Det är inte lätt, inte alls! Sakta men säkert blir det däremot allt mer naturligt att plocka fram kameran. Jag börjar lära mig att dokumentera allt mera. Allt för att ni ska slippa läsa allt, ni kanske hellre summerar mina inlägg via bilderna.

Jag har iallafall precis kommit hem från restaurang Gondolen. En riktigt exklusiv och kvalitativ restaurang precis ovanför slussen. Det magiska är verkligen utsikten som man har åt bägge hållen. Man ser gröna lund och ut mot fjäderholmarna åt ena hållet. Samtidigt har man på andra sidan hela innerstan framför sig.

Nu väntar utgång, vi kanske ses i dimman.

Puss å Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag kan inte vara helt opartisk så därför går helgens tips går till en klubb som står mig varmt om hjärtat. På plats två för att vara exakt. Det är en klubb som årligen har det omtalade DJ Challenge, med start den 29 oktober. Men det är faktiskt inte det jag ska rekommendera om idag. Nej utan denna vecka ska det tipsas om något helt annat.

Nomineringen lyder.

Veckans deppigaste dag för många, för andra inte? Men oavsett känslan i kroppen så är det sällan en dag man utnyttjar till att besöka Stockholms nattklubbar. Jag talar såklart om söndagen. Nu på söndag den 22 oktober, håller vi på Café Opera den 4e och sista "Sunday Family Dinner and Party"! 22 är förövrigt mitt turnummer så låt det förbli så. Iallafall, nu är det så att vi på söndag håller i en sista gratis middag med ingående dryck för våra trognaste gäster och våra närmaste vänner. Middagen består av 50 platser och eftersläppet av ytterligare 250 i runda svängar.

Känner du dig manad att komma förbi för att känna av tempen på en söndag? Då är du mer än välkommen att kontakta mig här eller här.

Puss å Kram!

Likes

Comments

Att vakna upp och se frosten på gräsmattan gör mig lite skeptisk till att vilja lämna huset idag. Men har jag något val? Nej! Jag har nämligen lovat Johannes Petri Skola att hjälpa dom i 3 timmar pågrund av sjukdomar.

Jag minns så väl när man själv gick i årskurs 7-9 och skulle ha vikarier. Det var lite 50/50 ifall det var till det bättre eller inte. En sak som var säker iallafall, det var ju att man trotsade lite extra.

Det är föresten fredag & Helgens tips kommer att komma, men senare under dagen.

Ha det bäst tills dess,

Puss å Kram!

Likes

Comments

Jag sitter och försöker summera min värsta period i livet på bästa möjliga sätt. Texten och berättelsen om min Acne är förhoppningsvis klar och publicerad senast på Söndag.

Nu ikväll väntar iallafall ett möte på Café Opera. Vi ska diskutera kortsiktiga saker men även planera inför December månad. Ett helt vanligt veckomöte egentligen.

Kanske även kommer fram en å annan rolig historia från natten till idag?

Puss å Kram!

Likes

Comments

En kalldusch, en kopp kaffe och så var lilla jag på benen igen. Dagens destination var nämligen insatt på Upplands-Väsby, det är där min kära Mormor bor. Som tidigare nämnt fyller hon 80år idag och det bör ju firas på ett eller annat sätt. Så min "lilla" familj (Jag, mamma & pappa) begav oss därför dit på ett drop in firande.

Mormor Berit betyder något oerhört mycket för mig. Det är nämligen den ända av mina Mor & Far föräldrar som jag riktigt hunnit lära känna. Morfar & Farfar har jag tyvärr aldrig träffat. Farfar var från Österrike och levde sedan i Sydafrika innan han tyvärr gick bort. Morfar bodde i Småland innan även han lämnade jorden för himmelen. Farmor gick tyvärr bort väldigt tidigt i mitt liv och därav hann jag inte dela så många minnen med henne.

