Jag är inte särskilt bra på att blogga, men det visste jag redan.. tydligen så är Linniz inte så bra heller, det visste jag inte. Därav så suger uppdateringen här :)

Nu sitter jag iallafall med Mathias och Leo, vi har ett 50 min hål innan engelskan.

Den första bilden är från igår när vi chillade i Johans rum, jag hade köpt toungetattoos något slags godis som var typ ätbart papper..
Den andra är när vi snodde litt tsatsumas från matsalen.. har även snott lite kiwi emellanåt :)

// Elsa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hello!

Vi har varit dåliga på uppdatera. Så mycket som händer nu som vanligt. Jag har gjort om i mitt rum för ett tag sen. Jag och Elsa tyckte att det behövdes en säng till och det stod en i källaren, så vi drog upp den för fyra trappor. Så värt det!!

Lite kul att jag har mycket större rum nu än vad jag hade hemma. Trivs mycket bättre i detta rum. Man kan iaf röra sig lite.

Igår sprang jag 5,5 km o Elsa körde rygg i gymmet med Erik. Dagen innan spelade jag lite match med Louise 🎾. Askul att vi är på samma nivå! Vi får jättebra spel. Vi ska spela idag. Fast det kommer inte gå för jag ska vara läxhjälp. Aja. Vi kör 2h ungefär i veckan.

Imorgon har vi prov i Religion och igår hade jag prov i matte. Idag har jag sovmorgon till 10.50 asskönt!

Imorgon ska jag och Elsa in till kommunhuset och bli BELGARE wopwoop. Vi ska få Belgiskt ID osv. Äggcited!! Skoja det är bara massa pappersarbete.

/Linnéa

Likes

Comments

Jag, Linniz och Paj har började kolla på Stranger Things för några veckor sen, vi har kollat till avsnitt 6 (??) så det går långsamt och stabilt framåt.. bara två avsnitt kvar nu liksom. Det är iallafall en väldigt bra serie som starkt rekomenderas (pappa skulle gilla den) :)

Linniz gjorde en båt av stolar, den var fin!

//Elsa

Likes

Comments

I helgen hade vi Lovisa (biologilärare) som nightparent på slottet och hon hade tagit med sig både godis och massa nagellack så vi satt och fixade med våra naglar, pratade åt godis osv, det var väldigt cozy.

Den här veckan har vi gjort ganska mycket löxor, en svanska presentation, engeska uppsats och presentation, matte och fysik. Vet att Linnéa har mycket med hennes franska också..

//Elzzz

  • 277 readers

Likes

Comments

Hello!

Snart är helgen slut därmed sitter jag och Elsa och pluggar. Vi har lite engelskuppsats att skriva klart och skicka in. Sedan måste vi slänga in en maskin m smutskläder ikväll.

Bilderna är ifrån helgen. På fredagen var vi hos norskan Nora och hade det trevligt. Dagen efter var vi lite hos Erik men sen åkte vi hem till slottet.

I källaren finns även en läskautomat som vi inte ska veta om, men men man måste ju ha lite läsk ibland oxå :)

Kram kram

/Linnéa

Likes

Comments

Har inte vart super intressant vecka hittills, Leo fyllde 18 i tisdags och det var lite nice vi firade honom på Oscar's.

Annars har skolan börjat komma igång med mer läxor vilket känns lite sådär, men det spelar ingen roll för skolan, lärarna och klassen är helt underbar!

// Elsa

Likes

Comments

Shalom!

Nu har skolan typ satt igång på riktigt. Jag och Elsa sitter och skriver på fysiklabbrapporten. Den handlar om sneda kast, jättekul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi har kaffe iaf :)

/Linnéa

Likes

Comments

I Onsdags åkte vi till Köln, började med att vi steg upp typ 7 på morgonen och åkte buss var vi fick stopp i 1,5 h pga en trafik olycka. Vi åkte till en höghöjdsbana mitt ute i ingenstans, där märkte vi att Linnéa var lite mer rädd för höjder än vad vi trodde...

Sedan åkte vi vidare till Köln, kommer inte ihåg exakt när vi kom fram men det var till middagen ungefär. Nora hade gjort i ordning en lek som kaosade lite eftersom vi var så många. Dagen efter åkte vi in till staden och hade lite rundvandring med guide och så körde vi lasertag. Tredje dagen fick vi gå upp i katedralen, det var mycket trappor.

Likes

Comments

Idag sprang både jag och Linnéa, hon på rullbandet och jag utomhus.

Här är vi, Linnéa lagom fräsh efter passet och jag innan mitt :)

//Elsa

  • 453 readers

Likes

Comments

Söndag och dags för tvätt. Jag o Elsa bytte ut alla lakan och handdukar. Vi tog upp 4/5 maskiner haha. Elsa har varit sjuk och mina lakan var inte heller så fräscha. Senare idag ska vi plugga och sen träna med Erik och Paj.

Kram

/Linnéa

  • 485 readers

Likes

Comments