Som de flesta vet är jag ett tekniskt geni. Helt jäkla genialisk. Briljant och en så fantastiskt smart människa. Eller inte. Jag ber om ursäkt för alla mina delningar av bloggen i tid och otid.

Jag har startat upp en sådan där företagssida på Facebook, och har alltså inte fattat hur man gör. Eftersom jag misstänker att större delen av befolkningen är trött på alla osunda inlägg jag skriver och delar. Då fick jag ett tips om att jag kunde göra en företagssida. Häftigt. Det är jag som är "Företagssulle" Det må jag säga. Så nu sitter jag här och "Företagar" med mina 17 vänner som gillat min sida. Coolt gjort av mig.

Så. Då funderar jag alltså på hur jag ska få folk att gilla mitt företag. Jag tänkte på många andra som kör en massa tävlingar och utlottningar "Gilla och dela" Så vinner du det här (Jag tror jag gör en "inlottning" istället)

Jag funderade på vad jag hade att erbjuda (Eftersom att jag uppenbarligen inte säljer någonting)

Det var då jag kom på det. Jag lottar ut Herr Bramstedt. Han kan dra ordvitsar en hel kväll, endast för dig. Det borde garanterat göra succè. Dessutom finns bara fördelar med detta, eftersom det bara finns en vinnare (vilket är jag) Jag slipper Herr Bramstedt för ett par timmar. Jag vinner ju aldrig något, Så det är ett smart drag. Och ett plus i kanten är att folk upptäcker mitt lilla "Företag"

Sen insåg jag till mitt förtret, att det kanske inte är någon som vill vinna, och jag blir en förlorare.

Så ni får helt spontant gå in och gilla mitt lilla företag på Facebook och dela vidare, utan att vinna något.

(Om det finns någon som har lust att samarbeta med mig, får ni höra av er)

Facebook: Bubbelmamma

Likes

Comments

Jag läste någon artikel om att en härlig psykolog gjorde ett uttalande: "Sluta försöka göra barn könsneutrala" Vi måste alltså behandla pojkar och flickor olika, för att ge dem samma chans i livet.

Jo jag tackar jag. Jag förutsätter definitivt att människan inte är riktigt klok. Det kan jag slå fast vid. Vem är det som bestämmer hur en flicka ska vara? Vem bestämmer hur en pojke ska vara? Jag får kalla kårar, och får gaser i magen av obehag.

Jag måste vara en "sådan där" förälder som gör mina barn könsneutrala (Nog för att det kanske är omedvetet) Men jag köper saker på pojkavdelningen till mina flickor, för att jag faktiskt tycker att de har en hel del balla grejer och faktiskt så har jag köpt kläder på tjejavdelningen till en åttaårig kille.

Han sa att han gillade guld och Paris. Jag gick in på Lindex och fann denna

Vet ni vad det coolaste var? Att ungen hade ett sådant otroligt självförtroende att han sa: "Jag bryr mig inte om att den kommer från tjejavdelningen" (Att den sedan var lite "Too much" behöver jag inte ta upp) men hatten av till killen som är den som har självförtroendet jag ständigt eftersträvar.

Sen detta med "Bögeri" och "Lesbiskhet" vad är det för fel med det? Jo. Jag tycker det är synd att termen "Bög" har blivit något utav ett skällsord. Till alla er som hatar diverse sexuella läggningar: Skit på er! Ni ska vara glada att vi har någon sexuell läggning alls.

Herr Bramstedt förespråkar att alla våra barn borde vara lesbiska

Bild: Agnes Mako

Likes

Comments

Hej på er. Det var nu ett bra tag sedan jag skrev mitt skräp. Men lugna. Här kommer ett tråkigt inlägg (Faktum är att jag inte har haft någon aning om vad som skrivas skall) men det blev jag varse om för ett par dagar sedan.

På facebook kan man starta alla dessa härliga grupper (det kallas messenger) jag är med i ca 150-200stycken. Den ena är något om födelsedag, den andra är något om jalla kebab, det tredje om körningar till aktiviteter osv. Men en dock, man känner sig omåttligt populär.

Jag och mina två närmsta vänner har en egen liten hemlig grupp, där bara vi kan skriva med varandra. Det är ju urmysigt. Man kan liksom gosa ner sig med en kopp kaffe,och mysa under filten, och höra hur regnet smattrar på mina nytvättade fönster och sitta där och skriva ultra hemliga meddelanden.

