VARNING FÖR RÖRIGT INLÄGG
typ

Så blev det ett sånthär inlägg man kan göra ibland på natten då alla tankar flödar omkring i huvudet, vilket är helt okej ibland. Men så drogs jag tillbaka två år, då jag så stark började känna hur mycket jag egentligen bara ville vidare till en bättre plats. (Vilket ni kommer förstå mer texten här nedan👇🏼 sen) men sen kom jag även att tänka på hur långt jag kommit idag ändå. Alltså, jag har fått hjälp nu, jag har bara omgett mig av bra människor och kastat iväg människor som orsakat mig så mycket smärta. Idag kan jag se vad människor i min omgivning har menat och att dom bara velat mig så väl!

Även om jag inte kommit så långt med mitt mående så har jag ändå kommit en bra bit på vägen. Jag kommer ha dagar i mitt liv då ingenting känns okej, inte ens i närheten av bra. Jag kommer ha dagar då jag inte känner någon mening med någonting, men jag vet ju även om att det kommer komma ljusare dagar även fast jag har svårt att se det, i just dessa tillfällena...
Idag står jag ganska stadigt i mitt mående och min psykiska hälsa, enligt min egna åsikt. För om jag skulle jämföra då med nu så har jag inte alls lika stor längtan efter döden, jag har faktiskt inte tänkt mycket alls på den det senaste halvåret och lite därtill. Kanske beror det på att jag fått jobba mer med mig själv och för att jag hittat en stadig partner som skulle plocka ner alla stjärnor från himlen om jag så bad honom göra det.
Men, jag har ju fortfarande dagar då jag mår skit, utan att veta varför. Har vart lite nere nu sen i torsdags natt förra veckan, har tappat orken liksom. Men jag tillåter det lite för jag vet ju att jag snart kommer ta mig uppåt igen. Jag kanske inte klarar av att ta tag i allting just nu och vardagliga sysslor blir som stora hinder för mig. Jag vill egentligen inte visa det utåt och jag vill egentligen inte att någon ska veta att jag har det såhär, men jag vet ju även om att jag måste kunna prata om det och låta folk få se vem jag är. Jag kanske väljer vissa dagar att inte alls träffa någon, just för att jag vet hur jag kan bli när jag mår såhär, jag har lätt för att bli irriterad och arg, ledsen liksom. Jag vill ju inte utsätta folk för hur jag blir därför håller jag folk på avstånd ett tag för att jag ska kunna hitta den där balansen så jag inte trampar någon på tårna så dom blir ledsna, arga eller besvikna på mig. Jag klarar liksom inte av att se någon må dåligt och speciellt inte om jag har orsakat det.
(Även fast jag i vissa stunder bara vill göra något elak mot någon för att denne också ska få känna som jag känner) det låter helt sjukt när jag säger så, men ibland så känns det bara lättare ifall någon kunde smaka på känslan jag går och bär på, så jag slipper känna mig så ensam. Jag skulle aldrig göra så mot någon dock och det finns nog bara en person i värkens som har fått ta denna skiten av mig och det är en kvinna som har burit mig genom livet och alltid funnits där utan att ge upp hoppet om mig, alltså min mamma.
Är verkligen tacksam för allt det du gjort för mig!

Trots att jag mår som jag mår så kommer det ju ljusare dagar, har jag bara någonting att se fram emot så faller allt så naturligt liksom, mitt humör ändras, mitt mående ändras, så länge det är något som är positivt. Men jag är även så rädd för att må bra för att jag vet ju att jag faller så djupt när det väl är över. Därför måste jag hitta någon balans däremellan så jag slipper kastas upp och ner hela tiden.

Jag är bara så jäkla glad över att jag har min kära pojkvän i dessa stunder, för oavsett hur dåligt jag än mår så får han mig att må bra, han gör liksom så att jag glömmer av allt för en stund och i hans närhet så känner jag mig så hel. Jag umgås hellre bara med honom när jag mår dåligt, för när det bara är han och jag så får han mig att skratta när jag mår som sämst, han låter mig bara få vara jag liksom. Han håller om mig om så behövs. Han får mig och orka.
Jag tycker det är rätt fantastiskt ändå, jag sa till honom innan vi blev tillsammans att det kanske kommer vara jobbigt att vara tillsammans med mig, för att jag inte är som alla andra. Att det kanske kommer vara lättare för honom om han bara går, för man orkar inte med en sån som jag. Men nu står vi här, åtta nästan nio månader senare och jag har verkligen förstått att allt han säger, allt han gör kommer direkt från hjärtat.
Jag har inte upplevt detta tidigare i mitt liv. Det är första gången jag får uppleva KÄRLEK! På rätt sätt, jag kan inte vara annat än lycklig med honom. Han, min kärlek, min bästa vän, min framtid. Alltså jag vet helt ärligt talat inte vad jag skulle gjort utan honom vid min sida!