Men sen har vi min Mormor kvar! En kvinna som alltid har funnits där oavsett vad, min största supporter inom allt jag gör och nu även inom bloggen. Hon påstår sig åtminstone att hon läser den varje dag. Vi har skrattat och skämtat med varandra ända sen jag kan minnas. Sen har vi ju även hennes paradgren som också har blivit en tradition oss emellan. En tradition som startade när jag var stor nog att vara vaken genom första bingon. Nämligen att spela Bingolottos uppesittarkväll den 23e December. En tradition som jag starkt rekommenderar att föra in.

Hon är min alldeles egna bingodrottning! Grattis igen!

Outfit: Rock från Zara. Skjorta från HM. Kostymbyxor från Zara. Skor från Axel Arigato.

Puss å Kram!

Likes

Comments

Idag var det likt som i söndags, allt i sin ordning men i större skara. Precis som det ska vara på en Onsdag. Det märktes däremot av att det var en onsdag innan löning och att konkurrensen på stadens klubbar var stenhård. Vi lyckades dra vårt strå till stacken för att skapa ännu en minnesvärd kväll vilket glädjer mig. Jag brinner ju trots allt för Café Opera och för alla er gästers upplevelse.

Det blev även en del härliga BJ's med Diana, tänk inte ens tanken... Jag syftar förstås på att få 21, en så kallad Black Jack. Ni vet känslan när markerna växer i ens hand. haha

Nu väntar 80års firande för Mormor, Hipp Hipp Hurra!

Puss å Kram!

Likes

Comments

Mindre än två timmar tills det åter är dags. Det är den 18 oktober och sista onsdagen innan löning, något jag vet kan vara en anledning för många att hålla sig inne. Men om du, ni bestämmer er för att göra som mig att kriga sig in till stan. Ta då kontakt med mig så hjälper jag till med fri entré till Stockholms vackraste och mest prisbelönta nattklubb.

Ps. Man behöver inte dricka alkohol för att ha en minnesvärd nattklubbsupplevelse.

Summering av natten kommer upp här imorgon. Tills vidare,

Puss å Kram!

Likes

Comments

Träningsvärk, illamående och yr. Samt lite huvudvärk på det, så summerar jag denna förmiddag. Jag har nämligen varit med far ute på Ingarö sen klockan 8.30. Vi har hjälpt till hos en av hans kunder med att klyva ved och burit stockar i sisådär 5 timmar. Ett tips, gör aldrig det mina vänner. En fruktansvärd börda att gå igenom.

Det ända som var någorlunda roligt var då att få smutsa ner sig lite, barnslig som jag är.

Nu väntar iallafall en snabbdusch och ett försök till att få mat i magen innan jag tänkte bege mig mot stan. Sen får ni förstås inte glömma bort Café Opera inatt! Men det skriver jag mera om vid ett senare tillfälle.

Puss å Kram!

Likes

Comments

Veckans rea går till ett märke där jag har inhandlat majoriteten av mina klockor. Det är enligt mig ett klädmärke med en härlig variation mellan Casual & Class, så även dom utvalda artiklarna nedan. Eftersom att allting ska vara på Rea så blev det dessvärre ingen kavaj eller några accessoarer denna gång. Men hoppas att ni finner er något härligt denna lill-lördag.

Jacka 15%: klicka här. Luvtröja 15%: Klicka här . Jeans 30%: Klicka här . Skor 30%: Klicka här . Stickad tröja 30%: Klicka här.

Puss å Kram!

Likes

Comments

Medan jag sitter vid datorn för att snabbast möjligast korta ner en 3 timmars filmning ner till behagliga 3-4 minuter, så känner jag hur doften av mat tränger sig ner från våningen ovan. Dagen har generellt sett gått väldigt smidigt. Förutom det mötet som blev förflyttat till imorgon förstås. Ett möte som skulle ha handlat om mode och att starta eget företag i en av dom tuffaste branscher.

Hoppas på att morgondagen förblir som planerad, utan förhinder eller förseningar.

Dagens Outift: Kostym från Riley. Skjorta från Zara. Klocka från Gant. Väska från Mulberry.

Missa inte inlägget "Veckans Rea" som publiceras imorgon kring 09.15.

Puss å Kram!

Likes

Comments