Hej!
Sitter på bussen på väg till en vän just nu. Vi ska äta middag och sticka och virka lite, typ syjunta. Dock låter det så gammalt att säga så...
Har varit iväg och intervjuat företag hela dagen idag med ett gäng från skolan. Rätt intressant faktiskt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Sitter i biblioteket och pluggar just nu. Hade föreläsning på förmiddagen och tänkte jag skulle bli klar med plugget innan jag cyklar hem idag så jag kan känna mig riktigt ledig ikväll. Då blir det nog en springtur, måste kommer igång ordentligt igen med löpningen också.

Hur är eran måndag?

Likes

Comments

God kväll!

Igår blev det massa shopping och vi var som två sega tanter! Vi trodde vi skulle få vänta på dom andra innan vi kunde äta middag men det blev ju tvärtom. Hur kan det ta en timme att köpa lite dricka!? Haha.

Det blev middag på O'learys och sen drinkar och vattenpipa på vännens balkong. Kom väl hem vid halv ett ungefär, alldeles lagom.

Idag har jag suttit i sängen och kollat drama och stickat raggsockor. Sen blev det ett pass Sh'bam och sen var lillebror och hans flickvän hit för lite middag. Efter det gjorde jag färdigt min hemtenta och nu ska jag mysa ner mig i sängen igen!

Hur har eran helg varit?

Likes

Comments

Hej

Jag har börjat min dag med lite sovmorgon, frukost i sängen och en timmes promenad i solen. Nu kollar jag på Idol-reprisen för jag missade den igår. Sen blir det shopping, middag och mys med vänner hela dagen.

Mina naglar som en vän gjorde igår och en bild från morgonen promenad.

Likes

Comments

Hej!

Jag har precis kommit hem igen efter ett besök hos tandläkaren och en snabb sväng i några affärer på stan. Nu ska jag vila en timme och sedan är det jobb till 17:30. Hem och äta och sen iväg till en vän som ska fixa med mina naglar. Fullt upp idag med andra ord!

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Hej!

Jag har precis börjat kolla på ett koreanskt drama som heter She was pretty. Då det sänds nu i Sydkorea tänkte jag att jag ska skriva om mina tankar efter varje avsnitt när jag har sett dom. Men först en liten presentation om själva dramat.


Handling

Kim Hye Jin var en söt tjej från en rik familj. När hennes familjs företag gick i konkurs fick hon en jobbig tid och tappade till slut sitt fina utseende. Ji Seong Jun var en tjock pojke utan självförtroende, men han växer upp och blir en snygg och framgångsrik chefsredaktör. Hye Jin och Seong Jun var barndomsvänner och av en slump träffas dom igen på samma arbete...

Kategori

Romantik, komedi, drama

Skådespelare

Hwang Jung Eum - Kim Hye Jin

Park Seo Joon - Ji Seong Jun

Choi Siwon (Medlem i kpopgruppen Super Junior) - Kim Shin Hyeok

Go Joon Hee - Min Ha Ri

Likes

Comments

God morgon!

Dagens frukost: jordgubbsyoghurt med granola och ett äpple.

Jag har verkligen bestämt mig nu, jag ska klara av att hålla igång med min träning och jag ska äta bra. Jag vill verkligen lyckas den här gången!

Likes

Comments

Hej hallå!

Är hemma på en liten andningspaus mellan skola och träff med vännerna. Fick sluta en timme tidigare än vad det stod på schemat, skönt!

Ikväll är det middag och syjunta med tjejerna. Först god mat och sedan jobb med virkningar/stickningar. Tror jag ska fortsätta med mitt försök till raggsockor, det går rätt bra faktiskt.

Vad ska ni göra ikväll?


Mörkt läppstift är så snyggt!

Likes

Comments