View tracker

I've been fucking your boyfriend and there is nothing you can do about it🎧

Sitter och lyssnar på musik och bara njuter av känslan "jag vann, vi vann". Låttexten ovan har inte med saken att göra egentligen, It just feels good. Bilden är från igår, jag och Miccan åkte till Andra Lång och tog det launa, dricker ingen alkohol just nu eftersom det förstör så mycket när man tränar och det är vad jag vill satsa på just nu.

Det jobbigaste med att vara jag är att jag alltid måste vara bäst, inte bäst med att jag jämför mig med någon annan utan mina egna resultat. Därför blir jag så fruktansvärt frustrerad när jag t.ex tränar och det inte går bra på ett pass, för jag måste alltid komma ett steg längre. Försöker träna på det hela tiden "ingen är perfekt eller bäst". Däremot så försöker jag älska mig själv igen och det går bara bra. Att göra valet att inte ha någon man/pajk/kille/whatever i mitt liv just nu är det bästa valet jag gjort på ett bra tag haha. Jag & mina tjejer är så mycket bättre på alla sätt.

Imorgon väntas en ny vecka, som kommer bidra med ännu mer energi och positiva vibes, det är vad jag satsar på iaf.

Likes

Comments

View tracker

Efter den här veckan borde jag må sämre men känner så mycket inre styrka att det verkar inte spela någon roll vad som händer. Har sagt tack och hej till folk som inte gynnar mig och försökt att få tillbaka de människor som jag valde bort utan att tänka efter.

Har börjat köra runt Miccan på gymmet nu, så jävla roligt haha! Vi ligger i soffan nu och dör lite pga träningsvärk from hell. Ikväll ska vi köra axlar och ska bli så roligt att se henne lida alltså.😉

Kommer mer intressanta inlägg snart, plus annat än selfies, ska bara komma igång lite mer.

Likes

Comments

View tracker

Känner att jag borde anställas som "frukostfotograf" cuz damn haha.

Hello hello

Som rubriken säger - life is good. Ska till Vårdcentralen snart och se vad dom säger om min sjukskrivning och mitt fantastiska psyke haha. Har kommit till någon sorts insikt att ingen kan få mig att må dåligt just nu, bara jag själv egentligen. Händer mycket i livet just nu som gör att jag är lite överallt och ingenstans men jag mår på något sätt ändå ganska bra? Det kan vända ganska fort så jag försöker mest njuta av den känslan just nu.

Har beställt hem lite grejer från mmsports som förmodligen kommer någon gång nästa vecka, är fett nöjd så visar er då.😉

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

View tracker


Det har varit några tuffa månader för mig faktiskt, framförallt psykiskt. Slutet av november var jag helt knäckt, saker hände som fick bägaren att rinna över och jag orkade inte mer. Jag gick tillbaka till jobbet efter min sjukskrivning som planerat, vilket höll i ca en månad sen strax efter Jul började jag tappa det igen, så nu är jag sjukskriven igen.

Jag försöker verkligen intala mig själv att lämna alla dom känslorna i 2016 där dom hör hemma, men det är svårt. Depression är svårt och det är på riktigt. Jag har kommit fram till att jag måste nog bara få skriva av mig allt för att det ska släppa, annars bär jag på det hela tiden.

Men som sagt, 2017 kunde inte börjat bättre och jag försöker tänka på den känslan när allt känns tungt. Några positiva saker är faktiskt att Miccan ska börja gymma med mig, vilket är WIN! Försöker hitta glädje i livet igen och träning gör verkligen så sjukt mycket. Sacha är min lilla guldklimp, hon kan vara en riktig jobbig jävel ibland men hon gör vardagen lättare på så många sätt. Sen är det andra bra saker (och personer), men vill inte dela med mig utav allt just nu haha.

Det här året kan bara bli bättre.❤

Likes

Comments


I samband med att jag äntligen bytt tillbaka till Nordic Wellness så kände jag att en ny sport-bh också satt fint. Gillar att den inte "plattar" till brösten för tycker att det kan göra så ont haha... Plus att jag har en piercing i en utav mina bröstvårtor (mycket info jag vet) och tycker att det är lite jobbigt att det kan synas igenom en sport-bh utan vaddering, ibland är jag verkligen en riktig fjolla.😉

Likes

Comments

Idag var jag och grisen (och mamma som stod vid sidan om och tog kort) på kurs. Eftersom vi skaffade Sacha när hon var fem månader så har valpkurs aldrig varit aktuellt, så vi fick hoppa in på en kurs för "tonåringar" och äldre hundar. Vilket passade oss perfekt.

Vi kom fram till att Sacha är väldigt stressad, vilket hon var redan när vi fick henne så detta är liksom inget nytt för oss, vi har redan på kort tid fått henne att bli mer trygg men vi har fortfarande en bit kvar innan hon är helt harmonisk och trygg i sig själv. Roligaste idag var faktiskt att se hur duktig hon kan vara när hon inte "stänger av", hon gick hur fint som helst förbi dom andra hundarna och hade full koll på mig och vad jag gjorde. Om nio dagar är hon sju månader vilket betyder att vi har haft henne i två månader, kan inte fatta att tiden går så fort!

Likes

Comments