Fan

Jag tror att jag är kär. Varför måste jag bli kär i just dig? Varför kan jag inte sluta tänka på dig? Varför vill jag bara ha dig i min närhet? Varför gör det så ont i mig när du mår dåligt? Varför föll jag just för dig?

Jag kan inte vara kär i dig. Du skulle aldrig gilla mig å du vill inte ens ha mig. Så varför faller jag just för dig.

Snälla jag vill inte vara kär, jag är heldre ledsen än olycklig kär..

Snälla jag vill inte...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Om mindre än två dagar ska jag på bal

För två dagar sedan så opererade jag mig

För en dag sedan kunde jag knappt gå

nu kämpar jag varje minut med att bli frisk, att kunna gå, kunna sätta mig på en stol utan att skrika av smärta, att kunna leva.

Önska mig lycka till och håll tummarna

Likes

Comments

Vart är du när jag behöver dig?

När du är den ända som kan rädda mig

Varför är du inte här med mig?

snart försvinner jag och du är inte här

Farväl


Likes

Comments

Spring!

1.Spring bort från alla dina känslor och se dig inte om.

2.Fly så mycket du kan och kolla aldrig bakåt

3.Sluta känn och fäst din tomma blick framåt

Nu är du som mig, du är skyddad mot dig själv.Likes

Comments

Du kramar mig varje gång du får ett tillfälle

Vi är bara vänner?

Du bryr dig om hur jag mår

Men Vi är bara vänner?

Du försöker skydda mig mot alla slags faror

Vi är vänner...?

Du gör allt i dig makt för att träffa mig

Vi är...?

Ja vad är vi? Det är frågan jag ställer mig varje gång vi ses, varje gång vi myser, varje gång du får mig att känna mig speciell.

Säg det som det är, är vi bara vänner?Likes

Comments

Är det bara jag som får dåligt samvete att äta ibland? Illamåendet som poppar upp när man inte har tränat tillräckligt mycket den dagen och ska äta mat. Och man känner hungern försvinna. Men det värsta är ändå att se sig själv i spegeln och se fettet på magen. Det får mig att vilja spy, att inte äta mat, att hoppa några måltider på helgen och inte känna hungern som skriker efter föda. Mina föräldrar har till och med börjat klaga över att jag äter för lite när jag tränar så mycket som jag gör. Det jobbiga är att jag verkligen försöker men varje gång jag ser mig i spegeln ser jag fettet på magen som knappt finns och då kan jag lova er att matlusten försvinner helt.

Jag har börjat fundera på att om man ser min fajt mot hungern, om andra kan se hur jag mår och vad jag gör mot mig själv. Skulle någon hjälpa mig? Om läraren hade frågat min klass rakt ut " skulle ni svälta er själva?" då hade jag räkt upp handen och sagt ja. För jag gör ju det. Men frågan är hur många som skulle bli chockade utav mitt erkännande. För jag tror att många ser mig som den duktiga glada tjejen som aldrig skulle skada sig själv. Det är ju medningen att dem ska tro det för det är min mask. Men ibland vill jag att någon ska se igenom den och se min fajt. Och hjälpa mig.

Likes

Comments

Om jag skulle falla, skulle du fånga mig?

Om jag skulle berätta hur jag mår, skulle du krama mig?

Om du ser mig krossas, skulle du plocka ihop bitarna och laga mig?

Ska jag behöva göra något som jag inte vill för att någon ska prata med mig? Ska jag behöva ändra min personlighet för att jag ska vara intressant? Tydligen så ja, Man kan inte gilla en sån som mig, det är lika möjligt som att kossor kan flyga. Vem kan gilla en tjej som bryr sig om andra, är känslig, knasig och ibland helt blond? Ingen. Det är lika bra att börja planera katternas namn.

Jag har hört att det är minst någon som tänker på en varje kväll. Men självklart finns det undantag och jag är ett av dem.

Likes

Comments

Alla har en rädsla, något som man är rädd för. Vad är din rädsla? Min största rädsla just nu är att få en kram, en kram som får mig att släppa ut mina känslor. Mina känslor som jag kämpar med att hålla tillbaka. För om jag börjar gråta är jag rädd att jag aldrig kommer att sluta.

Kramar ser jag som en helig sak och som betydelsefull vilket gör att om jag får en kram betyder det för mig att personen gillar mig eller bryr sig om mig. Det är inte så ofta att någon bryr sig om mig eller ens gillar mig. När det väl händer blir man chockad, min kropp stelnar till och fantasin börjar attackera mig samtidigt som känslorna slåss om att få komma ut.

En kram är ett farligt vapen mot mig, om det andväns så förstörs jag. Men jag vill ändå ha en kram men det går absolut inte.

Likes

Comments

Idag är det nyår och jag sitter på badrumsgolvet och gråter. Mitt hår är snyggt uppsat, min klänning är på och min besvikelse är stor. Medans alla andra är ute och festar sitter jag och gråter. Hur kunde det sluta såhär? Hur kan jag ha så höga förväntningar på andra som gör att det alltid slutar i besvikelse? Är det för höga krav att sätta sin kompis framför pojkvännen, tala saning, bry sig, bete sig som man vill bli behandlad, hålla det man har lovat. Är det för höga krav? När jag klarar det kan väl även du? Varför börjar jag ens gråta över detta. Jag borde ju redan vara van med besvikelse, jag borde ha vetat att jag kommer att bli besviken. För det blir jag alltid. Men ändå så slutar det alltid samma, att jag sitter på golvet i badrummet och gråter tyst för mig själv.

Så mitt nyårs löfte inför 2017 kommer att vara "att inte ha några förväntningar på andra än mig själv". För då kan inte någon göra mig besviken och ingen kommer att kunna göra mig ledsen igen.

Även om mitt nyår inte blev bra så får ni ha ett gott nytt åt.

Likes

Comments

Har ni fått den där känslan att ni bara vill skrika rakt ut, skrika bort smärtan i bröstet och sedan bara ramla ihop i gråt? Den känslan har jag varje dag, men istället för att skrika rakt ut skriker jag inombords. Istället för att brista ut i gråt så ler jag. Ler för att om jag gör det tillräckligt mycket borde jag väl bli glad? Det borde ju fungera eller? Jag borde ju kunna lura mig själv eftersom jag visst kan lura alla andra runt omkring mig. Dem tror ju på mitt leende så varför kan inte jag göra det. Varför kan inte jag tro på min glädje när alla andra gör det? För att jag vet den hemska saningen? Eller för att jag vet att jag inte förtjänar glädje?

Likes

Comments