Min ena vän skrev att hon fick högsta betyg på sin tenta. Jättekul tyckte vi andra. Min andra vän undrade varför i hela friden man använder ord som: Intermittenta aggreverade, när man bara kan säga typ återkommande förvärrade 

Varpå min nästa vän skrev: " För att vara en SOB

SOB? Jag letar förbryllat längst bak i mitt register för ord och avancerade uttryck, och försöker plocka fram mina kunskaper. Fan. Vad är SOB? Det tar tid för mig. Jag får leta fram min bästa vän: Google. Men nej. Inte ens Google kan hjälpa mig. Jag känner mig en aning skamsen,över att jag måste googla. Ska jag behöva tala om att jag inte fattar?

(Den andre vännen skrev: Son Of Batman)

Där borde jag ju varit relativt införstådd med vad det betyder. Jag fick skämmas och skriva: "Jag är trög,förklara dig" varpå vännen säger åt mig att googla, vilket jag givetvis redan gjort.

Mina vänner kände nog att jag nådde mitt totala klimax utav tröghet. Jag antar att de kände att jag vart lite mer "Mentalt utvecklingshämmad" än vanligt

"Det kan ju liksom råka betyda: Son of a bitch?"

Jag vet iallafall vad Yolo betyder

Herr Bramstedt tycker jag är gammal och härsken

​Bild: Jag fick screenshota mig själv, eftersom bilden är så gammal, så att den är mindre än 600 pixlar

Likes

Comments

För en gångsskull ska jag skriva något normalt.

Som ni sett endel, så är det en tjej vid namn: Agnes Mako som tar bilder till min blogg (De fula bilderna står jag för) att vi kunnat ha detta "samarbete", beror på att vi bor cirka tio meter ifrån varandra. (Men kanske även för att jag tvingat på henne vår galna familj)

En konversation mellan oss kan te sig:

"Kan du fota idag?"

"Javisst, vad är temat?"

"Bröst och amning"

"Javisst, det fixar vi"

Men jag vill bara uppmärksamma er på att Agnes är en kopiöst bra fotograf.

Hade jag gift mig nu,hade jag utan tvekan anlitat henne (visserligen har hon fotat mig och Robban när vi fick för oss att göra om bröllopsbilderna)

Hon har varit i vårt hem i tid och otid och fotograferat de mest udda saker, och detta för att jag tvingat henne. Jag tänker iallafall visa upp endel fina bilder som är "Seriösa" för som ni antagligen vet är jag sjukt oseriös i vanliga fall.

Men nu är det hög tid att visa vad min granne går för

Fotograf: Agnes Mako

Likes

Comments

Jag vet inte om det är fel på mig, Herr Bramstedt eller mina barn. Men jag antar att det är Herrn som det är fel på.

Men alla våra barn, har från cirka treårs ålder plötsligt funnit att de blivit besatta (likt en person som fått en demon in i kroppen) utav allt som har med Disney att göra. Prinsessor hit, glitter dit och så vidare.

Året var 2014, som totalt vände upp och ned på våra liv. Och som tyvärr fortsatt. Det tog aldrig slut.

Filmen Frost hade premiär i vårt hushåll.

Sedan dess kan jag replikerna baklänges. Framlänges. Sångerna har etsat sig fast i mitt inneröra så jag får väldigt ofta mentala framfall. Och min hälsa är inget bra. Och jag är inte rädd för döden. Psykolog uppsöks flitigt med jämna mellanrum.

Vartenda ting är Frost.

Jag har bokat tid till en exorcist för att rensa upp vad som försigår i detta hem. Det är nästan lite perverst.

Det värsta utav allt är att jag insåg med ve och förskräckelse, att bebisen inte kommit till denna fas än.

Om Gud finns, så snälla. Hör en stackars mors bön, och låt ungen hata Frost för fan.

Amen

Likes

Comments

Är skärmtid och barn skönt?

Ja. Det är det.

Häromdagen,läste jag något om att surfplattor och barn inte går ihop. Alltså, att barnen inte bör bruka surfplattor (Inte första gången man hört det)

Kanske kan jag bli den första att förespråka det (Men det tror jag inte)

Jag tog genast förskräckt åt mig. Typiskt. Mina barn håller på med mobiler och plattor. Detta innebär att jag är världens sämsta mamma. Pekfingrar visas till höger och vänster. Mot mig. Jag gillar ju plattan. Attans med. Man har konstaterat att jag är en dålig mamma.

