Halloj!

Nu snöar det i Waterloo. Ganska sjukt med tanke på att det nästan aldrig snöar här. Belgare är inte vana med detta, det blir därmed kaos. Livet rullar på. Både jag och Elsa fick idag reda på att vi kommer få högsta betyg i religion. Kul kul. I kväll ska vi till Oscar´s och ha det fint.


/Linnéa


Likes

Comments

Tjaba!

Lite material från höstlovet. Vi hade det så kul när Sofia var på besök. Jättelyckat!

Det var lite skumt att hela slottet var tomt. Alla elever förutom jag och Elsa hade åkt hem. Vi höll varandra sällskap och hade för oss lite olika saker.

/LinnéaLikes

Comments

Halloj!

Här är vloggen från vår första dag på SSB. Tråkigt nog är kvalitén urusel.

Kram

Linnéa


Likes

Comments

Halloj!

Idag är det söndag vilket betyder att Sofia kommer om några timmar!! Så taggad!

Igår var vi med Ann-Elise, Erik, Leo och Filip (Leos kompis från sthlm) på Walibi som är en nöjespark här i Belgien. Så lyckat! Vi åkte dit runt 10.30 tiden med bil. Shout out till familjen Lindblom (Leos familj) som lånade ut deras bil med 7 säten. Bilresan tog ca. 25 min minuter.

Vi åkte olika attraktioner och åt sedan lunch. Efter det åkte vi mer. Vi sparade dock det man blev blöt av till sist. Som ni ser blev jag helt dränkt efter den sista attraktionen vi åkte. Dock var den heeeelt sjukt. Trodde jag skulle dö. Min röst är frtf inte 100%.

När vi sedan kom hem blev det filmkväll på det spöklikt tomma slottet. Endast jag och Elsa kvar här nämligen.
Innan filmen lagade jag och Elsa mat; det blev linsröra med aubergine och en jättegod sallad. Vi såg sedan på Scary Movie med AE och grabbarna i mitt rum. Vi har tagit in den stora TV:n från "slottet loungen" till mitt rum. Ingen som märker det nu när alla är borta en vecka.

Nu ska jag se om Elsa är vaken

/Linnéa

Likes

Comments

Jag är inte särskilt bra på att blogga, men det visste jag redan.. tydligen så är Linniz inte så bra heller, det visste jag inte. Därav så suger uppdateringen här :)

Nu sitter jag iallafall med Mathias och Leo, vi har ett 50 min hål innan engelskan.

Den första bilden är från igår när vi chillade i Johans rum, jag hade köpt toungetattoos något slags godis som var typ ätbart papper..
Den andra är när vi snodde litt tsatsumas från matsalen.. har även snott lite kiwi emellanåt :)

// Elsa

Likes

Comments

Hello!

Vi har varit dåliga på uppdatera. Så mycket som händer nu som vanligt. Jag har gjort om i mitt rum för ett tag sen. Jag och Elsa tyckte att det behövdes en säng till och det stod en i källaren, så vi drog upp den för fyra trappor. Så värt det!!

Lite kul att jag har mycket större rum nu än vad jag hade hemma. Trivs mycket bättre i detta rum. Man kan iaf röra sig lite.

Igår sprang jag 5,5 km o Elsa körde rygg i gymmet med Erik. Dagen innan spelade jag lite match med Louise 🎾. Askul att vi är på samma nivå! Vi får jättebra spel. Vi ska spela idag. Fast det kommer inte gå för jag ska vara läxhjälp. Aja. Vi kör 2h ungefär i veckan.

Imorgon har vi prov i Religion och igår hade jag prov i matte. Idag har jag sovmorgon till 10.50 asskönt!

Imorgon ska jag och Elsa in till kommunhuset och bli BELGARE wopwoop. Vi ska få Belgiskt ID osv. Äggcited!! Skoja det är bara massa pappersarbete.

/Linnéa

Likes

Comments

Jag, Linniz och Paj har började kolla på Stranger Things för några veckor sen, vi har kollat till avsnitt 6 (??) så det går långsamt och stabilt framåt.. bara två avsnitt kvar nu liksom. Det är iallafall en väldigt bra serie som starkt rekomenderas (pappa skulle gilla den) :)

Linniz gjorde en båt av stolar, den var fin!

//Elsa

Likes

Comments

I helgen hade vi Lovisa (biologilärare) som nightparent på slottet och hon hade tagit med sig både godis och massa nagellack så vi satt och fixade med våra naglar, pratade åt godis osv, det var väldigt cozy.

Den här veckan har vi gjort ganska mycket löxor, en svanska presentation, engeska uppsats och presentation, matte och fysik. Vet att Linnéa har mycket med hennes franska också..

//Elzzz

  • 610 readers

Likes

Comments

Hello!

Snart är helgen slut därmed sitter jag och Elsa och pluggar. Vi har lite engelskuppsats att skriva klart och skicka in. Sedan måste vi slänga in en maskin m smutskläder ikväll.

Bilderna är ifrån helgen. På fredagen var vi hos norskan Nora och hade det trevligt. Dagen efter var vi lite hos Erik men sen åkte vi hem till slottet.

I källaren finns även en läskautomat som vi inte ska veta om, men men man måste ju ha lite läsk ibland oxå :)

Kram kram

/Linnéa

Likes

Comments

Har inte vart super intressant vecka hittills, Leo fyllde 18 i tisdags och det var lite nice vi firade honom på Oscar's.

Annars har skolan börjat komma igång med mer läxor vilket känns lite sådär, men det spelar ingen roll för skolan, lärarna och klassen är helt underbar!

// Elsa

Likes

Comments