Yo! jag har varit dålig på att uppdatera min blogg på senaste. Har inte orkat -har jobbat rätt mycket denna sommaren har haft några dagar ledigt då och då. Och nu när jag är långledig 5 dagar så kommer det in värsta regnovädret... Typiskt svensk sommar" Och när jag e ledig så vill jag verkligen hitta på vad som helst åka iväg - Men hittar ingen som vill leka med mig. Tar det säkra före det osäkra och börjar dricka min första öl nu. Klockan är 17:12 nu. Lika bra! Festen har börjat nu! Ska jag dra ut på min hemma plan eller i gbg.. Hmmm? Börjar luta mer åt stenungsund nu. Kände mig som en A-lagare förut slängde på mig mindre snygga kläder och okammat hår och gled ner på systemet och köpte en bacardi Razz.. Träffade en tjejbekant där hon tyckte jag såg sleten ut. Tack=) Hehe Jag bjuder på den. Har känt mig ovanligt stel när jag har varit ute på senaste börjar jag bli gammal? Känns som jag är antingen av eller på. Inget mellanting -

Köss MegaBörje

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag hade gått runt hela dagen och vandrat omkring i min lägenhet och bara väntat på att dricka öl. Vad ska jag annars göra på en lör? Måste agera hela tiden för annars händer det inget. Om jag sitter vid min dator så kan jag se när barnen leker utanför. Fan jag måste skaffa mig ett liv. Klättrar på väggarna! Hade en liten tanke på att öppna första ölen kl 12 men jag behärskade mig. Låg i min säng och kollade i taket en stund och filosoferade. Klockan 16.07 på lördageftermiddagen öppnade jag första ölen. Satt helt själv ensam och surfade på youtube. Mina kompisar var ute och spelade freesbegolf=) Kan ju inte hänga med pga av min brutna fot.. 2 timmar senare och 3 öl senare haltade jag mig över till min kompis. Det kändes som det gick lättare att gå med kryckor när man hade druckit lite.. Johan bjöd på kinamat och en grogg när jag kom över. Det var trevligt! Sen kollade vi på otroligt sjuka tecknade serier på tv:n. Sen lite Nintendo Wii på det. Men jag förlorade rätt fett. Sen gick vi över till en annan kompis som hade fest. Det måste varit nåt i hans bål. För där försvann lite av mitt minne av kvällen. Dom skulle dra ner till krogen runt 23-tiden. Vi skulle gå till taxin. Det var antingen alkoholen eller ostablit underlag som gjorde att jag ramlade i gräset. Dom frågade om jag skulle med till krogen. Mitt svar: låt mig ligga här! 30 s senare var jag helt ensam och låg i gräset. Den kvällen kände jag mig som den mest ensammaste personen i världen. Jag hade värmt en kopp te när jag kom hem. Jag dricker ALDRIG te eller kaffe. Skakar på huvudet. Jag måste egentligen plugga för jag har 3 stora prov innan sommaren. MEn jag mår riktigt dåligt idag och jag vet inte om jag orkar ta tag i studierna... Film och godis låter mer lockande!

Likes

Comments

Efter alla motgångar den senaste tiden så ska jag göra nånting som jag inte har gjort på länge. MIna föräldrar har en båt- Fesbebåten kallar jag den.Det är ingen feskebåt men alla båtar för mig är feskebåtar.. Dom är ute med den hela tiden. Men jag har bara följt med 1 gång på typ 2 år eller nåt. Det är så jävla gött att bara ligga o slappna av och o glida ut på haaavet. Ipoden ska med, solcremen ska med, det kommer bli bar överkropp! Om du ser en retard med gips som ligger på en feskebåt så är det jag! Sen ikväll blir det grillkväll.

En perfekt sommardag för mig-

Lägg ut!!

Likes

Comments

Hej alla kompisar! Mitt besök på vårdcentralen förra veckan slutade inte så bra.. Hade ju ont i foten som sagt och jag tänkte att jag måste kolla den. Så jag åkte ner till vårdcentralen i Stenungsund. Trodde bara att dom skulle lägga om mitt bandage på foten. Men läkaren kollade på den o kände lite sen beställde hon taxi till mig direkt till kungälv för att röntga foten. Jag röntgade foten och fick se bilderna och det var en fraktur i fotleden.. Jag bara Onej! Dom la in mig på ett rum för att gipsa foten. jag låg o väntade på dom, jag var trött, hungrig o törstig så jag somnade av utmattning. Sen typ 2 timmar senare så kom en annan läkare in, och väckte mig och säger att dom måste operera foten. Då fick jag frukost på sängen om jag låg över på natten. Så det var taget! 

Jag var faktiskt nervös inför operationen när dom rullade in på operationsbordet. Men det var ett rum fyllt av kvinnor och jag mådde lite bättre då. Sen när jag fick morfinet i kroppen så dröjde det inte länge innan jag tuppade av igen. Sen när jag vaknade så berättade dom att dom hade opererat in 2 spikar i foten och gipsat den. Fick smärtstillande över natten för det gjorde lite halvont.. 

Det var en riktig jobbig natt kan jag säga hög på morfin och smärtstillande och miljoner tankar i huvudet och mycket stor ångest över mycket. Ett enda stort Varför? Tänkte på allt ifrån Kärlek, vad vill jag göra i framtiden, krig i världen, mina kompisar, politik, skolan.... You name it!  När jag vaknade dagen efter så fick jag ett par kryckor som är mina bästa/värsta vänner/ovänner. Det var tur att jag opererade mig på fre, för på mån så skulle sköterskerna gå ut i strejk. Nu några dagar senare så har jag redan flippat på min fot x 100 antal gånger. Jag är ju helt invalid och kan knappt duscha utan att jag slår ihjäl mig. Kan inte jobba/ träna/ handla och köra bil utan jag ligger i min lägenhet och klättrar på väggarna.. Hoppa från Tjörnbron? Fluck it!

