Vi har väl alla nån gång frågat oss själva "vem är jag?"
Har ni någon gång fått känt att ni fått ett bra svar?
Jag för min del brukar ofta (har jag insett på senare tid) att jag svarar med min jobb titel eller något som relaterar till min rygg eller mentala hälsa. Men beskriver det verkligen vem jag är? Jag borde kanske beskriva mig själv som social, lyckligt lottad, älskad, engagerad, händig, sportig och uppskattad. Men gör man det? Jag kan ärligt säga 100% att jag 9 av 10 gånger aldrig beskrivit mig så. Hur beskriver ni er själva? Beskriver ni er positivt eller negativt? Vem är just du?

Jag personligen tror inte vi automatiskt vet vilka vi är, jag tror vi skapar oss själva eter vad vi strävar efter. Och vi borde alla sträva efter att vara en positiv kraft i universum

Likes

Comments

Hej hej!

Jag heter Anna och det är jag som kommer driva den här bloggen.

Roligt att när jag skulle skriva det här inlägget så frågade jag mig själv "vem är jag?" en blev det ett väldigt djup inlägg som istället kommer upp senare ikväll eller imorgon.

Men lite kort om mig då

Jag bor utanför Västerås i ett litet hus med min Franska Bulldogg Gronk. Jag jobbar vanligtvis natt på ett djursjukhus men ha nu varit sjukskriven på grund av ryggsmärta sen april men är tillbaka 25% nu.

När jag får är jag gärna på gymmet eller på en amerikansk fotbolls match / träning. Tycker även om att spendera min tid i trädgården eller vara med vänner.

Tanken bakom den här bloggen är lite att diskutera saker man går igenom i livet, lite hur man hittar sig själv (tänkte vi skulle göra det tillsammans), sen något jg verkligen fallit för under min sjukskrivning Law of attraction eller LoA. men mer om det senare. Sen kommer det nog även hamna några hej här är mitt liv inlägg

Hoppas något verkade intressant!

Likes

Comments