Jonathan, jag är så otroligt tacksam för att Du är du och för att du är min! Du har gjort mig hel och med dig ser jag inga större hinder, jag kan faktiskt se en framtid, ett långt och lyckligt liv.
Jag vill ha det så för alltid! JAG ÄLSKAR DIG!


Jag känner typ att detta inlägg kanske blev lite långt och rörigt, men jag låter det vara så.
Jag tror inte ens att jag har kommit fram till vad det var jag egentligen ville få sagt..
Men som jag skrev tidigare där uppe så har denna nattens tankar dragit mig tillbaka till 2014, ganska exakt för två år sedan då jag mådde så himla dåligt och då jag för första gången fick hjälp via psykiatrin.
Mitt i allt detta så ploppar ett citat eller vad man nu ska kalla det för upp i mitt huvud..
"Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva"
Jag vet inte varför riktigt, kanske just för att jag inte mår så bra just nu, men jag mår inte heller så dåligt att jag inte har någon livsglöd. För livsglädjen jag har just nu har aldrig vart starkare, men jag antar att tankarna skenar iväg lite såhär på natten. Där av så letade jag reda på detta gamla inlägg👇🏼


"Hej alla nära och kära, vänner fb vänner osv.
Jag tänker nu bli ganska naken och berätta min sanning för er. Och jag skiter i vem som läser detta osv. Är det någon som ska leka pajas eller så kan ni göra det någon annan stans.
Jag mår inte alls bra, jag är väldigt svag och känner mig sjukt liten just nu. Jag skriver inte detta för att jag vill ha uppmärksamhet utan för att jag nog hellre vill att folk ska låta mig vara. Jag är trött på att må dåligt och vet inte hur jag ska göra för att må bra igen. Detta har pågått så länge nu att jag har tappat all min ork. Jag orkar inte ens ta min telefon och ringa tex en arbetsplats för att söka jobb jag orkar knappt gå in i en affär längre. Jag mår såpass dåligt att jag knappt kan träffa mina vänner längre, iofs så vill/kan ju dom aldrig träffa mig heller så det kanske går jämt ut där? Jag känner mig totalt vilse och vet verkligen inte vart jag ska ta vägen längre. Jag orkar inte, jag har liksom tappat den där livslusten alla pratar om. Jag är liksom 20 år och det känns redan som mitt liv är över, att jag redan gjort det jag ville göra och nu är det bra.
Jag orkar inte mer nu.

Som sagt! Jag skriver inte detta för att jag vill att någon ska tycka synd om mig, för det är det inte, finns alltid någon som har det värre.
Jag skriver detta för att folk runt om kring ska veta, så om jag inte svarar på sms/fb/telefon osv. Så vill jag bara inte.
Jag kan inte förklara roten till detta, jag vet inte varför jag mår såhär men jag är trött på det. Så jag väljer att stänga av och tänker inte låta fler folk må dåligt pga mig.

Till dig som läst hit, tack för att du tog dig tid.
Kanske bara onödig information men jag var tvungen.
/ Mikaela!
"


Jag inser faktiskt nu att jag har kommit långt.
Jag mår relativt bra.
Jag kanske väljer att vara ensam ibland som sagt men det är för att jag måste reda ut mina egna tankar och frågor kring allt.
Jag är ju bara människa, vad mer kan man begära liksom, jag gör vad jag kan och sen får folk ta mig som jag är.

Nu är klockan redan halv 4, vilket kommer relatera till att jag kommer vara vaken hela natten, har ju sovit bort dagarna så kanske ska hålla mig vaken ett dygn för att kunna sova ordentligt inatt igen, måste försöka ta tag i alla måsten.

Godnatt eller godmorgon på er!

