Hey!

Nu er det snart vinter igen, og det betyder jo at man skal at tænke på vinter jakke. Vi synes tit at det er svært til at finde fede vinter jakker. Da de hurtige kan blive for klodset, fordi at de skal være varme så man ikke fryser. Som i kan se er vi meget til mørke farver, men vi håber stadig at det kan hjælpe dig, til at finde den rigtige vinterjakke.

Knus

Buch&JensenLikes

Comments

Hey!

Vi ved næsten aldrig, hvad vi skal lave når det er koldt. Hvis du er ligesom os, og aldrig ved hvad du skal lave, så har nogle idéer her.

1. Se en masse netflix vi kan F.eks. anbefalde Home Alone, som alle nok har set en million gange. Det er bare en klassiker, den er virkelig sjov og hyggelig!

2. Du kan gå i nattøj dagen lang uden BH, uden at få dårlig samvittighed, og spise en masse pebernødder og clementiner, der er også masse C-vitamin i clementiner, så det er super godt om vinteren. Det er dejligt!

3. Du kan læse en god bog, mens du ser på regnen eller sneen ramme vinduet. Det er det hyggeligste i hele verden.

4.Du kan også læse et modeblade med massere tips, det er pisse hyggeligt, og så kan du drikke en masse chai latte, kaffe eller te til.

5. Du kan finde en hyggeligt efterårs/julefarve neglelak og lægge den<33

6. Du kan gøre dit værelse hyggeligt med en masse lys.

Knus

Buch&Jensen


Likes

Comments

Hey!

Vi er helt vilde med stribet skjorter og bluser, og har derfor valgt at lave et indlæg om stribet overdele, vi har udvalgt nogle stribet skjorte/ bluser, som er vores favoritter! Vi synes at stribet overdele er en klassiker og den trend går aldrig af moden, og vi Elsker striber. Det kan virkelig løfte et outfit, og få det til at super lækkert ud, men samtidig utroligt nemt at sætte sammen. En stribet bluser som altid holde, og som nok er vores favorit er nørgaard på Strøget stribet bluse :)

Knus

Buch&Jensen
Likes

Comments

Hey!

Vi har været inde i byen i dag, hvor vi var en smut oppe forbi illum og vi var oppe i deres boligafdeling, hold nu op hvor har de lækre ting til indretningen!! Vi tog lidt billeder til lidt inspiration til værelset eller toilettet eller whatever du skal indrette i dit hjem. Man får så meget til at flytte hjemmefra når man er der oppe, fordi der er så mange forskellige ting.

Vi var derefter på Hafnia bar, og der købte vi en romkugle og en lækker kop kaffe, det er så hyggeligt på Hafnia bar og der en en mega stemning. Der er ikke for crowded og der sad vi bare og snakkede om alt.

Efter var vi i Zara og kigge som altid. Man kan altid finde noget der inde, og selvfølgelig kom vi ud med noget der inde fra. Der vil snart komme en anbefaling, omkring noget der indefra.

Knus

Buch&Jensen

Likes

Comments

Hey!

Vi hører rigtig meget musik, og ville aldrig kunne leve uden musik. Så i Oktober måned har vi selvfølgelig haft nogle favoritter. De sange vil vi gerne dele med jer :)

No. 1 Starboy - The Weeknd, Daft Punk

No. 2 The Greatest - Sia

No. 3 Scars to your beautiful- Alessia Cara

No. 4 Perfect strangers - Jonas Blue

No. 5 Drum - MØ

Knus

Buch&Jensen


Likes

Comments

Hey!

Øv så er det søndag igen, og i den andledning har vi samlet 4 sunday wibes, der måske kan inspirerre dig lidt! søndag er en super nederen dag, fordi hele ugen ligger forude, men lad ikke søndag ødelægge det, hyg dig med lektier i sengen og en kop te, eller se en god film. Du kan også få ryddet lidt op på værelset og få gjort rent, efter som der måske trænger til en lille rengøring, efter ugen. :) Søndagen er også en god undskylning, til at man bare kan rende rundt i nattøj hele dagen.

KNUS

Buch&Jensen
Likes

Comments

Hey!

Vi vil lave en serie som kommer til at hedde " Vores style ikon er..." Den kommer til at gå ud på at vi vælger nogle kendte personer som vi synes har en fed stil.

Vi elsker de kendtes stil, og det første stilikon vi har valgt er topmodellen Gigi Hadid. Hun har den fedeste stil og hun er 100% sig selv i stilen, hvilket da er et mega thumbs up, som i kan se på de 9 billeder vi har udvlagt, har hun en meget forskelligt stil, men det er mega fedt!!, for man skal altså altid gå i lige det man har lyst til om det er 80er tøj eller stramme jeans, eller en kjole eller bare det hele, det er dit valg 100% du bestemmer over dig selv og din krop. Husk altid det!!

