Det mysigaste med helgen var lätt tivolit. Inte nog med roliga karuseller osv, utan det var väldigt fint och mysigt😍🙌🏼 så det är något jag starkt rekommenderar och här kommer lite spam med bilder✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Överraskade Victor med en helg i Köpenhamn. Var hur behövligt att komma iväg så och fint som helst! 🙌🏼💛

Likes

Comments

I söndags kom jag hem till min pojkvän som hade dukat upp ordentligt inför en underbar myskväll. Det var behövligt efter att ha varit ute, pluggat samt jobbat. Dessutom var det skönt att komma hem till det trygga. Missuppfatta mig inte nu, vill inte skriva detta i form utav att vara ett offer eller liknande. Utan mer för att uppmärksamma en sak och för att skriva av mig. (Den egentliga anledningen till min blogg)

Jag älskar att gå ut. Älskar att ha roligt med mina vänner och främst av allt - dansa! Tycker knappt det är värt att festa om jag inte får dansa haha. MEN jag har nog aldrig varit ute utan att jag haft någon som tafsat på mig. Och varje gång så är det ALLTID en hand som kommer från ingenstans.
▪️Jag är trött på att behöva va spänd hela tiden och hålla koll.
▪️Jag är trött på att varje gång man släpper loss så "dansar man ju på ett inbjudande sätt".
▪️Jag är trött på att de gånger någon inte är på mig, så ser jag istället hur några killar juckar mot en tjejkompis.
▪️Jag är trött på att bli tagen som ett objekt.

Men vet ni vad jag mest är trött på? Att vi alla redan vet om detta men ingen i slutändan bryr sig. Istället är det JAG som blir kallad för "psyko" "bitch" "feministfitta" osv ut när jag försöker försvara mig. Ja i ren panik försöker jag ofta slå bort de som tar på mig eller säger åt de att inte röra mig och jag verkligen inte är intresserad. Och då är jag den som gör fel. För de killarna tycker ju såklart man ska ta emot det. Och andra menar att man överdriver. För jag är trött på detta och vägrar vara den som bara tar det och är tyst.

För nu sitter jag här som vanligt, några dagar senare och fortfarande är upprörd. Medan han inte har någon aning och troligtvis kommer göra samma sak i helgen mot någon annan.

Nej. Det är dags att vi tjejer lär oss att det INTE är någonting som vi behöver ta. Vi ska få göra exakt vad vi vill och se ut som vi vill utan att någon ska röra oss utan samtycke. SLUTA förminska dessa situationer och inse att att det är fel. Om ni inte håller med så varsågod och läs Sveriges lagbok.

Likes

Comments

Igår så åkte jag upp till Jönköping för att tillsammans med mina vänner fira min vän Kea som både fyllt år och ska till Afrika i ett halvår. Hon hade ingen aning om att jag skulle komma upp så det blev en rolig överraskning! 🌸

Mår alltid lika bra av att komma hit och så fort jag slängde mig i sängen så kände jag mig faktiskt hemma. Är sjukt glad att jag började studera här och grattis till alla er som kom in!

Likes

Comments

Det är okej att inte klicka med alla andra människor och det är okej att inte vara bästavän med alla, självklart är det mänskligt. Men sålänge man accepterar varandra för den man är och inte är emot på något sätt. Att acceptera behöver inte alltid betyda att man ska hålla med och förstå, ibland räcker det med att man helt enkelt bara inte lägger energi på att ge emot, med andra ord skita i.

För vet ni något som stör mig så sjukt mycket? Folk som är "emot" hbtq-folk (Homosexual, bisexual, transgender, queer).

Jag kommer ALDRIG att kunna förstå sådana personer som känner sig "kränkta", eller "obekväma" på grund av det. Det är en sak att inte engagera sig och kämpa för att dessa personer ska ha samma rättigheter osv, men att motsätta sig det? WHY? Hur kan det ens beröra dig som individ att exempelvis jag skulle bli kär i en kvinna? Eller att jag skulle använda manliga underkläder istället för kvinnliga? Eller att jag på något sätt inte attraheras av samma sak som just du gör? Vi alla är olika och är inte det bara sån himla tur.

Standard kommentarer till detta är la som vanligt "men vi borde behålla kärnfamiljer, tänk på att barn kan bli mobbade" eller "men det är faktiskt äckligt att se två av samma kön kladda, så länge de inte gör de framför mig".

1. Nej nej nej det är 2017, barn kommer troligtvis att ha vänner även om dess föräldrar är gay, dessutom ju mer vi normaliserar de desto mindre risk är det. Dessutom är det väl oavsett bättre än att inte ha ett hem eller en familj? Ett gaycouple kan va 100 gånger bättre föräldrar än en kvinna och man.

2. Dags att inse en sak, världen cirkulerar inte kring dig. Två personer kan faktiskt "kladda" på varandra för de tänker på varandra och inte gör det för din skull. Det gör de för sin egna skull och skiter väl därför fullständigt i vad du gillar. Därför borde du istället bry dig mer om ditt egna.

Likes

Comments

Woops var visst en vecka sen jag uppdaterade. Och man kan nästan tro att meningen med min blogg är till för att hylla Oskarshamn med tanke på alla bilder. Men det är svårt att låta bli att uppskatta den fina kusten. Latitud är nu över och emellan jobbpassen innan semestern så njuter jag för fullt! Jag har för det mesta jobbpass som är ett dygn, 24h. Och då är man ledig några dagar mellan och så rullar det på. Men efter nästa vecka är jag fri i två veckor och då har jag passat på att ordna en överraskning för min pojkvän över helgen!

På den näst sista bilden ser ni en bild på en av de godaste sakerna som jag vet. det är marshmallow i fluffig form. Dock inte nyttigt för fem öre, men ibland behöver man tjocka sig 😋✨🌸

Likes

Comments

Varje år hålls en festival här i Oskarshamns hamn. Även om det är roligt att kolla artister osv så är det alltid själva grejen med att träffa alla där. Alla gamla vänner som flyttat osv samlas och ikväll är vi redo tidigt! Nu kör vi i år igen✨🙌🏼

Likes

Comments

Har en liten fest hemma hos föräldrarna idag med mina bröder. Gjorde en beställning på glass, jordgubbar, maränger och kolasås. Perfekt paus när man jobbar på brännan inför helgen. Lush life???? Yasssss☀️🌸

Likes

Comments

Jag har jobbat dygnspass i veckan och nu är jag ledig veckan ut. Igår var dagen fylld med olika goda rätter. Till att börja med fikade jag tillsammans med en vän vid en sjö. Älskar sjöar då det alltid är så lugnt och fint. Och dessutom brukar man ofta ha dålig täckning vid insjöar. Låter som något negativt men det är så skönt att tvingas låta bli mobilen ibland, stänga ut allt annat och bara umgås.

Därefter bjöd min kära mormor mig och min syster på Kinamat och framåt kvällen hade min boy fixat godaste käket😍🙌🏼✨

Likes

Comments

Helgen avslutades i mammas och pappas stuga. Det är en mysig timmerstuga utanför Gamleby vid en insjö. Där är det alltid lika enkelt att kunna slappna av och glömma bort tiden.☀️

Likes

Comments