Ett enkelt upplägg för veckans dagar. Man kan göra det precis hur enkelt som helst. Eller så går man loss med pennor, klistermärken och färger. Det är upp till dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så här enkelt kan man göra en månadsöversikt för januari. Överstrykningspenna markerar lördag och söndag. En tydlig överblick och lätt att fylla på eftersom.

Likes

Comments

2018 närmar sig! Bästa sättet att få ordning och reda i sitt liv måste ju vara en bra planering. Med bujon kan man strukturera upp sina veckor och dagar precis som man vill ha det. Blanda veckoplanering med dagliga att-göra listor: Det är alltid härligt med en nystart. Jag doodlade första sidan i min bujo inför årsskiftet. Avkopplande och kreativt!

Likes

Comments

​Termen Bullet journal kom jag nog först i kontakt med när jag surfade runt på Pinterest. Kalendrar, att-göra-listor och goals i olika stilar. Stilrent i svart och vitt eller färgstarkt med doodling huller om buller. Hur som helst så var det något som tilltalade mig och gjorde mig mer nyfiken. Det slutade med att jag bestämde mig för att prova på det själv. Planering och listor har alltid varit en del av mitt liv, samtidigt som jag älskar att vara kreativ. En perfect match helt enkelt! Jag var fort igång med en enkel anteckningsbok men insåg att en med prickade sidor vore ju toppen. Jag införskaffade en sådan, men pappret var inte superkvalitet och prickarna syntes allt för tydligt och störde mig i planeringen. Idén om en egen webbutik föddes! Dels för att kunna köpa in de finaste böckerna och dels för att sprida min nya hobby vidare till alla er planeringsgalna, kreativa människor där ute! Nu är butiken i startgroparna och jag ser så mycket fram emot att få visa er den!

Nu har jag startat en blogg för att visa lite bujo-tips och recensera fina böcker och pennor. Sålänge kan jag tipsa om Pinterest och Instagram såklart! Bästa sidorna ever för inspiration!

Likes

Comments