Vi har samlet 6 billeder af Gigi Hadid, vi har prøvet at finde nogle lidt forskellige billeder, så i kan se hvor fedt det er at hun går i så forskelligt tøj, og hvor god hun er til at sætte tøjet sammen!

håber i kan lide billederne og fortsat rigtig god dag!

Knus

Buch&Jensen


Likes

Comments

Hey!

Som nogle af jer måske ved så har H&M lavet en cool kollektion med Kenzo. Hele kollektionen er fyldt med farver og print. Vi har selfølgelig været inde og kigge på det, og her kan i se nogle af vores ynglings items. Som i kan se, er vi ret vilde med det tryk, som er på 5 ud af 6 items, som er vores favoritter. Kollektionen kommer i starten af november måned.

Knus

Buch&Jensen


Likes

Comments

Hey!

Nu hvor vi allerede er gået efteråret imøde vil mange dag foregå indedøres og mange af de dage vil nok gå med at man bare ligger i sin seng og ser den ene serie efter den anden, men hvem elsker ikke serier. Vi elsker personlig de dage hvor man bare ikke laver en noget som helst. Så derfor vil vi komme med nogle serier som vi elsker

Skam Hvem har ikke set skam? Det er en bedste serie. Den handler om sex, kærlighed og alkohol. Men den beskriver virkelig hvordan ungdommen er i dag. Og hvem elsker ikke Noora og William? HahaMan kan se den på NRK TV og der er nye afsnit på vej :)

Pretty Little Liars Er også en ungdomsserie, som der sker rigtige mange ting i. Den handler primært om en person ved navn (A), som pigerne ikke ved hvem er, men A forfølger pigerne hele tiden og skriver lige fra trusler til sladrer til dem, men den handler selvfølgelig også om hver af pigernes liv på hjemmefronten. Der sker så mange ting hele tiden, at man bare ikke rigtig kan slippe den man bliver virkelig grebet af den. Den kan ses på Netflix

Gossip Girl Den er også en rigtig god serie, den handler om teenage/gymnasielivet i de første sæsoner, og så følger man også serien igennem de unges langsomt voksne liv, den er så god, man kan også relatere til den vil jeg sige, og karaktererne er bare for sygt fede, se den hvis du elsker at høre om lidt god gossip og en masse girl problems!! Og bonus er at alle 6 sæsoner ligger på Netflix, hvis du selvfølgelig har en Netflix :)

Knus

Buch&Jensen


Likes

Comments

Hey!

nu når vi er forholdsvis nye her på bloggen, ville vi da lige lave en quistien answer (get to know me) indlæg

1. Hvad er jeres favorit items

Anne Kathrine: Jeg elsker Jeans, jeg føler mig så tilpas i jeans og jeans kan næsten bruges til alt

Line: Jeg elsker t-shirts, fordi jeg synes at det passer til alt, og den er så comfortable at have på.

2. Hvad er jeres favorit mad?

Anne Katrine: Jeg elsker næsten alt mad. Men mad er virkelig bare godt, især salater hmmmm elsker salater!!

Line: Jeg elsker ALT mad, men hvis jeg skulle vælge ville det nok være noget thailandsk agtig eller sushi.

3. Hvornår har du fødselsdag?

Anne Kathrine: Jeg er fra den 02/04-00, og jeg er vædder:)

Line: Jeg har fødselsdag den. 11/04-00, så det vil sige at jeg er vædder i stjernetegn.

4. Hvad er du bange for?

Anne Kathrine: Jeg er sygt bange for edderkopper.

Line: Min største frygt er katte. Jeg er sååå bange for katte, og for nogle lyder det så mærkeligt. Det bare katte i sig selv, deres øjne, deres tænder, deres hvæs også synes jeg at de er så utilregnelig.

5. Hvad kan du bedst lide ved dig selv?

Anne kathrine: Mine ben haha

Line: Det er nok mine øjne, da jeg selv synes at jeg har en flot øjenfarve. Mine øjne er mørkegrøn. :)

6. Hvilken by kan du bedste lide?

Anne Kathrine: Jeg elsker New York OMG!! Elsker især at man bare kan være sig selv, folk ser ikke ned på hinanden. Det er virkelig fedt!!!!

Line: Min ynglings by er helt klart London. Jeg synes at det er en super fedt by, og der sker en masse ting hele tiden. I London er der også en masse ting at se, og de er virkelig høflige i England. Jeg vil i hvert fald gerne bo derover, når jeg blive ældre. Så hvis i ikke har været i London, så kan jeg virkelig anbefale det.

KNUS

BUCH&JENSEN


Likes

Comments