Vi hade Sportlov i en vecka, men nu är vi tillbaka. Jag och Linniz tog två dagar ledigt (fredagen och måndagen) för att få lite extra tid hemma i Sverige. De första dagarna var jag med mina syskon i Linkan, båda pluggar där vilket är väldigt passande när man hälsar på! Sedan körde jag upp till Stockholm, supernice att träffa alla människor som man inte sett på länge.

När vi kom hit igen fick vi lite problem med frånvaroanmälan grejen men det löste sig. Igår gick vi självklart på en Oscar's invigning, lika bra som alltid :)

Paj hade köpt semlor till oss, fettisdagen i all ära, och jag Linniz och Heddan var extremt tacksamma!

// Elsa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 265 Readers

Likes

Comments

Hejhej!

Nu sker SSB:s MUN. Vilket är ett rollspel av FN. Jag och Nora sitter i "the Chair". Just nu pågår lobbying.

Nora tog med sig doughnuts och choklad 🙏🏼.

Kram kram

Linnéa

  • Skola
  • 355 Readers

Likes

Comments

Halloj!

Helgen har gått lika snabbt som vardagarna har gjort, fast snabbare? På fredag åker vi hem iallafall. Ska bli kul!

I lördags spenderade jag och Elsa hela dagen på Oscar's, vi blev klara med både våra CV:n och ansökningsbrev. Utöver detta pluggade vi inför SBB-mun, (ett FN-rollspel) som äger rum imorgon.

Oscar's är en bar/café, dock serverar de enklare rätter också. Lätt vårt favvoställe. Alla som jobbar där är så trevliga och underbara.


På lördagen var klassen hos Mathias i Ukkle. Vi spelade kortspel och käkade veggietacos.....dröm! Vi sov över och lämnade hans hus i pyjams dagen efter./Linnéa

Likes

Comments

Det är inte långt kvar till sportlovet och då ska jag hem till Stockholm vilket blir väldans kul eftersom jag inte vart hemma i år. Tänkte åka ner till linkan och mina syskon i samma veva.

Här i Waterloo rullar livet på, lite stressad inför att gymnasiearbetet ska lämnas in men det löser sig nog.

Bilderna är tagna lite random, första är från i somras, andra var för ungefär två veckor sedan då jag, Linniz och Leo hade smetkväll hemma hos honom (som bakkväll bara att ingen smet bakades) och den sista är på Linniz och Johan från Oscar's :)

//Elsa

  • 373 Readers

Likes

Comments

Hejsvejs


En summering av helgen; fin morgon, slottet, natt-falafel och rosor.

Som vanligt har helgen gått snabbt men vi har ändå gjort en del. Igår var jag hemma hos Nora och bakade kakor, Elsa stannade hemma då hon mådde dåligt. Vi kom på att vi MÅSTE inskaffa overaller till studenten! Ska bli så kul att dekorera dem. På måndag ska vi se om vi kan hitta sådana i någon målarbutik. TAGGA STUDENTEN!

Kram

Linnéa

Likes

Comments

Halloj!

Nu snöar det i Waterloo. Ganska sjukt med tanke på att det nästan aldrig snöar här. Belgare är inte vana med detta, det blir därmed kaos. Livet rullar på. Både jag och Elsa fick idag reda på att vi kommer få högsta betyg i religion. Kul kul. I kväll ska vi till Oscar´s och ha det fint.


/Linnéa


Likes

Comments

Tjaba!

Lite material från höstlovet. Vi hade det så kul när Sofia var på besök. Jättelyckat!

Det var lite skumt att hela slottet var tomt. Alla elever förutom jag och Elsa hade åkt hem. Vi höll varandra sällskap och hade för oss lite olika saker.

/LinnéaLikes

Comments

Halloj!

Här är vloggen från vår första dag på SSB. Tråkigt nog är kvalitén urusel.

Kram

Linnéa


Likes

Comments

Halloj!

Idag är det söndag vilket betyder att Sofia kommer om några timmar!! Så taggad!

Igår var vi med Ann-Elise, Erik, Leo och Filip (Leos kompis från sthlm) på Walibi som är en nöjespark här i Belgien. Så lyckat! Vi åkte dit runt 10.30 tiden med bil. Shout out till familjen Lindblom (Leos familj) som lånade ut deras bil med 7 säten. Bilresan tog ca. 25 min minuter.

Vi åkte olika attraktioner och åt sedan lunch. Efter det åkte vi mer. Vi sparade dock det man blev blöt av till sist. Som ni ser blev jag helt dränkt efter den sista attraktionen vi åkte. Dock var den heeeelt sjukt. Trodde jag skulle dö. Min röst är frtf inte 100%.

När vi sedan kom hem blev det filmkväll på det spöklikt tomma slottet. Endast jag och Elsa kvar här nämligen.
Innan filmen lagade jag och Elsa mat; det blev linsröra med aubergine och en jättegod sallad. Vi såg sedan på Scary Movie med AE och grabbarna i mitt rum. Vi har tagit in den stora TV:n från "slottet loungen" till mitt rum. Ingen som märker det nu när alla är borta en vecka.

Nu ska jag se om Elsa är vaken

/Linnéa

Likes

Comments