Igår körde vi första flyttlasset mot Vetlanda. Det är med blandade känslor man flyttar ifrån stället man bott på i över 19 år. Det känns konstigt att ha 60 km istället för 2km till mamma och pappa, det känns konstigt att inte gå förbi samma gamla byggnader när man är ute med hunden men gud så skönt det är att bara ha 5 minuter istället för 50 minuter till jobbet!

Det ser verkligen ut som ett bombnedslag här. Igår fick vi med oss sängen och en drös kartonger så längtan efter soffa och tv är enorm. Jag har packat upp så mycket som jag har orkat, men med halsfluss och en massa andra infektioner i kroppen räcker inte orken långt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Nu när man tagit studenten finns det så många olika val man kan göra, ska man läsa eller jobba? Jag kom in på sjuksköterskeprogrammet i Kalmar men tackade nej då jag känner att jag vill starta mitt liv. För en gång skull får jag bestämma själv vad jag ska göra och det är en magisk känsla. Jag fick ett jobb i Vetlanda som personlig assistent åt en underbar liten pojke 3 år. Jag trivs så in i bomben och den där känslan "åååh, jag orkar inte jobba idag" det finns inte där. Skillnaden när man har ett jobb där man jobbar med människor är att man skapar en relation och faktiskt känner att man saknar denna person då man är ledig en längre tid. Jag jobbar natt, 3-4 nätter i veckan och trivs med det. 

Då Neme redan jobbar i Vetlanda bestämde vi oss att flytta dit och jakten på lägenhet började. Vi hittade en superfin nybyggd lägenhet mitt inne i stan som blir vår den 1a november. Så denna dag består utav städning då någon, jag vet inte vem eller vilka, ska komma och kolla på vår nuvarande lägenhet i eftermiddag, gos med Athena och packning inför Cypern. 

Likes

Comments

Nyårsafton detta år var världens bästa men även den mest spontana händelsen hittills. Dagen innan satt vi och funderade på vad vi skulle göra, vi var inte speciellt sugna på någon lam hemmafest direkt, sen måste vi ju även tänka på hunden. Så 22:00 den 30/12 bokade vi två hotellrum på Hotel Savoy i Jönköping. Ingen aning om hur det skulle se ut, fint eller fult, men gud, vi blev verkligen inte besvikna. Vi åkte upp med Sandra och Marko, började dagen med Media Market. Vi köpte hem oss en kaffemaskin. Inte för att vi dricker själva, men när man får gäster vill man självklart bjuda på kvalité. Sen käkade vi lite, checkade in på hotellet, badade jacuzzi och bastade. En alldeles perfekt start på kvällen. Hotellet låg vägg i vägg med Harry´s så vi drog dit på kvällen. Vilket jävla drag! Det var kö in ända till halv tre på kvällen, och stället stängde liksom vid tre.. Måste säga att det var den bästa nyårsaftonen i mitt liv!

Likes

Comments

Gosar i min nya pyjamas från Boston, tråkigt bara att behöva ha på sig bh och bröstband dygnet runt

Likes

Comments

Det är dagen före nyårsafton och jag har inte köpt någon klänning ännu så idag blir det en sväng in till Vimmeby igen för att kolla vad dom har. Det jobbiga är att bh-n och bandet till brösten gör det väldigt svårt för mig att hitta kläder då jag måste ha det 24 timmar om dygnet fram till den 5/1.

Här har ni två bilder från när jag var i Helsingborg på Bellakliniken

  • 75 readers

Likes

Comments

Denna underbara tisdagskväll bjöds på grillat och lite party. Vi skulle egentligen bara varit 4 personer, men sen började det ramla in hungriga grabbar så till sist blev vi ett helt gäng, men det är alltid lika roligt. Tidigare var vi inne i Vimmerby och handlade lite. Beroende av att handla kläder/skor köpte jag naturligtvis hem en ny pyjamas och ett par skor.

Likes

Comments

Igår var jag i Kalmar för lite shopping. Hade som först i tanke att för en gångs skull gå in på tillexempel HM och Gina Tricot och se vad dem har, men efter ca 10 sekunder i vardera affär gick jag ut och mer eller mindre sprang mot Aima. Vilken röra! Jag brukar aldrig handla på HM och det är inte så konstigt. Det låg kläder överallt, golv, bänkar, på klädställningarna, i klädställningar osv. De har alldeles för mycket kläder och för lite plats, man såg hur folk rotade i reaställen och 10-tals plagg föll till golvet varannan sekund. Jag fick ändå med mig väldigt mycket hem, fyra koftor, en lite tjockare långärmad, två tunna t-shirts och ett linne.

Nedan har jag lite av vad jag köpte, klickar ni på tröjorna kommer ni till försäljningssidan så ni kan klicka hem varsitt ex. Den blåvita koftan från Dobber är dessutom nedsatt från 699 till 449 kronor på MQ så det är ett riktigt kap!


Likes

Comments