innehåller länk

Nu kör jag igång "under 500 kronor" där jag tänkte tipsa om en produkt. Denna måndagen blir det denna ljushållaren i silver. Passar perfekt i exempelvis vardagsrummet och även nu till jul med några snygga ljus. Verkligen en favorit hos mig.

Four Arm Metal Candelabra, 359 kr - HÄR


/  Kram B

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

bilder från weheartit

/  Kram B

Likes

Comments

Vad det har snöat och ännu mer är det hemma i Trollhättan. Har hittills hunnit vara iväg på en julmarknad här i närheten ute på en bygdegård, verkligen ett litet fint ställe. Blev inte en så lång runda då marknaden inte var så stor som jag trodde, men mysigt var det ändå.

Nu sitter jag i soffan med lilla katten bredvid mig och försöker få igång hjärnan med lite matematik. Annars verkar det bli en lugn söndag.

/  Kram B
  • Filed under: Daily

Likes

Comments

För någon vecka sedan så besökte jag Göteborg med Sandra. Där gick vi runt på gatorna, pratade om allt, åt en väldigt god lunch och shoppade dessutom lite. Hade det så trevligt! och det lär inte bli sista gången. Vad som följde med mig hem ser ni här ovanför. En plånbok (Åhlens), Byxor (Zara), Tröja (GinaTricot) och ett puder som köptes på Kicks.

/  Kram B

Likes

Comments

Godmorgon! Äntligen fredag igen, så härligt. Hoppas allt är bra med er? Idag står träning och plugg på schemat för min del, så startar dagen med en god frukost som består av yoghurt, havre flingor, hallon och blåbär samt två smörgåsar. gott gott! Senare runt 15 tiden så kommer min pojkvän hit hem till honom igen efter ett arbetspass, så då blir det att hitta på något annat plus att vi såklart måste fixa lite gott till idol ikväll.

/  Kram B
  • Filed under: Daily

Likes

Comments