"Man ska inte använda plattor som barnvakter. Det är skadligt för barn att titta på plattor. De kan bli närsynta. Aktivera barnen och låt dem vara delaktiga, och ska barn använda plattan,så får det vara i måttlig mängd"

Vad är måttlig mängd? Allt är relativt

Okej. Jag tycker det är sjukt tråkigt att sitta och leka med en plastbit i två timmar. Jag leker med mina barn genom att ha sångstunder, jaga dem och diverse andra saker jag kommer på. Men ibland låter jag dem ha plattan

När jag ska städa, har jag försökt få barnen att hjälpa till genom att göra städning till lek. Jag har blivit arg. Jag har hotat. Jag har undvikit att hota. Vi har försökt ha roligt. Men nej,ibland lyckas jag faktiskt inte få barnen att hjälpa till. Jag har gjort mitt yttersta

Att bråka med två stora barn, och sätta bebisen i buren (Spjälsängen) för att hon inte ska äta upp all skit som ligger på golvet, gör att jag känner mig som världens värsta morsa. Jo tack.

Men med handen på hjärtat, tror jag att våra föräldrar använde teven för oss ibland. För att göra det enkelt för sig själva, exempelvis när det gäller matlagning, städ och tvätt.

Klart jag förespråkar att barn ska hjälpa till. Men när de varit på dagis och skola en hel dag, tror jag nog att även de behöver varva ned en liten stund. Och då anser jag att det är helt okej med lite skärmtid, eftersom att jag själv är sjukt trött efter en dag på jobbet.

Jag är en mamma som redan känner dåligt samvete (För precis allt)

Snälla. Låt mig slippa dåligt samvete för att jag låter mina barn använda plattor och mobiler ibland.

Det gör väl vi?


​Bild: Agnes Mako

Likes

Comments

I detta hushåll befinner sig för tillfället pesten.

Jag gillar inte pest. Sjukdomar och alla smittar alla. Iallafall jag och bebisen. Vad är höstblåsor liksom? Det är förintelse och kaos. 

Till råga på allt tillkommer "lössasen" Vad vill de odjuren mig och min familj?

"Hej, jag heter lussulle" (Tur att det inte är flatlöss)

Fattar lössen hur dyrt det är att försöka utrota dem? En grundlig genomgång av allas hårbottnar sju dagar i veckan krävs här. 

Kan någon säga mig vad jag gör för fel?

Detta gör mig utbränd.

Familjen äckellus

Man får ju tvätta i stereo. Inte coolt.

Till råga på allt har katten en liten besynnerlig "gosdoft" (avföring/diarré/förstoppning) i baken, som tillsynes sitter fast i pälsen. Herr Bramstedt vägrade plocka bort det. Så mannen i huset fick göra ett försök, (mannen = jag) att torka katten i stjärten.

Detta misslyckades. Och denna procedur kommer icke att upprepas. Jag och den stackars katten fick men för livet

AdjöLikes

Comments

Faktum är att när jag var i affären, och köpte en jacka åt äldsta barnet, då fick jag syn på en svart b:h. Med tanke på att jag uppenbarligen behövde en ny, så roffade jag åt mig detta svarta ting som hängde där. Jag betalade och vandrade bekymmerfritt hemåt.

När jag kommer hem, måste jag givetvis prova. Det gjorde jag aldrig i affären.

Oj. Jävlar vilken skillnad! Hurra, jag slipper se ut som en pojke utan brön. Segerdansen är ett faktum.

När Herr Bramstedt kommer hem, ställer han sig och glor på mig.

"Det är något som är annurlunda med dig"

"Jaså?"

Han går fram och synar mig med fundersam blick.

"Nej men vilka vaddar"

Okej. Ta ner mig på jorden du bara. Gör det.

"Det är push-up älskling" svarar jag,med en aningens förnärmad röst (Fast detta tänkte jag aldrig på i affären,för jag bara ryckte tag i den)

Fan. Det ser helt onaturligt ut

"Push up? Vad är det för skor? Kallas inte B:h för pumps?"

Jag tror någonstans att karln inte har koll.