Förlåt för detta knepiga inlägg 🙅🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 51 readers

Likes

Comments

Nu kan jag andas, här blir jag kvar för här vill jag stanna. Se på oss nu, livet är vårt.
För att jag älskar dig, så som du är. Jag vill ge dig allt jag har, så låt mig få bära dig.
När hoppet sviker.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
❤️

Det känns på något sätt som hjärtat är lättat.
Som om jag smält inombords och jag vill inte att denna känslan ska försvinna. Jag blir helt varm i kroppen när jag tänker på dina små ögon, dina små händer och din frågande blick.
Jag kan inte sluta undra om du kände igen min röst då du så fint, stilla lyssnade när jag pratade. Kollade mig i ögonen och tog mitt hjärta med storm. Jag ville egentligen bara gråta, för du är så fantastiskt vacker, jag har väntat på dethär, just detta ögonblicket har jag bara väntat på. Det tog bara lite längre tid än vad det egentligen skulle ha gjort.
Jag älskar dig, jag har gjort det hela tiden.
Även när du inte hade kommit till världen ännu, jag bara visste att du skulle ha en plats i mitt hjärta som ingen kan ta, precis som din mamma.
Jag kommer alltid bevaka dig på avstånd, jag kommer alltid känna en viss kärlek till dig. Du är ju trots allt barn till den kvinna jag alltid hade vid min sida. Nu är det din tur att få känna den värme och kärlek hon bär på.
Även om saker och ting aldrig kommer bli den samma igen så kommer jag alltid finnas här!


Jag är stolt, glad, lycklig.
Ni har skapat något väldigt vackert, ni har vart så otroligt duktiga! Jag är så glad över att jag fick denna chansen. Jag är tacksam över att jag fått träffa ert underverk! Var stolta över er själva. Glöm aldrig av att jag står kvar på samma plats som alltid.
❤️  • 71 readers

Likes

Comments

Relaterar till bra sällskap, film och prat.
Vad mer kan man begära typ?

Känns så himla bra på något sätt, jag har haft Natalie här ikväll och vi har blegat film och pratat om allt mellan himmel och jord typ.
Eller, det kanske har vart mest jag som pratat för ibland har jag lite svårt för att sluta🙈
Men det har känts bra liksom.
Ibland är man den som har mycket att prata om och ibland är man den som bara lyssnar.
Vilket jag tycker är helt okej, i värsta fall får man ju be mig vara tyst en stund typ, om man inte orkar med mig. Haha!
Jag har iallafall haft en riktigt trevlig dag och kväll🙌🏻
Natalie åkte hem nu vid halv fyra så ska väl snart försöka krypa ner i sängen.


Mitt hjärta lagade mat till oss idag också!
Det blev riktigt gott faktiskt, han lagade efter mitt recept så man skulle kunna trott att det faktiskt var jag som hade lagat mat.
Det ska nog kunna bli en bra kock av honom också nån dag!

I morgon känns det som att jag kommer vilja sova hela dagen, bara ladda batterierna lite och bara få vara.
Man måste ju kunna göra det ibland.
På torsdag ska jag träffa Hanna och på fredag ska jag och Jonathan äta lunch med hans mormor och morfar.
Så denna veckan kommer vara ganska fullspäckad eller vad man ska säga, så då måste jag ju kunna få typ slappa bort en dag iallafall. Fast det kommer nog bli så att jag kommer städa och diska i morgon.
Elli har typ slutat löpa nu också, och då kan man skura golven igen utan att det ska se ut som det gjorde innan efter bara nån minut.


Nu ska jag kika klart sista avsnittet på
orphan black
Vilket är en sån otroligt bra serie så jag hoppas säsong 5 kommer ut snart.
Kommer ju kännas jobbigt att behöva vänta liksom, men i värsta fall så får jag väl kolla om den igen, som jag gjort med två andra serier i väntan på nya säsonger.
Haha, frågan är ju om det är detta som folk kallar "i brist på liv".


Nu ska jag krypa ner i sängen iallafall!
Hoppas folk sover gott och drömmer sött☺️

& tack för att ni ägnade lite tid till ett lite onödigt blogginlägg🙈

  • 65 readers

Likes

Comments

Kan inte låta bli.
Jag måste på något sätt få ut mig lite av känslorna jag bär på.
Hur arg och frustrerad jag faktiskt är över denna händelse.
Förstår du inte hur illa du gör henne?
Ditt beteende är inte okej, inte på något sätt alls. Den ena vill jag bara hålla om och den andra vill jag på något sätt bara låta sanningen få tal hos.
För jag vet att en dag, tids nog, så kommer allt slå dig själv hårt i ansiktet.
Förvänta dig inte något från oss då.
Du har sårat mer folk än du kan tänka dig och du har inte alls den samma uppfattning man fick av dig från början.
Nu vill jag mest bara ta tillbaka allt.

