelsedag 😝men ne de va ett tag sen nu. Jag och blenda fick ett brev av Daphne i början de va så jäkla bra!

Snälla goda skicka brev hörni, gärna med svenska godis de är sällsynt här bort puss ❤


Likes

Comments

Så bra inlägg av sofie angående förra helgen då fler tjejer blev drogade när vi var ute ;

Är jag sexist när jag drar alla killar över en kant? Är jag sexist för att jag associerar våldtäkts droger med killar? Ända sedan jag var liten har jag fått höra att man aldrig ska ta emot drinkar från killar som man ej känner, genom detta lär vi oss redan vid tidig ålder att alla killar kan vara vidriga och antastar oss om de känner för det. Trots det reagerar många killar hårt på frasen "Alla killar våldtar", men hur ska vi tjejer kunna urskilja de killar som våldtar från de som inte våldtar? Vi är ju tyvärr tvungna att bära med oss den mentaliteten för att minska riskerna att något väldigt illa sker.

Denna helg har det hänt saker som fått mig att tänka om, på riktigt. Ska det verkligen behöva vara så att vi tjejer är "naiva" när vi accepterar en drink från en kille. Ska skulden hamna på oss, tjejer, för att vi var "naiva" och borde vetat bättre. Bara för att jag är född biologiskt som tjej, ökar chanserna att jag ska bli nerdrogad och våldtagen, vilket är helt sjukt. Ett ja tack till en drink betyder inte ja tack till ofrivillig drogning och våldtagning. Ett ja tack till en drink betyder inte att vi är skyldiga personen någonting i gengäld. Ett ja tack till en drink betyder ett ja tack till en drink och INGET mer. Hur kan det vara så svårt att fatta? Det är inte förens nu jag har insett hur stort detta problem är. Visst, en ofrivillig drogning kanske inte är det värsta som kan hända eftersom personerna inte kommer ihåg särskilt mycket mer än obehag, men baktanken med den spetsade drinken gör nog mer skada på offret än självaste händelsen. Jag har ingen aning om hur vi ska kunna förinta detta problem, men det är ett måste. För hur ska vi någonsin kunna nå ett jämställt samhälle om kvinnor och män inte ens kan gå ut på samma premisser, vilket absolut borde vara en av de främsta prioriteterna. Men vad görs egentligen för att problemet ska försvinna i nuläget? Jo, "Tafsa inte på"-armband skapas...

Likes

Comments

Idag slog det mig at vi är i Afrika. Idag när min bästa kompis fyller år och hon faktisk är i paris, och vi andra sidan jorden. Idag när jag vaknade upp med lite hemlängtan men sitter nu i min säng med tvärtemot, idag när vi bestämde oss för att hitta på något nytt och inte bara gå fram och tillbaka till närmaste shopping malet. Så blenda Sofie Vilma och Charlie fixade picknick av de vi kunde hitta, bland annat pannkakor och meloner, medans jag gick på jakt efter ryggsäckar. De tog typ 45 minuter med taxi dit då det ligger på andra sidan Nairobi för oss, men en taxiresa på bara 120 kr. Vi åkte alltså till ett naturreservat eller mera typ skog. När vi kom dit gick vi runt i skogen, vid vattenfallet som var såå fint och grottorna. Vi tänkte äta vår picknick vid sjön men då istället blev vi inbjudna till en fest av Indier, så vi käkade deras pizza och hänge me dem. När man inte planerar kan planerna inte gå fel 😍😍😍 lätt en av de bästa dagarna hittills för oss alla.


De va fett kul att prata me lite andra folk utan boradiens ögon på en, och vi kände oss lite friare idag


Älskade Blendas chillade outfit idag 👇😜😍

Igår bakade även jag min frozen cheesecake som vi njöt av efter middagen idag! puss och kram 

Likes

Comments

Shit va Najs, veckans sista prov avklarad och vi har bara en lektion kvar! Just nu njuter vi av 30 grader och sol innan lunch. Såg att de va 10 i Sverige hoppas de känns 😏 ikväll ska vi ut också 😍😍😍🌟🌟

  • 377 readers

Likes

Comments