 

Likes

Comments

Det ringde från ett dolt nummer imorse kl 09.47. Jag svarade: hallå kompis! Det var en grov mörk röst som sa att han kom från uddevallapolisen. Jag var tyst några sekunder för att tänka igenom om jag har gjort någonting dumt den senaste tiden. Sen sa jag: ja hej.. Men en nervös stämma som inte var så kaxig länge.. Han sa att han hade fått en anmälan från shell i uddevalla om en platt plånbok/korthållare som jag hade tagit på natten.. Nu var jag ännu mindre kaxig.. För det är ju sant oxå. jag tänkte tyst: Helvete! För jag är rätt snål nämligen, jag agerar direkt om jag ser ett tillfälle. Jag blev helt kallsvettig och skakade. Jag bröt ihop och gick ner på knänan och skrek: det var jag! Låt mig inte tappa tvålen i duschen nu! Sen fick han ett ta-över-världen-skratt som bad guys får i filmer. Han visste att han hade knäckt mig... Damn it! han skulle återkomma nästa vecka. Jag skulle komma in till stationen nästa vecka. Skulle ni berättat det för era föräldrar? Såfall vad ska jag säga till dom?

Likes

Comments

Hej mitt namn är Christoffer Erling Karlsson! Finns det någon jourlinje man kan ringa om man vill prata ut? jag känner att jag behöver det. Jag har hållit mig lung i 1 mån tid. Så kände jag för att gå ut på valborg. Men jag ångrar att jag inte stannade hemma och spelade tv-spel. Jag vill vara snygg inför min utgång så jag bad mina kompisar att köpa ett par glasögon på synsam innan. Det blev ett par stora, blåa gubbbågar. När jag tog på mig dom så kände jag att jag fick en otrolig erotisk dragningskraft. Destinationen för kvällen blev trädgården. Om du såg mig där så förnekar jag det. En olyckshändelse på dansgolvet gjorde att jag skadade min vänstra fot.Sen tappade jag bort mina kompisar, dom skulle ragga på tjejer hela tiden. Och jag sabbade det för dom när jag hade mina glasögon på mig. Jag fick klara mig själv, inga problem! jag stod o beställde groggar o öl.

En kille med träben och blåa glasögon som gillar att gå runt ensam på krogen. Svar till: singel kille snart 26 år. Kram

2 dagar senare är min fot uppsvullen och lila. Min morfar ville amputera med motorsågen men min mamma fick slänga sig över honom för att stoppa honom i sista stund. Nu har jag bokat en tid på vårdcentralen kl 14.15- tänk om jag aldrig mer kan gå?

Likes

Comments

För att hindra mig själv från att dricka så körde jag bil igår. Att se en stel och nykter sida av mig var ovant på en lördagkväll. jag var heller inte van när människor av det andra könet pratade med mig . Tjejer alltså.. Jag blev nervös och kallsvettig och var tvungen att köra hem. Ändå blev jag inte av med en tjej. Hon skulle ju åka med hem, skakar på huvudet* men gentelman som jag är så körde jag hem henne till dörren. Pinsamt bara att bilen dog när jag skulle köra därifrån... Så jag fick rulla bilen till kanten och gå hem till min lägenhet.

Kram

Likes

Comments

Från att att vara sugen att plugga i många år har jag tappat motivationen helt för skolan. Åhh vad jag har ingen lust.. Lite över 1 år kvar men jag vill inte vara fast så länge i stela Stenungsund och i stela Sverige.

Ska försöka tagga ner på utgångarna och spara till resor i stället. Det kanske gör att jag kan motivera mig själv att plugga

Likes

Comments

Just nu är jag inne i en ond cirkel. jag har supit så hårt det senaste så det liknar ingenting. Jag har ingen kontroll längre. Förra veckan var jag ute 3 dagar på raken, samma nu den här veckan. Men jag blir fan med utkastad nästan varje gång jag är ute med. Jag beställer en drink, slänger ut isen sveper drinken som en shot o beställer en ny drink. jag har ingen gräns heller, skulle gärna vilja kolla min promillehalt nån gång när jag är ute..

Jag har inga problem med att dra ut själv på krogen .Om ingen av mina kompisar är på att dra ut med mig så drar jag ut själv. Om du ser någon ensam vid bardisken på krogen. Det kan vara jag? Konstigt att jag har skapat gruppen: Vi som inte har några kompisar...

Igår var jag faktiskt med en kompis när jag var ute . Sen är det ett problem att komma in på stället ibland med.. Igår när jag skulle in på Spritluckan så sa vakten som vanligt att jag får ut och gå en stund innan jag fick komma in. Vi satte oss och tog en hamburgare och läste tidningen en halvtimme.Sen kom vi in till slut. han sa åt oss att dricka vatten, första jag gjorde var att beställa en shot och 2 drinkar. 3 svep senare så var jag klar med dom. Jag har ångest dagen efter när jag kollar på kontot. Jag e fan student och har inte råd att supa som jag gör. Pengar inga problem! För jag har supit bort dom=)

Ska jag tagga ner? Jag har inte bestämt mig än.. Finska rekordet för högsta är promillehalten är 8.5 SKa jag försöka slå det? 

Likes

Comments

E just nu på min praktik och när jag inte där så är jag på mitt andra jobb. På fritiden gör jag... Just det! har ju ingen fritid! längtar till sommaren..

Ge mig det nu!

Likes

Comments