​Alltså ja jag gillar VSläppglans och massa andra töntiga saker. 

Han har inte tittat på min bild på snapchat och inte gillat mina två senaste instabilder. Och jag typ brister inuti. Nej det var överdrivet men det gör mig ledsen iallafall. Jag vet inte om det att jag tänker så mycket gör att det blir en större sak än vad det är. Jag klarar inte av det här iallafall, men har bestämt att jag ska skriva till honom på tisdag. Jag SKA inte skriva något fram tills dess. 

Ärligt så bryr jag mig inte om jag skriver först, eller håller vår relationsflamma glödande. I really don't care. För jag vet att han inte vill ha mig på grund av anledningar (att jag bor långt borta och att vi kommer att leva helt olika liv kommande år), men han har inte kunnat stå emot dom anledningarna. Det han känt för mig har vunnit över anledningarna. Det är det jag håller på med, att fortsätta låta känslan vinna. Att få anledningarna att försvinna. Jag tycker om att kämpa för vad jag vill ha, så länge jag får något tillbaka då och då, och det får jag. Han och alla andra skulle tycka jag är helt sjuk i huvudet om en läste detta, för det tycker jag. 

Sen ibland är jag ju självklart rädd att jag förlorar.

Jag vill inte prata så mycket med någon om han för jag känner mig så jävla dryg men då måste jag istället tänka på att inte säga något och då blir den andra konversationen kanske inte så givande, eftersom jag inte har något att komma med. Haha men pratar ibland lite med Carro. Hon får ta att jag är dryg. Men oftast är jag tyst om det. Det är väl därför jag skriver här. 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Nyss när man sökte på "hur vet man om man är kär", "hur får jag honom att sakna mig", "hur vet jag om han är kär i mig", "hur får man en kille att tycka om en": Alltså o my god, kan jag sluta. 

Jag tänker alldeles för mycket. Ibland tänker jag på andra tjejer som försöker ta honom. Jag skulle bli så svartsjuk om jag såg det med egna ögon. Alltså galet. Det skulle bli helt svart och jag skulle tappa förmågan att tänka helt och hållet och bara handla på impuls. Och sen när impulsen var över skulle jag börja gråta. Haha, ja jag tänker way too much. 

Jag saknar honom. 

Sen undrar jag vad tänker han om mig just nu? Vad tänker jag? Vad är vi, vad gör vi. 

A men nu har jag tänkt klart på detta för idag. ELLER

Likes

Comments

Jag ska träffa honom idag. Om en timme typ. Och jag har fjärilar i magen. Och jag är medveten om att jag låter som en efterbliven 12-åring, men jag kan inte rå för det. Samtidigt börjar jag tänka, tänk om jag har byggt upp så mycket i min fantasi, för min fantasi den presterar bra, och nu liksom kan han inte leva upp till den fantasin? Jaja om det nu blir så, så blir det nog en okej kväll iallafall. Fast jag tror faktiskt att jag känner som det känns.

Och alltså nu ska jag skriva en lista på saker som jag vill ta upp, för jag vet ju verkligen inte när nästa gång blir. För jag har ångrat att jag inte sagt många saker tidigare. Man måste vara lite modig.

Hann inte fixa mig ordentligt hemma så ser inte på topp ut. No no. Haha men aja.

Det är lite sjukt att vi har "setts, pratat, inte vet jag" sen mars och att det fortfarande är lika oklart.

Ser fram emot att kramas jättemycket. Och pussa på honom. Är typ nervös över att ha sex?? Jag vill jättemycket men känns som att jag glömt bort hur man gör. Var ett tag sen alltså. Men det ordnar nog sig.

Igår ville han verkligen sova med mig efter han varit ute. Det känns bra. Och nu har han skrivit först och verkligen vill att vi ska ses. Det känns bra. För ett tag så har det känts som att han har ett litet övertag. Kan dock vara för att jag är så känslig med sådant där bara också. Men har blivit ganska bra på att veta hur mycket jag ska ge för att han (eller någon annan jag är intresserad av) ska bli den som ger mest till slut. Det är bra.

Jag orkar inte ha så mycket fjärilar i magen!!!!!!!! Kan jag bara vara en cooling.

Nu är jag en cooling Peace. 

Likes

Comments

Jag måste skriva någonstans hur jag känner och tänker. Helt ärligt bara. Nästan som att jag pratar med någon.

När jag skriver dagbok så ljuger jag ganska ofta för mig själv. Jag tänker typ "jag skriver inget om det där, det är för hemskt eller pinsamt", eller så kan det göra för ont för att erkänna eller inse för mig själv.

Egentligen börjar jag faktiskt skriva för att jag tror att jag är kär. Jag vet inte hur jag blev det, jag bara var det. Vet inte när det började. Iallafall så tänker jag på honom jämt och ständigt, alltså JÄMT. Jag tänker omedvetet på honom , blir påmind av honom av småsaker eller så tänker jag medvetet på honom. Jag kan liksom inte sluta. Jag kan sitta och dagdrömma ihop storys om oss två. Vad jag ska göra nästa gång vi ses, vad vi ska säga, vad som ska hända.

Han kan få mig att vara på dåligt humör på en sekund. Han kan få mitt hjärta att verkligen vrida och vända sig på en sekund. Ibland känns det som att han driver mig till vansinne. Som att jag är störd ungefär.

Jag är verkligen på en stabil plats i livet för tillfället. Jag mår bra, jag har mål som jag ser fram emot så mycket, jag gör och har små planer på vägen till målet och jag tycker om mig själv supermycket haha...... Okej jag älskar inte stället jag är på i livet för tillfället, varken atmosfären eller den fysiska platsen, men jag tycker det är okej på grund av mitt slutmål och det finns många bra saker som händer nu också. MEN han gör att jag inte blir på topp all the time. Ärligt talat är det bara han som kan få mig på det slags dåliga humöret som är jobbigt att befinna sig i. Andra dåliga humör är liksom sådana som man vet att det är no biggie.

Iallafall så är det jobbigaste att inte veta. Att inte veta om han tycker som han gjorde för ett tag sen. Om han känner som för ett tag sen. Om han tänker på mig. Om han bryr sig. Om han har hittat andra roligare tjejer. Om han önskar att jag inte fanns. Om han tycker jag är ful. Om han vill va med mig. Om han vill ta på mig. JAG VILL BARA VETA!!!!!!!!

Alltså du ser ju jag är helt galen.

Love BSS

Likes

Comments