View tracker

Det var ett tag sen jag skrev sisst, ett tag sen jag orkade skriva ner mina känslor och tankar. Ett tag sen jag vågade släppa mina känslor fria i från buren jag håller dem fånga. Fånga för att inte bryta ihop, för att slippa känna.

Nästan allt går bra men ändå så känner jag mig ledsen, svag, beroende av att få bekräftelse att jag betyder något för någon. Jag känner mig ensam men ändå så är det folk runt mig.

Jag orkar inte gråta längre men ändå så är det jag behöver göra. Gråta för att sedan slippa känna smärtan i bröstet. Men det gäller att bara le och bita ihop, smärta är något bra och det har alla, eller?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ett ord kan skada mer än hundra slag, visste ni det? Ett ord kan vara som kniv hugg i hjärtat men det kan också läka såren. Men även om såren läks så finns det alltid ett ärr som kommer att finnas där för alltid. Ibland så bryts ärret upp och bli ett sår som kanske aldrig läker. Ett ord är allt som behövs.

Ett ord kan ändra hela ens liv, hur man ser sig själv, andra och hur man mår. Ett ynkla jävla ord kan ta ens liv ifrån än. Ett ord kan krossa en person. Ett ord är allt som behövs.

Alla har fått ett ord, ett hugg, ett sår, ett ärr men alla har fått olika mycket. En del har fått mer och en del mindre.

Ett ord kan skada och läka mer än du tror, fälla mera tårar än bygga leenden. Ett ord kan skapa kaos.

Välj dina ord noga för du kan aldrig ta tillbaka något du har sagt eller skrivit hur ångerfull du än är.

​bild av bubbel_bubbel

Likes

Comments

View tracker

Vi har alla en bubbla som är våran egen, där vi kan tänka, tycka, tro vad vi vill och ingen får reda på det, fören vi själva bestämmer oss att berätta. Tänk vilken makt vi alla har, vi har makten att bestämma hur nån ska få lära känna oss, se oss, tycka om oss och hur mycket de ska få veta om oss. Det är vi som bestämmer, vi har makten. Har ni tänkt på det?

Min bubbla är min vän, min trygghet, min frihet, där jag kan vara vem jag vill utan att behöva känna mig dömd av andra. Vad är din bubbla för dig?

Vad hade hänt om vi hade spruckit bubblan, skulle någon fortfarande gilla oss? När de ser allt, sorg, onska, hat, kärlek, avundsjuka, vad vi har gjort, känt, sätt och tänkt. Är vi fortfarande älskbara då?

Som en vis man sa till mig en gång "man kan tänka bubblan som en oknuten ballong och det är alltid någon luft som vill ut." Det är ju så det är, man vill alltid berätta något men det är så lite som kommer ut, så lite man vågar berätta, det är så jag tolkar det. Hur tolkar ni det?

Likes

Comments

​Allt jag säger blir bara fel hela tiden, varför? 

Varför ska jag ens ha talar förmågan när jag ens inte kan säga något rätt. 


Likes

Comments

Ibland blir man så glad att man spricker men ibland vill man bara ramla i sprickan ~ bubbel_bubbel

Likes

Comments