Du, du är en av dom som klagat på hur jag och Jonathan har förändrats. Förstår inte på vilket sätt, från min sida så har vi nog bara vuxit upp, slutat bete oss som två "vilsna barn" som letar efter trygghet.
Den dagen vi fann varandra så blev livet komplett, från bådas håll.
Vi kommer från olika världar han och jag, men sen den dagen jag träffade Jonathan fick livet en mening.
Kan folk inte bara vara glada för vår skull?
För hans skull?
Dom som verkligen känner Jonathan har bara sätt en positiv förändring, lycka.

Men sen kommer vi till dig.
Du om någon har förändrats, du håller på att bryta alla band, som du en gång hade.
Du kommer tillslut få ta detta själv, när sanningen väl kommer fram och tills dess kommer jag bevaka det. På avstånd.
För vad jag sett och hört lär bända sönder allt du så snyggt försöker hålla kvar.
Vi som ser, vi som hör..
VI
Vi blir äcklade, besvikna, för att vi haft en sån snedvriden bild av dig.
Vi såg dig som någon som var ärlig.
Någon som älskade djupt och aldrig kunnat tänka tanken att göra som du gjort nu.
Men med alla korten lagda så var detta bara en tidsfråga.

Och hon, hon som jag så gärna bara vill hålla om, hon som jag bara vill ge så mycket styrka. Har du ens haft någon tanke på vad hon får bära?
Hon har inte gjort något fel, detta kan du inte skylla på någon annan än dig själv.


Otrohet är det absolut värsta jag vet.
Jag längtar till den dagen då detta biter dig i röven rent ut sagt.
Samtidigt som jag kommer känna mig sårbar på ett sätt, så är detta något jag kommer kunna le åt sen, när du förlorar
Allt

Likes

Comments

Det blev verkligen kolsvart, man såg inte ens handen framför sig liksom.

Sitter och pratar med Natalie och sen ena sekunden så blev det kolsvart, vi båda två undrade vad fan det var som hände.
Trodde först proppen hade gått tills vi går ut i trapphuset och kollar lampan där och sedan ut genom fönstren. Då förstår vi att det måste blivit strömavbrott.
Så vi tände lite ljus och sedan satte vi oss på balkongen och kikade, man såg bara att det var andra sidan av stan upp mot berget som hade ström.
Men den försvann också en kort stund och sedan tändes det igen..
Sammanlagt var vi utan ström i 40 min, men dom på berget var väl utan i en minut typ.

Så himla glad över att Natalie var här, jag hatar verkligen mörker! Men med rätt sällskap och livlig fantasi så gick dessa 40 min väldigt fort!
Nu är det ju bara att hoppas på att strömmen kommer "stanna" och att det inte bli något mer avbrott nu när jag är ensam, eller ja.. jag har ju Elli hos mig iallafall vilket är tur det!

Kvällsrundan är nu tagen och Elli ligger redan och snarkar så sött nedanför sängen.
Hon har för övrigt inte slutat löpa än, det har liksom gått 16 dagar.. så får hoppas, för både hennes och vår skull att det är över snart.
Jag tror hon själv är lite trött på att löpa då hon inte får vara med och gosa på samma sätt i soffan eller sängen. Men snart så :)

Nu ska jag lägga mig och kolla serie och hoppas på att huvudvärken försvinner snart.. innan jag blir dum i huvudet typ, haha!
Så jag passar på att säga godnatt och tackar för denna helgen.
Ny vecka nya tag 🙌🏻

  • 97 readers

Likes

Comments

Med mitt hjärta!