Så till er tjejer/brudar/kvinnor med liten byst. Idag konstaterade jag en sak. Man ska vara nöjd med sig själv. Det gör absolut inget om man inte har några brön,det går lika bra att köra med den "falska marknadsföringen" 

Likes

Comments

Igårkväll när jag för ovanlighetensskull, lade mig tillrätta i sängen (Nej,jag hade inga sexiga underkläder) men när jag skulle göra den sedvanliga ritualen,med "kvällsscrollandet" Då får jag syn på någon artikel:

"Vilka underkläder männen föredrar på kvinnor"

Jag börjar genast sätta fart på tankeverksamheten. Nu blir jag ju lite nyfiken. Detta måste jag läsa om (Varför nu en tidning väljer att skriva om sådant, eller det är kanske viktiga saker)

Tydligen visade det sig att männen föredrar "Matchande spetsunderkläder"

"Men det ska lämnas lite åt fantasin. Du har säkert hört det klassiska skämtet: När en kvinna matchar sina underkläder,då är hon sugen" Säger en skrattandes Oliver 18 år från Jukkasjärvi

Jaha. Oliver 18 år med stenkoll

Lämnas lite åt fantasin? Matchande? Undrar om jag har några sexiga underkläder? Jag får nog fråga Herr Bramstedt. Jag vet med all säkerhet att jag har en b:h från -08, den är tämligen uttöjd från alla amningar och är hålig. Möjligheten finns att det doftar en vag doft av kroppssalt.

Nja. Kanske har jag ett par underbyxor som är lite trasiga. Men då lämnas väl inget åt fantasin?

Tänk vad enkelt män har det, inte behöver väl de matcha underkläder? Undrar hur det hade varit om Herr Bramstedt hade kommit inrusandes i sovrummet iklädd "Spetsherrtrosor" Eller än värre, endast iförd ett leende. Gud bevare. Ja. Det hade nog varit värre än mina trasiga underbyxor. Men iallafall.

Jag äger nog inget i spets

Efter noggrant övervägande, har jag konstaterat att den skrattandes Oliver 18 år från Jukkasjärvi, är killen med bättre koll än mig (Tur jag inte bryr mig)


​Av bilden att döma, tycks inte Herr Bramstedt heller bry sig om detta med sexigheten

Följ mig gärna på instagram: Bubbelmammablogg (Ursäkta min tjatighet)

Likes

Comments

För ett par dagar sedan, hände något. Herr Bramstedt undrade varför jag var så tråkig (Alltså,mer tråkig än vanligt) Jag gick och gömde mig på toaletten, och stod och råglodde på mig själv i spegeln.

Jag kände sakta sakta,hur tårarna började rinna längs min kind. Förtvivlat. Jag såg under ögonen hur "Rynkorna" börjar träda i kraft. Jag fick en smärre hjärtklappning. Jag kommer bli gammal.

Sen kände jag att jag vart världens sämsta mamma, som försummar mina stackars barn och bara skäller. Sen kände jag mig som världens häxa som bara ville slippa familjen.

Sen började jag hysa agg mot min make som är "Kvinnan" i vårt förhållande och bara tjatar och gnäller om att jag är förbannad, och inte berättar vad som är fel.

Sen började jag lipa förtvivlat.

Jag började fundera på om jag var värd att kallas för Herr Bramstedts fru. Jag kände att jag behövde gå och lägga mig och helst aldrig vakna upp igen. Världen blir till en bättre plats utan mig

Fan. Jag kommer dö ensam.

När jag kommer ut från min "Gömma" Helt blodsprängd i ögonen efter min menatala inre strid med mig själv, så tänkte jag ta mig en kopp kaffe och lugna nerverna. Jag inser till ve och förbannelse att kaffefiltret tagit slut. Demonen släpps fri.

Herr Bramstedt glor frågande på mig, och undrar hur det är fatt

"Inget" hulkade jag fram. "MEN VARFÖR HATAR ALLA MIG? VARFÖR GIFTE JAG MIG MED DIG? VARFÖR HAR DU SLÄNGT MINA KAFFEFILTER!?"

Niagarafallet bokstavligt forsar ur mina ögon

"Men har du PMS nu igen? Vad är ditt problem"

"JAG HAR VÄL FAN INGEN PMS DITT MONSTRUÖSA MONSTER!! ALLT ÄR DITT FEL"

"Okej. Du har PMS"

"Nej. Jo. Kanske det"

Typiskt. Inte nu igen.

Ps. Jag spottade aldrig på stackars Herr Bramstedt (Men mina hormoner gjorde det)


Jag tar åt mig äran för den fula bilden

Likes

Comments