Likes

Comments

Hello!

På bilden ser ni Philip, Julia and bitchen är alltså jag haha... Fanny hade planerat en överraskning åt Julia som ska flytta till Australien och plugga där, så sjukt!! Så det var roligt att få vara där och ta del utav allt. Efteråt var vi på en fest som också var kul haha.

Annars har det inte hänt så mycket, min ångest var väldigt påtaglig under veckan så det har varit ganska tufft.. Försöker fortfarande bearbeta dom senaste månaderna, alla lögner, allt svek, alla patetiska ursäkter, haha ja listan är lång. Sedan händer det mycket annat just nu som är så mycket viktigare och det blir helt enkelt väldigt många känslor bara.

Påtal om något helt annat så var jag faktiskt på Jos med Jenny i fredags, valde en smoothie som tyvärr var lite utav en besvikelse, har dock bestämt att jag ska beta av hela listan så jag måste ju börja någonstans! Nästa gång blir det en acaibowl kan jag lova.😉

Är helt slut så ska nog bada eller något nu, eller spela tv-spel nu när jag har ett playstation på mitt rum hehe.


Likes

Comments

"Vuxna behöver också mellanmål" haha.

Om man tillhör den lata kategorin när det kommer till att fixa mat (min kategori alltså), så kommer här ett litet tips.

Proteinpulver, frysta bär och vatten i en blender blir ett perfekt mellanmål om man inte riktigt orkar anstränga sig. Blir nästan som proteinfluff.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan,

Intensiva dagar... Tur att jag börjar hitta tillbaka till mig själv, känns så jävla skönt att vakna upp ur en mesig bubbla för att komma ihåg vem fan jag är. Alla hjärtans dag var riktigt roligt för mig faktiskt, manligt sällskap och allt ha-ha.

Har vilat två dagar i rad nu så imorgon ska jag ta mig samman och åka till gymmet igen. Ska åka till Jönköping nästa vecka så måste få ihop många grejer den här veckan, men det löser jag, precis som allt annat. Slänger iväg några fina quotes som jag hittade förut, viktiga budskap. Återkommer med mer intressanta inlägg inom en snar framtid haha.

Likes

Comments

Hello!

Känns som att mitt liv har gått på högvarv den senaste veckan. Har dock tränat en del så det har varit skönt att göra något fysiskt för att bli av med mycket energi.

Blivit mycket "teknik", front squats är som jag nämnt tidigare mer min grej, men innan jag börjar köra riktigt tungt vill jag fortsätta slipa på tekniken som sagt. Lägger upp bilden mest för att det är kul om några månader att se hur mycket man har utvecklats, det jag måste träna på mest är att spänna bålen är ordentligt så att jag blir mer rak i ryggen som att man sitter på en stol, sedan flexibilitet så att jag får upp mina armbågar mer. Men det kommer, bara att fortsätta nöta!

Har börjat träna mer i Landvetter och gillar det som fan! Gött med space och känns bara allmänt trevligt haha. Fixade mina matlådor igår när jag kom hem, väldigt simpelt som ni ser ovan. Äter samma sak varje dag för att hålla den enkelt, eller för att jag är för lat för att vara kreativ hehe.

Likes

Comments

Som ni märkt så skriver jag väldigt mycket om hur jag mår och känner, vilket typ var en av anledningarna till att jag började blogga igen, det handlar inte om uppmärksamhet, utan snarare att få ventilera. Samt att jag tycker att det är viktigt att uppmärksamma saker som många inte vill prata om högt.

Därför ska jag skriva något som faktiskt är ganska privat och som har med mitt tidigare inlägg att göra (girlpower). Jag träffade en kille i somras förra året och vi klickade direkt. Det var verkligen helt sjukt, det var som att vi blev kära på en kväll. Vi träffades fram till Januari (väldigt av och på dock..). Han sårade mig verkligen vid ett tillfälle och då hördes vi inte på ett par veckor sedan hörde han av sig igen och ville att det skulle vara vi på riktigt.

Det första han sa när han låg i min säng igen efter första gången på flera veckor var "det här känns så rätt, det är såhär det ska vara". Jag var så glad, vi spenderade nyår tillsammans och allt var bara så bra. För bra, såklart. Det tog inte lång tid innan vi började "bråka" igen. Jag sa att det var nog bäst att vi inte var tillsammans trots allt, han gav mig bara massa skit när jag gav honom allt jag hade att ge.

Kort därefter fick jag en sån sjuk magkänsla, som att någonting var fel, jag bara tänkte på honom vid ett tillfälle och kände att det här var inte rättvist, någonting med hela våran situation var så fel. Sedan berättade min kompis om sin situation i mitt andra inlägg och jag hoppades att om mina magkänslor kändes rätt så skulle det nå fram till rätt person, vilket det gjorde.

