View tracker

Igår startade dagen med ett samtal om att jag skulle vara färdig runt 13.00 tiden och som resultat på detta så blev det en biltur till Strömstad. Verkligen ett fint ställe. Dagen spenderades i stan, vid hamnen, i några affärer men också på en restaurang och ett litet café. Kan inget mer än säga att maten var gudomligt god, beställde en hamburgertallrik och sedan en vaniljcheesecake med jordgubb, så gott. Avslutade sedan dagen med en hemfärd runt 18.00 tiden. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! De senaste dagarna har varit väldigt intensiva med jobb, packning och många ärenden. Men nu är jag äntligen framme och bosatt i en ny stad. Här ska jag jobba framöver och kommer nog hitta på en hel del annat också. Kom hit igår och blev välkomnad med våfflor, kändes väldigt bra då jag körde bil i några timmar. Så gissa om jag var hungrig, då jag inte åt innan jag åkte hemifrån. I alla fall nu sitter jag här i rummet och ska alldeles strax åka iväg, så jag får nog avrunda detta inlägget så ses vi snart. Kram.​

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

View tracker

Fick bli en gammal bild från slussarna här i Trollhättan. Idag har jag inte hittat på någonting alls utan har spenderat min dag i sängen framför datorn. Har helt enkelt kollat ikapp alla serier som jag följer. Imorgon blir det för min del att hoppa in och jobba i några timmar. Efter det ska jag nog gå ut och fota lite. Om vädret förstås vill vara på min sida, då det har regnat en hel del under vecka. Vi får helt enkelt se vad som händer. Ha det bäst, Kram.

  • Filed under: Daily

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en helt underbar dag. Åkte ännu en gång ut till Överby och fick med mig ett par nya solglasögon hem. Var där i några timmar, innan det blev att åka hemåt. Hämtade pappa på tågstationen runt halv 7 och sedan dess har jag suttit ute i solen. Blir om en stund ett snabbt träningspass men annars händer det inte så mycket mer. Ha det så bra så hörs vi, Kram.

Likes

Comments