Hejhej!

Nu sker SSB:s MUN. Vilket är ett rollspel av FN. Jag och Nora sitter i "the Chair". Just nu pågår lobbying.

Nora tog med sig doughnuts och choklad 🙏🏼.

Kram kram

Linnéa

Likes

Comments

Halloj!

Helgen har gått lika snabbt som vardagarna har gjort, fast snabbare? På fredag åker vi hem iallafall. Ska bli kul!

I lördags spenderade jag och Elsa hela dagen på Oscar's, vi blev klara med både våra CV:n och ansökningsbrev. Utöver detta pluggade vi inför SBB-mun, (ett FN-rollspel) som äger rum imorgon.

Oscar's är en bar/café, dock serverar de enklare rätter också. Lätt vårt favvoställe. Alla som jobbar där är så trevliga och underbara.


På lördagen var klassen hos Mathias i Ukkle. Vi spelade kortspel och käkade veggietacos.....dröm! Vi sov över och lämnade hans hus i pyjams dagen efter./Linnéa

Likes

Comments

Det är inte långt kvar till sportlovet och då ska jag hem till Stockholm vilket blir väldans kul eftersom jag inte vart hemma i år. Tänkte åka ner till linkan och mina syskon i samma veva.

Här i Waterloo rullar livet på, lite stressad inför att gymnasiearbetet ska lämnas in men det löser sig nog.

Bilderna är tagna lite random, första är från i somras, andra var för ungefär två veckor sedan då jag, Linniz och Leo hade smetkväll hemma hos honom (som bakkväll bara att ingen smet bakades) och den sista är på Linniz och Johan från Oscar's :)

//Elsa

  • 84 readers

Likes

Comments

Hejsvejs


En summering av helgen; fin morgon, slottet, natt-falafel och rosor.

Som vanligt har helgen gått snabbt men vi har ändå gjort en del. Igår var jag hemma hos Nora och bakade kakor, Elsa stannade hemma då hon mådde dåligt. Vi kom på att vi MÅSTE inskaffa overaller till studenten! Ska bli så kul att dekorera dem. På måndag ska vi se om vi kan hitta sådana i någon målarbutik. TAGGA STUDENTEN!

Kram

Linnéa

Likes

Comments

Halloj!

Nu snöar det i Waterloo. Ganska sjukt med tanke på att det nästan aldrig snöar här. Belgare är inte vana med detta, det blir därmed kaos. Livet rullar på. Både jag och Elsa fick idag reda på att vi kommer få högsta betyg i religion. Kul kul. I kväll ska vi till Oscar´s och ha det fint.


/Linnéa


Likes

Comments

Tjaba!

Lite material från höstlovet. Vi hade det så kul när Sofia var på besök. Jättelyckat!

Det var lite skumt att hela slottet var tomt. Alla elever förutom jag och Elsa hade åkt hem. Vi höll varandra sällskap och hade för oss lite olika saker.

/LinnéaLikes

Comments

Halloj!

Här är vloggen från vår första dag på SSB. Tråkigt nog är kvalitén urusel.

Kram

Linnéa


Likes

Comments

Halloj!

Idag är det söndag vilket betyder att Sofia kommer om några timmar!! Så taggad!

Igår var vi med Ann-Elise, Erik, Leo och Filip (Leos kompis från sthlm) på Walibi som är en nöjespark här i Belgien. Så lyckat! Vi åkte dit runt 10.30 tiden med bil. Shout out till familjen Lindblom (Leos familj) som lånade ut deras bil med 7 säten. Bilresan tog ca. 25 min minuter.

Vi åkte olika attraktioner och åt sedan lunch. Efter det åkte vi mer. Vi sparade dock det man blev blöt av till sist. Som ni ser blev jag helt dränkt efter den sista attraktionen vi åkte. Dock var den heeeelt sjukt. Trodde jag skulle dö. Min röst är frtf inte 100%.

När vi sedan kom hem blev det filmkväll på det spöklikt tomma slottet. Endast jag och Elsa kvar här nämligen.
Innan filmen lagade jag och Elsa mat; det blev linsröra med aubergine och en jättegod sallad. Vi såg sedan på Scary Movie med AE och grabbarna i mitt rum. Vi har tagit in den stora TV:n från "slottet loungen" till mitt rum. Ingen som märker det nu när alla är borta en vecka.

Nu ska jag se om Elsa är vaken

/Linnéa

Likes

Comments

Jag är inte särskilt bra på att blogga, men det visste jag redan.. tydligen så är Linniz inte så bra heller, det visste jag inte. Därav så suger uppdateringen här :)

Nu sitter jag iallafall med Mathias och Leo, vi har ett 50 min hål innan engelskan.

Den första bilden är från igår när vi chillade i Johans rum, jag hade köpt toungetattoos något slags godis som var typ ätbart papper..
Den andra är när vi snodde litt tsatsumas från matsalen.. har även snott lite kiwi emellanåt :)

// Elsa

Likes

Comments