Helloo! Hur mår ni? Det var ett tag sedan jag uppdaterade er. Mina dagar har varit helt okej och England resan var något jag aldrig glömmer. Som ni kanske redan har märkt så kommer det upp inlägg då och då om dagarna när vi var i England, då jag inte lade upp något medan jag befann mig på plats. Hoppas det duger. I alla fall så har jag varit sjuk nu i ungefär 2 veckor, vilket har gjort att bloggen har fått tagit en del stryk. Men ska imorgon äntligen få komma in till sjukhuset och kolla upp vad det kan vara. Nu bryr vi oss inte mer om det. Idag då, min dag startade men en seg morgon i sängen, senare vid 15.00 tiden lyckades jag ta mig ut i solen en stund och åkte iväg och handlade medan pojkvännen drog sig mot jobbet. Har även orkat städat det sista i mitt rum och just nu befinner jag mig framför datorn i sängen och kollar serie bara. Mer än så händer det inte här hos mig just nu så... Kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

Dag 3, Del 2 - England

Här har ni lite mer bilder från fredagen i England.

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Dag 3, Del 1

Under fredagen (16 juni) i England så startade vi dagen med en lugn morgon. Vi bestämde oss därefter att dra oss ner mot centrum igen och gå runt lite i affärer. Men innan det passade vi på att fortsätta vidare först ner mot Hoe Park. Ganska lustigt namn. Inte stannade vi kvar där utan vi fortsatte gå längst Hoe Road, Madeira Road, Commercial Road ner till ett litet område vid hamnen som kallas för The Barbican. Vilket ställe och utsikten hade jag gärna velat vakna upp till varje dag med båtar i hamnen, små öar lite här och där, den röd vita fyren men dessutom palmer som fanns lite överallt i parken. En helt underbar dag med vädret på topp, skulle tippa på 28 grader. Kram.

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Dag 1 & 2

Snacka om att det är varmt här! runt 25-28 grader. Resan hit tog nästan 12 timmar sammanlagt från att jag vakna till att vi var framme. Ska inte direkt klaga för här trivs man. Igår hände det inte så mycket mer än att jag tog det lugnt, var ute och gick en sväng samt fotade med kameran. Som ni kanske ser haha. Idag däremot vaknade man ganska tidigt och var sedan direkt nere vid shopping centret. Blev en liten shopping runda och fick med mig ett par härliga shorts och en ny Thomas Sabo berlock till mitt armband. Just nu sitter jag i köket och ska alldeles snart ut igen. Kanske blir en del fotande nu också. Kram

Likes

Comments

Blev en sväng till överby idag. Känn som jag har bott där det senaste. Var och köpte mig ett enkelt brunt skärp, mer blev det inte. Då jag helst vill spara pengar nu innan vi ska utomlands. Annars har jag varit en sväng till jobbet på morgonen för att äntligen hämta mitt sommarschema. Det var på tiden att jag fick det. Förutom detta har vi varit ute på gården och grejat och en sväng till huset i Vänersborg.

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

Bilder från min instagram

Hello Thursday! Härliga torsdag. Idag har dagen inte erbjudit så mycket direkt. Det har mest regnat här och själv har jag inte mått så himla bra heller. Utan min dag har mestadels spenderats i sängen med serie på. När chansen väl fanns där och solen kom fram så blev det en sväng ut i naturen på promenad med hunden. Men också bort till verkstan med min pojkvän och greja lite. Annars ser dagen inte så intressant ut från mitt håll. Kram

  • Filed under: Daily

Likes

Comments