För någon vecka sedan så blev mitt hjärta krossad. Jag visste att det skulle hända, att mitt hjärt skulle gå sönder men aldrig när. När man får höra av den man älskar inte älskar en tillbaka längre, är en av de värsta känslorna man kan få. Man slutar tro på kärleken, hoppet och tillslut sig själv. Jag slutade äta mat för att skada mig själv eftersom jag inte var älskvärd. Jag slutade se mig själv i spegeln för jag var inte värd att finnas. Jag slutade tro på mig själv för jag trodde aldrig att någon kunde älska mig igen.

Men jag har fel, jag kan bli älskad igen och jag är värd att finnas. Det tog ett tag innan jag insåg att det var hanns misstag att göra slut med mig och att jag aldrig ska gråta för en kille som inte ens vill ha mig. För han är inte värd det.

Ni alla där ute kom ihåg det, ni är älskvärda, ni är betydelsefulla och någon som inte älskar er är aldrig värd er!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alla har ljusa stunder i livet och just nu har jag det. Men även om det känns som om jag lever mitt liv så kommer det att vända. Jag kommer att falla. Frågan är bara när.

Det var ett tag sedan jag tillät mig känna, känna smärtan i hjärtat, gråten som sitter i halsen. Istället så stänger jag inne känslorna och blir känslolös för att jag orkar och är rädd för att falla igen.

Tänk om ingen fångar mig och jag förblir fallande


Likes

Comments

När man bara ser mörker runt sig så letar man efter ett ljus. Man börjar desperat leta men det blir mörkare och mörkare..

Man slutar känna och tror att man inte är värd att känna lycka. Så man börjar vilja känna smärta för man tror att det är vad man förtjänar.

Smärtan kan vara fysiskt eller psykiskt. Jag brukar kolla på youtube klipp som får man att gråta och må sämre. Träna så att jag ramlar ihop. Svälter mig själv. Men skära mig vågar jag inte. Jag ser mig själv dö på flera olika sätt och mer av mig själv försvinner i djupet av min smärta.

Likes

Comments


Älska mig? Går ens det??

Min pojkvän säger hela tiden att han älskar mig men jag fattar aldrig varför. Hur kan man älska mig? Hur kan man ens gilla mig?

Varje gång han säger att han älskar mig så känner jag tårarna bildas och tankarna strömma i mitt huvud. Hur kan han älska mig? Säger han bara så? Är jag värd detta? Är jag värd att någon ska älska mig?

Jag intalar mig varje gång att du kommer sluta älska mig, för det är så det är. Det går inte att älska mig. Jag är inte älskvärd. Ibland undrar jag till och med om jag är värd att leva.

Hur kan man älska mitt skratt? Mitt leende? Min personlighet? Mitt utseende? Hur kan man ens älska mig?Jag är inte i närheten av perfekt och kommer aldrig att bli det. Han förtjänar någon bättre, alla förtjänar någon bättre än mig.


Likes

Comments

På dagen skrattar jag och på kvällen när ingen ser så gråter jag. Jag låter fasaden falla, tårarna rinna och smärtan att komma fram.

Gråten finns just nu hela tiden i halsen och tårarna som hotar att forsa ut.

Jag mår bra intalar jag mig själv medans jag sitter på badrumsgolvet och gråter. Jag borde må bra nu eftersom allt flyter på men ändå så mår jag skit. Jag vill bara försvinna och slippa känna såhär, slippa gråta och slipppa se mig sjölv i spegeln.

När jag mår lite dåligt brukar jag göra saker som får mig att må ännu sämre. Eftersom jag inte är värd att må bra. Eller hur?

Likes

Comments

Fan

Jag tror att jag är kär. Varför måste jag bli kär i just dig? Varför kan jag inte sluta tänka på dig? Varför vill jag bara ha dig i min närhet? Varför gör det så ont i mig när du mår dåligt? Varför föll jag just för dig?

Jag kan inte vara kär i dig. Du skulle aldrig gilla mig å du vill inte ens ha mig. Så varför faller jag just för dig.

Snälla jag vill inte vara kär, jag är heldre ledsen än olycklig kär..

Snälla jag vill inte...

Likes

Comments

Om mindre än två dagar ska jag på bal

För två dagar sedan så opererade jag mig

För en dag sedan kunde jag knappt gå

nu kämpar jag varje minut med att bli frisk, att kunna gå, kunna sätta mig på en stol utan att skrika av smärta, att kunna leva.

Önska mig lycka till och håll tummarna

Likes

Comments

Vart är du när jag behöver dig?

När du är den ända som kan rädda mig

Varför är du inte här med mig?

snart försvinner jag och du är inte här

Farväl


Likes

Comments

Spring!

1.Spring bort från alla dina känslor och se dig inte om.

2.Fly så mycket du kan och kolla aldrig bakåt

3.Sluta känn och fäst din tomma blick framåt

Nu är du som mig, du är skyddad mot dig själv.Likes

Comments

Du kramar mig varje gång du får ett tillfälle

Vi är bara vänner?

Du bryr dig om hur jag mår

Men Vi är bara vänner?

Du försöker skydda mig mot alla slags faror

Vi är vänner...?

Du gör allt i dig makt för att träffa mig

Vi är...?

Ja vad är vi? Det är frågan jag ställer mig varje gång vi ses, varje gång vi myser, varje gång du får mig att känna mig speciell.

Säg det som det är, är vi bara vänner?Likes

Comments