Några bilder från igår när vi åkte ut och tog oss en vandring och fota över Vänersborg. Var en fin utsikt och ska verkligen dit när våren och sommaren börjar närma sig.

Likes

Comments

Dagen bestod av en sovmorgon fram till 10 och sedan blev det för mig att dra till skolan i Vänersborg på lektion. Efter det åkte jag tillbaka upp till huset och hängde med ut och fotade lite med pojkvännen. Vi drog även en snabb sväng till Uddevalla nu på kvällen och passade då på att köpa med mig lite gott att äta.

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

Min nyaste charm berlock är den med två hjärtan som jag fick i födelsedagspresent. Verkligen så fin!

Likes

Comments

Hallå! Då var dagen här när man blir 20 år. Dagen startade med en överraskande frukost och paket hos pojkvännen. Senare blev det en sväng för mig på en intervju ett tag och efter det har jag bara myst framför tv:n. Mot 16.00-17.00 tiden blev det att dra iväg och äta på restaurang och en sväng till Överby och därefter drog vi vidare för andra ärenden. Efter en del åkande hit och dit så hämta vi våra saker hemma hos honom och så åkte vi hem till mig där det väntades tårta. Har haft en bra födelsedag och är så nöjd med hela dagen.

  • Filed under: Daily

Likes

Comments