Innehåller länkar

Fåtölj - HÄR / Kuddfodral - HÄR / Soffbord - HÄR / Marmor Skål - HÄR / Vas - HÄR / Ljus - HÄR

Är det något jag gillar så är det inredning. så därför tänkte jag dela med mig av tips. Jag har utgått från att det ska matchas tillsammans och kanske ha sin plats i hallen. Hur snygg är inte den turkosa fåtöljen då? Hade lätt viljat ha den själv ståendes hemma och dessutom den vita vasen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Hejsan! Det var ett tag sedan.

Nu har jag äntligen bestämt mig att jag ska försöka mig på bloggandet igen efter en lång period. Kommer lägga upp några inlägg i veckan i alla fall och har ni ett önskemål angående inlägg så skicka iväg en kommentar.

Idag har varit en ganska lugn dag för mig och pojkvännen. Vi har bland annat varit en sväng till affären, varit ute på gården, kollat till djuren/fåglarna och varit ute och mekat med en bil som han renoverar upp. Nu ska vi ta och gå ut på altanen och grilla lite mat. Därefter blir det att bara ta det lugnt i soffan framför tv:n.

Så vi syns!

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

Hallå! Nu startar jag igång bloggen igen. Här kommer ni få hänga med mig under mina dagar och få bland annat inspiration och mode inlägg. Kommer också bjuda på mina resor och en hel del bilder i bloggen.

Hoppas ni kommer gilla bloggen, Kram!

  • Filed under: Daily

Likes

Comments