Tänk vad tiden har gått fort ändå.
I åtta månader har jag haft äran att få dela med dig. Åtta månader av glädje, åtta månader av kämpande och åtta månader av tårar.
Tänk, under dessa åtta månader så har du stått ut med mig och näst intill alla mina humör.
Du står ändå kvar här, med mig och jag kan inte vara annat än lycklig!
Du är helt fantastisk Jonathan❤️
Jag har så många gånger önskat att jag kunde ge dig hela världen, allting du pekar på.
För du är värd så otroligt mycket, du förtjänar precis allt!
Jag beundrar dig och din styrka, din otroliga vilja och din varma tröstande famn och ditt goda välformade hjärta!
Det finns verkligen ingen som du.
Jag kan inte ens förstå att jag ens kunnat säga att jag vart kär förut.
Ingenting av det har ju känts som nu.
Jag tror inte att kärlek fanns, innan Du kom in i mitt liv😍
Du gör mig till världens lyckligaste tjej.
Du ger mig så mycket trygghet!
Det är dig jag vill spendera resten av mina dagar med! Jag kan inte tänka mig något annat!
Än så länge kan jag bara tacka för alla stunder du gett mig, jag vill även tacka för alla stunder du kommer ge mig!

Oavsett hur jag än mår, eller hur jag än beter mig så får du aldrig någonsin tvivla på när jag säger att jag älskar dig, för jag gör verkligen det. Villkorslöst!
Du är den ända för mig, min nummer ett ❤️
Det är dig jag vill bli gammal med, det är med dig jag vill utforska livet!

Mikaela ❤️ Jonathan
Alltid!

  • 102 readers

Likes

Comments

Den här veckan har gått så otroligt fort!
Från att söndagen blev skit till att få en aning ny energi! Förstår knappt själv vart tiden tagit vägen faktiskt..

I tisdags var Bella här, hon kom en dag tidigare och det klagar jag inte alls på! Det var sååå kul verkligen! Har saknat henne som bara den och jag får så mycket energi och glädje från henne! Behövligt med vänner som henne, det finns ingen som kan ge mig samma "styrka" eller vad man nu ska kalla det. Hon känner mig liksom och under dessa 5 år så har hon fått lära känna alla mina sidor och står fortfarande kvar.
Vi behöver varandra helt enkelt och så kommer det förbli! Det är så kul att se min bästa vän och min pojkvän gå så bra ihop också! Det är som Bella säger, han blir lite av en storebror för henne och det gör mig glad att få höra.
Blev mycket prat och tid att ta igen, få höra lite hur hon haft det när hon var i Norge och jobbade och lite där till. Men det är som vanligt med oss, vi kan inte ha en tyst stund utan det blir massa prat om precis allt, vilket är skönt!
Hon och jag är så lika men ändå så olika. Därför passar vi nog så bra ihop trots allt!
Min allra bästa ❤️

I onsdags så tog jag och hjärtat bara det lugnt. Vi myste liksom hela dagen, så skönt att inte behöva göra någonting alls, bara få va och få umgås liksom. Han och jag.
Vila själen lite och komma på andra tankar och hos honom finner jag lugnet, det är så skönt att bara få slippa all stress och få vila i hans armar liksom. Han är alldeles för bra för att vara sann!
Det bästa är ju att han är Min liksom😍🙌🏻

Lika så idag så har vi bara tagit det lugnt, typ.
Dammsugit lite och tagit tag i disken. Inte för att det var så mycket men det är skönt att få det gjort liksom. Madde var här ett par timmar också och bjöd på blåbärspaj och vaniljsås!
Så jäkla gott och Jonathan åt som bara den🙈
Så kul att se honom våga testa nya saker och han lär sig äta mer och mer! Ja, för er som inte vet så har han vart väldigt kräsen förut typ. Inte vågat äta vissa saker pga dåliga upplevelser eller vad man ska säga, så som han förklarat iallafall, haha.

Och nu är det fredag, eftersom klockan snart är halv ett. Vilket innebär att jag måste lägga mig och sova typ nu. För imorgon bär det av till Skövde en sväng på förmiddagen med Madde och Josse, vilket ska bli riktigt trevligt!
Så jag passar väl på att säga godnatt nu.
Så får vi se vad helgen har att erbjuda🙌🏻

Bjuder på lite bilder sådär också 🙋🏼

  • 112 readers

Likes

Comments
Har haft en helt okej dag, trots att jag vart lite trött idag då jag inte sov många timmar alls inatt och då min syster ringde och väckte mig medan hon var ute med Myran. Brukar ju ringa henne när jag är ute och går så.
Vi pratade ett tag, om allt mellan himmel och jord ungefär som vi brukar göra.
Så det blev en rätt bra start på dagen ändå.
Hade även bokat tvättid för att få väck den sista tvätten som vi inte hann med igår men efter att jag pratade med Melinda så fastnade jag helt i Tvn. Så jag blev lite sen med tvätten men hann ändå tvätta allt som var kvar.
Sen när Jonathan väl vaknade till liv så blev det kaffe och prat med fina vänner. Vilket var ganska behövligt för att komma igång idag.
Fick lite energi till att fixa med disk osv.

