Älska mig? Går ens det??

Min pojkvän säger hela tiden att han älskar mig men jag fattar aldrig varför. Hur kan man älska mig? Hur kan man ens gilla mig?

Varje gång han säger att han älskar mig så känner jag tårarna bildas och tankarna strömma i mitt huvud. Hur kan han älska mig? Säger han bara så? Är jag värd detta? Är jag värd att någon ska älska mig?

Jag intalar mig varje gång att du kommer sluta älska mig, för det är så det är. Det går inte att älska mig. Jag är inte älskvärd. Ibland undrar jag till och med om jag är värd att leva.

Hur kan man älska mitt skratt? Mitt leende? Min personlighet? Mitt utseende? Hur kan man ens älska mig?Jag är inte i närheten av perfekt och kommer aldrig att bli det. Han förtjänar någon bättre, alla förtjänar någon bättre än mig.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

På dagen skrattar jag och på kvällen när ingen ser så gråter jag. Jag låter fasaden falla, tårarna rinna och smärtan att komma fram.

Gråten finns just nu hela tiden i halsen och tårarna som hotar att forsa ut.

Jag mår bra intalar jag mig själv medans jag sitter på badrumsgolvet och gråter. Jag borde må bra nu eftersom allt flyter på men ändå så mår jag skit. Jag vill bara försvinna och slippa känna såhär, slippa gråta och slipppa se mig sjölv i spegeln.

När jag mår lite dåligt brukar jag göra saker som får mig att må ännu sämre. Eftersom jag inte är värd att må bra. Eller hur?

Likes

Comments

Fan

Jag tror att jag är kär. Varför måste jag bli kär i just dig? Varför kan jag inte sluta tänka på dig? Varför vill jag bara ha dig i min närhet? Varför gör det så ont i mig när du mår dåligt? Varför föll jag just för dig?

Jag kan inte vara kär i dig. Du skulle aldrig gilla mig å du vill inte ens ha mig. Så varför faller jag just för dig.

Snälla jag vill inte vara kär, jag är heldre ledsen än olycklig kär..

Snälla jag vill inte...

Likes

Comments

Om mindre än två dagar ska jag på bal

För två dagar sedan så opererade jag mig

För en dag sedan kunde jag knappt gå

nu kämpar jag varje minut med att bli frisk, att kunna gå, kunna sätta mig på en stol utan att skrika av smärta, att kunna leva.

Önska mig lycka till och håll tummarna

Likes

Comments

Vart är du när jag behöver dig?

När du är den ända som kan rädda mig

Varför är du inte här med mig?

snart försvinner jag och du är inte här

Farväl


Likes

Comments

Spring!

1.Spring bort från alla dina känslor och se dig inte om.

2.Fly så mycket du kan och kolla aldrig bakåt

3.Sluta känn och fäst din tomma blick framåt

Nu är du som mig, du är skyddad mot dig själv.Likes

Comments

Du kramar mig varje gång du får ett tillfälle

Vi är bara vänner?

Du bryr dig om hur jag mår

Men Vi är bara vänner?

Du försöker skydda mig mot alla slags faror

Vi är vänner...?

Du gör allt i dig makt för att träffa mig

Vi är...?

Ja vad är vi? Det är frågan jag ställer mig varje gång vi ses, varje gång vi myser, varje gång du får mig att känna mig speciell.

Säg det som det är, är vi bara vänner?Likes

Comments

Är det bara jag som får dåligt samvete att äta ibland? Illamåendet som poppar upp när man inte har tränat tillräckligt mycket den dagen och ska äta mat. Och man känner hungern försvinna. Men det värsta är ändå att se sig själv i spegeln och se fettet på magen. Det får mig att vilja spy, att inte äta mat, att hoppa några måltider på helgen och inte känna hungern som skriker efter föda. Mina föräldrar har till och med börjat klaga över att jag äter för lite när jag tränar så mycket som jag gör. Det jobbiga är att jag verkligen försöker men varje gång jag ser mig i spegeln ser jag fettet på magen som knappt finns och då kan jag lova er att matlusten försvinner helt.

Jag har börjat fundera på att om man ser min fajt mot hungern, om andra kan se hur jag mår och vad jag gör mot mig själv. Skulle någon hjälpa mig? Om läraren hade frågat min klass rakt ut " skulle ni svälta er själva?" då hade jag räkt upp handen och sagt ja. För jag gör ju det. Men frågan är hur många som skulle bli chockade utav mitt erkännande. För jag tror att många ser mig som den duktiga glada tjejen som aldrig skulle skada sig själv. Det är ju medningen att dem ska tro det för det är min mask. Men ibland vill jag att någon ska se igenom den och se min fajt. Och hjälpa mig.

Likes

Comments

Om jag skulle falla, skulle du fånga mig?

Om jag skulle berätta hur jag mår, skulle du krama mig?

Om du ser mig krossas, skulle du plocka ihop bitarna och laga mig?

Ska jag behöva göra något som jag inte vill för att någon ska prata med mig? Ska jag behöva ändra min personlighet för att jag ska vara intressant? Tydligen så ja, Man kan inte gilla en sån som mig, det är lika möjligt som att kossor kan flyga. Vem kan gilla en tjej som bryr sig om andra, är känslig, knasig och ibland helt blond? Ingen. Det är lika bra att börja planera katternas namn.

Jag har hört att det är minst någon som tänker på en varje kväll. Men självklart finns det undantag och jag är ett av dem.

Likes

Comments

Alla har en rädsla, något som man är rädd för. Vad är din rädsla? Min största rädsla just nu är att få en kram, en kram som får mig att släppa ut mina känslor. Mina känslor som jag kämpar med att hålla tillbaka. För om jag börjar gråta är jag rädd att jag aldrig kommer att sluta.

Kramar ser jag som en helig sak och som betydelsefull vilket gör att om jag får en kram betyder det för mig att personen gillar mig eller bryr sig om mig. Det är inte så ofta att någon bryr sig om mig eller ens gillar mig. När det väl händer blir man chockad, min kropp stelnar till och fantasin börjar attackera mig samtidigt som känslorna slåss om att få komma ut.

En kram är ett farligt vapen mot mig, om det andväns så förstörs jag. Men jag vill ändå ha en kram men det går absolut inte.

Likes

Comments