Dagen efter så ringer hans flickvän mig. Hon berättade saker för mig som jag aldrig hade kunnat tro och jag berättade våran historia som förmodligen inte var helt lätt för henne heller. Han hade ljugit för mig hela tiden. Han hade ljugit för oss. Länge har jag undrat hur man kan sova om nätterna när man förstör två människor för att föda sitt ego.

Jag kan bara inte förstå, speciellt när det innefattar orden "jag älskar dig". Nu känns allting bara som en fet jävla lögn, allt var ett spel. Eller? Var det ingenting som var äkta? Hur kan någon spela så hårt? Hur kan någon spela på någons känslor så länge? Hur kan man ta det så långt? Inte nog med det, det finns förmodligen minst en till tjej med i bilden, vilket bara är sorgligt.

Tror att jag aldrig kommer kunna lita på en man efter det här. Jag försöker bara lägga det här bakom mig nu, men det är så svårt ibland. Jag är inte ens ledsen, jag stängde av för längesen, är inte arg heller, är typ mest apatisk. Första gången på flera år som jag släpper in någon i mitt liv och så händer det här. Ren tur att jag har så mycket annat i mitt liv just nu, har inte så mycket tid att tänka på det egentligen. Tror känslorna kommer fram nu för att det är alla hjärtans dag imorgon, jag menar, jag hade ju någon sorts bild i huvudet att jag för första gången på flera år faktiskt kan "fira" den dagen, men ack så fel man kan ha.

Den det är mest synd om i det här är fan killen jag träffade. Det måste vara så fruktansvärt jobbigt att vara en sån egoistisk, osäker, manipulerande, äcklig människa. Han har inte hört av sig till mig, även om han vet att jag har pratat med hans flickvän. Jag förstår honom, vad finns det att säga? Måste vara jobbigt att inse att man träffat en ärlig människa som mig. Att berätta en sanning kan man göra minst 100 gånger om för man vet. Men en lögn, till slut är det nog ganska svårt att hålla ihop alla historier och någonstans längs med vägen så kommer man säga någonting fel och då blir det ganska jobbigt. Det värsta är nog att jag inser nu efteråt att det finns mer att berätta för hans flickvän, men det gynnar inte någon för som sagt jag är inte arg, jag tänker inte lägga energi på att "förstöra" en man som uppenbarligen är fullt kapabel till att göra det själv.

Jag försöker blicka framåt och hoppas att han aldrig mer får makten att förstöra människor så som han har gjort hittills, men jag tror på både ödet och karma, and it will come.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan,

Vaknade med årets träningsvärk idag alltså går inte att beskriva har ont i hela kroppen haha! Hade ett riktigt kungligt benpass med Becca igår. Det är så härligt att träna med folk utan att känna behovet av att jämföra sig, Becca har alltid varit starkare än mig och varför ska jag inte fortsätta stötta henne så att hon blir ännu starkare? Precis som hon stöttar mig haha. I vilket fall som helst, så tränar jag fortfarande på min "grundstyrka", knäböj har alltid varit en kamp för mig. Men igår började det äntligen kännas riktigt bra haha, har kommit fram till att front squat är mer min grej och tekniken börjar sakta men säkert sitta där!

  • Uppvärmning - Trappmaskin (ny favorit)
  • Uppvärmning - Benpress
  • Knäböj - Körde låga reps med fler sets
  • Sumomark
  • Utfall i smithmaskinen
  • Lårcurl
  • Benspark
  • Sittande vadpress


Kör typ alltid 4x10 men det kan variera beroende på vad jag gör. Ska försöka ta mer bilder på gymmet för det är faktiskt ganska roligt att se längre fram hur mycket man utvecklas.

Likes

Comments


Igår bar det äntligen av till gymmet igen. Var fett opepp flera timmar innan, hade en riktigt dålig dag igår psykiskt så det var nog därför... Man går från att en sak är dålig till att allt är dåligt. Men när vi väl var där så kändes det så givet! Har känt mig väldigt svag det senaste men mitt huvudfokus just nu är kontakt, så det gör liksom inget om jag tar lättare än vanligt för måste få tillbaka mer "grundstyrka" känner jag. Mycket fokus på axlar i ett par månader framöver, alltid varit min största svaghet men det är färdigt med det nu haha!

Roligaste igår var faktiskt latsdrag och klassisk hantelrodd, alltså fick sån jäkla bra kontakt i ryggen och riktigt skön känsla bara. Idag är vilodag, ska in till stan och fixa mina fransar sedan fixa matlådor för hela veckan. Nu är det hårdträning och bra planering som gäller.


Likes

Comments