Kan ju lätt bli så att vanliga sysslor blir skit jobbigt när man inte är på topp.
Men så får det vara ibland, ser ju ändå inte ut som ett bombnedslag här utan jag försöker ändå hålla iordning hemmet för trevnads skull eller vad man ska säga.
Man får helt enkelt ta lite i taget, vill ju inte bli helt utmattad så man inte orkar göra något alls tillslut. Vill inte direkt bli sängliggandes pga att jag inte mår bra, så jag kommer fortsätta städa i morgon igen.

Jag längtar så tills på onsdag också, för då kommer min solstråle till bästa vän hit och umgås med mig. Hon lyckas ju alltid få mig på bra humör och fyller på mitt energiförråd vilket behövs ibland.
När jag träffar henne så är jag glad i flera dagar. Det känns så himla skönt med sånna vänner!
Man behöver det, alla behöver det!
Hon är min superhjälte!
Själsfrände och bästa vän!
Japp!

I morgon lär jag ligga i sängen en stor del av förmiddagen tror jag. Känns lite så med tanke på att jag inte sover än, men ska väl krypa ner i sängen och kika på serie och försöka få min kära lilla Elli att vilja ligga på sin plats.
Hon blodar ner lite överallt nu då hon löper och har redan blodat ner dom rentvättade sängkläderna. Hon är expert på att hoppa upp i sängen när man inte lägger märke till det. Hon är lite busig ibland, men det får hon vara.

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen.
Var bara tvungen att skriva detta onödiga inlägg. Det stör väl alltid någon 😉
Godnatt på er där ute!

Bjuder även på en bild från i fredags.
😇

  • 125 readers

Likes

Comments

Har vart en ganska intensiv helg eller vad man ska säga. Hänt mycket på samma gång.
Kalas varje dag denna helgen, vilket faktiskt vart riktigt kul.
Men idag, nu så rasade allt igen, vilket jag inte hade räknat med. Känner mig så jäkla elak då min storebrors dotter firar sin ettårsdag.
Vi var där en stund iallafall och det är väl det som räknas antar jag.

Jag kan verkligen inte råför att det blir såhär.
Jag antar att jag måste klättra neråt för att kunna ta mig upp längre nästa gång.
Jag känner mig helt slut, utmattad i kroppen.
Ingenting känns bra och jag vill bara gömma mig lite, slippa känna på alla känslor, för jag orkar inte mer.

& ni, ni som tjatar om att jag måste börja jobba för att ni tror att jag kommer må bättre..
Jag gör vad jag kan, att kunna jobba och tjäna mina egna pengar är verkligen något jag drömmer om. Men så som mitt liv ser ut just nu så kommer jag aldrig klara av det, för jag vet inte hur morgondagen kommer se ut. Jag vet inte fall jag kommer klara av att ta mig upp ur sängen. Jag vet inte vilka dagar som gör så jag mår åt helvete. Jag kan inte veta i förtid. Och det är ändå ingen som vill ha en sån som jag.
Så snälla människor, tjata inte mer om det nu. För tro mig, jag vet själv. Ni får mig nästan bara att känna mig ännu mer värdelös.


  • 141 readers

Likes

Comments

Är så himla glad på något sätt samtidigt som jag innerst inne bara vill gråta.

-vår tid är förbi, men jag kommer alltid vara kvar på avstånd-

Sitter här med gråten i halsen, för att jag på något sätt vet att jag aldrig kommer få dela denna tiden med dig. Det vi båda såg fram emot och pratat så mycket om.
Och jag kommer inte vara där nu.

Jag är verkligen glad för din skull för, er skull!
Jag vet ju hur mkt du ville dethär!
Efter alla tuffa val du gjort då jag var där och stötta dig. Tills den dagen då det äntligen blev din tur. Och jag är inte där.
Fast jag egentligen så gärna ville det.


-gammal vänskap rostar aldrig-
Jag vill låta det vara så.

20/9-16
Jag ska inte glömma det.


Lycka till nu!
Jag tänker på er ❣️

  • 171 readers

Likes

Comments